Bli ägare till Herr GUL

http://mobil.blocket.se/ostergotland/Saab_9000_36978572.htm?ca=14&w=1

Snyggaste paret

Dessa läckerbitar kommer i från Scorett!

Vet inte om jag tycker att detta är ok?

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/extremt-ar-fortsatte-i-snokaos_6595094.svd

31a oktober 2011

Redan sista oktober !! I morgon är det med andra ord november och vinter?

Helt sjukt att det bara är sju dagar kvar! Om en vecka går jag omkring på New Yorks gator :)

Såhimlamysigt

Tur att det fins någon som vill ligga och mysa med mig idag :D

30e oktober 2011

Nu är det bara EN vecka kvar!
Tack alla underbara vänner som var här med mig igår kväll :) puss på er !!

Blev en relativt blöt kväll igår :) vi började här på 17 med smurfmusik, alkohol och massa hembakat. Sedan blev det taxi till Linköping där det blev utgång på Harrys :) fasiken vad folk det var ute. Sen fick jag och My skjuts hem av Joel. Somnade fort kan jag lova.

Idag har jag städat och myst! Nu är även päronen hemma från stugan :)

29e oktober 2011

Kanske dags att gå upp? Men jag ligger så himla skönt här under täcket :) en liten stund till gör nog inget!

Idag ska jag,
Toppa håret?
Baka klart
Måla klart naglarna
Göra mig fin för kvällen

För att detta är jag värd!

28e oktober 2011

Dagen började med att åka runt och handla massa nödvändigheter. När jag kom hem igen körde jag på lite smurfig sång och bakade! Det mesta är klart och det som inte är klart ska göras i morgon.

Nu ska jag snart städa av huset och tvätta några maskiner. Det är även meningen att jag ska hinna ljusa upp håret lite till och sola :)

Cocillana

Här har jag legat döende. Men så fick jag några droppar av den bästa hostmedicinen som finns ... då blev allt helt plötsligt mycket bättre !! Tänk att 10ml kan göra sådan skillnad?

Tag på kvällen (eller vid behov) haha, det är ju roligare att ta den på dagen?

Smurfigt

Tur att jag var duktig som liten :)

27e oktober 2011

Nu har jag vart på Ikanohuset med pappa. Reklamerade ett par skor för andra gången, blev ett par helt andra nu. Hittade även en fin klänning att ha på mig på lördag!

Nu ska jag troligtvis flytta kartonger sen vänta på att klockan blir fem så jag kan hämta ut min hostmedicin. Ringde vårdcentralen i morse, behövde inte komma in, utan de skrev ut något gott. Kul o se vad det kan vara :)

The three musketeers

Blev att gå på bio nu på kvällen. Fick se The three musketeers i 3D med min bror. Himla trevligt och en bra film! Mmm ... fans självklart något söt att vila ögonen på, i filmen heter han D'Artagnan :)

Nu ska det sovas, blir nog en tur till Linköping i morgon igen och sen ska det nog bakas och tränas!

Motala

Yepp, Signe och jag tog en tur in till Motala idag på vår date :) först skulle det ätas, och nu ska det shoppas!

26e oktober 2011

God morgon!
Jag har nyss sprayat i lite "blondering" så min snygga utväxt försvinner :) ska även åka iväg och sola lite, hoppas att det inte är någon där, är inte i mitt snyggaste i denna "mitt hår ska bli ljusare"-frisyr!

Godnatt

Har uppdaterat appen, så nu ska vi se om jag får upp någon bild ? Om jag lyckas, så bjuder jag på den lilla svarta ;)

Functional moves

Herreguuuuuud, om jag säger att jag hatade det, kanske inte lika mycket som jag hatar Bodypump, men ändå. Det var skit bra träning :) kan verkligen rekommenderas!

Älskar känslan av att gå ut ur träningslokalen, passade även på att sola, så man hinner får lite färg innan lördag om det ska bäras vitt ;)

För övrig information var min vikt (morgon vikten) idag under 60kg för första gången sedan 07 typ :) gillas

Färger

Blev "sminkad" jätte fint. Får väl se om man får till det utan en guide :)
Jag brukar ju inte sminka mig så mycket, men nu har jag lite ögonskugga i lådan, plus lite annat.

Nu ska jag dra iväg och träna!

25e oktober 2011

Idag är det löning! Dock fick jag inte alls mycket pengar i lön, men tror även att jag kommer få lite nästa månad?

Aja, snart kommer det en tjej från Mary Kay som ska sminka mig. Ska bli väldigt spännande att se vad hon hittar på! Får se om man köper något :)

Orkar jag?

Nu har jag bokat in mig på de pass som jag har räknat med att köra den här veckan :)

Provade ju på CXwork förra veckan och det var faktiskt helt okej. Blev väldigt bra att det var ett teknikpass med, så jag fick lära mig hur man gör allt :) kändes verkligen i lår och rumpa samma dag och magen hade ajaj dagen efter.

Den här veckan har jag planerat att prova på functional moves. Jag har också bokat in ett body pump pass på onsdag, men vet inte om jag vågar/orkar med det?

Nu är det dags för sömn :) puss&gonatt

24e oktober 2011

Tack så himla mycket Lisa för sovplatsen och ditt sällskap! Jag hade verkligen jätte trevligt :)

Igår var vi ute och åt på Vapiano (jag hade tydligen uppfattat uttalet fel sedan innan:) Där åt jag en jätte mumsig pastasallad med oxfilé !! Sen fick jag en efterrätt som vi delade på, efter den kunde vi knappt röra på oss. Haha
Efter middagen blev det hemfärd och genomgång av morgondagens buss och tåg turer.

Fyra timmar senare (ungefär) ringde klockan och det var dags att bege sig ut i kylan utan mobil eller något!
Men jag klarade mig helt utmärkt ute i storstaden :)
Detta firades med den efterlängtade sushin. Så gott, så gott! Efter lunchen tog jag en powernap innan det var dags att åka hem till Mjölby igen.

23e oktober 2011

Då har man kommit till Stockholm :) blev att åka upp med Lisa! Alltid trevligt med sällskap! Hade aldrig hittat själv och i morgon ska jag ta mig till Ambassaden på egen hand.

Nu har vi avnjutit en god pasta med oxfilé, ett glass vitt och efterrätt på det. Nu blir det att ta sig hem och sova :)

22a oktober 2011

Jag räknar fortfarande detta som lördag (för er som tänker på datumet)!

Blev att gå till Dacke med Magnus vid lunch och kolla runt lite :) fick äta massa gott och det gillar vi! Tack Magnus för detta.

Ikväll blev det att hänga med Pontus! Vi två gick sedan ner till hålet. Herre gud, jag gömde mig vid pokerbordet ett tag. Gick sisådär idag, blev i alla fall en 20+. Sen vandrade jag hem, med lugna steg och njöt av omgivningen :) förhoppningsvis var detta sista gången på läääääänge som jag behövde gå dit !! Detta är jag faktiskt väldigt glad över :)

Tjejkväll

Sådär :) nu sitter vi på tåget till Mjölby! Fasiken vilken trevlig kväll det blev, och vilken bra show !! Haha... Uppladdad och med höga förväntningar (?) är jag snart hemma och ska till hålet!

Ladies night

Håller på att göra mig lite fin till kvällen :)
Jag ska nämligen till Ladies night med mina "fd" arbetskamrater ikväll !! Var sjukt länge sen jag var där nu känns det som. Kan inte ens minas vilket år det var? Men kul hade vi då i alla fall. Hoppas att det blir bra ikväll med. Vi ska sitta i BT lochen (stavas det så??) och kolla på uppträdandet, blir även lite mat för oss innan :D

haha ... bjuder ;)

21a oktober 2011

Jag står i kön hos banken och ska betala min visum-avgift. Gjorde ett kontouttag innan och det här är första gången jag verkligen är missnöjd med vad jag har kvar på banken sedan jag började jobba!

Blev att sova hos Hannah i natt, mys. Sen åkte vi och handlade varsin asgod sallad till lunch :) hade en awesome torsdag igår med Micke, Hannah och Malin! Tack Micke för spriten ;)

Såhär på kvällen

Nu ska jag iväg och kolla om de fixar Visum-bilder någonstans här i Mjölby. Bättre sent än aldrig, eller vad? Sen ska jag förbi doktor Anne och be henne skriva om min hälsoundersökning, så att mitt TB-test kommer med. Vi får väl se hur det går ... tänker ju knappast betala henne mer.

20e oktober 2011

Sådär :) nu har jag ätit min gröt och ska iväg till gymmet!

Jagvetinte

Börjar bara känna mig så himla stressad över allt? Måste tiden gå så himla fort? Känner att stressen börja komma över mig, det kliar i kroppen och tankarna bara far omkring. Jag har egentligen massor kvar att göra idag, men orkar inte :(

I morgon ska jag försöka hinna med en del av det som står på min To do list! Åhhh

19e oktober 2011

Då var även denna dagen förbi! Blev en fika med söt-Hannah. Vi har verkligen blivit så himla dåliga på att ses. Men i helgen blir det en date igen.

Efter fikan åkte jag direkt till gymet. Äntligen !! Som jag har längtat, men det har inte blivit av innan eftersom att jag jobbade så mycket. Så nu kör vi! Blev Zumba nu ikväll, riktigt kul som vanligt. Skaka rumpa och bröst :)

Mary kay

Yes, fick besök av dessa härliga produkter idag. Som vanligt handlade jag för mycket, men det är inte så lätt när det är så bra grejer ;)

Nu har jag varit på fotspa och avsminkningsparty och om en vecka ska jag bli sminkad!

18e oktober 2011

Hallå Hallå! Idag har man inte ansträngt sig i onödan :)

Igår var det tjejfest med stort F(fest)! Vi lyckades med det mesta, tog oss igenom väldans massa vin och betedde oss som vanligt. På solar, under stolar och visa ramlade även av sin stol! Vi hann även med ett litet vattenkrig och så försökte vi spela (vilket inte är så lätt när man har två ... bromsklossar med). Haha ... Galet !!


Idag vaknade jag upp med världens huvudvärk och försökte hitta tabletter, ett bra tag senare hittades dem :)

16e oktober 2011

Myssöndag! Har ätit och myst i soffan hela dagen idag. Guud så gött. Härligt att inte vakna upp bakis, men har ändå varit fruktansvärt trött hela dagen. Men det har väl sina anledningar ;)

Igår blev det en lugn lördag. Åkte och hälsade på Micke, som har fått hem sin flickvän från USA. Sen hämtade jag upp Alex och vi åkte bort till Ida. haha ... ett riktigt peppt gäng !!

Senare på kvällen åkte jag bort till Tina där även Anna var. Satt där och spelade spel, drack cola och åt massa chips. Enligt mig en lyckad kväll, hamnade ju inte på vattenhålet i allafall :))

15e oktober 2011

Trööööööött !! Vafaen, jag måste smyga ner i sängen igen känner jag, kanske borde ta något gott att äta först? Och dricka C-vitamin?

14e oktober 2011

Idag hade jag sista dagen på jobbet. Rensade upp och städade efter mig. Känns konstigt att lämna det bakom mig, något tryggt och bra!

Men det är ett måste när man ska ut på äventyr :)

Sen blev det en lång mysig kvällsfika med bästase Signe! Nu sitter jag i soffan och umgås med min kära mor, får se vad kvällen bjuder på!

13e oktober 2011

Ytligare en dag i Linköping! Jag hade inte TB för er som undrar ;) inte för att chansen var så stor.

Sen mamma och jag kom hem har jag bakat två cheescake !! En med mörk choklad och en med vit. Hoppas på att de blir goda. Nytt knepigt recept :D

New York

Kan inte blogga med bilder från appen ?!!

11e oktober 2011

Idag är det enda dagen som jag inte har något planerat, så därför jobbade jag över till sju. Gött med ett 12timmarspass på veckans bästa dag!

Igår var jag hos doktorn … ”doktorn” tror det var en sjuksköterska. Hon var elak och körde in en nål i armen på mig i alla fall. TB-test, ska in på torsdag och läsa av det, hoppas att man är frisk. Har ju inte hostat blod än!

Blir att åka till Linköping alla dagar utan idag denna vecka? För på onsdag ska mamma och jag skjutsa in pappa och så åker vi säkert även och hälsar på honom på fredag.

Härligt med fullbokade veckor?  Nje, men tyvärr är det så det ser ut tills jag åker känns det som.

10e oktober 2011

Sista arbetarmåndagen !!

8e oktober 2011

Idag ringde klockan första gången vid 07:30 och en timma senare åkte jag och hämtade upp Signe och Oskar, det blev en Mcd frukost för min del och sen åkte vi skridskor i en timma :) Signe och jäg ägde på isen !!

Efter det åkte Signe och jag hem till mig och svirade om från mjukisbyxor till jeans och gick sedan bort till BT. Där spenderade vi förmiddagen/lunch, genom att kolla på truckar, äta hamburgare och sockervadd.

Vi hann även ner till stan och gå på bolaget ... sen åkte jag och solade och nu har jag vaknat upp efter en timmas powernap. Dags att göra sig fin för kvällens utgång ;) Full fart idag.

Solning

Äntligen kom jag iväg och solade, mamma följde med mig med. Fasiken vad gött det var :) sen han vi precis hem till veckans sista "Halv åtta hos" !! Nu blir det att hänga upp massa kläder, för på teven fins det inget jag vill se.

6e oktober 2011

Sitter i telefon kö till Ambassaden i Stockholm just nu, lär väl ta ett tag innan jag kommer fram :)

Jag har ju självklart lyckats göra fel på min ansökan, vilket kan betyda att jag blir nekad visum om jag inte gör rätt. Så nu måste jag ringa och åtgärda detta. Tur att jag kom på det ...

5e oktober 2011

Halva veckan gjord :) vilket betyder att det bara är en och en halv veckas jobb kvar! Arrrbetslösheten, here I come!

Aupair möte

Sitter på ett online möte, är noll förbered ... men går nog bra :)

Kanelbulle

4e oktober 2011

Blev träffad av ett löv i ansiktet i morse när jag gick ut genom dörren, så nu är det officiellt höst! Vilken tur att man får äta massa kanelbullar idag då, även att jag tryckte i mig fem igår, när dom var varma och nybakta :) goooott

Börjar bli klar

Tiden går så himla fort. Men lite har jag hunnit med under mina nästan två veckor, blev lite stressigt med att få klart min ansökan till visumet. Jag borde gjort klart det första gången jag började, var ju typ klar då. Men så kommer det upp 100 frågor och grjer man måste ta reda på hela tiden.

♥ Visum = bokat tid hos ambassaden !!

• Jag ska även boka en tid för att ta en bild som ska med till ambassaden.
(färg, blicken nedåt, inget ansiktsuttryck, öron framme)

Allt som ska skickas till Cultural care
♥ Gjort en Hälsokontroll (=ett rent rån)
Bokat tid till TB test (som ska in på hälsokontrollen)
♥ Skickat efter Polisregister, med kopia av mitt pass
♥ Tagit kopia av Körkort
♥ Kryssat i vad jag vill beställa (försäkringar o.s.v)
♥ Skrivit på kontraktet

Jag kan skicka allt detta när jag får polisutdraget och när mitt test är gjort.

Jag har även avslutat/beställt dokument om att avsluta visa medlemskap (allt som kostar pengar).

Nu vill jag bara bli klar ...

Det stora beslutet

Ja, det var absolut inget lätt beslut att jag skulle åka.
Det gjorde ju inte saken lättare med att jag blev erbjuden ett fast jobb samma dag, på ett jobb som jag faktiskt trivs väldigt bra på! Att jag bara hade några timmar på mig att komma fram till ett svar var nog bra, annars hade jag gått och blivit galen.

Det är självklart tråkigt att behöva tacka nej till ett fast jobb, speciellt till sitt första erbjudande. Men jag ser det bara som yttligare ett bevis på att jag har gjort bra ifrån mig! Jag är tots allt bara 24år och har all tid i världen på mig att få ett fast jobb :) BT står nog kvar när jag kommer hem.

Jag måde skit ett bra tag efter mitt beslut, men på den tredje dagen kännde jag bara -Faaan jag längtar tills jag ska åka! Det var då jag blev säker på att jag hade gjort rätt val.

Det känns fortfarande konstigt ibland, men jag försöker att prata och tänka på det så mycket som möjligt. Tror att själva grejen blir mindre jobbig då :) försöker även mejla med familjen mycket och frågar om allt jag kommer på!

3e oktober 2011

Ny vecka och nya problem att ta tag i! Bara två veckor kvar att jobba !! Känns jobbigt/skräckinjagande/ångestfullt/stressande ... men å andra sidan sen jag fram emot att få gå hem. Så jag kan sysselsätta mig med allt annat jag har kvar.

Sex and the city

Blev att hänga med ett gäng tjejor hemma hos Hannah. Vi sitter i soffan och mumsar chips, bland annat och kollar på en otroligt bra film :) mys!

Styrka

2a oktober 2011

Blev att hänga med Magnus och Henrik igår! Vid tolv vandrade Magnus och jag ner till Vattenhålet för att kolla in så att Micke sköte sig, han höll nämligen till på fel sida av baren hela den här helgen. Beställde två drinkar där han fick fritt blanda ihop något själv, den första blev helt okej (till och med riktigt god) men den andra gröna Micke var knappt godkänd :) faktiskt ganska trevligt ute, mycket folk hade hittat ut i alla fall, men jag vandrade hem rätt skapligt eftersom jag blev dränkt två gånger ... första gången var det ett helt glas rödvin som hamnade på sidan av linnet och andra gången en drink på ryggen! Så jag var uppe tidigt i morse med !!

1a oktober 2011

Ni missade inget igår !! haha ... det var som att Vattenhålet hade flyttat :) så det blev en tidig hemgång för min del. Idag känner jag mig bra, förutom att jag inte har någon röst. Halsen tålde inte att jag pratade igår, och jobbigt nog blev det mycket prat ... fick viska på slutet.
RSS 2.0