31st march 2012

Jag kom nyss upp till mitt rum igen, var nere och åt våffelfrukost med familjen. Min goda våffla innehöll cholkadbitar och jordgubbar :) som serverades med smör och sirap!

Dagens planer är nog de samma som igår, bara ta det lugnt. Kan vara skönt med en sådan helg ibland. Får väl se om jag hittar på något kul att göra ... vädret är ju inte så peppande, grått och så regnade det nog i natt, för det är blött där ute.

30th march 2012

Typ jobbat klart för dagen, ska bara fixa middag sen får jag se om jag ska jobba kväll.

Just nu sitter Alex och försöker lära mig ett hemligt språk, kan bli spännande!

30th march 2012

Härligt med fredag, igen. Blir nog dock kanske att "jobba" ikväll = stanna hemma, då barnen troligtvis sover. Men jag är rätt trött så det gör inte mig något. Har skypat med mamma nu på förmiddagen och nu ska jag snart åka och handla lite hade jag tänkt! Puss på er

Fat

Ligger i min säng och tänker på hur mät jag är! Delade förrätt med födelsedagsbarnet, sen pasta m. kyckling och efter det åt jag den godaste efterrätten någonsin :)

By the way, this pic is for Rena!

Lucky day

Bra man har det :) min HM kom hem med Alex lite tidigare idag då de var hos tandläkaren. Jag åkte och hämtade Dom och så gjorde vi hans läxor. Efter det kom min HD hem och nu är de två och klippet sig, så jag antar att jag har jobbat klart för dagen ??

Middag ikväll med tjejerna :) firar Renas 20 årsdag! GRATTIS

29th march 2012

Sista dagen på plugget för den här veckan. Hade även fått hem mitt intyg från Silver bay :)

28th march 2012

Den här dagen har i stort sätt varit som dagen igår. Jobbade, åkte till skolan, kom hem = däckade i soffan, jobbade ... skillnaden idag var att jag fick iväg min röv till gymmet.

Himla gött, dock är det jobbigt att träna på kvällen för att då måste jag duscha på gymmet ... duschen här hemma ligger emot Alex rum, så det är inte så snällt att använda den på kvällen när hon ska sova.

Nu har jag precis gjort klart läxan tills i morgon med, skönt. Får dubbelkolla att jag har gjort rätt med Rena och Nele påväg till skolan i morgon. Vi fick även våra skolböcker idag :) så nu är väskan full.

27th march 2012

Idag har jag haft mina första dag på college !! Engelska kursen var inte riktigt som jag hade väntat mig, vi pratade mycket mer och så håller vi på med gramatik :( haha kanske lär mig något för en gångs skull?

Princesscake

Hittade denna söta i söndags, funderar på att ha på mig den på båtturen i vår. Villha!

26th march 2012

Idag har jag haft den lataste dagen ever! Jobbade i morse, efter det gick jag upp och skypade med mina päron och sen sov jag. Tänkte att det skulle vara bäst att villa innan skolan börjar i morgon! På eftermiddagen har jag med "jobbat" = gjort läxor med den lille, eftersom att min HD är hemma har dagen inte vart så ansträngande!

Cheap

Haha ... helt seriöst, varför måste allt vara så billigt? Betalade lika mycket för dessa skor som man typ gör för ett par tygskor från HM i Sverige!

Lacoste

Mina nya älsklingar :) , från början var det ju meningen att jag skulle köpa vita Converse, men så hittade jag dessa !!

25th march 2012

Sitter i Emmys säng och ska snart ta tag i och göra i ordning mig lite. Blev filmkväll här igår :)

Planen nu är att åka in till Morristown och luncha samt för lite shopping!

Missing

Vissa dagar är svårare än andra ... konstigt nog kommer dessa dagar oftast på fredagar/lördagar ;) antar dock att det kommer bli tuffare i och med att det blir varmare. Detta är den dåliga sidan av FB, man ser för mycket av det man saknar! Mina fina vänner ♥

Movies

Igår var jag och tjejerna på bio för att se 21 jump street !! Hade hört innan att den skulle vara bra, men hade inte väntat mig att den skulle vara så rolig som den var :) om du inte har sett den, så måste du gå och göra det. Sen var ju den fina Channing Tatum med i filmen (men han var mer fin i The Vow).

Sen stod vi utanför bion och pratade ett tag (jag fick ett skrattanfall-ni som sett det vet hur det går) innan vi gick till våra bilar ... då gjorde Rena bort sig lite och jag fick yttligare ett skrattanfall :))

Lyckad kväll igår! Idag har jag som sagt jobbat och vi kollade bland annat på Jack and Jill, helt okej film. Inget man behöver se igen ... nu måste jag hitta på något att göra! Puss

24th march 2012

Jag har jobbat idag, det är därför jag inte har kunnat uppdatera. Slutade nyss, blev lite längre än vad jag hade väntat mig! Men nu är det äntligen kväll.

Under dagen har jag och Dom vart ute tre gånger, vi har sett tre filmer (en av dem "hyrde" vi) och så fick vi hemleverans av Girl Scouts Cookies :)

Why

Hittade en djuraffär i gallerian idag! Jag hade tydligen missat det, tur det för nu mår jag lite dåligt. Affären säljer nämligen hundvalpar :( ville köpa alla och tycker väldigt synd om dem ...

23rd march 2012

Dom fick åka bil till bussen idag, han var inte glad över det ... men vi var tvungna att träna på hans ord! Sen när jag kom hem drog jag med mig hunden ut på en joggingrunda, höll på att dö lite ibland (uppförsbakar är inte min grej) men hunden var tröttare än mig när vi kom hem!

Nu väntar jag på att städarna ska åka så jag kan hoppa in i duschen, det luktar badhus där inne, älskart ♥ När jag är klar ska jag ge mig ut på sko-jakt och så ska jag nog även unna mig lite sushi till lunch.

Dagens klädsel blir kjol och linne eller shorts och linne ... varmt idag !!

Good Night

Jag är hemma från en kväll på Yogurtland, mitt favoritställe, lätt!
Go Natt och Sov sött :)

A walk

Nu har vi ätit middag (trodde jag skulle få grillat idag igen när min HD är hemma, men nej). Innan middagen gick jag ut för att rasta hunden och självklart ville den lille med ut och cykla, vilket han älskar! Sluttade med att det blev en jogging runda istället, funderar på att ge mig ut igen :) om jag inte ska äta glass istället!

Lazy day

Har latat mig hela dagen :) blev att skypa med bror och även päronen på förmiddagen!

Men nu är det snart dags att börja jobba. Får se vad den här dagen bjuder på ;)

22nd march 2012

Min HD knakade nyss på min dörr och sa att han tar hand om barnen och att jag kunde fortsätta sova om jag ville :)

21st march 2012

Idag har jag haft fult upp hela dagen :) jobbade på morgonen, sen åkte jag till gymmet och tränade i gym avdelningen, ville inte springa (har haft träningsvärk i låren från i söndags, så låter den vila tills fredag) och efter det åkte jag hem och duschade.

Sen var det dags att åka och hämta upp Rena för att sedan åka till Morris College och registrera mig för min första kurs
!! Blir att läsa engelska :) så pepp! När jag hade registrerat mig och betalat så åkte vi hem till Rena och hängde lite, märkte att vi endast bode 10 min ifrån varandra.

Nu jobbas det och ikväll serveras jag grillade hamburgare & en kall öl till mig :)

 

Night

Idag tror jag att vi var hela 16st på Starbucks :) så himla kul att vi är så många!

Emmy och jag invigde första vårdagen (!!) med en strawberry frappuccino. Den var för god för mitt eget bästa, kan nog bli ett par i sommar. Fick även gå ut i min långklänning idag och inte behövdes det någon jacka, då det just nu är 14 grader plus och klockan är 23. Pussss

20th march 2012

Den här förmiddagen gick fort! Snart dags att börja jobba, men jag får väl trösta mig med att det är tisdag och jag har Starbucksdags på shemat :)

Dancing with the stars

Klockan är snart nio och det är över 16 grader varmt ute :) så himla härligt!

Barnen sover och jag slutade arbeta för typ en halvtimma sen, men jag sitter kvar här nere och kollar på Dancing with the stars med mina värd föräldrar! Det ska tydligen vara med en svensk? Vet inte om det är min HD som flummar för jag fattar då inte vem det skulle vara ??

Not any more

Jag tog några bloss på en cigarett i förrgår ... blir alltid sugen på det efter lite vin. Men ugh, smakade äckligt och var alldeles för starkt. Så nu ser jag mig själv som en icke rökare (har precis rökt en dag i fyra och en halv månader före igår) och jag har nästan varit nykter hela tiden med! Dä ni!!

Nice week

Jag vet vad jag ska göra på torsdag!!

19th march 2012

Blir inget gym idag, och vovven fick en lite kortare morgon promenda. Jag är så himla trött efter helgen så jag behövde sova :) somnade framför datorn igår redan klockan 9:30 !! haha ... men det var skönt och behövligt.

Det är 24 grader varmt ute, 24 grader i mars. Och det har vart såhär fint nästan hela månaden :) men det är så himla varmt ute så jag har legat freamför GG här inne idag, solen är ändå inte framme.

Bad signal

Just det, har haft taskig internet mottagning i helgen (därför det aldrig kom upp något kort) och mobiltäckningen var så dålig så att min mobil som jag har har i USA dog två gånger på "tre" dagar eftersom att det fick söka efter nät hela tiden, kunde aldrig använda den ... var lite svårt att få iväg ett sms till familjen att man hade kommit fram och allt :P

18th march 2012

Sitter i min säng och har nyss blivit underhållen av Dom :) han kom in och visade lite grejer och så bjöd han på lite sång! Så sött. Jag är rätt trött så det blir nog att sova snart, har inte blivit så mycket sömn den här helgen.

I fredags körde vi fyra timmar norr. Shit vilken skillnad det var där, såg små små snö högar i skogen. Jag åkte i samma bil som Rena, Lena och Hanna, vi hade en rolig resa med mycket snacks och prat :) 

När vi kom till skolan checkade vi in och gjorde namnskyltar och valde vilka kurser vi ville ta under helgen. När vi hade gjort det var det dags för middag och sen hade vi ett möte där lärarna presenterade sig för oss ... sen hade vi fri tid, då de flesta gick och la sig samlades vi och drack vin! Lovely ♥

I Lördags började vi med att äta frukost vid åtta, sedan hade vi första lektionen klockan 9. Under dagen hade jag Native Americans, American Holidays, The art of scrapbooking, Smart traveler och sedan hade lärarna med samarbete av oss en pjäs (jag behövde inte vara med), men det var verkligen jätte roligt !! Sedan gick jag och tjej (som jag inte mins namnet på) och kollade på en film som de hade satt upp, men den var inte så bra så jag gick till mina tjejer :)

Idag började vi med att äta frukost vid åtta, sedan hade vi första (& enda) lektionen klockan 9. Det var så mycket som Fitness and aerobics ... skönt med ett träningspass på morgonen! Efter det blev det lunch och hemresa!

17th march 2012

God morgon på er! Här har vi haft frukost och även klarat av första lektionen :)
Jag har haft Native Americans och nu ska jag snart iväg på en lektion om American Holidays tillsammans med Rena. Ska ta något kort som jag kan bjuda på senare ;) Bye Bye

Mam?

Nu åker vi mot skolan :)

Yes, idag blev jag tydligen Dom´s mamma! En "tant" som lämnade två barn vid bussen (vet inte om det är deras mamma eller mormor) sa att hon hade kollat på hunden tidigare i veckan ... jag och min MAN?!! hade tydligen skaffat oss en jätte fin hund.

Jag blev helt tyst och stirrade på henne, men hon bara pratade vidare ... jaha, får väl nämna att jag enbart är Dom´s nany nästa gång jag ser henne! Kan bli lite pinsamt annars ...

16th march 2012

Äntligen fredag! Slutade jobba för 2 1/2 timma sen :) avslutade min arbetsdag med en promenad med hunden efter att Dom hade åkt iväg med bussen, lyckades gå vilse ... jag har gått samma väg hela veckan, men idag gjorde jag tydligen något anurlunda! Men jag hittade hem sen, hade gått lite för långt bara.

Nu har jag duschat, packat väskan (orna), gjort i ordning mig och fixat lite på rummet. Ska ner och slänga i mig lite lunch innan min HD sjkutsar mig till Rockaway för att möta upp tjejerna, jag plus 9 till blev vi. Blir en helg i Silver Bay !!

I give up now

Jag har arbetat med att göra klart mina läxor hela kvällen, nu ger jag upp och säger god natt. Ska bli himla skönt att bara behöva jobba morgon i morgon ... när jag har lämnat av barnen vid deras bussar så måste jag ta tag i allt som jag inte gjorde ikväll! Aja, bättre sent än aldrig ;)

Wendys

Idag provade jag på att äta mat från Wendys, och det var gott (mkt bättre än Mcd eller White Castle)! Tredje gången jag äter snabbmat på fyra månader? Ska jag vara ärlig äter jag häldre hemma, men måste ju prova på det som finns :)

 

15th march 2012

Då har jag klarat av morgon promenaden med vovven :) ska snart bege mig iväg och försöka hitta ett par ballerinaskor, köpa vin och träna!

Scouts

Jag fick köra/vara med Dom på hans scout möte! Idag var de bara fem stycken, men det räckte för mig! Glad att jag inte hade något ansvar utan bara kunde luta mig tillbaka och se på :D

Han var så söt, jag fick ju köra min HD's stora pick up truck till mötet. Och när jag klev ur bilen tyckte Dom att jag såg awesome ut med solbrillor & stooor bil !!

Sun

Det är så himla varmt och skönt här :) suttit ute i knäbyxor och t-shirt hela dagen lång! Hade vi haft pool hade jag lätt badat idag.

Today's workout at the gym

Idag började jag med att gå/jogga i 30min. Känndes hyffsat bra idag, känndes bara lite i fötterna när jag bytte från jogging till att gå. Men jag överlevde.

Sen gick jag till gym avdelningen, i dag tränade jag ben och bröst. Hoppas på att det svider lite i morgon ;)

14th march 2012

God morgon Sverige! Jag har nyss följt Dom till sin buss :) och nu ska jag ge mig iväg på ett träningspass på gymmet hade jag tänkt. Bjuder på en typisk Amerikans bild .... någn som inte har hämtat in sin tidning på två dagar.

 

Baby boy

Håller på att laga middag. Måste bara berätta om att min HD vän kom förbi med en bebis :) och jag fick hålla denna lilla söta pojke när de fixade med lite grejer! Pappan varnade mig att han Alltid skriker/gråter i främmande famnar, han blev chockad när han såg sin son glad & nöjd i min famn :D är man en bra nany så är man !!

Så söt han var ... kan låna honom mera ;) dock hade vi en lite stel konversation då han inte förstod svenska (eller troligtvis inte nått) och jag vet inte vad man säger för kul på engelska till bÄbisar ^^

Melo


Jag har nyss sett klart på Finalen av Melodifestivalen 2012 !!
Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det här med att vissa länder från Europa är med och röstar? Vem väljer länder? Är det samma snubbar där som röstar som i Eurovison song contest? Och hur röstar sverige? Aja, en bra låt vann i alla fall så jag ska väl inte klaga :)

13th march 2012

Välkommen tisdag! Dagen började bra med att köra Alex till bussen, efter det gick jag och Dom med Broc (hunden) till hans busshållsplats, jag tog även en runda med hunden efter att bussen hade åkt. Riktigt skönt att gå lite på morgonen :) trodde att det skulle vara jobbigare.

Sen blev det att ta en dusch och tills nu har jag pratat med min bror! Väntar på att min HD ska komma hem så jag kan ta bilen och åka och handla lite grejer som behövs. Hörs sen, puss

Time change

Nu ger jag upp med läxor för den här dagen !! Har påbörjat båda mina uppsatser ... får väl se hur det går. Men jag är i stort sätt klar med den om mig, ska bara översätta visa delar som jag skrev på svenska för att jag inte orkade tänka och skriva på engelska längre. 

Vi har ju redan ställt fram klockan här och det känner jag verkligen av. Så jag ska nog gå upp och krypa ner under täcket snart. Har vart trött hela dagen, sov ju inte många timmar mellan lör-sön och inte natten tills idag häller ;) så i natt ska det söööövas. 

Så nu skiljer det bara fem timmar mellan oss :D Puss och godnatt

Homework

Jag har nyss hjälpt Dom med hans läxor. Matte (som vanligt på måndagar), sen fick jag göra ett papper som han inte hade gjort klart i skolan och sist såg jag till att han började träna på veckans ord.

Själv så sitter jag som vanligt i sista minuten och gör mina egna läxor. Jag måste skriva två uppsatser tills helgen, varav båda ska vara fem sidor långa (minst 2000 ord). Den första uppgiften handlar om mig, mitt liv, Sverige, varför jag åkte till USA, mitt liv här osv. Den andra uppgiften ska handla om något amerikanskt!

12th march 2012

Hallå! Idag har vi haft en jätte fin dag här med 19 grader ute, och så har det inte blåst! Men solen försvan bakom molnen nu på eftermiddagen tyvärr. Men jag har mest åkt omkring med min HD idag och fixat med lite grejer. Baland annat skänkt kläder, registrerat hunden (jupp, vi har en liten hund nu) och köpt en hundkoja åt den i hundgården. Sen ställde vi även ut utmöblerna och då lovade min HD mig att vi inte skulle få mer snö här, vågar jag tro på det?

11th march 2012

Jag vet att det har uppdaterats dåligt och det blir dock inte bättre idag för nu ska jag snart sova :)

Be jealous

Snart åker jag Kasia, Kerstin och kanske Elena till Cheesecake factory och göttar !!

10th march 2012

Hej lördag! Vaknade upp tidigt idag, så gick ner och åt lite frukost :) nu sitter jag och kollar på film och mumsar i mig lite svenskt godis. Haha ... åt upp alla Dumle igår! Så himla gott, kommer inte ihåg när jag åt dem sist? Åt ju i stort sätt aldrig godis hemma. Så mycker godis jag har ätit här har jag nog inte ätit på flera år :D men det är anurlunda när man inte är hemma, då blir allt svenskt mycket bättre.

Valentines day card

Har gosat ner mig under täcket, idag stannar jag inne! Har läst min nya tidning hela kvällen och nu mumsar jag på Dumle :) tack igen Malin! Det gjorde min fredag. Puss te de, o alla andra söta med <3

Proud

Dom och jag bygger arbetstruckar av lego! Kanske skulle skicka in denna till BT? Så himlans fin :)

HM.se

Bath and snacks

Behövde vist inte oroa mig för hur det skulle gå att jogga, bilen är inte hemma än så jag skiter i det (dålig still att inte säga något när han vet att jag tränar), tror han är och "klipper" håret...

Nu ska jag mumsa på något och kolla igenom reklamen, sedan hoppar jag ner i badet! Have Fun :)

9th march 2012

Sitter i sängen och väntar på att bilen ska komma hem så att jag kan åka till gymmet och plåga mina stakars "muskler"! Dock känns det fortfarande inte bra i mina fötter, kanske skulle ta en värktablett innan? Jag vill jogga, inte gå .. det är tråkigt! Men bättre än inget!

Melo

Haha gött, jag utklassade familjen på Wii Bowling nyss :) två gånger måste jag väl även få lägga till! Sen bjöd jag även på Chokladbollar som jag och Emmy bakade i söndags. Och jag fick gärna laga dem igen :) Dom tyckte att jag kunde baka mer på direkten, så söt han är. Emmy och jag gjorde allt ett riktigt bra jobb !!

Nu ska jag titta på Melo - Andra chansen.

Good good day

Det ska tydligen bli kallare i morgon och över helgen, men på tisdag visar vädret höga siffror igen! Älskart!

Har haft en väldigt härlig dag annars :) skypa med mina päron och bokade hotell! Sen ringde Signe och Hannah en snabbis med.

Nu sitter jag och längtar som bara den tills mina päron kommer och jag ska få bo på hotell i 7 dagar och njuta av Manhattan :)

Hot outside today

Internationella kvinnodagen idag !! Så idag ska jag mumsa på kanellbullar och bara ta hand om mig själv.
Att temperaturen visar 20+ är ju inte heller fel :)) man kanske skulle ta en promenad??

 

Monki.com

8th march 2012

Hallå :) äntligen klar för morgonen, hela familjen var hemma i morse. Blir alltid lite extra stökigt då, men det gick bra. Idag är det torsdag och jag tänker inte göra något speciellt ... hade tänkt göra en grej, men känner inte för det nu. Nu ska jag bara ta det lugnt.

‎4 months in USA

4 månader avklarade här borta !! Fasiken vad tiden går fort här ... känns som att jag nyss kom hit! Om två månader är halva tiden av min vistelse här gjord! I dag har vi också vart 15 grader varmt här :)

Today's workout at the gym

Idag började jag med att slita på "höga knän maskinen" i 20min. Känndes bra, känns fortfarande konstigt i mina ben, så då är ju den här maskinen bätre ... men dock så himla mycket tråkigare (därav bara 20min).

Sen gick jag till gym avdelningen, i dag tränade jag rygg, mage och biceps. Hoppas på att det svider lite i morgon ;)

Rockaway

Åkte till Rockaway en snabbis efter lunchen. Skulle till Dick's och leta gympapåse och vattenflaska. Hittade jätte fina i rosa från Nike (ni får se sen). Så nu slipper jag gå med en pinsam påse till gymmet, istället kommer jag ha en skrikrosa gympapåse :) tryggt!

Slänger med en bild på Dick's (stor sport affär) och en bild på tre ingångar till gallerian, det fins ytligare tre till sånna här "V"n med ingångar ;)

 

7th march 2012

God morgon! Nu har jag jobbat klart för morgonen :) så nu hoppar jag iväg till gymmet för lite träning!

Starbucks

Lugn och skön dag! Förutom när jag skulle laga mat ... som vanligt går något fel! Lagade paj, ost paj. Det måste ha blivit något håll i botten på pajen eller något och formen höll inte tätt för all äggsmet låg på bänken någon sekund efter att jag hällt i skiten ??! Orka att det alltid ska hända något när jag försöker vara duktig!

Fick i alla fall åka till Starbucks idag :) jag fick höra lite skvaller från i lördags! Haha ... sen berättade Elena bästa grejen som hennes värdbarn gjort !!

Still smart

6th march 2012

Nu har jag lämnat av den äldsta vid bussen, bara den lille kvar. Just nu ligger han under sin trampbil i källaren "och fixar med en grej".

Dagens to do är att förbereda en paj, plugga körkort och se på GG!

Monday

Då var måndagen avklarad, gick över väldigt fort! Bara fyra arbetsdagar kvar ;) o i morgon är det tisdag med ju.

Kom på att jag måste ta tag i min uppgift till veckokursen jag ska på snart med ... jag ska skriva fem sidor om mig själv på engelska. Fun !!

Men det gör jag inte ikväll, utan nu blir det Halv åtta hos mig på TV4+

Mine!

Stannade till på Kohls inna jag gick till gymmet idag. Man blir alltid glatt överraskad när man går in där, rea och design! Idag kom jag därifrån med lite smått från Simply Vera Vera wang. Sist kom jag ut med fint från LC Lauren Conrad.


Today's workout at the gym

Idag började jag med att gå/jogga i 30min. Dock har jag haft problem med mina vader ett tag nu, känns inte bra när jag springer, hoppas det går över snart! 

Sen gick jag till gym avdelningen och tränade två muskelgrupper, i dag tränade jag bröst och triceps.

5th march 2012

Äntligen lite vårväder igen :) solen lyser för fulla muggar!
Jag har nyss ätit lite och ska hoppa in i duchsen snart.

var tvungen och ringa min HD förut och fråga om han hade gjort något med bilen i helgen ... när jag körde till gymmet så blev jag omkörd av alla och tyckte själv att det gick för himla långsamt. Sen stirrade jag på hastighetsmätaren (som är digital) och inser att den räknar KM/H ?? jag hade typ nada koll på hur fort/sakta jag körde även att jag brukar jämföra lite när jag kör min HM bil som har både MPH/H & KM/H på sin mätare. Men så fick jag reda på att det tydligen skulle finnas någon knapp så jag kunde ändra :)

Top ten

Enligt mig så blev den här helgen en tio i topp helg! Sjukt nöjd :)
Började ju i fredags med spontan-utgång med tjejerna. Det blev dans och någon öl och jag hade definitivt det populäraste linnet på krogen ;) sen sov jag över hos Nicy.

Igår (lördag) blev jag bjuden på en lyx-frukost sedan blev det Project x på bio. Kvällen spenderades med 16st (tror att vi lyckades vara alla som hänger på starbucks) på en restaurang i Long Valley. De hade verkligen jätte fin mat där, själv åt jag Cedar Plank Salmon, Herb Spatzle m. Vegetables. Sen blev vi uppraggade av en kille som var störtskön och bjöd med oss på en husfest. När vi hade ätit klart hade 10st av oss bestämmt för att åka dit och kolla om det var något att ha :D Haha ... skit trevligt ställe med massa (snygga) Amerikanare och amerikanska stuff. De har tydligen fest i stort sätt varje helg och vi är alltid bjudna ;)

Idag började dagen med att jag fick jag skypa med mina päron (och lite släkt)! Sen på eftermiddagen åkte jag hem till Emmy och vi spenderade våran tid genom att baka bullar, chokladbollar och kladdkaka. Sedan avslutade vi kvällen med att hyra In time.

...och nu på kvällen pratade min HD med mig om att "vi" kanske kommer skaffar hund kommande helg !!

4th march 2012

Hallå Söndag !! Idag är det ingen vanlig dag utan det är världens bästa pappas dag :)
Fick vara med och fira honom lite via skype, så jag fick hälsa på mormor & morfar samt familjen på 13! Dock fick jag ingen tårta, men jag lyxade till det med en Kex choklad istället. Nu väntar jag bara på att pappas paket ska komma fram.

Nu ska jag snart åka hem till Emmy. Ses!

Fire

Sänder en tanke till de drabbade i Mjölby !! Så himla hemskt ... o snälla, sluta ta massa kort och lägg upp på FB? Det är väl ändå ingen som vill se? Jag är i alla fall glad att det inte var min mormor & morfars lägenhetshus!

3rd march 2012

Blev en oväntad utgång för min del i går. Var ensam hemma och hade laddat upp med GG :) och glass. Sen får jag ett samtal och får veta att Nicy kommer för att hämta upp mig. Så det var bara att springa upp till rummet, försöka göra i orning sig och slänga på sig lite party kläder! Blev en bra utgång, trots att det inte var lika bra musik som på lördagarna ... kännde till och med igen en del ansikten där nu :P

Sov över hos Nicy och vi tog en lång sovmorgon! Efter det serverade hon mig frukost = lyx och efter det drog vi på bio. Project X blev det :) nääää, jag är inte alls sugen på att gå på en hemmafest, inte alls ;)

Nu sitter jag här och gör mig fin igen. Idag ska vi ut och ha hejdå-middag för Laura. Bokat reservation för 18st :) så det kan nog bli en rolig kväll idag med. Får se om jag kanske sover över hos Emmy inatt, har ju inte sett mina värdföreldrar än så han inte kunnat fråga om de behöver bilen imorgon än!

Night

Ändrade planer! Slängde av mig mjukisbyxorna och på med party kläderna ... för snart kommer Nicy och hämtar mig så blir det party i Morristown med brudarna !!

Icecream

Hur gott smakade det inte med marängsviss nu då? Åhh... lätt att jag var värd det nu såhär på fredagskvällen!

Me

2nd march 2012

Så fel man kan ha! Lugn och skön fredagsmorgon? Nä, men som tur var inte jag så involverad utan min HD var uppe och skulle köra barnen ...

Nu sitter jag och kollar på Good Morning America :) jag ska snart åka till gymmet och bränna lite fett! Ha en bra fredag.

Thursday

Då var nästan den här veckan gjord! Fredagar brukar inte vara så svåra, bara få upp barnen och se till att de gör allt de ska. När de kommer hem är det ju bara fri tid eftersom att de inte har några läxor :D (jag är lika glad som barnen).

Fick även några värmande ord vrån min HM nu på kvällen när hon kom hem ♥
Även att det ibland är tufft att bo i ett främande land, men främande människor, så är det såna saker man verkligen uppskattar och stärker! Även Dom var gosig idag och skulle "snuggle" med mig när vi övade på hans ord. Jag har haft en väldigt bra vecka måste jag faktiskt erkänna!

Two hearts


Jag har nyss Skypat med Signe och Hannah ♥ Haha ... skrattade ihjäl mig när de berättade om när de var små och Signe hade fiskar :) hade så gärna sett det live! Får väl överraska med fiskar som inflyttningspresent när S & O skaffar eget :P har hört att man blir glad av att få fiskar?!

Vi bokade även in att prata i morgon eller ev. lördag. Nu måste jag ta tag i och kamma håret och plocka i ordning lite på mitt rum.

1st march 2012

Wohoo ... nu är det Mars! Bara fyra dagar kvar tills min kära pappa fyller år !!

Jag tycker att det är väldigt skönt att snön är borta igen, och nu får det vara nog! Varför ska det snöa när det endå försvinner dagen efter liksom? Och så har det ju vart här hela tiden ... längsta var nog tre dagar :) men bättre det än att ha det hon hemma med massa snö som ligger ivägen helatiden.

Nu har jag i alla fall tränat, duschat och ätit lunch :) redo för dagen (för att barnen ska komma hem)!

Lingonberry jam


Idag lagade jag köttfärslimpa m. potatismos :)
När vi skulle äta ställde jag fram och öppnade (för första gången) min lingonsyltsburk. Jag sa inget till barnen för jag trodde faktiskt inte att de skulle uppsaktta det och för att barn bli mer nyfikna när man inte säger något och låstsas att det bara är till sig själv :) hehe ... ooo ja, de ville båda prova och det blev en hitt !! Jag vet inte vaför, men jag blev väldigt glad över att de verkligen gillade lingonsylten och bad om att få lite till. Puss på "mina" fina barn.

The third wheel

När jag kommer hem till Mjölby igen kommer jag officiellt vara det tredje hjulet. Vi kan säga att det kommer bli mitt nya namn om ni ska hålla på o para ihop er när jag är här borta! Tror att jag har tre nära vänner kvar som är siglar (vad jag vet). Men hoppas att era relationer går åt hel**** och att ni är fria när jag kommer hem ... okej då, det vill jag väl inte, bara lite kanske :P Usch så jag säger, LOVE to you all ♥
RSS 2.0