31st august 2012

Haha ... Idag är det sista Augusti, typiskt att det skulle vara så många dagar i den här månaden.

Ligger ute och steker i 29 graders värme. Är ensam hemma en timma eller två för första gången på länge, så då får man steka fett!

Yeey

Vi åt ju som sagt tårta nyss , sen fick min stora några samtal och jag bad henne komma upp till mitt rum när hon var klar.

Jag sjöng "Jag må hon leva" (så gott jag kunde) och så fick hon mina paket! Hon blev överlycklig och sprang omkring när hon öppnade det sista paketet. <3

Älskar när jag vet att jag har get bort något till någon som verkligen blir glad! Jag är mer en person som älskar att ge saker , helt klart!

Cake

För att vara min typ första hemmagjorda tårta är den godkännd! De vuxna tog två bitar. Men mammas och min tillsammans är godare <3

30th august 2012

Då lämnar vi snart Augusti månad och intar den sista sommar månaden här borta. September alla redan i morgon! (Vilket betyder att om sju dagar har jag bara två månader , "åtta veckor" kvar att jobba! Jag svävar omkring på ett moln och hoppas på att barnen har mognat och att jag aldrig mer kommer ha några problem , framförallt med läxor.

Förresten så fyller min stora 12 år idag! ...och jag gav mig på att baka en tårta, mår illa bara av att tänka på det.

You know me by now

Åkte in och fixade det sista till den storas födelsedag som är i morgon! Hoppas att hon blir nöjd med allt.

Hittade ju självklart lite rea också!

29th august 2012

Nu är jag helt slut! Jag har suttit sen i morse framför datorn. Men nu är jag klar med det som jag hade tänkt!

Boka bussresa CHECK
Boka boende i SF efter bussresa CHECK
Ansöka om flyg hem CHECK

Blir att stanna här borta lite längre än vad jag hade räknat med. Men var tvungen att göra som bussresan ville.

Swedish summer

Nu har jag (redan) typ bestämmt mig vad jag ska sysla med efter den 6é november. Det tar tid och tålamod det här , leta billiga flyg , hostel , bra buss resor , hur länge man ska stanna var och så vidare. Men det kommer nog bli super!
 
Min 13de månad i USA

> 1. Chicago (3 dagar)
& Los Angeles (3 dagar)
... eller 
2. Lång vistelse i Los Angeles
 
> Sedan går min buss från Los Angeles igenom en massa städer och parker och sedan 7 (förhoppningsvis helt awesome) dagar senare ska jag hoppa av i San Francisco.
 
> Där kommer jag sedan att stanna i 3 dagar innan flyget går hem till Sverige.
 
Så den 27è november kanske jag sitter på ett flyg hem , ska försöka att boka det mesta i morgon och önska om ett datum hem ♥ Känns helt sjukt att jag har klarat mig här borta i ett helt år själv.
 
Btw. jag kollade vad det skulle vara för väder i L.A under november. Blev glad när jag såg att bikinin får följa med. Kommer man från Sverige är det faskien högsommar där då. Hostel nära starnden , CHECK!
 

28th august 2012

Jobbar heldag idag med. Tungt , men inte lika illa som igår! Haha. Håller på att få ihop en planering över mina sista dagar här. Vad jag ska hitta på och så vidare. Vet inte ens om jag ska åka till Starbucks ikväll eller inte ... måste ta tag i det här och börja boka nu.

27th august 2012

Jag är så trött så att mina ögon håller på att ramla ihop. "Somnade" typ hundra gånger när jag satt och försökte låtsas vara intreserad av att kolla på när den lille spelade något bil grej på Xbox. Mina leder värker fortfaraande och jag ser jätte rolig ut och går som en gamal tant , men det är det lätt värt!

Måste försöka boka min resemånad i morgon ... sista dagen att ansöka om flyg är på torsdag! Nojig !!

My savior

Bästa idag var när jag hittade milkshake på Penn station idag. Attans vad gott den smakade , Jordgubb , annanas och banan!

En medium dricka btw , XL i Sverige.

26th august 2012

Jag kommer att vara så trött i morgon!

Igår (lördag) blev det att gå runt och kolla på alla enorma otroligt fina byggnader , parker och jaa. Tiden gick och vi var inte hemma för ens vid nio på kvällen.

Hängde lite, duschade och efter mycket om och men åkte vi för att köpa några öl. Klockan var 12:11 när vi var i affären , och de slutade sälja alkohol vid 12! Haha ... Så vi sket i allt som har med utgång att göra och köpte på oss massa gott och åkte till vandrarhemmet igen. Där hamnade vi i bästa sällskapet ute på verandan och fick öl hela natten lång. Vi var inte i säng för ens fyra på natten/morgonen.

Klockan ringde och vid åtta var jag ur sängen och klockan tio checkade vi ut.

Blev att kolla på Vita huset idag. Fans inte så mycket mer tid för annat då bussen hem gick vid två. Bussen blev ganska försenad så jag var inte i Dover för ens tio.

Inte mycket sömn den här helgen , men det kommer vara en jag kommer minnas länge <3

24th august 2012

Dagen har vart lång och konstig. Vet inte riktigt vart jag ska börja?

Igår kväll vid nio så lämnade min HD av mig på Dover stationen. Sen tog jag tåget till Penn station och möte upp Nele för att gå ut. Vi kom in på klubben Veranda utan några problem , helt okej ställe , dock lite för mycket rap musik! Det serverades drinkar , sangria och vattenpipa på vårt bord ...önskar att vi hade promoters i Sverige med , allt blir ju gratis! Men i alla fall så sköte vi oss hyfsat bra tills sista timmen då vi hängde med en annan promoter , där fans det alldeles för mycket att dricka , och onyktra blev vi. Drog på efterfest med bästa utsikten ever och vid fem i morse drog vi ut (slitna , onyktra och aningen ofräscha) och försökte hitta bussen. Jag somnade så fort jag satte mig ner!

Väl framme i D.C var vi inte lika peppa. Kom till vandrarhemmet vid tolv , sen "sov" vi i soffan fast man inte fick , tills klockan två då vi fick våra sängar , sov vidare i sängen till lite innan fyra. Sen var det dags att ge sig ut på stan.

Nu har vi nyss kommit tillbaka och tar en tidig fredag. I morgon ska jag leka turist!

23rd august 2012

Har nyss ätit lunch med barnen. Ska gå ut och leka med den lille om en stund, blir nog att gå ett varv med min prins också.

Han är ju för söt!

Shit

Åkte till Rockaway mall ... skulle handla present till min stora ... råkade handla massa till mig själv med och allt för mycket till henne! Åhh !! JAG HATAR ATT SPARA PENGAR

Men just nu känner jag lyckan, lyckan av mina nya fina kläder <3

Love to read in the sun

Då har man börjat på sista boken. Det går inte lika fort att läsa längre, kanske för jag inte vill att det ska ta slut? Orkar häller inte ligga vaken om nätterna och läsa, helt slut efter att ha gjort det i två veckor. Hoppas på ett bra slut!

22nd august 2012

God morgon onsdag! Har en HD som är hemma idag med (göööött), så det blir bara att jobba k morgon till max fyra.

Håller på att packar, tror att jag i stort sätt är klar. Lika bra att få det gjort idag så att jag kan ta det lugnt i morgon.

Får heller inte glömma bort att ladda mina kameror och mobiler, har ju dubbel uppsättning! Peppppp

Police

Idag var det jag som fick parkera bredvid farbror polisen. Tur att man är så duktig på att parkera så att jag inte hamnade i något trubbel.

Bra kväll, fick hälsa på en ny mycket trevlig svensk tjej, som tyvärr bor 45 min från mig. Sen stod jag kvar utanför Starbucks i en timma typ och pratade med två andra nya tjejer. Med yoghurt glass från Yophoric i magen säger jag nu god natt.

Nice day, nice week

Önskar att alla mina veckoplaneringar kunde se ut så här! Idag har jag i stort sätt bara lagat middag ^^

Som för övrigt blev väldigt god. Fick beröm av min HM och sen sa hon att fisk är tydligen min grej. Tack tack

21st august 2012

Så himoch armt och skönt det är ute idag! Legat och glasat i solen på baksidan här hemma.

Är det lika fint i morgon bli det att åka till sjön/stranden/parken med barnen. Måste ju bättra på färgen till helgen! Läääängtar!

Washington D.C

Yeeeeeeah !! Äntligen fick vi det bokat. Vi har pratat om att vi ska åka sen i april/maj, men tiden springer i väg och om en månad åker även Nele hem. Vi är i allafall as peppa och kommer börja våran mini-semester med att gå ut på Manhattan ^^

Hon är den sista som lämnar mig (förutom 2st som har förlängt). Sen är det min tur att lämna dom som är kvar! O ja, det kommer bli svårt att lämna det här livet efter sig!

New stuff

Kom nyss hem. Jag har vart och inhandlat dag & natt kräm från Neutrogena, samt ett nagellack från OPI.

20th august 2012

Goooood morgon solstrålar! Ännu en ny vecka, en spännande vecka måste jag nog medge. Började dagen med att "mina" flingor var slut så jag valde att äta dessa, naturella flingor med äckliga maräng/marshmallows bitar i. Ryser varje gång jag bitter på en då de är väldigt söta.

Oh no!

Sisådär! Klar med den andra boken i serien med. Tur att Nele var så snäll att hon lånade mig den tredje och sista boken i serien igår.

Jag känner redan nu att jag kommer att vara så rastlös när jag blir klar med sista boken. Någon som har något bra bok TIPS att ge mig?

Go'Natt

Omg

Fick nyss ett erbjudande om Florida. Haha, kom som en chock och jag vet inte vad jag ska göra? Tål att tänkas på!

Well

Det är inte det roligaste men det var behövligt! Borstar, förvaring till borstar och sminkväskor är nu mera rena och fräscha.

Tackar Elf - Brush Shampoo för det!

19th august 2012

Ligger fortfarande och degar i sängen och klockan är halv fyra. Har vart uppe och fixat lunch (ink. frukost) en gång dock. Har syselsatt mig med att Skypa med Sverige, har hunnit med att prata med mina fina!

Åhh, nu är det bara 80 dagar kvar att jobba sen några dagar på västkusten innan jag kommer hem!

Home

Hemma igen! Glömde ju bort att skriva att Nele och jag gick och såg Ted på bion igår. Ganska så rolig faktiskt, och han är ju himla söt den där Ted<3

Ikväll blev det att först åka till Yophoric med Kerstin och äta glass, sedan åkte vi hem till Nele och avnjöt två öl, för att sedan avsluta kvällen på Chesters lokala bar. Nöjd tjej som ska sova nu!

Trying

Jag ska ge mig på att prova en sån här nu tror jag. Lyckades ju äntligen äta upp allt godis som jag fått från Sverige (förutom min mörka choklad såklart)! Kommer bli svårt utan godis nu när man har blitt van, men jag har ju klarat mig utan innan så det ska nog gå.

Så skicka inget mer godis nu!

18th august 2012

Idag fick jag äntligen sova !! Så himla skönt, har isolerat mig på rummet hela dagen. Men har väl tänkt att ge mig ut ur huset snart, ska bara läsa några sidor till.

17th august 2012

Äntligen fredag och i morgon ska det bli en härlig sovmorgon!

Ska åka till Rockaway en stund nu tänkte jag, kan eventuellt bli bio med Nele sen med. Glad över att jag tog på mig en kjol, insåg nu när jag kom ut till bilen att det är varmt ute ...

16th august 2012

Sitter i ett väntrum på någon barnavdelning här i Amerika. Barnen har sin kontroll. Jag vill bara hem och sova !! Så trött, dock blir det nog ej en tidig kväll för mig. Har mycket som ska fixas.

True true

Vist gööör vi? Eller man kanske ska säga att vi gjorde, då de ska köpa en Saab!

15th august 2012

Idag har jag haft en bra arbetsdag. Inte behövt göra något, bara hängt med. Vi var några som åkte ut med båten och firade min HD's mammas födelsedag. Himla trevligt!

14th august 2012

En väldigt ledsam och tråkig dag. Jag kommer att sakna dig min vän <3 men vi ses snart igen, i Sverige eller Österrike!

13th augusti 2012

Nu är det min! Andra boken i samlingen, alltså ytligare 532 sidor att ge sig in i!

Haha, åkte till biblioteket och tänkte låna den först, men det var 150 personer i kö på den. Så jag tog en sväng förbi Wallmart och köpte den i stället!

Nu måste jag sluta, vill börja läsa. Bye!

Oh no!

Råkade stanna uppe halva natten för att läsa klart min bok. Mkt oväntat slut, måste få tag i den andra boken i morgon!

Om jag någon gång har get en bok 5 av 5 innan så var det en lögn. Första gången jag kan säga att jag läst en fängslade bok (trots sina sjuka och otrevliga delar), jag älskar den.

Om jag ska vara helt ärlig fick slutet även mig att fälla en tår eller två.

It's Saturday

Min HD kom nyss hem, precis perfekt till att min lille kom ut från duschen efter vår långa promenad som avslutades med att han fick leka med två av sina vänner som bor på gatan, då jag fick prata med deras föräldrar, haha, så fick jag hälsa på massa släkt!!? Så himla härliga.

Nu bjuder min HD på öl och det är ju lördag, så det tackar jag inte nej till. Snart serveras det även glass. PUSS

11th august 2012

Bästa arbetsdagen på länge! Började med att lämna av den lille på en playdate innan lunch. Sen åkte den stora och jag för att äta, efter det blev det bio och sedan bad jag henne visa vad hon vill ha när hon fyller.

Vid fyra fick vi vara klara och då hämtade vi upp den lille, som nu spelar Wiii. Den stora försvann nyss på en sleep over, och ska vara där tills i morgon kväll.

Nu blir det snart middag och efter det blir det mys!!

Good girl

Nu har jag vart sådär duktig och fått saker gjort igen. Kanske borde sätta på min dator oftare om kvällarna? Har fortfarande saker som jag borde göra (som borde gjorts månader tillbaks) men jag kommer nog till det med snart! Men det är skönt att börja få lite ordning på saker och ting.

Puss på alla söta

10th august 2012

Jobbade lite längre än väntat idag, så fick även laga middag. Fick bli tacos, evigheter sen jag åt det och det smakade riktigt gott. Nu sitter jag i badhandduken och funderar på om jag ska orka göra något idag eller om jag ska stanna inne?

Jobbar ju som sagt i helgen, händer inte ofta som tur är, med det suger i alla fall. Det positiva är att i morgon har den lille en playdate, vilket betyder att jag bara har den stora och på söndag är det tvärtom!

Opps

Fick vist en hel del gjort helt plötsligt! Hoppas på att jag får positiva svar nu bra, skulle lätta mitt hjärta!

Ps, har ej arbetat!

Much needed

La ifrån mig boken och fick lite välbehövliga mejl utskickade. Jag måste ju börja ta tag i mina sista månader här och även börja tänka på livet hemma!

Having some time off

Jag gick upp till mitt rum när min mamma ringde. Så nu stannar jag här och tar mig min ledighet. Han kan komma upp om han vill att jag ska jobba. Hehe, har egentligen saker som borde göras, men ska nog unna mig lite läsning!

9th august 2012

Mina vänner är på Way out West, har nyss pratat med pappa och fick då reda på att mina päron var på Ge-kås i veckan och shoppade loss. Själv vet jag inte ens om jag jobbar idag eller inte, jag jobbar hela helgen och min HD är hemma (dock vet jag inte om han är sjuk?), men jag borde vara ledig. Frustrerande början av min dag ...

8th august 2012

Det har vart en lång dag idag. Tror att jag är ledig i morgon, eller jag borde vara det då jag jobbar lördag och söndag.

Har i alla fall legat i sängen och läst sedan klockan sju, det är svårt att sluta läsa denna mycket sjuka bok! Haha

Good good day

Hängde på stranden med barnen idag! Äntligen fick jag en dag i solen igen, himla varmt var det och som vanligt brände jag mig! Haha ... ändå har jag skyddsfaktor 10 på mig!! Har aldrig använt så hög, hemma ät det högst 4 som gäller i början av sommaren. Galet mycket mer det tar här. Är nyss hemkommen från Starbucks, ska läsa lite innan jag blundar.

I'm so excited

Idag är dagen då jag bara har tre månader kvar att jobba här i Amerika! Jag har spenderat 9 månader i "landet där inget är omöjligt". Känns bra men samtidigt är det skönt att jag snart får omge mig med mina saknade och finaste människor igen! Pirrar lite sådär härligt i magen när jag tänker på det. Kommer allt att vara som när jag lämnade landet? I stort sätt 100 dagar kvar tills vi ses <3

7th august 2012

God Morgon! Ligger i sägen och ska gå upp om 5 min, hoppas på att den stora är uppe då. Själv är jag zoombie-trött då jag råkade vara uppe till två inatt. Läste lite för länge, men det är så lätt att glömma bort tiden när man har hittat en bra bok.

6th august 2012

Har haft en alldeles för bra första dag "på jobbet" efter en lång ledighet. Min HM är hemma idag, så behövde bara jobba i fyra timmar, då hon ville plugga och fixa några ärenden. Behöver inte ens laga middag, lyx!

Fifty Shades of Gray

Har fått låna den här boken av Nele, så nu äntligen ska den läsas (och äntligen har jag en bok igen)!

Where is the sun?

Har legat i poolen och slappat ett tag nu på eftermiddagen, men vart tog våran sol vägen? Jag vill ju bli brun!

5th august 2012

Idag är vi ett gäng trötta tjejor. Vi skulle ha åkt till stranden idag, men istället blev det att hänga på det lokala Dinner't. Phhu ... Nu vill jag ligga ner!

Gifts

Åhh , fick presenter av min familj idag ifrån deras resa!

4th august 2012

Jaha, då hade man sovit klart! Ville få många timmars sömn då jag planerat att vara vaken sent i natt, o jag råkade ju vara vaken sent natten nu. Haha, här byter man bilder på fb på nätterna för att ingen ska märka något. Gick ju sådär! Är i alla fall nöjd med bilden här. Pillade lite med alla i ett fotoprogram, och denna ville jag ha riktigt ljus, så det ser ut som en sagobild.

Sleepy

Det positiva med att ha familjen hemma igen är att jag slipper låsa varenda dörr för att ingen ska komma in i huset/mitt rum när jag sover! Grejat lite som ni ser. God Natt sötnowsar!

Friday

Köpte ju chips föra lördagen då jag inte måde så bra efter att jag råkade dricka lite för mycket på fredagen. Aja, jag öppnade typ bara påsen och inser att jag gillar ju knappt chips ... jag som köpte två påsar! Haha, nu ger jag dem ett nytt försök. Skulle köpt popcorn!

3rd august 2012

Hallå :) klockan är elva och jag ligger fort. i sängen ... funderar på att gå ner och göra Broc sällskap! Min familj kommer hem ikväll, ska åka och hämta upp dem vid nio tiden. Jag tackar för min ledighet och ensamhet, så himla lyxigt! Puss

Princeton

Efter en dag på Princeton Uni. var Hanna och jag värda en hemlagad middag, glass och öl! Den sista ölen för kvällen avnjöts i den 37-38 gradiga bubbelpoolen! Attans vad gött.

2nd august 2012

God morgon! Gick upp vid åtta i morse och nu är planen att vara vaken resten av dagen ;) har nyss duschat och ska ner och äta frukost!

Btw

Om någon skulle få för sig att fria till mig någon gång ... Central Park is the place to do it !! Så många otroligt fina ställen, i en båt, vid Imagine platan eller vid någon av fontänerna? Jag är inte kräsen, men det ska vara speciellt om det händer!

1st august 2012

Idag har jag haft en riktig slö-dag :) har legat i sängen och sedan i soffan och ätit massa gott! Har även röjt upp lite på mitt rum och här nere ... familjen kommer ju hem på fredag efter att de har vart borta i en vecka! Så på fredag har jag i stort sätt vart ledig i tre veckor !! Min rygg och ben var helt döda inatt och på förmiddagen när jag vaknade idag. "Sprang" ju omkring i Central Park igår. Haha ... det var mycket roande, fick även leka guide och visa vägen för vissa, turister ^^

RSS 2.0