30e juni 2011

img_5417 (MMS)

Har åkt badbuss och ligger o solar !! Gött man har det ibland :)

29e juni 2011

Nu är det inte många minuter kvar tills jag, Anna, Ena, Emma, Tina rullar ifrån Mjölby mot Borlänge. Faaaen vad kul vi ska ha det där uppe och massa bra musik. Så ha det bra så syns vi på jobbet på måndag, yeeeyeeee.

28e juni 2011

img_9788 (MMS)

Jag är ute i Ödeshög och firar mormor :) himla härligt!

Ska med till P&L

Kort lös topp, Lång kläning, Jumpsuit


3st lösare linnen, Klänning (till badresorna), Topp

En varm lång munktröja, Virkad tröja, Trekvartströja

Korta jeansshorts, Jeans


+ rosa gummistövlar
+ svara plata skor

27e juni 2011

Idag har det verkligen vart sommar ♥ jag älskart !! Har fått min första bikinibränna och det svider gött nu kan jag lova. Dagen har gått ut på att sova, sola, börjat tänka på vad jag ska ha med mig till P&L.

Senare nu på kvällen tog jag en tripp till Micke och sen åkte jag till Mcd och handlade med mig en tjock meny hem :)

26e juni 2011

Vilka dagar !! Samtidigt som att jag tycker att det är underbart att de är över, så har det vart en underbar resa. Jag, Pontus, Erik, Robin och Joakim har tillbringat 2011s midsommar i en två-våningsstuga i Västervik.

Vi åkte ner på torsdagseftermiddagen och var framme vid 6 tiden (?) då började vi skåla in sommaren :) blev lite grillad korv och sen en tidig sänggång för tre av oss. Dock blev det ingen sömn för mig förens vid 6 tiden på morgonen då jag fick utstå en massa tjat och snarkningar tills vårt hus hade efterfest mellan 4-5 på natten, helt underbart!

Fredagen
började vi vid 10 tiden alla redan, sedan blev det åka och hyra cykel och utforska campingen lite. Vi blev även bjudna på tårta av en jätte snäll familj. Efter det drog vi hem och grillade och snapsade lite, sen en powernap :) efter det var vi igång igen till natten ...

I lördags hängde vi med våra grannar och spelade öl-pong :) (eller var det kanske i fredags??!!) sen blev det först ett restaurangbesök och efter det mer cykelhyrning. Jag lämnade då boysen och hängde med ett gäng brudar på cykeltur i spöregn !! Blev skapligt blöt och smutsig ... sen någon gång orkade inte jag med mina boys så jag begav mig till några i en stuga lite längre bort (hade hälsat på redan kvällen innan) och hängde med dem hela lördagskvällen. Blev mer restaurangbesök, denna gången i stan, sen hängde vi på en klippa ... dock ganska lungt för min del den kvällen.

Idag har vi bara städat, ätit på samma restaurang som jag gjorde kvällen innan och sen har jag kört dem hem :)

25e juni 2011

img_8596 (MMS)

Idag blir det segt ...

24e juni 2011

Glad Midsommar på er ♥

23e juni 2011

img_3328 (MMS)

Nu blir det grillad korv, så här på kvällskvisten :)

22a juni 2011

Mår mycket bättre än i förrgår/igår, men är väl inte 100 än. Kul att 3st av 5st av oss som ska till Västervik är förkylda :) men det ordnar vi upp! Så i morgon bär det av ... ska bli så himla kul. Börjar känna peppet !!

Ska hinna med att :
Tvätta
Packa
Kolla bilen
... i morgon.

ps, DET VAR JAG ... sorry

Hosta

Blev hemkörd från jobbet idag ... Lisa böjade påpeka att jag skulle gå hem typ redan när jag kom! Har legat däckad hela eftermiddagen/kvällen under ett täcke, tänkte fortsätta med det nu! Hoppas på att få en lugn natt, men det kan jag väl dröms om. Har redan väldans ont i revbenen efter allt hostande :( aja, vill till jobbet i morgon, med vi får väl se hur det blir med det ...

21a juni 2011

♥ jobba ... så länge jag orkar
♥ krypa ner under täcket !!

20e juni 2011

Dagen på jobbet bara sprang iväg !! Himla kul att få sitta och lära ut det man kan och är hyfsat bra på. Tror att vi kommer bli ett bra gäng i sommar :)

Efter jobbet åkte jag till Vadstena och hängde med Gussie. Ja, herreguuud. Nu lär väl det ta ett tag igen tills man blir normal igen :) haha ... har ju även lovat hennes kläder att de ska få komma hem till mig och bli tvättade med sköljmedel och sedan få en skön omgång i torktumlaren.

God natt, i morgon är det redan Onsdag

19e juni 2011

Då var nästan söndagen slut :(
Men i morgon ska det faktiskt bli en ganska kul dag på jobbet! Kommer nämligen tre sommarjobbare som jag och Lisa ska ta hand om hela sommaren !! Hoppas att det är riktigt trevliga människor :)

Helgen har vart både lång och kort. Bodde i en bil i typ 22timmar ... var så himla mycket folk så var 1 1/2 timmas kö till färjorna. Men det är alltid trevligt att komma iväg, och umgås med pappa lite.

När jag väl var hemma så var det bara att frächa upp mig sen blev jag hämtad av Alexandra för att partaya lite med henne och Pernilla, sen hamnade vi hos Magnus tills det blev dags att åka in till Linköping.

Kom hem lite senare än väntat, men det var det värt ... sov gött kan jag lova efter att vart vaken från fredag morgon till lördag (söndag) natt. 24 + 18 timmar, kan det verklig stämma? Så trött var jag ändå inte ...

Nu är det läggdags ialf. Hoppas på att jag hittar rösten tills imrogon, för den fick jag aldrig tillbaka efter att jag tappade den inne i Linköping igår. Mamma tyckte väl mer eller mindre att jag ska stanna hemma, men det vill jag inte !!

Köpte nyss en på gott, behövs på resan :)

img_4440 (MMS)

Köpte nyss en påse gott, behövs på resan :)

Woop woop

Heeellu :) här sitter jag ny vaken och väntar på att min kycklingkebab ska komma hem! Haft en underbar dag och det lever jag fort. farande på !! Inom en timma (tror jag) att pappa och jag ska åka iväg på en liten resa söder ut, men jag är tillbaka i morgon!

Ha det så himlans skoj här i Mjölby nu :)

Faan vad roligt! Nu är jag jätte glad, vil...

img_7999 (MMS)

Faan vad roligt! Nu är jag jätte glad, vilken bra start på en fredag att vinna en glassmaskin :)

17e juni 2011

♥ jobba
♥ pizzafredag
♥ powernap
♥ åka iväg med pappsen

16e juni 2011

♥ jobba
♥ planerat att dansa Afropowerdance :)

Sov sött

Blev att tvätta klart :) skönt att ha alla kläder upphända och rena igen! Det är så himla svårt väder just nu, det är ju varmt, men ändå kalt, sen så regnar det ... mycket svårt att välja kläder på morgonen.

Han även med att ta bort och måla på lack på naglarna och färgade brynen lite :) för er som vill veta! Annars då? Jodå, förutom att jag mår konstigt är det bra. Halsen är lite trasig, vaknade i morse utan någon ... har haft ont/vart hes i två dagar nu. Bara det inte blir mer, man kan ju inte vara sjuk på sommaren.

Nu ska jag sova!

15e juni 2011

♥ jobba
♥ tvätta lite ... bland annat min jobbväska (som luktar konstigt)
♥ mysa ner mig i soffan tidigt :)

Skypat med USA

Jaha ... då har man har ett svettigt samtal med en familjs nuvarande Aupair. Turligt nog hade vi bara med röst så jag salapp sitta och le och se onervös ut :) haha ... Men det var jätte trevligt och hon var jätte lätt att prata med. Känner dock att jag ville fråga mer, mina nerkladdade frågor tog slut så himla fort !!

Men för varje gång jag har gjort något så känns allt mycket mindre läskigt, så även om jag inte åker till dessa så kommer allt i framtiden vara lite lättare :) det känns i alla fall himla skönt.

Afterwork pizza med Lisa :)

img_9951 (MMS)

Afterwork pizza med Lisa :)

14e juni 2011

♥ jobba
♥ handla frukt !!
♥ Skypa
♥ må dåligt över att jag inte har tränat på det senaste ...

Offline

Har en familj som har lovat att höra av sig den här veckan och säga om de är intresserade av att ha mig.

Skulle även ha Skypat med deras nuvarande Aupair. Men hon vara inte online och micen på mammas dator har slutat fungera. Så vi skulle försöka i morgon igen !! Känns faktiskt mer nervöst än att prata i telefon ...

Nae

Känner mig helt slut ... som vanligt nu för tiden :( har så himla mycket att tänka på, så det är nog därför. Är inte alls sugen på jobb, har inte vart det idag heller. Får väl i alla fall hoppas på att jag inte stänger av väckningen i morgon med, hoppas på en lugnare morgon. Himla jobbigt att vara på jobbet när man bara vart vaken i 10-15 min!

Något trevligt, som jg nyss fick reda på är ialf att malin kommer hem 12-19 juli igen ♥ det gillas!

Nu ska jag mysa ner mig under täcket.

Köpa en extra väckarklocka?

Blir så himla trött på mig själv !! Har stängt av väckarklockan från och till i två veckor nu :( är tydligen trött på mogonen. Så får stressa som bara den ... det är ju nu man vill börja tidigare så man kan gå hem skapligt. Urch, idag har jag även bokat in ett jobbigt möte med chefen. Börjar känna av att ja behöver semester.

13e juni 2011

♥ jobba
♥ förhoppningsvis sola !!
♥ göra en av mina berömda "att göra listor"

GoNatt

Snacka om bergochdalbana till beslut om vad JAG vill ...

12e juni 2011

Vilken helg :)
Fredagen började med personalmiddag hos våran fd Chef. Jätte trevligt och massa god mat :) sen vandrade jag bort till Magnus för att hälsa på grabbarna och framförallt Jimmy som var hemma !! Sen gick vi ner till stan, jag hamnade först på Newport där Lisa, Ida och Abbe var ... sen gick jag vidare bort till Vattenhålet där Micke var DJ för kvällen. På nattkvisten hängde jag och Signe på efterfest tills vi drog hem till henne och sov :)

Lördagen
började göddit med massa pommes på PizzaKing med Signe, Jossan och Lantz. Efter det var det bara att åka hem och sova ut, äta hemma hos päronen och sen göra sig fin för kvällen.
Gick bort till Pernilla på förfest med Alexandra och ett gäng tjejer :) mycket trevligt! Sen blev jag upphämtad av Ena som kom fårn jobbet så vi hängde lite innan det var dags att bege sig bort till Magnus för att åka med i Taxin in till Linköping. 12 personer från Mjölby invaderade Harrys/Sliver den kvällen/natten :)

Nu är det dags för sömn och imorgon är det dags igen ...

Micke göddar på Vattenhålet !!

img_3462 (MMS)

Micke göddar på Vattenhålet !!

10e juni 2011

Jobba, Jobbfest !!

Jätte trött

Helt död :) jobbat och som vanligt när jag kommer hem är jag helt slut, efter allt vi har att göra på jobbet och så har jag ju allt med Aupair grejen att tänka på ... orkar inte nått.

Men idag har jag både dammsugit och torkat golvet och badat jätte länge med ansiktsmask !!

Sen blev det att prata med Madde i telefon, sen bädda nytt i sängen (mysss♥) och nu pratar jag lite med Hannah :)

9e juni 2011

♥ jobba
♥ Afropowerdance (dock inte om det blixtrar - hemmamys)

Åkte till Vadstena efter jobbet, har hjälp...

img_2585 (MMS)

Åkte till Vadstena efter jobbet, har hjälpt Gussie med all tvätt, delat på en pizza och så har jag även hämtat mitt nya favoritsmycke !! Det är så himla läckert, kommer att bäras flitigt i sommar :) får hoppas på bra väder i helgen så jag får köra min premiär.

Yum Yum :)

img_9135 (MMS)

Yum Yum :)

8e juni 2011

♥ jobba
♥ åka till Vadstena :)

Litet möte

Var förresten inne och pratade med chefen i morse och berättade att det finns en möjlighet att jag åker till USA. Hon tyckte att det lät jätte bra och blev jätte glad för min skull :)

Sen berättade hon att hon hade tänkt på mig och hade tänkt säga att jag måste plugga! Hon tyckte att jag var för smart för att inte göra det ... hm, kan va första gången nämt mitt namn i samma mening som ordet smart :P Men jag får väl ta det som en komplemang ?? Men det där med att slänga bort tre år i skolbänken , vet ifaaan

Det är mycket just nu

I morse fick jag äntligen tid att svara på mejlen familjen i Atlanta hade skickat mig - de vart nog glada att höra från mig då de trodde att jag hade dissat dem.

Så idag har jag pratat i telefon med pappan. Det är allt lite jobbigt när man blir skakis och ska försöka komma på saker att säga för att man ska låta lika intresserad som man är. Det är ju ändå dom som väljer om de vill ha mig eller inte.

Har har även mejlat med Eva, deras nuvarande Aupair och vi har bestämt att prata på Skype någon dag i veckan. Tror jag tar det på torsdag !! Känns väldigt skönt att även ha henne att prata med.

Mamman i familjen kommer säkert att ringa någon dag i veckan med, känns som att jag borde börja göra ett lager med frågor till dem alla ??

By the way, familjen i Atlanta har alllllt :)

7e juni 2011

♥ jobba
♥ städa av mitt hem !!

Sov gott

jahopp , jobba snart då !!

6e juni (3-5 juni) 2011

As arg över att inga av min MMS inlägg har kommit fram !! Så får väl sammanfatta helgen här och nu ist.



I fredags åkte jag, Magnus, Micke och Henrik upp till Stockholm för att bo på hotell hela helgen och gå på Summerburst på lördagen :)

Börja köra första delen av sträckan, till Nyköpingsbro. Där bytte vi förare till Micke, satt livrädd resten av resan ... Micke körde som en biltjuv med noll koll :)) men fram kom i och det är ju huvudsaken! Checkade in på hotellet och bara njöt av att vara framme.

Sen gav vi oss ut på mat-jakt (dock gick vi en väldigt pimsan omväg, tar det sen) och hamnade till sist på Friday´s där jag mumsade i min en stor köttbit. Efter det gick vi runt och kollade lite och åkte hem tidigt ... för att vara pigga och glada dagen efter.

Lördagen, i alla fall morgonen var en pina för mig! Råkade bli as bakis på 4-6 öl ?? Va fan hände ?? Aja, jag piggnade till efter en dusch, så då begav jag mig ut för att hitta pojkarna. Då fick jag reda på att om man tar höger ut från hotellet och går 5 meter så ÄR man på Drottningsgatan ... as peppt !!

Shoppade lite och sen blev det mat på Pizza-Hut, yum yum :) för att senare stressa hem och börja dricka och komma in i rätt stämning för kvällens gödd.

När promenaden till Stadion var klar efter Mickes "helt normala" high fiveande ... MED ALLA! Fick vi en alldeles egen fan-club och sen var festen igång!

Hoppade i hela 6 timmar och det svider än idag kan jag lova. Hamnade även på en krog med några människor efter Summerburst, fick en göddig stämpel därifrån där det stod Fuskare ??

aja, mådde i alla fall as bra på Söndagen och åt massa god hotellfrukost och körde sedan alla trötta pojkar hem till Mjölby!

Gödd i Stockholm ! Snart är det dags att d...

img_0649 (MMS)

Gödd i Stockholm ! Snart är det dags att dra ut :)

Woop woop :)

img_2519 (MMS)

Woop woop :)

Nu har jag kört klart för idag! Snart är j...

img_0812 (MMS)

Nu har jag kört klart för idag! Snart är jag och grabbarna i Stockholm :)

Efter samtalet!

Pratade med mamman i Aupair famligen och hon verkade jätte trevlig. Fattade allt hon sa och hon pratade på om massa saker. Låter jätte intressant! Nu har hon även skickat tre mejl ... ett om att jag ska skicka mina frågor till familjen, ett om att även pappan vill prata med mig och om mitt Skype nummer, samt att jag kan/ska höra av mig till deras nuvarande Aupair och prata med henne :) *pirr pirr*

Tredje av tre :)

Herre vilken dag :) började med massa jobb, har vart helt inne i saker som jag inte kan. Jag ska tydligen vara bra på E1 ?? Sen drog vi till Blåvik-Torpön och åt massa gott, firade att våran Abbe har fått ett nytt jobb och sen såg vi på när några av arbetskamraternas barn gick höjdbanan!

Jag körde till Blåvik, när jag precis hade lagt på samtalet med pappa så ringer en Aupair familj !! Så Lisa, Abbe och Abbes barn fick sitta tysta och lysna på mig ett bra tag tills samtalet bröts pågrund av att dålig täckning i skogen ...

Sen i Mjölby ringde jag Signe och körde henne och Jossan till Hagaparken och efter det drog Signe och jag upp till Bobby. Nu är hon på vattenhålet och jag ligger i sägen :) det är ju trots allt en dag i morgon med.

1a juni 2010

♥ jobba
♥ göra mig fin
♥ åka till Torpön med jobbet !!
♥ träffa Malin :)
RSS 2.0