30th april 2012

Redan sista april !! Jag välkommnar maj med öppen famn :) älskar att det blir varmare ... eller varmt har det vart här tillochfrån i nästan två månader nu, men vädret blir ialf lite stadigare! Och maj är ju en av de bästaste månaderna!

Se nu till att ni får en bra kväll där hemma och nju av ledigheten, maten och dryckerna! Jag saknar er ♥ trycker ner lite choklad samtidigt som att jag kikar på alla statusar och bilder som laddas upp. Puss

29th april 2012

Jag är så himla trött och hungrig så att jag kan tjuta! Mina ben gör så förbannat ont, jag inte böja på knäna och ville typ dö nar jag trampade ner foten. Som för övrigt är röda svullna och har några sår på sig.

Men det är sånt man får ta när man är ute och svirar i storstaden. Dansade från klockan 7 på båten till 4-5 någon gång i natt när vi lämnade klubben. Lyckades hålla mig pigg hela kvällen, full och glad :) himla härligt! Dock var det inte skönt att sova i en stentrappa på Pennstation på morgonen i väntan på första tåget klockan 7.

Kom hem vid tio och åt frukost, sen sa jag Gonatt och gick och tog en dusch sen däckade jag :) sov dock bara till ett? Sen har jag skypat med päronen tills nu ... GE MIG MAT

28th april 2012

Godmorgon lördag !! Gick upp för 30 min sen och åt frukost med den lille. Nu sitter jag här och ska snart ta mig en dusch. Jobbar till klockan ett idag, sen blir det att åka till NYC :D

Omg I live there

HAHA , Jag kan inte direkt säga att jag längtar hem när jag ser det här :D vist, Mjölby är en fn stad ... men det finns inget att göra och affärerna i gallerian kan man klara sig utan. Hoppas att jag ser en förbättring när jag kommer hem. Puss på er


27th april 2012

Äntligen fredag. Har massa saker som jag borde göra, men i stället slöar jag lite i soffan ... har förtjänat mig av det!

Lider även av lite träningsvärk och en öm rygg :/

26th april 2012

Sovdags! Men jag är nyss hemkommen och hungrig, så kom jag på att jag inte har uppdaterat idag än :)

Dagen började med mitt första träningspass på typ 5 veckor (tränade inte när jag hade skola på grund av tidsbrist). Men det gick jätte bra, 30 min på rullbandet och sedan gymmet!

Sen kom min HM hem tidigt och lagade middag!! Så det var skönt, hann leka massor med den lilla då.

Nu på kvällen hängde jag & Kerstin med Fredrike till hennes HipHop klass ... yes, du läste rätt :) det var jätte kul! Jag har alltid velat dansa men det känns som att man inte kan börja i "min" ålder. Ska kollas upp hemma i mjölet! Jag var i alla fall as cooool ;) NOT

Pusss

Boat

Det ryktas om att jag ska hänga på den här i sommar! Det gillar vi ... ska köpa en egen liten plastbåt som jag kan flyta på när jag vill vara ifred ;)

25th april 2012

Då var sista skoldagen avklarad !! Har nu alla mina poäng som jag måste ha :) både körkort och skola klart innan 6 månader. Attans vad bra jag är ;)

Shopping

Till försvar säger jag att -jag har faktiskt inte vart på Rockaway på evigheter ...

24rd april 2012

God morgon :) solen skiner ute och jag ska snart iväg på min näst sista lektion! Sen är jag Off hela dagen lång ... undrar om det igår en bil i ledigheten också? Det märks när jag kommer hem från skolan.

Barnen har ju halvdagar resten av den här veckan (yeeeey) !! Vilket betyder mer jobb? Men nu är ju min HD snäll som är hemma och hjälper till!

23rd april 2012

Blev en helt vanlig arbetsdag idag, jag som skulle sluta tidigt?? Men min HD är hemma tills fredag nu (om jag inte mins fel), så får nog en bra vecka ändå.

I övrigt känner jag mig bättre, lite tröttare än vanligt. Ligger redan i sängen och roar mig med att läsa :)

22nd april 2012

Äntligen har jag kunnat börja läsa igen nu när jag har mitt körkort! Har redan läst 1/3 del av boken :) den är väl sisodär, stör mig lite på själva skrivandet, men jag överlever!

21st april 2012

Idag är det bara en månad kvar, och min barndomsväns födelsedag !!

Själv har jag jobbat "hela" dagen, fast min HD kom hem redan vid fyra (fyra timmar tidigare än väntat).

Dock ligger jag helt död med världens huvudvärk i sägen, har till och med offrat mig och tagit smärtstillande (undviker oftast det, jag kan leva med lite smärta). Känns även som att febern har stigit på? Hoppas jag mår bättre i morgon ... Puss och Gonatt

Mcd

Blev ett stopp såhär på kvällskvisten !!

A walk

Lugnt och skönt att gå på promenad med de här två söta !! Behövdes verkligen :) både promenaden och lugnet.

Blir att ta tag i gymmet igen när skolan är över!

20th april 2012

Hej fredag! Vilken dag jag har haft, svåra barn på morgonen och efter det åkte jag till NJ DMV, vilket böööök det var men till slut fick jag mitt körkort! Yes, idag fick jag fingrarna ur och åkte för att göra körkortstestet, så nu har jag två körkort! Bättre sent än aldrig ;)

Nu ska det jobbas lite och ikväll har vi Au pair möte, bowling som står på schemat.

Dock är det inte helg än, för det ska jobbas i morgon med. Men jag överlever nog!

Sleeping

Inatt kan jag nog sova ordentligt igen! Min kropp har gått tillbaka till normal temperatur, vilket gör att jag kan sova med täcke utan att svettas ihjäl! Woho :)

19th april 2012

Fick mitt "påskägg" idag :D lite påfyllning av mitt svenska godisskafferi! Det behövs nämligen ett sådant här borta, svenskt godis smackar så mycket bättre här borta. Och man behöver det så mycket mer här borta! Puss och godnatt på er hemma i Sverige <3

18th april 2012

Idag blev det att åka till skolan (Rena och jag "råkade" ju missa den igår). Sen gick vi en sväng till Centry 21, en favvo affär numera! Efter det var det dags att åka hem och äta lunch, kolla på GG och ta en powernap på 8 minuter!

Igår brände vi ryggfett ;)

Dress

Köpte en ny klänning i söndags som fick följa med ut idag! Älskar långa klänningar :)

17th april 2012

Favorit i repris :) vi mötes hos Rena i solen idag igen! Men idag fläktar det lite, vilket är skönt och jag köpte mig en solkräm på vägen hit.

Red

Va ??! Jag röd? Nä ...

Hot

Det är som bastu här! Jag är röd som en kräfta på framsidan, så försöker bränna baksidan nu :)

16th april 2012

Klockan är 11 på morgonen och det är 26+ ute !! Jag ligger i en solstol hemma hos Rena och svetas i min bikini :) faan vad gött vi har det.

Sunday

Det blev lite shopping idag och sen en massa Emmy/Maria-häng :) vi började med att gå och köpa glass (jätte god glass) och sedan slog vi oss ner på Starbucks en stund innan det var dags att åka hem.

I morgon återgår jag till det vanliga arbetslivet! Pust!!

15th april 2012

Frukost/ Lunch ... brunch? Idag unnar jag mig i alla fall en Daim :) och funderar på om jag ska göra något idag, ta en dusch och sen åka iväg? Behöver sol, varför ska det vara så varmt om jag ändå inte kan sola? Aja, puss

Anguish ??

HM.se

Sommar? Själv skulle jag kunna tänka mig kjolen eller shortsen :)

14th april 2012

21 gader ute, dock är det molnigt så man kan inte ligga och sola. Är pefrect väder för att ge sig ut och springa, dock har jag ingen motivation för det. Har inte tränat sen jag böjade i skolan, finns inte tid under veckodagarna längre ... borde ge mig ut och springa. Ahhh .... peppt inlägg. 

Ska roa mig med att kolla på vår/sommarnyheter istället ;)

Friday night

Sitter på Starbucks och tar det lugnt innan vi ska på bio! Blir American Pie ikväll, efter det kanske det blir utgång :)

13th april 2012

Då var det fredagen den 13onde och den svenska sommar-värmen har kommit tillbaka till oss :) just nu är det 16 grader, men vädret säger att det ska bli upp emot 20-25!

The Hangover Part II

Bättre sent än aldrig :P men helt klart i klass med den första !!

12th april 2012

Jag är så himla trött. Blev en tidig morgon i dag ... åkte med Wiebke & tre av hennes barn till Crayola :) jätte mysigt ställe och det fans typ 100 grejer för barnen att göra (för mig med). Vi samlade kritor, köpte pennor för våra mynt, och målade. Dock slog det ju inte Hersheys :P men det var väl väntat!

Nu ska jag sätta igång en film.

11th april 2012

Började med sovmorgon idag och lite Skype med mina päron!

Sen spenderade jag typ 4-5 timmar i bilen :) körde omkring här i områdena, band annat runt tre sjöar, fotade lite (dock suger mina fotokunskaper, kommer inte ihåg något). Men nu har jag i alla fall sett det, o jag kunde inte stanna så mycket på grund av att det inte fans några platser att stanna på!

T-day

Hemma från Starbucks :) har kanske bestämmt vad jag ska göra i morgon, om jag inte åker till det stället blir det nog NYC. Får se vad min HD säger ... han pratar i telefon nu, och kommer troligtvis att göra det ett bra tag till, så får fråga i morgon. 

haha ... just det, drack upp min Pepsi igår :) men enbart för att min HD fyllde upp med 80% rom. Smakade inte fel alls! Så vi roade oss med att dricka och se på en film, kommer dock inte ihåg vad den heter, inte var den speciellt bra häller.

10th april 2012

God morgon! Har legat i sängen och beklagat mig över att jag måste gå upp ... dags för skola igen. Fick ju veta att jag i stort sätt är ledig hela veckan lång igår!!

Large?

Beställde en medium, fick en large ... kommer aldrig bli klar med denna!

9th april 2012

Jag jobbar lite såhär på förmiddagen. Fick sovmorgon och allt ... fick till och med välja om jag kunde jobba eller inte :P haha, men det är klart att man ställer upp för barne, inte kul att sitta i en bil och glo.

När min HD kommer hem ska jag åka på bio med Emmy (ev. kanske Alex förljer med).

NBA

Yes! Då har man kryssat av yttligare en sport på listan. Fattade nada först och innan första halvleken var slut var det så tråkigt och jag sa även till Emmy att jag inte trodde att Basketboll var min sport ... men så kom andra halvlek som var så himla mycket bättre, speciellt de sista 12 minuterna !! Satt på nålar och efter lite förlängning så vann äntligen New Jersey Nets över Cleveland :)

Hershey bears

Barnen blev nöjda i alla fall :)

8th april 2012

Igårkvällens nöje var att trycka i godis i dessa påskägg och sedan gömma dem i huset :)

Hörde att barnen var uppe redan klockan 7 i morse! Själv tog jag sovmorgon till halv tio och nu sitter jag och väntar på svar om mina päron har tid att Skypa med mig!

Perfect two

Hershey´s


HEMMA! Vilken dag :) känner fortfarande doften av Choklad !! Vilket paradis de har byggt upp. Emmy och jag åkte till Hersheys, chokladälskarens drömställe. Vi hängde enbart inne i "Chokladlandet", men sen har de även en nöjespark med karuseller och en djurpark!

Emmy & Jag +alla barnfamiljer roade oss med att först gå/åka rundturen om hur de tillverkar deras choklad, sedan gjorde vi våra egna chokladkakakor, sen shoppade vi lite och efter det var det dags för lite chokladprovning!

Helt klart värt ett besök! Nu ska jag öppna mig en öl (ska fråga min HD först), sen laga middag. Barnen och deras mamma är iväg hela dagen och min HD ska snart till jobbet, vilket lämnar mig kvar här i huset utan bil. Men jag får väl nöja mig med dagen.

7th apriil 2012

God Morgon! Jisses vad jag var uppe tidigt på en lördag! Ja, så kan det gå när jag och Emmy smider planer och vi bara har tillgång till bil mellan 7:30-5:30. Nu ska jag ner och äta frukost och efter det bege mig iväg för att plocka upp min andra svenska halva! Puss i Påsk

Sunny in NJ

Tackar vädergudarna för det fina vädret vi fick den här veckan, "bara" 14 grader varmt, men det är underbart jämfört med förra veckans gråa väder.

Ska jag skicka över några strålar hem till Sverige? Ähh, ni får nöja er med att det är långfredag och att ni faktiskt kan gå till parken! Fick sms förut, så nu missar jag tydligen även korvfesten!

 

6th april 2012

"Jobbar" ... eller jag kollar på Idol med den äldsta. Blir ju att jobba heldag idag. Vet inte vad jag ska hitta på i ikväll/imorgon ?? Söndagen är nog klar i alla fall. Var ju hemma hela föra helgen så nu måste jag ju ge mig ut!

Puss på er där hemma, hoppas att ni får en lyckad långfredag!

5th april 2012

God morgon. Jag ska snart åka med den minsta till bussen och sen ska jag ta mig till skolan. Blir sista dagen på 10 dagar som jag behöver skjutsa dem till bussen :D de har nämligen Spring Break nästa vecka, dock inte jag.

Homework

Sådär då var dagens läxa gjord och även korrigeringarna på föra. Fick även tillbaka uppsatsen jag skrev och jag fick ett A- på den, stolt! Får väl se vad våran underbara lärare hittar på för något kul i morgon, älskar alla hennes ljudefekter och gestikuleringar hon gör :)

4th april 2012

Idag (och igår) har jag verkligen toppat listan som bästaste Nanyn :D
Även att de inte har någon annan att jämföra med eller så. Men igår så myste jag med Dom hela kvällen, fixade musig snacks, och hade kikelkrig och kramades. Idag skulle jag köra Alex till hennes softball, men så hade hon tydligen ingen ... så då bjöd jag på glass och sen när vi kom hem övade vi att kasta boll. Så fina ♥

3rd april 2012

Jag och hunden tar det lugnt på altanen, Dom cyklar runt i trädgården, Alex tittar på tv inne och maten står på spisen!

So typical me



Jag hade tydligen hämtat upp Oscar efter hans jobb en torsdagskväll antar jag. Så hängde jag med han upp och fick då syn på all "bluppblupp-plast" han hadde hemma och var självklart tvungen att prova på att bli inlindad! Målet var att ta sig från golvet till soffan (Oscar fuskade då hans ben inte var inlindade)! Vi skrattade ihjäl oss :D & det var minst sagt svettigt.

Efteråt hade jag tydligen tvingat Oscar att följa med hem till mig och dricka öl och spela charader ?!! Tvingat?

Nä, idag ska jag försöka att lägga mig skapligt. Inte som igår när jag råkade fastna framför Bilddagboken :) kollade igen alla mina bilder, och även Oscars, fick ett par skrattanfall där! Varför slutade jag med det? Det var ju jätte roligt, och nu kommer jag inte ens in på min längre :( kommer inte ihåg mitt lösenord och hade inte samma mejl på den tiden. Men fick låna Enas så jag kunde titta ändå (jag tillåtter bara BD användare att se min sida tydligen).

I´m supermom

Fick skypa med Signe idag <3 känns skönt att man har älskade vänner där hemma!
Sen började en ny typ av arbetsdag för mig = bli klar med allt så fort som möjligt, dagen. Yes, Alex har börjat spela Softball, och innan vi åker dit ska läxor och middag vara avklarat! Sen satt jag, Dom och hunden där i 1 1/2 timma för att kolla på. En del av dem var verkligen kassa !! haha ... kommer nog bli roligare när jag fattar alla regler, men jag tror jag förstod det mesta ... typ som baseball ;)

By the way, I'm just the nanny. Not somebody's mom or wife !!

2nd april 2012

Men vist är det skönt att det är April? Här var det skitväder hela helgen, grått och trist under dagarna och regnat på nätterna. Men nu ser man att det verkligen börjar bli grön och fint :) längtar tills det är sommar.

Håller på att arbeta på min läxa tills i morgon, är i stort sätt klar, men undrar om jag ska ha med frågor? hm...

1st april 2012

Idag började jag dagen med att prata med finaste Hannah <3 miss you! Jag uppskattar alltid när det ringer på Skype. Sen åkte jag och Emmy för att shoppa lite ... fick in nya idéer i mitt huvud, så nu har jag fullt upp! Vi avslutade med en lunch/middag på Panera.

Easter eggs

Vi beställde kinesmat idag och efter det var det dags att färga ägg. Jag fick fyra stycken att färga, och de vart jätte tjusiga ;)

Sen gick jag upp och skulle titta på tv ... så fick jag jätte söt besök! Naaaaw vad han är söt (oftast)! Kom in med blåa kaninöron på sig (o rosa till mig) samt en skyllt, så påskharen vet vart han ska stanna.

RSS 2.0