30th june 2012

Sista Juni !! Halva sommaren har redan passerat, fast här ska den tydligen hålla i sig till slutet av Augusti, början av September. Temperaturen ska tydligen ligga på 35 grader med, det är så vaaarmt. Men idag klagar vi inte för nu ska jag iväg och sola.

29th june 2012

Friday! Dock har jag jobbat hela dagen +kvällen, men det känns ändå att det är fredag. Men i morgon är jag ledig och då ska det sovas och solas! Pusss

Gossip Girl

 
Jag vet, hade 0 fantasi när jag var på bibloteket i måndags. Men jag fick i alla fall med mig en bok hem och det visade sig att det var riktigt bra. Den skiljer sig lite från tv-serien, vilket gör att jag inte riktigt vet vad som händer i boken, och det är ju bra. Nu har jag redan läst 3/4delar av boken. 
 
Vi kan i stort sätt säga att detta är den första engelska boken jag läser!

Burnt my skin again


Jaha, då har jag gjort det igen. Vad är det för fel? Solen är för stark för mig här ... har lyckats bränna ryggen/röven/benen, så det lär väl hettas gött inatt kan jag tänka mig. Efter solandet åkte jag runt och letade efter en bra After sun, tänkte att det kan jag ju behöva nu när jag är röd igen.

Det roliga är, att där sitter jag i bilen påväg till Walmart, som vanligt har jag en liten diskution med mig själv. Nu för tiden brukar den hållas på engelska, men inte idag, nä, för idag lyckades jag med stockholmska ??! Hur kom det sig tänkte jag? jag kan ju inte komma hem från USA och snacka stockholmska, folk kan ju tro att jag har hängt på Liiiidingö ett år. Har min hjärna fattat att jag bor i en större stad, men på någotsätt kopplat det till Stockholm? Aja, får diskutera vidare med mig själv och försöka övertala mig till att gå tillbaka till engelska, mkt trevligare så.

Nä, det är helt normalt att ha diskutioner med sig själv !!
 

28th june 2012

Ber om ursäkt för att min uppdatering suger. Men det är lite svårt när jag jobbar hela dagarna. Idag är jag i alla fall ledig och njuter av varje minut, tog lång sovmorgon, sitter vid datorn, väntar på att päronen ska ringa och sen ska jag ut i solen och steka lite. 
 
Sprang nyss omkring här i mitt rum (förvirad som vanligt) och såg då att jag hade en hjort-mamma och två barn utanför mitt fönser. BAMBI tänte jag och tog fram kameran, fick hyfsat bra bild! (mamman till Bambi1 & Bambi2 gömmer sig bakom busken)
 

27th june 2012

Arbetar och arbetar. Haha ... är ju inte van vid att ta hand om barnen så här många timmar. Fast idag kom min HM hem tidigt så det var skönt och i morgon är jag ledig! Kom nyss hem från Sabrina, vart där en sväng och pratat lite!

Min nya man


Så himla fin ♥

26th june 2012

Tisdagen är över! Idag blev det en heldag, ett 12-timmars pass. Men jag hade bara den lille hemma så det var jätte mysigt. Vi har grejat massor hela dagen lång, jag uppskattar verkligen att bara ta hand om en unge, hoppas på flera dagar av denna sort under sommaren! 

Nu ska jag stänga av datorn, vilket jag faktiskt tycker är skönt. Under veckodagarna klarar jag mig fint utan både dator och tv tittande (om man inte räknar med alla avsnitt av Svampbob fyrkant som jag ser), speciellt nu när det är sommar! Pusss

25th june 2012

Mina arbetsdagar ser helt anurlunda ut nu. Jag jobbar i stort sätt heldagar, fast idag var min HD hemma och vaken tills 1/2 så jag jobbade väl från dess till nio på kvällen när min HM kom hem.

Då rusade jag iväg och satte mig i blien som styrde hem till Sabrina. Hon är nämligen ensam hemma hela veckan lång, Så det kan bli lite kvällshäng där! Ikväll blev det en Smirnoff Ice och vips var klockan 1 på natten och dags att bege sig hem.

Pool party


Jag älskar min nya kamera !! Den är jätte liten och smidig, samtidigt som den har en rolig meny, bäst är ju självklar Live Panorama (som jag har saknat Panorama) och HD vidio. Så när jag inte kan ta med min stora kamera kommer den här följa med. Blir ju lite bättre bilder än med Iphonen (även om de blir riktigt bra).

From Midsummer

Midsummer party at Battery Park


24th june 2012

Sööööndag. Och det känns, och jag älskart. Är helt slut, jag har ont i varje del av min kropp och är så himla trött och bara sovit hela dagen lång :) känns som en gamal hedelig söndag! Jag har haft en awesome helg, som började med min längsta midsommar kväll/natt med ett underbart gäng tjejor ... sen en skön lördag vid poolen hos mina värd-föräldrars vänner.

Nu har jag avslutat den här dagen med frukost/lunch/middag meny från Tacobell ♥
 

23rd june 2012

Är inne på 29 timmars vakenhet och det går bara bättre och bättre. Efter ett bad/en dusch, lite utomhus häng och litervis med vatten så går allt bra. Har lyckats hålla mig i från bakfyllan den här gången med! Har dock lite ont i huvudet, men kan inte säga om det har med sömn eller sprit att göra.

Attans vad kul jag hade igår !! Skit sköna tjejer som jag hängde med hela kvällen/natten/morgonen. Sen skulle man på det där jäkla tåget igen, usch! Men va fan, ni har 11 timmar med flyg till mitt älskade Manhattan och jag får plågas i 2 timmar med tåg. Men jag hade vist hamnat på något expresståg när jag åkte in igår, för det tog bara en timma!

Nä, nu måste jag röra på mig (smärtsamt) innan jag däckar här i sängen!

Midsummer

Jag håller löftet även i år !! Aldrig Midsommar i Mjölby, fast så här långt bort kommer jag nog troligtvis aldrig mer vara. Men det är ett underbart löfte, för attans vad kul jag har haft på midsommar de senaste 6-7 åren!

22nd june 2012

God morgon lovers! Hoppas att vädret är fint och att alla där hemma får en fantastiskt fin Midsommar dag. Själv ska jag hoppa in i duschen, sen åka och köpa en kamera (mina värd-föreldrar kom hem sent), göra mig fin och sedan ta tåget till stan. Puss

Finally

Nu är det klart, jag ska in till NYC i morgon och fira Midsommar med ett gäng tjejer! Ska bli så himla härligt, och svett vädret ser ju ut att hålla i sig det med. Dock måste jag sköta mig någorlunda då jag ska ta sista tåget hem och sedan köra.

Dom andra var ju ute i god tid och fixade boende och så, jag däremot får nöja mig med en sen kväll ute i city, men det blir bra för mig. Jag ska ju kalasa på lördagen med! Ahhhhhhhh ... alkohol !! (sorry mamma, men jag är väldigt pepp på att få uppleva en mjölbyfylla, bara 5 kvar)

21st june 2012

Det är lika varmt idag. Sitter ute i solen och svettas som en galning medans jag kollar på när mina barn plus en vän leker vattenlekar! Haha ... Men det ska bli skönt att bara ha två att se efter snart. Ikväll ska jag åka och kolla efter en kamera. Måste köpa mig en liten. Är trött på alla Iphone bilder nu, och den stora kan jag ju inte ta med överallt. Tänkte ta med den i morgon på lite midsommar firande!

On the boat




Hängde med min HD, barnen, samt min värd-familjs barn, plus killen flickvän. Det var otroligt skönt att komma ut på vattnet så man kunde andas lite i denna värme. Sen var ju vattnet helt underbart skönt?

Barnen åkte även på en rund flyt grej bakom båten, och då fick min HD chansen att köra som en galning, vilket han gjorde! Jag skrattade ihäl mig när jag såg barnen flyga där ute!

Vart har jag hamnat? Hur kan vädret vara så himla mycket bättre här borta? Älskar detta klimat ♥

20th june 2012

Jag kan fortfarande inte använda Blogg.se's app!!? Och när man loggar in via safari på mobilen så kan man inte ladda upp bilder.

Men jag tänkte bara berätta att det var 30,4 grader när jag vaknade vid klockan tio i morse. Helt galet varmt. Får se hur varmt det lyckas bli idag, man kan knappt vara ute nu ...

Sweden



Attans vad bra det där målet kändes! Tror att dom känner mitt stöd här ifrån USA. Men roligast är det nog att höra konentatorenas utal när de säger våra spelares namn! Haha

Hoppas det går bra i matchen. Ska firas med en blodig stek från grillen innan jag beger mig mot Starbucks!

19th june 2012

Fungerade inte att logga in på min App, så var tvungen att logga in på datorn och kolla läget ... inser då att det inte ser ut som det brukar här? Aja, det ska man väl snart vänja sig vid.

18th june 2012

Haft en bra dag! Jobbade i stort sätt bara på morgonen. Sen hängde jag mest runt lite, ringde min far och pratade lite.

Nu på kvällen var vi ute och åt. Vi firade fars dag ... eller dom gjorde det, jag åt gooood mat. Jag har vart där en gång tidigare och jag gillar stället :) Long Vally Pub & Restaurang tror jag att namnet ska vara.

Puss och Godnatt

Tired

Fick jobba idag. Från halv tolv > till middag ... som blev 7:15 (middagen var klar 8:00). Så vi hade sen lunch idag då min HM skulle laga, och jag hade verkligen ingen lust att erbjuda mig att göra det. Det räker gott och väl med veckodagarna !! Middagen blev livad (som vanligt, tyvärr när alla är samlade).

Har lite ångest för att baranen bara har två halvdagar kvar i skolan :/ vill inte!
Kommer bli tufft i sommar, men som tur är så kommer snart mina kära päron och då blir det semester. Sen får jag ledigt en vecka typ tre dagar efter att dom åkt ♥

Fick även höra lite nu vid middagen vad min HM har planerat att vi ska göra under dagarna. Ni förstår, första gången som de har en AuPair och barnen kan vara hemma ... så nu ska vi tydligen göra allt! Ja, det är fasiken sovdags för mig med.

Extra uppdate: Vad ska jag göra i morgon? Har dock bara 3 timmar off. Sova, träna eller shoppa? ÅNGEST!

Killed by wolves

Men herre guuud ??! Så kan dom ju inte göra. Och så ska dom inte avliva vargarna? Hade vargarna ute i det fria gjort det här hade dom redan vart döda.

17th june 2012

Har inte klivit ur sängen än ... så himla skönt att bra ta det lugnt här :) vet inte om jag får jobba idag?

Igår blev det en himla massa åka tåg. Och det var inte alls värt det! Våran flashmob (stavas det så?) var så misslyckad!

Men jag, Nele, Kristin och Jenny avslutade dagen med lite middagsmys hos Nele :) helt klart bäst igår.

16th june 2012

God morgon sverige!
Jag ser att det inte gick så bra i fotbollen igår häller ... nu får dem ju allt ta och skärpa sig. Man får ju skämmas här borta. Hittade dock inte rätt tv-kanal igår häller, måste försöka hitta en kanal som sänder EM?!

Nu är det dags att börja göra sig fin, ska ju åka in till storstaden snart!

Squirrel

Dom är ju så himla söta här :) ska nog skaffa mig ett gäng hemma och sedan släppa ut dem så vi får dem i Sverige också.

Haft en väldigt bra dag idag! Bra morgon, fick saker gjort under min fritid och haft en väldigt skön eftermiddag!

Blev bland annat kammad i håret <3 och så blev det en långpromenad, sen kom min HM hem med pizza. Nu sitter jag och min HM och tar det lugnt i soffan :)

Ska nog troligtvis iväg på lite skoj ikväll med :D

Done

Städat, gymmat, duschat, ätit lunch och nu stecker jag lite i solen i väntan på att tvättmaskinen ska bli klar :)

15th june 2012

Städarna är här och jag är i vägen som vanligt! Bäst att åka till gymmet och göra lite nytta i stället ;) Puss på fredag.

Håller på att plocka undan och läggar allt på sängen ...

Jag är Zlatan

Då har man äntligen läst ut hans bok! Tjockaste boken jag någonsin läst, dock var det inte den bästa. Jag har låtit den ligga på byrån ett bra tag, men igår och idag såg jag till att bli klar med den :)

Och ja, man överlever utan att läsa denna bok! Mest kul att få reda på lite om han och hans liv.

Supervisor

Mitt nya jobb! Har i stort sätt suttit på en stol och kollat den lille och även på min HD +vän när de har arbetat i trädgården tis, ons och idag. Väldigt behagligt då vi har haft jätte fint väder med sol och 25+ hela veckan lång.

Nu när läxorna är slut för året (de slutar skolan på tis) är mitt stora jobb middagen! Puuuhhh ...

U.S vs Sweden - Laundry

Satt och kollade på "Live with Kelly" på förmiddagen och i programet började de diskutera hur ofta olika klädesplagg ska tvättas. Hon hade fått någon lista med rekommendationer.
Här i USA så slänger vuxna och barn allt de har haft på sig i tvätten efter en dag. Att barnen gör det kan jag ha förståelse för nu eftersom jag vet att de har Idrott varje dag, men byter inte om. Men vuxna människor som tvättar allt, ink. jeans, hoods efter en användning. Vad gör dom? Mina kläder blir inte smutsiga så fort ...
När de hade läst listan sa hon eller om det var hennes gäst? att detta måste vara från Europa!! Haha...
Men jag kommer ihåg detta ifrån våran Aupair skola. Läraren berättade redan där att vi skulle se till att barnens kläder tvättades efter en användning, lika så badhandukar och handukar (som man tvätta händerna på). Allt efter en dag. Många tvättar även sovkläder efter en användning i min familj efter två.
Så ni förstår hur mycket tvätt vi har? När min HD tvättar tar det minst 2 dagar!
Enligt mig är detta lite konstigt ... jag vet inte med er?
Satt och kollade på "Live with Kelly" på förmiddagen och i programet började de diskutera hur ofta olika klädesplagg bör tvättas. Kelly hade tagit fram någon lista med rekommendationer om varje klädeslplagg ...

Här i USA så slänger vuxna och barn allt de har haft på sig i tvätten efter en dag. Att barnen gör det kan jag ha förståelse för nu eftersom jag vet att de har Idrott varje dag, men byter inte om. Men vuxna människor som tvättar allt, ink. jeans, hoods efter en användning. Vad gör dom? Mina kläder blir inte smutsiga så fort ...

När de hade läst listan sa hon eller om det var hennes gäst? att detta måste vara från Europa !! Haha...

Men jag kommer ihåg en livlig diskution som vi hade om detta på Aupair skola. Läraren berättade redan där att vi skulle se till att barnens kläder tvättades efter en användning, lika så badhandukar och handukar (som man tvätta händerna på). Allt efter en dag. Många tvättar även sovkläder efter en användning i min familj efter två.

När dom tvättar här har dom även i Klorin i tvätten, det dödar bakterierna säger dom ... Brukar lukta som ett badhus här hemma. Inga Amerikanare hänger häller ut sina kläder, trots att de har hus och tomt. Nej, här torktumlar vi allt tort! Så ni förstår hur mycket tvätt vi har? När min HD tvättar tar det minst 2 dagar!

Enligt mig är detta lite konstigt ... jag vet inte med er?

14th june 2012

Tordagen är här :) har dock inte gjort något ... skulle ha åkt till gymmet förut, men det blev aldrig av så. SÅ nu måste jag åka dit i morgon. Nä?

Har sett att några av mina kära vänner har landat borta i Ukraina. Jag är inte alls avundsjuk över det, skulle inte alls vilja vara där ... inte alls!

Fruit

Lite gott efter lunchen <3

13th june 2012

Kom nyss på att det var 6år sedan jag tog studenten! WOW! Vart tog tiden vägen? Hade jag läst direkt efter skolan hade jag vart klar för länge sen, även kunnat läsa de extra två åren ... haha, men jag vet fortfarande inte om jag vill plugga, och i sånna fall vad?

Tycker att jag har klarat mig väldigt bra här i livet utan plugg ;)

At home

Haha ... strömmen har typ gått två gånger sen jag kom hem från Starbucks? Det är inte ens något oväder ute ... o så blev det svart, men några sekunder senare är allt tillbaka :)

Today

Idag är det bara en månad kvar tills päronen kommer och jag får en veckas semester !!

My English

Hur bra är ett år som AuPair för din engelska? Jag vet inte om jag har lärt mig så många mer ord eller så, men jag har definitivt fått mer förtroende för min engelska och tycker att det är roligt.

Dock så är väl inte mitt uttal det ultimata och jag vet att jag kan få det bättre om jag skulle lägga tid på det ...

Sen har vi ju min fantastiska stavning! Där har jag utvecklats, men det kommer alltid att vara ett problem, jag kan ju inte ens stava på svenska :D fast nu för tiden struntar jag i hur det ser ut med stavningen här och där! Om det är något viktigt som ska skrivas finns ju alltid stavningskontroll på word ;)

12th june 2012

God morgon!

Tisdag <3 hade en hyfsat bra morgon, nu väntar gymmet och efter det ska jag ta en tur till Walmart.

Mhmm

Ser att det tydligen inte gjorde så mycket att jag missade fotbollen ...

Time for me

Stannade hemma hela dagen idag och tog det lugnt. La på en ansiktsmask och så har jag målat naglarna :)

Snart dags att börja jobba! Önskar att jag kunde se fotbollen ... de sänder den säkert på någon av alla 1000 kanaler!

11th june 2012

Ahhh, måndag morgon igen. Idag behövde jag bara ta hand om den lilla. Den stora åker till Six Flags med skolan, även hennes far följde med, så han fick se till att hon blev klar o allt i morse!

Frågan är vad jag ska hitta på?

Luxury

http://www.glossybox.se/

Är det något jag ska skaffa mig när jag har skaffat mig eget boende och inkomst igen så är det detta !!
Lyxigt att få hem en box fylld med prover från olika märken :) bara 139kr i månaden.

Short

Nu har jag klippt klart :) attans vad kul det är att klippa hår! Men nu ska jag låta det vara, blev väldigt nöjd över resultatet! Vem behöver en frisör??

Innan jag började klippa håret
image description

Nu!

 

Leftovers

Försöker äta upp det det jag inte orkade äta upp i går :) älskar doggy bags!

10th june 2012

Nu har jag bestämt mig, klippte hårt för två veckor sen nu ... nu har jag bestämt mig att jag ska klippa av mig de återstående 2-3 cm, sen är mitt hår i samma längd :)

Tänkte vänta med att ta tag i det tills min familj ger sig iväg. Tror dom ska åka ut med båten, eller om dom skulle åka till deras vänner? Jag stannar hemma i alla fall. Har inte följt med dem på något på flera månader och det är faktiskt väldigt skönt, jag uppskattar att ha huset för mig själv, tyst och lungt!

I got mail

Yes, idag fick jag post från CC som handlar om att förlänga sitt år i USA!

 

Cheesecake factory

Det blev att åka en sväng till stranden idag med Sabrina <3 attans vilka fina timmar vi fick där. Så nu har jag lyckats bli röd igen, fast inte så farligt den här gången. Solen är så himla mycket starkare här, det är inte klockt!

På vägen hem blev det ett stopp för middag på Cheesecake factory, råkade även klunka i mig en väldigt kall och god öl. Nu väntar vi på att klockan ska bli sju, för då ska iväg igen.

 

9th june 2012

Jag ligger i sängen, klockan är inte ens åtta på morgonen än, och jag har nyss kollat vädret och temperaturen ute just nu. Det är redan 18+ men dock ingen sol än. Frågan är om vi ska åka till stranden eller inte ??

 

Lyx

Min stora kom nyss ut och serverade mig en smootie :) fasiken vad gött!

Hot

Sitter som vanligt på min favorit plats i solen. Har lyckats bli vit igen :( men nu så, 26,1 grader ute idag och det ska bara bli varmare i helgen! Så i morgon är det Sabrina och jag som ger oss ut på pool-jakt!

Lyckades ta mig till gymmet två gånger den här veckan :D och så gav jag mig ut på en joggingrunda förut ... direkt efter lunchen ?? :S Men jag överlevde.

8th june 2012

Ibland blir jag så trött på deras beteende! Herre gud, alla här behöver växa upp och ta sig i kragen. Det positiva med det här är att jag själv lär mig vad jag ska fokusera på som förälder och vad jag ska lägga vikt på.

Softball

Yes, igår var det (om inte min HM kommer hem sent i morgon) min sista gång jag körde dit. Softball'en har i stort sätt vart inställd hela tiden på grund av att det har börjar regna de senaste mån & ons dagarna, vi alla är lika glada för det, även att det är väldigt skönt att åka iväg med barnen ...

Bilden är på min stora när hon springer!

7th june 2012

Kollade på datumet och insåg att det är dagen. Nu har jag vart här och arbetat i 7 månader ... bara 5 månader kvar !! Snart kommer sommar med, o den går väl lika fort som vanligt kan jag tänka mig :)

Congratulation Sweden

Saknar mitt hem, speciellt nu, svensk sommar <3

6th june 2012

Attans vad skönt med onsdag. Nu är vi halvvägs klara med den här veckan!

Candy King

Bestämde mig i helgen för att enbart äta godis p helgerna nu ... det gick sisådär!

Shooot

Usch vad tufft det är ibland (läs för ofta)! Först säger man hejdå till alla underbara där hemma ... sen kommer man hit, hittar fina vänner och blir glad ... men så åker dom hem?!!

Tårar fällda idag - ett antal. Har nyss sagt hejdå till en mycket speciell tjej <3 kommer sakna dig!

5th june 2012

Då var det dags för ett par omgångar med tvättmaskinen. Försöker också få mina skor vita igen ... Dumma Broc som trampar på dem med smutsiga tassar!

Meeting

Nu på kvällen hade vi AuPair möte. Skulle egentligen vart ett poolparty, men det var inte väder för det. Så det blev Sbux, våran grupp plus en annan.

Haha ... mitt i allt börjar killen bredvid mig prata svenska. Fick en chock och stammade mig fram. Jag har ju vant mig vid tanken att bara prata engelska här nu sen Emmy åkte. Men alltid lika kul att träffa svenskar :)

Puss alla söta

Yeeey

Jag tycker att mina köttbullar blev sådär. Konsistensen blev faktuskt perfekt, men jag kunde dock ha kryddat lite mer.

Aa ... Sen innan vi ska äta middag får jag reda på att inte barnen äter köttbullar, förutom deras farmors. Okej, tack HD för det, tänkte jag.

Men sen när vi äter säger den lille att dessa var de godaste köttbullarna han någonsin ätit <3 min stora sa -Nja. Min HM åt och åt och åt av dem sedan sa hon -Som du märker är dom mycket väl godkända!

Puuh! Klappar mig lite på axeln igen. Nu behöver jag inte göra det mer :) en gång på 7 månader ... bara 5 månader och 3 dagar kvar!

Swedish Meatballs

Jag och den lilla har nyss rullat en massa köttbullar, det här ska bli himla intressant :)

Lovely feeling

Härlig kännsla att komma hem från gymmet. Klappar mig själv på axeln! Dock blev det inte att springa idag, försökte men det gjorde alldeles för ont i min fot för det ... men får se om det går någon annan dag!

Något annat mindre stressande är att min HD bad mig att laga köttbullar idag. Jaha? Så nu har jag komponerat ihop ett recept som jag hoppas smakar bra! Han åkte och köpte färs nu, så frågade han vad jag ville ha.
HD - Kan man köpa blandfärs?
Me - Nä, jag tror man får köpa och mixa själv.
- Ok, köp nötfärs då.
- Är du säker? För jag vill ha förstaklassiga svenska köttbullar !!
- Okej =S .... köp båda då!
Något annat mindre stressande är att min HD bad mig att laga köttbullar idag. Jaha? Så nu har jag komponerat ihop ett recept som jag hoppas smakar bra! Han åkte och köpte färs nu, så frågade han vad jag ville ha.

HD - Kan man köpa blandfärs?
Me - Nä, jag tror man får köpa och mixa själv.
- Ok, köp nötfärs då.
- Är du säker? För jag vill ha förstaklassiga svenska köttbullar !!
- Okej =S .... köp båda då!

4th june 2012

Jag tycker att det är så himla tråkigt att vakna upp och se att det regnar ute, ska vist få vara med om det hela veckan! Jag som vill sola och ha det gott.

Nähä, om man skulle ta och ge gymet en chans? Har ju inte visat mig där på en månad nu :(

Thanks again

Smakade gott :)

3rd june 2012

Känner mig lite opepp just nu ... har försökt att ringa min kärra far i två dagar nu utan några framsteg! Tröt tjej.

Saturday

Kom nyss hem från att ha hängt med Sabrina utanför ett Frozen Yogurt ställe ... vi satt där och pratade bort några timmar :) innan det var vi på Sbux och sa hejdå till Sonja som åker hem i morgon och innan det var vi på Chester dinner och åt lunch/middag.

O innan det ... ska vi inte prata om! Puss och Gonatt

2nd june 2012

Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit ........

Last weekends

Jag tänkte berätta lite om vad jag har haft för mig de senaste helgerna. Allt började för två helger sen ...

På fredagen tog jag det lungt och laddade upp mig för lördagen!
Lördagen spenderades på Bamboozle, en festival som hölls 1 1/2 timma härifrån, på stranden. Vi hann med att lyssna på en hel del bra band.

NeverShoutNever
All American Rejects
Jimmy Eat World
My Chemical Romance
Foo Fighters

Det var perfect väder och riktigt bra framträdanden :) hade gärna gått alla dagar! Men nu fick i alla fall mina öron lite live musik den här sommaren med
!!

söndagen blev en lite impulsresa för min del, till Yale! Jag var i hela tre delstater den dagen ... NJ, NY och nu kan jag även bocka av Connecticut! Området, skolan - Yale var helt fantastisk fint !! Lycko dem som får chansen att studera där.

Sen var det ju
måndag, och jag fick vara ledig på min födelsedag = sovmorgon. Efter det var det full rulle. Min HM tog ju även examen från det hon har studerat till, så alla kläde upp sig fint och efter det gick vi ut och åt på en jätte fin restaurang. Vi åt olika smårätter som förrätt. Sedan åt jag svärdfisk och till efterrätt blev det bär med någon mumsig sås :)

Efter det hade jag en kort och skön arbetsvecka tis - tors. På fredagen åkte jag och lämnade barnen till farmor vid klockan 11. Efter det var jag ledig tills idag +ensam hemma till söndag.

Först tog jag mig en tripp till Target och efter det Ikea, fick med mig lite tunnbröd, lingonsylt och knäckebröd. Senare på fredagskvällen fick jag en middags gäst. Rena kom förbi och jag bjöd på sweet potato fries och wings. Vi lyckades prata bort många timmar :)

Min
lördag började tidigt! Och vid klockan 10 kom jag, Sabrina och Theresa fram till Six Flags !! NJ största nöjespark! Som också har den högsta banan i världen + att den är näst snabbast. Vi hade en awesome day!

Vi åkte,

Green Lantern < åker stående
Superman < åker "liggandes" +++++
King da ka < högsta & näst snabbaste i VÄRLDEN !! ++++
El Toro
Bizarro
Vatten grej
Batman
Nitro
Vatten grej
Skull Mountain

Väl hemma sov Sabrina över här och på söndagen åkte vi till en Suhsi restaurang, där de hade All you can eat. Sushi, kines och efterrätt. Efter all mat åkte vi till en park och hängde innan det var dags att möta upp Nele och Marcus för lite bio. What to expect, when expecting.

Sovdags, och efter lite sömn var det måndag och dags för Memorial day och det firade jag genom att plocka upp Marcus och sedan åka till Renas sommarhus. Varmt som bara den och behagligt i Atlanten. Vilken underbar dag :)

Thank you guys

image description

Har vart och handlat mat med min HD halva dagen! Mycket mat blev det :) älskar att gå inte på BJ's!
Nu vilar jag lite tills ... nä, tror inte jag kommer jobba så mycket mer. Den lille ska på en playdate och den stora tar hand om sig själv och min HM kommer hem och lagar middag :D
Sitter och kollar på allt godis jag fick i paketet idag :) hehe ... undrar hur länge chipsen (som jag troligtvis får äta med sked) och Ballerina kakorna räcker ... redan börjat mumsa på kakorna, det är ju trots allt fredag! Tack söta ni ♥

Funny phonebook

Kollade nyss igenom min kontaktlista i telefonboken. Haha ... skrattar lite för mig själv och inser att det kanske är på tiden att rensa bort folk(?) som jag lagt in när jag har vart lite rund om fötterna och därför bara orkat skriva x,g eller en siffra, kanske borde söka reda på vilka dem är först?? Sen är det nog på tiden att fixa till en del namn som har fått lite extra bokstäver på grund av det där med rund under fötterna ;)

Dags att rensa över huvudtaget ...

1st june 2012

Äntligen fredag :) attans vad skönt. Det här helgen kommer jag även få sova på morgnarna, vilket kommer uppskattas.

Välkommen Juni !!

RSS 2.0