27e augusti 2011

→ Barcelona
När detta publeseras går jag på flyget ;)

Res-noja

Då har jag packat allt, tror jag. Resväskan står öppen ifall jag kommer på något i morgon bitti. Kommer att åka härifrån klockan 6:30, så det blir ingen sovmorgon för min del. 

Men nu har jag payat mina räkningar, packat, lagt fram pass, pengar och boardingkort. Så nu är det bara att åka? Jag är så himla peppppppppppppp !!

Det ända jag är nervös för nu är ju självklart att jag ska flyga själv och att jag ska ta mig från flygplatsen till barcelona helt själv. Men har ju en hel vecka på mig att hitta ;) Puss Puss på er

26e augusti 2011

img_7724 (MMS)

Vad vi/jag har mumsat i oss massa ... för mycket  gott på frukosten, lunchen och fikat. Sen var jag iväg på lunchen och då skulle vi äta pizza, fast själv valde jag en sallad, för pizza ska jag äta ikväll :)

Barcelona, två dagar kvar

25e augusti 2011

Lönedag :) det gillas! Men var på banken idag efter jobbet och tog ut en stor summa pengar i euro. Så nu har jag passet, reseförsäkring och pengar klart !! Känns gött, så i morgon återstår bara att plocka ihop allt som jag vill ha med mig, på ett hyfsat bra sätt. Haha ... får väl se hur det går?

Blev även en "middag" på Gusto med bästaste tjejorna :) vi svävade iväg i våra intensiva samtal som vanligt. Undrar vad folk som hörde oss tänkte? Härligt att träffa min Hannah igen, händer ju inte allt för ofta längre! Men det får vi ta och ändra på nu i höst :) puss på er

24e augusti 2011

Nu är halva veckan gjord :) hoppas att slutet av veckan går fortare än vad av början av veckan har gjort. Idag måste jag få hem alla mina kläder så jag kan börja titta på vad jag ska ta med mig !! Jag är inte bra på att packa inför en resa, men det är ju bättre att ha med sig för mycket än för lite :) hehe ...

23e augusti 2011

Jag är så himla trött, ögon ramlar snart ihop på mig. Ursäkta att jag har uppdaterat lite dåligt, men igår flyttade jag kläder och idag har jag rensat massor. Nu måste jag sova, för i morgon ska det flyttas mer kläder och packas lite inför lördag :)

21a augusti 2011

Jag är så himla mätt !! Bror och jag lagade till en jättegod, något stark chili con carne med ris. Nu ligger jag i soffan och väntar på att tvätten ska bli klar. Sen får gärna päronen komma hem, vart ensam hemma hela helgen! I morgon är det jobb igen, hoppas veckan går fort :)

Hemma, nykter, trött och röksugen ... men ...

img_5699 (MMS)

Hemma, nykter, trött och röksugen ... men det är så himla mörkt ute, så vågar mig inte ut ur huset. Är kattvakt den här helgen, Bamse hänger som vanligt på hans favorit plats, bordet, mitt i tv bilden. Nu har han även beslagit tv dosan :)

20e augusti 2011

Kom hem från en måltid på Zebban för ett tag sen. Himlans gott var det med oxfilé och efterrätt! O den där alkoholfria ölen gjorde mig lite småsugen på fler? Men nu ska jag vila, får se vad jag hittar på sen :)

Jadu

Jag hade faktiskt glömt bort det! Men den här gången blev jag varken arg eller ledsen av att höra det, utan bara tacksam och glad över att höra att du stod upp för mig, min vän!! Puss på dig! Och du din ... så länge inte du ber om ursäkt, (jag vet att det var länge sen) så kommer jag aldrig möta dig med ett leende! GodNatt på er :)

Jag har haft en hel dag på jobbet idag. Fö...

img_9064 (MMS)

Jag har haft en hel dag på jobbet idag. Först jobb sen avskedskalas för vårt gamla kontor! Det var jätte trevligt :) kul att så många kom! Nu kollar jag på en film och snart är tanken att jag ska åka upp till Mcd och fika.

18e augusti 2011

God morron på er :) Idag är det torsdag och i morgon är det fredag! Idag är det även mingel på jobbet och så har vi två hedersgäster som kommer! Ska bli kul att Lisa & Abbe får komma och se vårar nya kontor! Sen fyller även lilla söta Leia två år idag !!

Onsdag

Kom på att mer än halva veckan är gjord i alla fall :))

Nu ska jag åka bort till Madde och umgås lite.
Sen måste jag hem och ta en kvällsdusch, för i morgon bitti orkar jag nog inte ;) sovmorgon is the shit! Och man måste ju vara fräsch i morgon för då ska vi ha lite mingel och säga hejdå till gamla kontoret.

Nelly.se

HM.se

17e augusti 2011

Jag sitter som ett tänt ljus. Det kliade lite i fingrarna och det var dags att ta tag i shoppingen :) jag är "alltid" en sånn som kollar flera gånger och beställer inte om det inte känns rätt, idag känndes det rätt. 

Blev en HM beställning, jag har 10% på hela beställningen, bättre än inget. Jag hade nämligen kollat in ett par byxor därifrån ett tag nu och de ska komma hem till mig näste vecka :) hoppas dom passar !!

Sen sitter jag och funderar på en Nelly.se beställning, hittade massor med snygga klänningar och det tog ju sin lilla tid. Men nu har jag rensat undan några efter lite tänkande, två kvar. På Nelly.se har dom just nu fri frakt, så ni vet!

Snyggve är igång :) var inte riktigt i fas...

img_7776 (MMS)

Snyggve är igång :) var inte riktigt i fas i söndags för sånt här. Så fick bli en choklad-ansiktsmask idag istället! Den luktar fööörjävligt gott ;)

16e auguti 2011

När jag kom till jobbet i morse så var alla mina saker flyttade till nya kontoret! Så idag har jag arbetat samtidigt som man har försökt att få den nya arbetsplatsen att fungera :) men jag är i alla fall en av dem som trivs bra, nya möbler, platser, bättre luft och mycket ljusare. Nu är det bara alla högar med jobb som måste bort, sen kommer allt kännas mycket lättare. Gick hem i tid idag med, blir trött av allt nytt tror jag.

Aldrig klar

Haha ... jag kollat på Nelly.se idag med. Tar ett tag att gå igenom allt, inte hittat så mycket, bra det kanske? Är väldigt nöjd med det jag fick från Style by Tyra, men måste dock skicka tillbaka ett hårsmycke och så en ring som inte alls var som jag hade tänkt. Men kvar har jag två ringar och "två" örhängen. Visar bild någon annan dag :)

Nu börjar klockan bli mycket och jag ska krypa ur min Zipperall ner under täcket och slå igen gluggarna. Det är ju en dag i morgon också, ska försöka att inte jobba 10timmar då med ...

Blev very happy när jag kom hem och hade f...

img_7772 (MMS)

Blev very happy när jag kom hem och hade fått post från Style by Tyra !!

Ja, och här jobbar jag! Förhoppningsvis få...

img_0243 (MMS)

Ja, och här jobbar jag! Förhoppningsvis får vi flytta till nya kontoret i morgon :)

15e augusti 2011

God Morgon på er :) Hoppas att ni inte är lika trötta som jag!
Då ska man börja jobba, första helveckan sen någon gång i Juni för min del. Kommer bli två långa, tuffa veckor … men det är bara att bita ihop, för sedan belönas jag med en vecka semester. Längtar så fruktansvärt :) jag ska gå loss och vara loca loca hela veckan lång!

14e augusti 2011

Ligger i sängen och kollar in alla sygga kläningar som har kommit in på Nelly.se! Får se om det får klickas hem något, blir inte idag i allafall. Alldeles för trött för det :) är rätt slut efter en hård dag i bakfyllans tecken ... huvudsaken är ju att jag hade svinkul igår. Signe och jag hade vin fylla, och hamnade ute på hal is ... blev dock ingnen gädda.

Fick dock lite ångest nyss ... Viktor lärde mig dumheter påvägen hem igår! jag är inte skyldig till något, bara så ni vet ;) hahaha urchh

13e augusti 2011

img_6809 (MMS)

Lyx! Bad & sol :)

12e augusti 2011

img_1742 (MMS)

Världens bästa ...

11e augusti 2011

"Freeeeeeeedag"

10e augusti 2011

God morgon på er!
Gillar inte mina tidiga morgnar än. Men det underlättar när man vet att det bara är en kvar efter denna :) lika härligt att ha "torsdag" idag som de senaste fem.

Hoppas att ni får en bra dag.

9e augusti 2011

Hatar att klaga, men det tänker jag faaen göra ändå. Det är ju frivilligt att läsa ;)
Tror att jag har vart med om min första nackspärr (eller vad man nu säger). Började känna det redan igår kväll när jag körde hem från M-klubben, sen blev det bara värre hela dagen! Hoppas att jag kan röra på huvudet i morgon. Ajaaj … Lider även av träningsvärk sedan fotbollen vi spelade på fyllan i lördags.

Blev ju måndagsklubben igår med !! Tredje gången gillt. Denna gången körde jag och var nykter, men hade as kul ändå. Blev förvånad över att det fortfarande var ganska mycket folk som var ute? Själv hängde jag mest på dansgolvet med mina snyggingar Signe & Hannah, och killarna förståss.

Kom på förut att jag kommer ha en helt ensam lördag nu i helgen! Det gillas, så då blir det nog att åka ner till Hemmakväll och hitta några roliga filmer att se :)

Nu är det dags att sova, GodNatt

7e augusti 2011

Då var det söndag igen, en dag som kommer ganska ofta. Men som tur är har jag en kortvecka kvar! Efter denna vecka är det bara en hel jobbvecka innan jag drar till Barcelona :) faaen vad underbart det ska bli !!

Kvällen ... eller hela dagen har spenderats i soffan, har haft en jätte bra helg! Så idag blev det att ta en bad och lite lyx med ansiktsmask och hårinpackning. Nu sitter jag med varm oboy och macka.

6e augusti 2011

Idag blir det att bege sig ut och gå på Vi möts i skogen !!

Dagens händelser

I ett av paketen var det bland annat tandblekning, som jag beställde i början av veckan. Men det blir nog inget med det den här helgen, utan det tar vi till nästa!

Dagens planer; Luncha med Signe, Kräftskiva hemma på 17 med familjen 13, ta några öl på balkongen med Madde (som verkligen är på tiden!).

5e augusti 2011

img_0592 (MMS)

Fick paket på posten idag :)

4e augusti 2011

img_6327 (MMS)

Fick nyss Bull-leverans :) guud så bra man har det! Tack Lisa

Hemma efter tre timmar på maken med Lisa! ...

img_5150 (MMS)

Hemma efter tre timmar på maken med Lisa! Åt gott och hade ju väldigt trevligt sällskap ... kommer bli tomt på jobbet när den tjejen slutar! Nu är det mys i min Zipperall, munkar och Leila bakar som gäller :)

Lisa spelar för fulla muggar !! Hehe ...

img_3396 (MMS)

Lisa spelar för fulla muggar !! Hehe ...

3e augusti 2011

Jag ska åka till Spanien vecka 35! Känner redan hur resfebern börjar krypa inpå. Ska bli så himla roligt att få åka ner och hälsa på både Malin och Emma och se hur dom har det. Shoppa, festa och hoppas på att det blir fint väder så att jag kan hänga lite på stranden med :)

Jag har aldrig flyget själv. Men det är väl något man måste göra under sitt liv? Mest nervös hur jag ska ta mig från flygplatsen till Barcelona, den ligger ju 75minuter ifrån staden.

Känns som en himla bra vecka. Bra måndag med utgång, trälig tisdag med lite tröst-shopping och idag bokar jag en resa och i morgon är det ”fredag” !!

Easewhite

Har myst i min zipperall hela kvällen :) det är väldigt skönt att krypa ner i den efter en dusch. Jag känner mig mycket bättre nu och hoppas på att det går lätare att jobba i morgon. Känndes inte alls ok idag, men det har jag bara mig själv att skylla.

Nu på kvällen så var jag tvungen att tröst-shoppa lite (den bästa shoppingen). Beställde hem tandblekning till mig och pappa! Så nu ska vi få fina tänder ... hoppas att det fungerar bra!

2a augusti 2011

Nu blir det inga mer måndagsklubbar, kan möjligtvis köra och hänga med nykter! Men jag tänker INTE dricka något mer och sen jobba dagen efter när det är 300grader ute !! Vill bara hem och slänga på mig en bikini :(

1a augusti 2011

1a Augusti ...
RSS 2.0