v.5

Circus Sale

Det jag fick med mig hem från circus sale, kostade mig hela 200kronor.















Blev ingen lägenhet för mig på svartåliden!

dsc09185 (MMS)

Blev ingen lägenhet för mig på svartåliden!

31a januari 2011

♥ jobba
♥ lägga bud ...

30e januari 2011

Söndag. Min älskade sovdag :) hade en mysig förmiddag och tidig eftermiddag, innan det var dags att åka hem till päronen och äta lite mat (fick det jag önskat). Blev ju rätt sent igår, tror jag somnade runt halv sex.

Kvällen blev i alla fall mycket lyckad! VI hade ff hos Ena med brudarna. Sen blev det taxi till Linköping med utgång på Harrys. Mycket folk, och vi gick före ALLA (VIP). Tror alla var lagom berusade och dansade rövarna av oss.

GodNatt

Ena, maria, malin!

dsc09182 (MMS)

Ena, maria, malin!

Lördag och utgång i Linköping

Lika snygga som vanligt ;) hahaha ...



Sorry

Ber om ursäkt för dålig uppdatering igår. Men var aldrig hemma ... åkte och tog en kaffe med Alexandra efter jobbet, sen blev det att sola :) och efter det åkte jag och Ena hem till henne och flötade, väntade på Malin och kollade på två filmer! Så idag är vi pigga och glada inför kvällens utgång.

29e januari 2011

♥ vakna till ordentligt ...
♥ åka till Tranås och gå på stan :)
♥ maaat
♥ ff med brudarna
♥ Linköping here we come !!

28e januari 2011

♥ jobba
♥ sola
♥ pizza fredag :)
♥ film mys !!

Äntligen är Malin hemma

Ja, herre vilken dag. En mycket bra dag måste jag säga :) lite fredags feeling på jobbet, sen fixade jag ett lånelöfte utan borgensmän eller nått (mycket stolt) och sist men inte minst öl på Zebban med Ena och Malin !!

Blev en.. två... öl på zebban med dessa tv...

dsc09181 (MMS)

Blev en.. två... öl på zebban med dessa två i kväll. Och i väskan har jag ett lånebevis som jag ensam har förtjänat! Lycklig!

27e januari 2011

♥ jobba
♥ få lånelöfte
♥ lägga bud
♥ träffa Malin kanske ?

Bla bla bla

Helt seriöst? Är det meningen att man ska hinna tänka och göra kloka beslut när allt går såhär fort ?? Redan torsdag i morgon ... har räknat på topplån, räntor och avbetalningar idag. Ska ge ett litet bud i morgon så får vi se hur det blir. Lägenheten har jätte bra läge, fin planlösning och så, men den behöver renoveras och det är ju också kul, men då vill man ju inte betala för mycket för lyan!

Måste även kolla om min chef har hört något om hur det blir med min anställning, bara två veckor kvar nu!

26e januari 2010

♥ jobba
Tranås ?
ta det lungt ?

Tjockt

Nu är jag mig själv igen, efter en dag i soffan och en lång varm kvälls dusch :) bara lite svullnad kvar med det ska väl vara borta innan i morgon bitti skulle jag tro.

Känner mig dock stressad, känns som att när det väl händer något så hände allt på samma gång. Först det här, sen så måste jag få tag i banken i morgon för ett eventuellt lägenhetsköp?, vill även åka till Tranås och så kommer min Malin hem i morgon natt med.

Allergisk reaktion

Fick åka in till Akuten igår :( jag såg förjävlig ut. De sa att det var någon form av allergisk reaktion, men vi kunde inte reda ut vad det var som hade orsakat det. Fick komma in direkt, svälja piller och sedan ligga i ett rum och glo i typ fyra timmar  ... ska ner till apoteket sen och hämta ut mer piller, för att sen försöka få kontakt med vc för att göra en allergi-koll. 

Känns lite läskigt när man inte vet vad det är ...

25e januari 2011

jobba eller stanna hemma ?
♥ ligga och hoppas på att svullnaden försvinner
♥ avboka afropowerdansen :(

Blev vist akuten för min del...

dsc09180 (MMS)

Blev vist akuten för min del...

Svullen

Va faaan?
Vänster över läpp är helt stum av svullnaden och nu har det även börjat komma till vänster ögat. Ser jätte mongo ut. Ringde mamma och hon vart nojig, lovade att ringa vc om det inte var borta i morgon bitti. Tänker ju knappast gå till jobbet om jag ser ut såhär :( åhhhhh

MOJO yoga

Då har man Yoga´t lite. Vet inte riktigt vad jag ska säga, får man svettas på ett yoga pass? För det gjorde jag i alla fall, pinsamt men sant (tror mest det berodde på att jag glömde bort att andas lite då och då). Riktigt skönt, så det här kan jag tänka mig att göra en gång i veckan eller så :) känns i låren och det är bra, så de blir fasta och fina igen !! 

Hände en udda grej när yogan var slut, för då svullnade min vänster-läpp upp. Så här sitter jag med en extremt svullen läpp ?? WHY? Hoppas bara att det är borta tills i morgon.

I väntan på annat

Sitter och kollar på "Vad blir det för mat" och väntar på att det ska bli yoga dags :) lika spännande som de andra passen eftersom att jag aldrig provat på dem. Bli att köpa 10-kort idag med ... haha, jag vet, chockerande !!

24e januari 2011

♥ jobba
♥ MOJO yoga :)

v.4

Trött och uttråkad

Vilken tråkig söndags eftermiddag !! Känns meningslöst att må bra (inte vara bakis) om det ska var så här. morrr...

23e januari 2011

Underbart att vakna upp utan ångest eller med illamående :) skönt med nyktra lördagar ibland. Spenderade början av lördagen med päronen, sen gick vi även över och kollade på när Carin blev tatuerad. Riktigt snyggt blev det och idag är det pappas tur. Jag är ju med sjukt sugen ;) Efter det åkte jag bort till Hannah och Alex, hängde där till tre inatt! 

Avbokade Afrodansen idag. Kan faaan inte röra armarna, ni skulle se hur jävla biffig jag har blivit ;) haha ... Nu ska jag iväg och kolla på lägenheter igen.

Räääkor.

dsc09175 (MMS)

Räääkor.

22a januari 2011

Ajaj ... skulle åkt till Tranås idag, men pallar inte röra på mig. Så jag myser i sängen med filmen "Flirting with forty" som kanske har en av de snyggaste skådespelarna ... yumy. Ska väl snart bege mig hem.

Riktigt kul kväll!

dsc09174 (MMS)

Riktigt kul kväll!

Zumba

Fick gå själv på Zumban. Men det gick lika bra för det :) fyyfaaan, jag ändrade färg ganska fort kan jag erkänna! Men riktigt kul och det blir nog roligare när man kommer in i det. Inget för dem som har svårt med koordination, för man fick ju lära sig olika seg till varje låt. hm ... Än så länge är jag jätte nöjd med mina val av gruppträning !!

Nu ska jag iväg och lindra värken med lite vin och så ska jag samtidigt plåga mig ännu mer genom att spela Kinect (x-box grejen). SKÅL

21a januari 2011

♥ jobba
♥ Zumba m. Madde och Hannah :) hoppas det är jättekul
♥ åka till stan och handla vin
♥ dricka vin !!

Body Pump

Då har man varit på sitt första riktiga träningspass för i år (och många innan). Känns i armarna vill jag lova !! Hade nog önskat lite mer mage, men fy faan vad jobbigt det var. Lär väl inte komma ur sängen i morgon :P jag kan även tipsa om att försöka hålla sig borta från trappor och hyvling av ost = mycket jobbigt.

Han med att ta en snabb fika med Jossan med innan det var dags. Blev lite kaffe och massa babbel, tror det var första gången som vi två umgicks själva ... mycket trevligt :)

20e januari 2011

♥ jobba
♥ Body Pump m. Madde och Hannah

Mysmys

Haha ... ser ut som att jag vore gravid på bilden nedan, men det är nog bara för att jag står lite konstigt! (bäst att klargöra det så det inte sprids några rykten ... igen) Himla mysigt var det att komma hem till mina brorsbarn i alla fall. Har ju inte sett dem på evigheter, känns aldrig som att jag har tid att åka ner :(

Har hunnit med att tvätta och handla lite idag med. Shoppade även loss på ett par fina inneskor tills i morgon. Kan ju inte springa i strumpor och mina andra (som säkert ändå är 6år gamla) ligger nog i någon kartong. Ni får en bild i morgon. Puss på er ♥

Naw, mötes av två såna här små söta, zelda...

dsc09173 (MMS)

Naw, mötes av två såna här små söta, zelda och bror när jag kom hem!

19e januari 2011

♥ jobba
♥ tvätta, kanske ??
♥ städa klart, kanske ??

Andra av årets fyra

Känner mig så himla duktig nu när jag har simmat två dagar i rad !! Kände inte av träningsvärken så mycket idag, men den kommer nog i morgon ;) nu har jag i alla fall planerat in att inte göra något i morgon. För sen är det tänkt att fläsket ska brännas tors, fre, sön och mån. haha ... fan vad galen jag är!

18e januari 2011

♥ jobba
♥ simma m. Hannah :)

Ett av årets fyra


Stolt över mig själv och känner redan hur morgondagens smärta kommer att närvara! Blev simning idag och det blir det även i morgon :) sen blir det ett pass på tors, fre och sön !! haha ... kommer kanske inte behöva träna något mer på ett par år efter den här veckan.

17 januari 2011

♥ jobba
♥ simma m. mamma :)
♥ städa av hemma ... behövs !!

Sprider ut mina saker

Jag är i alla fall bäst på att sprida ut mina saker ;) i veckan som kommer, är mitt mål att samla in ett par skor, en ring och ett örhänge. Skulle vara bra om jag kunde lära mig ta med mig saker när jag går ...

16e januari 2011

Hahaa ... fy faaan vad jag har mått taskigt idag! Har inte gjort nått förutom sovit och tittat tv. Jag som skulle ta det lugnt igår, blev igång triggad och hamnade i tjock dimma och handlade för mycket i baren :( allt började hemma hos Pontus, sen åkte jag taxi ner till NP och sen gick jag till Alex (tror inte att jag var där så länge?).

15e januari 2011

Lördag igen då, har nyss duschat och har inte en aning om vad jag ska göra ikväll. Ska man gå dit eller dit? Kan bli några öl ikväll iallafall. Blev ju en lugn skräckfilmskväll med Dennis, Henke och Chris igår. Tror jag somnade lite till sista filmen, men det var jag ju inte ensam om. 

Idag är det en såndär tråkig dag och jag hittar inte peppet. Men jag kan ju inte sitta hemma och deppa för det en lördag? eller?

14e januari 2011

♥ jobba
♥ sola ?
♥ pizzafredag :)
♥ öl ??

I morgon är det fredag :)

Helt slut idag. Blev övertid till halv sju. Sen har jag bara vart däckad, blev inget att umgås eller sola :( men vi får ta det nästa vecka !! Jag ska försöka komma iväg o sola i morgon, för då blir det inte att jobba sent och blir inget på lördag heller för då ska det söööööövas :)

13e januari 2011

♥ jobba
♥ jobba över ?
♥ träffa Anna, kanske sola ??

Bestutsångest

Har bestämt mig för att börja titta efter lägenheter här i Mjölby. Börjar bli rastlös och få ångest över att sitta/sova/bo i ett tv-rum. Fast det går faan inte att hyra en lägenhet här, 4000:- för en tvåa, minst. Det tycker jag är rätt mycket pengar om man bor själv och jag vill inte bo i en etta.

Jag måste ju tänka på att jag ska kunna bo kvar även om jag blir arbetslös ... och kunna göra annat med pengarna än att betala hyra. Så jag har kommit överens med mig själv att nu ska jag kolla på både hyresrätter och bostadsrätter !! ursh ... ingen som vill köpa hus m. mig istället? ... eller om man ska börja tälta hos päronen ;)

Sitter och hoppas, hoppas, hoppas! Än är d...

Sitter och hoppas, hoppas, hoppas! Än är det inte försent och jag skulle bli överlycklig om jag bara fick en i.v. !!

12e januari 2011

♥ jobba
♥ fika m. Hannah

Parkeringsplatser

Bara förstöra för mig sådär? Om man ser att det är någon som brukar står på andra sidan vägen (den rätta sidan) så kan man väl inte bara ställa sig så inte jag kan stå där, för att det då blir för trångt ?? Väldigt snällt gjort, mitt mål är nu att sno någons plats på den "stora" parkeringen ... så nu är det bäst att ni inte flyttar på era bilar :P

Har i alla fall förberett mig för en jobbdag i morgon och resten av veckan. Matlådan står i kylen och jag har vart och handlat frukt, bröd, philadelphiaost, te och Actimel till hela veckan!

En flickfotografs bekännelser

Kan rekommendera att läsa Bingo Rimer´s bok! Jag kan inte sluta läsa den ...

Helt OK

Idag mår jag faktiskt helt okej :) tror jag fick sova hela natten med, utan hostanfall! Så i morgon blir det work-work !! Nu ska jag snart sticka hem och se till att det blir något gott att tugga på.

11e januari 2011

♥ INGET igen :(

Röd, rosa, något

Partyklänning - Ginatricot
Jätte fin verkligen, ser mkt bättre ut live!

Kom hem

Jag döör. Kan knappt röra på mig, rösten är borta, halsen gör fortfarande ont och huvudet dunkar ... kan febern vara kommen igen ?? Valde att stanna hemma idag, får se hur det går i natt (om jag får sova alltså). Kom ialf på att jag har massa gamla bilder på datorn på nyinköpta läckerheter, så lägger nog upp dem här sen! Så ni inte enbart behöver läsa om mitt klagande.

Något annat mycket jobbigare är att min lilla Signe har lämnat Sverige för Norge igen :( tycker inte om det beslutet. Vem ska jag nu prata med om mitt drama och dricka alldeles för mycket alkohol med? Du är redan saknad min vän ♥

10e januari 2011

♥ jobba?
♥ bli frisk ...

Nummer

Har rensat bland alla nummer i mobilen! Känns väldigt skönt, varför ska man ha folk man inte sett på år? Jag har även fixat till stavningen på några namn och letat reda på vilka bokstäverna och siffrorna är :) (min söndag)

God Natt!

9e januari 2011

Vilken vecka det har varit, gått snabbt men ändå känns lång? Började med två dagars övertidsarbete, följt av en onsdag i förkylning. Låg däckad till fredag då jag försökte bota mig med minttu, måde skit bra på kvällen, lite sämtre dagen efter. Lördagen blev rätt lugn med lite Kinect Xbox (som jag för övrigt ska köpa så fort jag har en egen lya).

Denna degen har spenderats i bokens värld, har ont i kroppen både från spelandet igår och för att fökylningen har valt att komma tillbaka !! Helt slut och väntar på att klockan ska bli sovdags.

Vem vann då? Riktigt kul!

dsc09160 (MMS)

Vem vann då? Riktigt kul!

Dags att lära sig

Okej. Om jag ska skicka sms när jag är onykter kan jag väl i allafall läsa dem jag får tillbaka? Dagens läxa = läs saker ordentligt och lyssna på folk som pratar med mig och sluta skicka sms när jag är onykter !! pinsamt

8e januari 2011

♥ gå upp
♥ duscha ?
♥ hem och äta lite
♥ bestämma mig för vad jag ska göra under kvällen

Hostmedicin :) i like



Tacos! Det var inte igår det. Mums

dsc09159 (MMS)

Tacos! Det var inte igår det. Mums

7e januari 2011

♥ vakna till :)
♥ fika m. Signe
♥ handla hostmedicin = minttu
♥ förbereda mig för att försöka med en kväll i dimman (den sista m. Singe på länge):

Hals aj o massa snor

Helt slut idag med. Känns inte alls kul att ligga hemma när man är ledig :( men i morgon ska jag allt ner till stan, har bokat fika tid med Signe! Sen tänker jag minsann supa bort resterande av förkylningen på kvällen !!

Ha en trevlig kväll (igen) alla friska och glada :)

6e januari 2011

♥ hem och äta lite
♥ bara ta det lugnt och försöka bli frisk !!

Halsont

Mår inte bra alls :( ajaj i halsen !! Kände av det lite igår, men i natt vart det värre. Har ont i hela kroppen och gör ont när jag går emot något. Hoppas faaan inte att det är värre i morgon, vägra ligga sjuk när jag är ledig.

5e januari 2011

♥ jobba
♥ hem och bli en mjukisbyxa ;)
♥ pizzakväll m. päronen ... ska bli så gött!
♥ ost och myskväll!

Körkortet

Glömde även gratulera mitt körkort igår !! Det har ju hängt i min plånbok i fem år nu :)

Key of love

Idag gjorde jag en god gärning och en av mina vänner väldigt glad. Hoppas att du får börja köra snart Anna :)

Efter ytterligare en lång arbetsdag åkte jag bort till Madde. Känns som evighetersen jag var där nu. Lämnade mina julklappar som Leia får öppna i morgon bitti, sen fick jag även en söt ... nyckelring av min Madde ;) Vi lyckades prata bort den här kvällen med!

4e januari 2011

♥ jobba till 18∞
♥ umgås m. Madde

Monday

Haft en myskväll med Anna! Började med lite solning och sen blev det kill-snack som vanligt ;) gillar

Det blev en kortvecka för mig med! Himla h...

dsc09155 (MMS)

Det blev en kortvecka för mig med! Himla härligt.

3e januari 2011

♥ jobba till 18∞
♥ sola och umgås m. Anna

Snart mat

Har nyss tagit en varm lång dusch. Nu kurrar min mage :) lääängtar till kvällens flöt. Ska bara föna till håret och leta rätt på mjukisbyxorna! Funderar på en Levande livet eller Bolognese om det blir pizza ...

2a januari 2011

Idag känns huvudet lite tungt ... var nog mer dragen igår än på nyår! Men kul hade jag, lite ensamt bara när Pontus var på Sibylla i en-två timmar (och sov). hehe ... Blev en taxi hem på natten, var ju så himla halt så det gick ju faaan inte att gå. Så himla skönt när de kommer direkt och det är ju lätt värt 70kr.

Nu sitter jag och längtar tills det blir kväll :) då blir det pizza/kebab häng och filmmys! Men innan det ska jag försöka ta mig till duschen eller ska man kanske ta ett bad?

2011, först ut och först in! Vi är kanske ...

dsc09154 (MMS)

2011, först ut och först in! Vi är kanske bäst?

Lite dagenefter skumpa!

dsc09152 (MMS)

Lite dagenefter skumpa!

2010 - 2011

Ny dag, Ny vecka, Nytt år :)
Dagen igår var riktigt bra. Vi var några stycken som var hemma hos Alexandra, där fick vi tre-rätters som Magnus hade slitigt med i två dagar. Herre vad gott det var !! Efter maten hamnade jag i mat-koma och dog en liten stund. Sen piggnade jag till igen och skålade in det nya året, samt kollade på alla fyrverkerier från balkongen. Sen så drog jag vidare upp till Erik och hälsade Gott Nytt, efter det vandrade några av oss hem till Hannah & Alex. Men jag var inte där så länge. Slog i som attan på stationen, flög i trappan och dunka i huvudet ... men jag överlevde! Idag mår jag toppen, mest för att jag aldrig blev så full igår.

Jag fick helt klart en mycket bra bra start på det nya året ;)

1a januari 2011

♥ vakna till
♥ duscha ...
♥ hem och se om det finns nått gott
♥ festa vidare in på det nya året ??

Andra rätten av fyra! FAN vad gott!!

dsc09149 (MMS)

Andra rätten av fyra! FAN vad gott!!

RSS 2.0