Nyårslöften

Ska man ha några såna? Vad ska jag ha för löfte då? Börja träna, sluta röka, spendera mindre på kläder, städa mera? Men kommer de att hållas? Är det inte bättre att bara hoppas och försöka göra det nya året till ett bättre år? 

Jag ska i alla fall försöka ha en så bra kväll som möjligt, omringad bland mina vänner ♥

31e december 2010

♥ fixa naglar
♥ duscha
♥ göra sig fin :)
♥ gå på Nyårsmiddag
♥ skåla in det nya året !!

Wiiiii...

dsc09148 (MMS)

Wiiiii...

Åka pulka, ajemen

Plockat fram mina termobyxor, jacka, fliströja, vantar (m. senilsnöre) och mössa. Står även tre pulkor redo att tas med till backen !! Blir att åka med Signe och Zandra, vet inte om Hannah ska med? Men jag är jätte pepp, har ju väntat sedan snön kom :)

30e december 2010

♥ jobba (fredag:)
♥ TVÄTTA !!
♥ åååååka pulka m. brudarna

Sov sött

Jag är så sjukt nöjd med det jag har handlat idag :) även med allt som jag fick hem från Nelly.se !! Kollade även så att nyårskläderna fortfarande passade med! Så nu kan jag somna gott, blir att jobba hårt i morgon då vi bara kommer vara 3st av typ 9-13st. Men "lovade" mamma att försöka smita ner till produktionen och hälsa på. Får väl se hur det blir med det. Förut kände jag mig ju hemma där nere, nu känns det jätte konstigt att komma ut där ... men det är ju ett väldigt bra ställe att spana på ;)

Nu ska jag sova, hoppas på att min jätte finne är död och borta i morgon när jag vaknar. Tack!

Shopping

Äntligen, kom hem för 30min sen typ. Haft himla trevligt med mammsen inne på Ikano-huset. Vi båda har hittat lite smått och gott. Var inte så jätte mycket roligt på rean men som sagt, några läckerheter fick följa med hem !!

Hämta ut paket sen då! Men först lkpg.

dsc09146 (MMS)

Hämta ut paket sen då! Men först lkpg.

29e december 2010

♥ jobba (det är ju torsdag ... nästan ;)
♥ lkpg, rea shopping m. mamma
♥ ??

Kafferaster

Efter jobbet åkte jag och solade lite, sjukt tråkigt idag! Efter det åkte jag bort till Alexandra för att hämta min locktång, blev även kaffe och cigg där :) sen åkte jag vidare upp till Anna & Henke, fick kaffe där med och så pratade jag av mig lite med Anna (var ju tvungen att ge en liten rapport:) Mysdag!

Frågan är om man kommer kunna sova nu ?? Helst av allt skulle jag nog vilja supa te´t lite ... så sugen!

Då har man nått att läsa i kväll då!

dsc09144 (MMS)

Då har man nått att läsa i kväll då!

Nyårsfunderingar

Det kanske börjar bli dags att fundera över och bestämma mig var och med vilka jag vill fira nyår med. Så himla svårt !! Helst av allt vill jag äta med familjen och sedan ge mig ut. Men nu vet inte päronen hur de ska göra ... vilket gör det svårare för mig. Help me

28e december 2010

♥ jobba (får tänka att det bara är en kortvecka)
♥ antagligen vara helt slut

Gemig

Jag behöver din hjälp. Någon som har eller vet vart man kan köpa ett vitt flätat skärp ??

(typ exakt ett sådant här)

Matlagning

Har nyss vart och handlat lite mat. Så nu blir det att slänga ihop en köttfärslimpa m. bacontäcke och till det pressad potatis m. ost :) kommer bli super gott !!

Blondin

http://www.rapunzelofsweden.se/ Jag är så himla sugen! Var i stort sätt ett år sen i lördags som jag använde löshår. Clip on sliter ju inte så mycket på håret och det är ju så himla fint med långt, blont hår ;) kanske beställer någon gång nästa år.

27e december 2010

♥ njuta av en ledig måndag :)
♥ gå hem till päronen och laga till något mumsigt
♥ fortsätta att ladda batterierna !!

Skönt

Nu lever den igen ♥

Snart dags att åka och hämta Madde och skjutsa hem henne så hon slipper gå i det här vädret. Sen blir det ett efterlängtat besök på Sibylla. Ring om du vill ha hemleverans ;)

Jävla skit helvete faan! Min dator är infe...

Jävla skit helvete faan! Min dator är infekterad och det går inte att göra ett skit på den!! Åhh... ARG! Jävligt arg!!

Merry Christmas till mig själv



Sådär :) beställt julklapp till mig själv. Dock fans inte det jag ville ha, men nästan. Blev nya skor och underkläder till Nyår !! Det ända som jag saknar nu är ett vitt tunt skärp. happyme

26e december 2010

Är så himla hungrig !! Skulle köpa pommes igår, men det var sån jävla kö och folk som hade beställt sin mat fick vänta typ 30min innan de fick den. Så jag orkade inte vänta ... jag kunde ju ha gått till Sibylla först ?! Så nu håller jag på att dö medens jag fixar lite att tugga på, sen i kväll blir det kycklingkebab i bröd från Sibylla :)

Kvällen igår ... hm! Fick stå och vänta i en timma innan jag fick komma in. Under den tiden han Signe dra, så då blev det bara Hannah och jag kvar. Jag stod längst fram och tjatade tillslut in mig. Sen när jag ska betala fanns det ingen växel ?? Så Jennie fick lägga ut åt mig så länge, för de kunde ju bara växla en av våra 500 lappar! MUPP

Glömde skriva om en sak förut. Henrik´s fina välkomnande igår (precis när jag kommit in typ). haha! Jag står och dansar med dem, sen känner jag hur blöt jag blev på armarna och bröstet. Då har tydligen någon slagit till honom samtidigt som hade skulle dricka, och då fick jag allt över mig. JAG LUKTADE SPYA ... torkade av mig på Henke sen parfymerade jag mig.

Men väl inne hade jag det trevligt, gick runt och pratade med folk, dansade och plågade mig ute i kylan! Fick mig några skratt och jag är så otroligt glad över att jag tog det lugnt innan parken, så jag minns typ allt :)

Nu är det bara att börja tagga till Nyår. Då lovar jag att jag inte ska minnas ett skit dagen efter !!

Red?

Dagens festklänning !! Vi syns i dimman :)
(Ursäkta de dåliga bilderna)

25e december 2010

♥ gå hem och äta lite ... köttbullar
♥ hem och göra mig fin :)
♥ ff
♥ parken (?)

HoHo!! Snart kommer tomten.

dsc09143 (MMS)

HoHo!! Snart kommer tomten.

Tjocka släkten

Haha ... vilken underhållning. "Alla" gick och vägde sig, vilket betyder att det blir ingen mat för mig i morgon. Idag fick jag ett nytt högsta rekord. hm ... dags att ta tag i det här på allvar? Någon dag ...

Julafton

Nu blir det att åka bort till solariumet (bli pepparkaka tills i morgon) och sen ta en lång härlig juldusch. Sen blir det att vandra bort till Päronen och fira julafton !! Längtar till alla goda köttbullar :) dock kommer inte momo&mofa idag. Men det blir nog en mysig dag ändå.

♥ Mat
♥ Kalle ankas jul (ett måste)
♥ Paket öppning
♥ Efterrätter
♥ Mys

24e december 2010

God Jul allesammans ♥

Härligt! Bingo, öl, gott och mjukisbyxor.

dsc09141 (MMS)

Härligt! Bingo, öl, gott och mjukisbyxor.

Sliten

Nu har jag handlat alla julklappar !! Så nu är det bevisat, det går faktiskt att fixa allt på en dag :) tungt blev det och jag vill inte ens tänka på hur mycket jag har spenderat! Lyckades också hitta tre outfits (ink. smyken) till; julafton, juldagen och nyår -check!

Nu tänker jag bara luta mig tillbaka och spela bingolotto med Mamma, Pappa och bror!

Fan vad jag är värd detta!

dsc09140 (MMS)

Fan vad jag är värd detta!

23e december 2010

♥ shoppa !!
♥ slå in paket
♥ hem till päronen och ha "dagen innan julafton mys"

CBO, kyckling och massa gott

Varför måste jag äta på kvällarna? Och varför kan jag inte nöja mig med en maka från en mack eller nått? Handlade ialf mat på Mcd förut och som vanligt får jag ju vänta på att det ska bli klart (kan rekomendera CBO). Varje gång jag sitter där i bilen utanför de STORA fönstren ångrar jag mig. Finns det något mer pinsamt än att sitta där, ensam och känna sig tjock ?? Varför kan jag inte komma på det innan?

God Natt

Pepparkakor och knäck

Nu har jag bakat massa pepparkakor och även målat med kristyr på dem !! Haha ... pappa och mamma fick också måla på några, men de ser föööör jävliga ut ;) sen så klädde pappa och jag granen. Efter det gjorde mamma och jag knäck! Så vi har pysslat för fullt på 17. Det gillas, blir mer julkänsla över det då.

I morgon blir det att gå upp skapligt för att åka in till Linköping och inhandla alla julklappar !! Ska det vara, så ska det vara en utmaning ... eller hur?

Nu blir det en sväng förbi Mcd på vägen hem, har inte ätit något ordentligt på hela dagen, förutom den otroligt goda räkmakan på morgonen. Hehe ... jag har redan bestämt mig för vad jag ska äta i morgon :) blir nog ingen tajt klänning för mig på juldagen ...

Baka baka liten pepparkaka!

dsc09138 (MMS)

Baka baka liten pepparkaka!

22a december 2010

Hade en himla trevlig kväll med Hannah och Signe igår. Mumsade i oss massa gott, julmusten tog slut och tror inte att det var så mycket ost kvar häller. Glöggen vet jag inte, tror Hannah och jag kom halvägs på den :) Signe gillar ju tydligen inte julen varma härliga dryck.

Idag har jag vart duktig. Sov riktigt länge !! Sen har jag städat hela lyan :) så nu är det julfint här hemma. Fast ingen vidare julstämning, men känns som att det kvittar efter som att jag inte är här hemma så mycket.

Ska snart åka hem och baka dem där jäkla pepparkakorna, så det blir av någon gång.

Myskväll med hannah och signe. Ostar, kex,...

dsc09136 (MMS)

Myskväll med hannah och signe. Ostar, kex, vindruvar, kalkonskinka och kräftstjärtar!

Julmys på jobbet! Började med att ha den å...

dsc09134 (MMS)

Julmys på jobbet! Började med att ha den årliga glöggmorgonen hos oss. Sen blev det massa gott kvar till frukosten, nu går man och små äter lite hela tiden. Härligt med jul!

21 december 2010

♥ jobba (idag är det ju fredag ;)
♥ myskväll med Hannah och Signe ??

En måndag

Nu är min bil glad, den är varm och har ett nyladdat batteri. Älsklingen ville inte starta i morse ... så pappa och jag grejade lite efter jobbet. Får köpa ett nytt batteri när jag är inne i Linköping på torsdag!

Sen åkte jag och hämtade Anna, drog till solariet. Härligt med lite färg nu innan jul! Bara för att det är vinter ute behöver man ju inte smälta in i omgivningen? Solbränt ska det vara, dock känns det inte som att det tar så mycket.

Efter det åkte vi hem till Anna och fikade på massa god kakor och pratade alldeles för mycket. Blev så "till mig" att jag började sluddra :)) haha ... ja, vi får hoppas att det löser sig för mig med!

I morgon är sista arbetsdagen innan Jul för mig !!!

Om det fins folk som ska köpa julklapp til...

dsc09131 (MMS)

Om det fins folk som ska köpa julklapp till mina päron, men inte vet vad, så kan man ringa mig och vara med på min..

20e december 2010

♥ jobba
♥ sola och fika med Anna

Tjockisss

Tänkte att nu är det ju ändå dags för att trycka i oss massa julmat (längtar till julafton), så då kan jag lika gärna börja grunda med en popcornspåse och massa julmust. Efter den otroligt stadiga kvällsmaten känner jag mig snart redo för att sova :)

En ny vecka, nya möjligheter, men denna gång bara med två arbetsdagar ... underbart! Så man kan säga att det är torsdag i morgon! Härligt med sex stycken fredagar!! wooop wooop

19e december 2010

Nu mår jag bra igen. Va lite smått sliten de första gångerna jag vaknade! Brukar känna så dagen efter när jag har haft en hård kväll med Signe :) men jag gillart! Signe kom ju som sagt och hämtade upp mig innan vi vandrade bort till Pontus för att dricka lite. Sen blev det utgång på NP, fast då sågs vi typ inte nått ... sen drog jag!

Trevlig kväll, skulle vart ännu bättre om jag fick sudda bort två saker. Kan ju inte vara själv någon gång innan jag beter mig :P haha ... det här kommer bli spännande!

Nu kör vi

Snart kommer Signe förbi och hämtar upp mig ... syns i dimman gott folk ;)

18e december 2010

♥ duscha
♥ hem och leta efter mat !!
♥ göra mig festfin
♥ dricka massa alkohol med Signe :)

Sugen på jul

Fick gå hem från jobbet vid lunch idag. Tog smärtstillande tabletter när jag kom till jobbet idag, vilket gjorde att jag vart helt yr och smått illamående. Fick sitta hos Lisa på morgonen och sen kände jag att jag var tvungen att ta mig hem och sova lite!! (ska aldrig göras om, lovar)

Nu är jag pigg och nyduschad. Bli att fixa håret och sminka mig lite snart ... sen ska päronen skjutsa bort mig och Abbe till Karin :) där ska vi vara innan vi åker taxi till Tranås. Blir första julbordet för i år, MUMS.

17e december 2010

♥ jobba
♥ sluta tidigt
♥ hem och göra mig fin ;)
♥ ff hos Karin
♥ Julbord med jobbet i Tranås !!

Julmusik

Gått runt och sjungit i en vecka nu :) massa härlig julmusik som alla från njuta av, från min härliga stämma !! Tipps på jullåtar tas gärna emot

Washing ...eh tvättar

Tvätta, tvätta, tvätta ... men satan i gatan vad jag har ont i naken och vänsterarmen :( blir att knapra på lite piller ikväll så det blir bra tills i morgon. För då är det ju Julbord med jobbet !! Känner hur peppet börjar smyga sig på :) kommer nog att bli ett kanongäng!

Något annat skoj är att jag och Madde kanske kommer att gå på melodifestivalen i Linköping nästa år! Måste bara dubbelkolla med kalendern så det inte är något annat då! Skulle vara jätte kul ju!

Om man jobbar bra så får man tårta! Vi har...

dsc09130 (MMS)

Om man jobbar bra så får man tårta! Vi har jobbat bäst, därför fick vi tårta till fikan idag. Mums

16e december 2010

♥ jobba
♥ TVÄTTA :(
♥ sunshine sunshine (?)
♥ förbereda med allt inför fredag

Lätt

Tunika - Lindex
Kommer att bäras på fredag, med strumpbyxor och höga klackar !!

(blev bara en bild för kameran dog, tunikan är i färgerna svart, grå och lila typ)

Brunare

Har vart nere på stan och fikat med Signe (som äntligen kommit hem en stund) och Hannah! Innan fikat blev det en sväng inne på Lindex där jag hittade lite fint, visar sen! Nu ska jag och mamma åka iväg och sola lite :)

En liten fräckis

Det gamla paret skulle ha sex men gubben hade svårt att få till det. Till slut gick han ut i hallen och hämtade ett skohorn som han la den lilla skrynkliga på och förde in den försiktigt. Då säger den ena äggstocken till den andra -Nu är det nog sista gången … för nu kommer den fan in på bår!

15e december 2010

♥ jobba
♥ leka m. Signe :)
♥ shoppa tunikan som ska bäras på julfesten
♥ inhandla LITE alkohol
♥ sooola!

Luktar bränt

Om det ska vara någon så är det jag! Luktar till och med bränt hemma hos mig? Ja, jag har bakat bröd. När jag tog ut första plåten kom det så mycket rök att hela huset blev dimmigt (sved som attan i ögonen) och brandlarmet tjöt som bara den !! De ringde även från huslarmet päronen har och frågade om de skulle skicka brandbil, men det var ju ingen fara ... bara jag som råkat ha lite degklutar som blev svarta i ena änden av plåten!

Jag är lika trött som vanligt och ska därför försöka somna snart, helst innan halv elva. Det vore toppen!

14e december 2010

♥ jobba
♥ baka pepparkakor :)
♥ baka bröd ... frukostbröd

Trött!

Idag har det bakats massor med mamma ♥ och i morgon blir det nog att baka pepparkakor! Jag han även ut och fotografera lite innan det blev alldeles för mörkt. (ni ser en av mästerverken i headern om ni uppdaterar sidan) Så nu har jag massor av bilder, både på bakning och natur. Men visar det någon annan dag, även kryssnings information kommer ... lovar ;)

Lucia besök av Gisela och Spike

Natten går tunga fjät runt gård och stuva. Kring jord som sol förlät, skuggorna ruva. Då i vårt mörka hus, stiger med tända ljus, Sankta Lucia, Sankta Lucia. Då i vårt mörka hus, stiger med tända ljus, Sankta Lucia, Sankta Lucia.

13e december 2010

♥ sova ... sova ... sova
♥ duscha
♥ hem och äta varm hemmalagad mat

Höres

Hemma igen :) sliten men mår förvånansvärt bra! Nu blir det Beck och säng-häng !! Skriver mer i morgon...

Hallå där! Tänkte bara medela att jag är p...

dsc09122 (MMS)

Hallå där! Tänkte bara medela att jag är påväg hem, smått trasig, lite onykter men med en härlig kryssning bakom mig!

Äntligen ombord på båten!

dsc09121 (MMS)

Äntligen ombord på båten!

Jaha nähä... Skål!

dsc09120 (MMS)

Jaha nähä... Skål!

God morgon sverige

Igår tog jag ut pengar och köpte cigg. Idag har jag packat klart ... tror jag, och självklart smugglat ner spriten ;) så nu är det bara att ta på sig något bekvämt och sen vandra hem!! Sjjjjjukt peppad!

Nu drar jag till ... finland.

11e december 2010

♥ duscha
♥ packa klart
♥ vandra hem och äta frukost :)
♥ åka buss till Stockholm
♥ wooop wooop

Nattligt inlägg

Packat kläder, smink och skrivit en lista på resterande som ska med i väskan !! Sjukt taggad inför i morgon :) blir två dagar i dimman med några av de bästa! Helgen kommer avslutas med en ledig måndag. Lovely

Får se hur mycket det bli att blogga dessa dagar, kör från mobilen!

Tänkte bara påminna er om att ...

dsc09119 (MMS)

Tänkte bara påminna er om att ...

10e december 2010

♥ jobba
♥ fika med Hannah :)
♥ sola (?)
♥ Idol kväll med Madde !!

Svart spets

Partyklänning - HM
En liten söt svart klänning :) mmm spets ...

Grillas

Nu är det snart dags för att åka och hämta lilla Anna på BK. Blir att åka och grilla oss lite, tror fan inte att jag kommer hinna bli brun om jag inte tar till min kära vän BUS :) hm ... får se hur jag gör i morgon !!

ps. skräck injagande tomte i förra inlägget, påsarna under ögonen på köpet!

Hej tomtegubbar! Vart ute i kylan och tagi...

dsc09113 (MMS)

Hej tomtegubbar! Vart ute i kylan och tagit julkort som ska skickas till företagen.

9e december 2010

♥ jobba
♥ soffläge :)
♥ sola med Anna !!

Bye Bye

Blev en hemma kväll med gummorna hos Ena. Vi åt lite mat, pratade och hade det gött framför teven! Nu får ni ta och ha det så kul i Branäs flikkor :) så får vi se om jag kommer och hälsar på!

Ge mig värme

Hemkommen från jobb för ett tag sen. Trött och frusen ... ont i magen och ben som det ilar i. Haft det såhär i en vecka nu, hoppas att det är mycket bättre i morgon. Ska i alla fall värma mig med lite solning :) måste ju bygga upp en snygg bränna tills i helgen då det blir kryssning! Just nu är jag väldigt ljushudad.

Om jag har tur så får jag sex dagars ledig...

dsc09100 (MMS)

Om jag har tur så får jag sex dagars ledighet! Underbart i såna fall.

8e december 2010

♥ jobba
♥ åka hem och fixa mat
♥ sola
♥ hemma kväll hos Tina (:

I morgon är det onsdag

Låg i badet och plaskade i EN timma !! Nice som attan var det med massa värme och tända ljus. Kylan, magvärken och stressen bara försvann, men tillbaka lite fort man kommer upp ur badet ... 

Nu har jag hängt upp alla rena kläder, plockat undan de smutsiga och fixat klart här hemma, har även diskuterat med mig själv om jag ska skippa mackan i morgon och köpa frukt? När öppnar lundbyhallen ??

Den lilla svarta

Partyklänning - HM
Min nya älskling ;) tajt och liten som faaan!

Återkommer efter ett långt bad och en väl ...

dsc09099 (MMS)

Återkommer efter ett långt bad och en väl förtjänt cider! Mys...

Försökte lämna blodprov, för att se om jag...

dsc09097 (MMS)

Försökte lämna blodprov, för att se om jag får lämna blod! Men då blev jag 'utslängd' på grund av att jag hade för små ådror i armvecket! Taskigt!! ;)

7e december 2010

♥ jobba
♥ laga lite mat
♥ hänga upp alla kläder jag tvättade  i helgen ...
♥ ta ett bad :)

Fullt upp idag

Blev en oplanerad fika på stan med Hannah och Jossan. Pratades på som vanligt, och hann även med att planera lite inför kryssningen (säger bara munskölj)! Blev även en sväng förbi Anna och kolla på hennes nya lya och babbla med henne. Var ju verkligen ett tag sen :) 

Hemma nu har jag öppnat mitt paket och i där fans en väldigt snygg klänning !! Den kommer att användas flitigt på kryssningen kan jag lova ;) lägger upp bild på skönheten i morgon! Nu är det gooonatt

When you feel , happy

Dagens efter-jobbet planer! Dags att lämna...

dsc09096 (MMS)

Dagens efter-jobbet planer! Dags att lämna lådan snart.

6e december 2010

♥ jobba
♥ bara ta det lugnt !!
♥ söööva

Runda potatiskulor



Blev smidig mat idag. Kroketter med kyckling hamburgare, vågade inte åka ner till Sibylla idag ... igen. Jag har blivit den där gamla gubben som inte hinner innanför dörren innan hans korv m. bröd är klar! haha :)

Jag vet att det vart lite mkt salt, men jag är sämst på att hälla salt från saltkar med stora hål. Tror Madde vet vad jag menar, fast då var det pommesen som blev "lite" salta!

5e december 2010

Söndags ångest? Skulle man kunna tro efter en helg i dimman och en tidig måndag i morgon. Fast idag är det inte så farligt faktiskt. Hoppas att veckan som kommer går fort förbi, så jag kan få komma iväg på kryssning. 

Gårdagen bjöd i alla fall på trevligt sällskap från Hannah här i huset. Sen åkte vi bot till Bubba för att fira han på 25-årsdagen :) efter det blev det en kväll på NewPort för min del, med massa trevligt folk och babbel!

Natti Natti

Vad hände ?? :)

Allt jag vill ha är lite lalalala

Mamma ringde för en stund sen och frågade om jag kunde sova i huset i natt. Självklart, fast det är förstås lite läskigt att sova själv i hus. Och det blir långt hem i natt ;) men fick mat-pengar fört. Så idag blir det Sibylla !! 

Känner mig på riktigt bra humör idag. Kände det redan första gången jag vaknade :) I går blev det glögg premiär och julskinka premiär och i torsdags var det typ första lussebullen premiär. Så nu är jag redo för jul! Happyme

Bokade även in mig på en kryssning igår. Vi är tydligen 12pers som ska åka och jag känner typ hälften. Kommer bli så otroligt kul tror jag. Fylla á la Maria kör vi på då. Hoppas att veckan går fort...

4e december 2010

♥ vandra hem till ett tomt hus (som är mitt tills i morgon :)
♥ fotografera (?)
♥ pulka (?)
♥ göra i ordning mig för fest
♥ gå på Bubbis 25års fest !!

Nu har jag bokat in en kryssning med dessa...

dsc09093 (MMS)

Nu har jag bokat in en kryssning med dessa herrar och massa annat folk nästa lör-sön! As pepp!!

Fredag ... igen

Blir att göra mig fiiin och vandra bort till Pontus för ett par stycken kalla !! MUMS

Så fint det är. Snart får jag lämna lådan ...

dsc09092 (MMS)

Så fint det är. Snart får jag lämna lådan och vandra hem! Dock är det väl svin kallt ute?

3e december 2010

♥ jobba
♥ ta helg :)
♥ fika (?)
♥ Idolkväll !!

Mys torsdag

Blev inte att stanna så länge på jobbet idag. Läget har ändrats lite på arbetsplatsen om jag säger så ... så fick bli en mysig dag hemma hos päronen med gröt, räkmaka och en del oboy. I morgon är det fredag, känns gööör skönt. Det positiva med jobbsituationen är ju att det inte blir några lördagar att jobba detta år, dock kommer de direkt nästa!

Woop woop ... Det går lite segt idag. Men ...

dsc09090 (MMS)

Woop woop ... Det går lite segt idag. Men snart ska jag gå ner och köpa massa jullotter!! Sen ska vi jobbajobba.

2a december 2010

♥ jobba
♥ jobba över
♥ tvkväll !!

24 dagar

Föresten !! Ska plåga er lite med en vacker julsång bara för att det är första december och bara 24dagar kvar :)
Nu är det jul igen
Och nu är det jul igen
Och julen varar väl till påska Nu är det jul igen
Och nu är det jul igen
Och julen varar väl till påska

Bilder, design, blogg ...

Måste bli duktigare på att ta och lägga upp bilder. Ska fixa ordning designen på bloggen med, har börjar lite som ni ser (om ni uppdaterar). Men måste finnas mer tid och ork! Har en bild i huvudet hur den ska vara, ska bara föra över den i kodning ... 

På lördag eller söndag ska jag även ta mig upp skapligt och gå ut och fotografera vårt fina snölandskap är det tänkt. Jag har ju ingen möjlighet att göra det på vardagarna eftersom att det är så mörkt när jag slutar jobbet.

Frusen

Bilen står hemma hos päronen och blir laddad och så kommer den även att få lite värme. Hoppas att bilen vill starta i morgon bitti, för jag höll på att frysa ihjäl (ja, på den korta biten) på väg till jobbet! Själv är jag trött efter två timmars övertid så jag sitter i sägen och tittar på tv. Blir nog att blunda tidigt idag ... om jag kan slita mig.

Onsdagar är verkligen inte min dag. Föra v...

dsc09088 (MMS)

Onsdagar är verkligen inte min dag. Föra veckan hade någon tagit min cykel och idag ville inte min bli starta. Det är inte långt, men fy attan vad kallt!

1a december 2010

♥ jobba
♥ tvkväll !!
RSS 2.0