28e april 2011

Härlig dag :) jobbat klart mina övertidstimmar!! Sen bar det av mot Vadstena. Stannade vist tills kvällen kom, är fruktansvärt nöjd över att min bror har valt en sånn underbar sambo som gör finfina smycken och som nästan är lika störd som mig ;) haha ... ibland kanske det går lite över styr med våra tankar ?? Huvudsaken är att man har kul. Och det har vi haft, i alla fall jag. Fick även med mig ett halsband och ett senilsnöre med mig hem. Gonatt

27e april 2011

Tre timmars frihet innan sömn då :) gick upp kl 09:15 i morse och var på jobbet innan 7. Riktigt bra jobbat, var ju inte mycket värre än vanligt, bara man reser på sig går det ju bra och det är ju alltid det som är svårt ;)

Nu har jag typ bara en timma kvar av mina åtta som vi skulle få ihop den här veckan och det tar jag i morgon !! Sen ska jag bara ta det lugnt och ligga i soffan. Det är jag verkligen värd :)

Var ju på Zumba igår med. Trots en hård dag som började med illamående och huvudvärk. Sen när jag slutade kände jag mig nästan febrig men gav mig faaanpå att jag skulle träna, o sen mådde jag tipptopp.

Mycket mer kul händer inte just nu när det enda jag gör är att jobba ....

25e april 2011

Första gången jag satte mig vid en dator den här påskledigheten !! Himlans gött att ha en bra mobil så man slipper sätta på datorn hemma :) i morgon ska jag även köra bil, första gången sen i torsdags. Måste nog nästan vara något slags rekord för min del. 

Idag blir det bara mys hemma på 17. Har legat i solen och göttat mig hela dagen fram tills nu, då det är dags att tända grillen, började kurra i magen för ett tag sen :) 

Råkade även haldla med mig två par sommarbyxor och ett tunnt linne idag när pappa och jag tog en sväng till Mantorp! Aldrig fel ... tror även att en mycket efterlängtad och saknad Signe kommer hem idag ??

23e april 2011

Sitter på fest med en öl i handen och undrar över vad kvällen har att erbjuda! Efter en sånn här början på dagen vet man aldrig hur det slutar ;) all in !!

21a april 2011

sola :) fira Madde på hennes födelsedag! Afropowerdance gå ut och ta en öl ??

GoNatt

Blev ett svettigt Bodypump pass med Madde nu på kvällen. Sen hade jag tänkt alla, men alla ställen var stängda. Så då åkte jag bort till Pontus och hängde med alla som var där tills nu :) sova sen är det "fredag" !!

20e april 2011

♥ jobba
♥ Bodypump !!
♥ sola :)

Inte idag häller

Fick lika mycket gjort idag som igår =inget. Jag är helt slut och måste soooova !!

Leverans

Fick ett trevligt sms förut. Får hämta ut paket, en hel vecka tidigare än va det står! Måste ju vara rekord, as bra jobbat !! Jobba lite till sen är det dags :)

19e april 2011

jobba hem och städa :( försöka fixa till naglarna!!

18e april 2011

jobba träffa Anna :) Afropowerdance !!

Smått och gott

Fynade två stycken gloss på Annikens cosmetic, de har 20% på allt från L'oreal.
Tycker absolut att det är värt en titt om det finns något kvar ;)

Fick även med mig två produkter från Tony&guy hem. Ett balsam, som är helt fantastiskt bra och en flaska med silk droppar till håret. Alltid bra att ha hemma ;)

Bara fyra dagar tills helg igen

Konstigt nog har jag ingen söndagsångest. Beror nog på att kommande vecka är kortvecka? Ska bli himla underbart med "fredag" på torsdag !! Satt och längtade till sommaren och semestern förut med, men sen kom jag på att sådan lyx har jag nog inte i år :( hur faan kommer jag orka?

pust. ta tag i livet med? Finns igen motivation, vet ju inte vad jag vill ... förutom att jag inte vill ha det såhär. Trött på att inte ha ett hem eller någon vetskap om framtiden!

Aja, annat peppt i nästa inlägg :)

17e april 2011

Faaan vad jag mår bra idag :) mådde bra redan från början vid tio när jag vaknade, underbart. Blev aldrig så berusad igår som jag ville, även att jag stan som en tok! Blev i alla fall en kanon kväll !! Jag njuter så mycket kag kan när jag får gå ut med min Madde, det händer ju inte lika ofta längre. Nu är det bara att börja tagga om för en kortvecka och utgång på långfredagen. Peppt

16e april 2011

Blev mycket idag! Vaknade vid nio, skjutsade pärm en sen blev det solning, shopping och en sväng till Vadstena. Efter det var det dags att göra sig fin och åka till Madde och Rikard. Nu har vi ätit och festen är igång ... as pepp inför kvällen!

Äntligen fredag

Han med det jag skulle igår :) jobbade, sen åkte jag upp till Madde och drog ut massa sligor i hennes hår, hoppas att det blev fint! Hann även med att leka lite med Leia, hon är en liten sötunge !!
Efter det blev det afrodans och solning.

Nu har jag nyss slängt i mig en Grekisksallad och innan det blev det såklart en fredagsfika med Hannah. Själv ska jag snart åka hem och bygga "gaderob" :) har även 5st förköpsbiljeter hemma hos mig till morgondagen! As pepp !!

15e april 2011

♥ jobba
♥ fika m. Hannah
♥ vadstena ??
♥ pizzadags :)

Hur gör man ?

Hur gör man när man bloggar på blogg.se (som inte har någon app) när man vill lägga upp en bild? Det går ju inte, jag kan endast lägga upp befintliga bilder :(

Ursäkta

Orkade inte med att skriva här igår. Var helt slut hela gårdagen, hade även träningsvärk från i Tisdags! I kväll ska det brännas fett igen, att det kan vara så gött ... får se om jag hinner sola lite med.

14e april 2011

jobba
fix m. Maddes hår ??
afropowerdance

13e april 2011

God morgon, idag erbjuder dagen

jobb
mojo Yoga
sommardäck ??

Kampsport

Åkte och tränade efter jobbet, sen han jag med att sola lite ... as gött var det! Ska försöka komma iväg en gång till den här veckan. På kvällen blev det att köpa med lite mat till Madde, sen satt vi och pratade bort denna kväll. Längtar tills lördag nu :) GoNatt

12e april 2011

♥ jobba
♥ bobypump, tror jag det var (reserv)
♥ sola ?

Äntligen

Ja, nu har jag fixat mitt konto så jag kan fixa appar. Tack både Magnus och Micke :) så nu ska jag leta efter massa skoj. Helt underbar dag med! Blev en härlig promenad i vårvädret förut med. Mycket nöjd med vad denna dag har erbjudit !! Men nu är det dags för att mysa framför teven och sen sova sött.

11e april 2011

♥ jobba
♥ afropowerdance
♥ jobba ?

10e april 2011

Sängen har vart min bästa vän idag. Förutom de tre timmar som jag och Hannah hängde utanför Mcd med massa gott! Har även syselsatt mig med min nya älskling. Börjat förstå hur den fungerar nu, hittade även alarmet förut. Tur så att jag kommer upp i morgon ... måste även fixa ett konto i morgon så jag kan ladda ner lite. Nu är det bäst att jag sover lite snart så jag kommer upp i morgon!

Tagit en bit av äpplet

Happy Me ♥

9e april 2011

Go morron ... trött och sliten ska jag nu åka in till Linköping med pappa och försöka bli med telefon !! Jag lämngtar mest efter mitt simkort. Så ikväll få alla ringa mig hur mycket ni vill :D

8e april 2011

♥ jobba
♥ fika m. Hannah :)
♥ pizzafredag !!
♥ sola ??

Ljusare

Gjorde min blogg lite ljusare ... snart ska även snön försvinna på den.

Fick förresten min deklaration igår. Förstår faktiskt inte allt liv runt detta? Öppnade den enbart igår för att mamma var nyfiken (vi tävlar lite, jag vann). Tycker att det här pappersutsicket är så himla onödigt ... aja, gick ialf plus i år. Tack!

7e april 2011

Ont i huvudet. Tror det är lite träningsabstinens, har ju inte tränat på en hel vecka, första sen jag började. Men samtidigt som det rycker i kroppen på mig så har jag nada lust. 

Blev bara att plocka i ordning lite här hemma när jag kom hem ... sen var jag värd en tv paus :) (mitt gamla liv) sitter aldrig framför teven eller datorn på samma sätt längre, inte saknar jag det häller. Är ju bara massa skit!

Nu vill jag soooova :(

6e april 2011

Lyckats tvätta klart idag :D gud så gött, synd bara att jag inte får plats med allt här hemma när det inte finns något som är smutsigt! I morgon är det (eller jag ska försöka orka) dags att städa av lägenheten.

Bara tre dagar kvar tills jag får en mobil igen. Känns lite ensamt när man inte har några nummer eller nått. Får lösa det då så jag kan få tillbaka mitt liv. Allt har blivigt helt fel bara utav att jag blev av med mobilen ...

Nu är det bäst att jag sätter igång och sorterar mina strumpor innan jag däckar ;)

Trött och opepp

Ingen lust att träna, så bokade av mig från dagens pass med och resterade jag hade denna vecka. Får köra på nästa vecka i stället.

Ringde och spärrade telefonen med idag. Orkade inte vänta på Harrys som fort. inte har städat klart, och är inte klara förens på torsdag efter lunch ?? Mycket dålig still måste jag säga!

Aja, nu ligger jag ialf i en nybäddad säng efter en skön kvällsdusch. Har slitigt med tvätt idag istället för att träna, 5 maskiner av 8 klara (blir ju så många när man även ska tvätta sängkläder & handukar) ...

5e april 2011

♥ jobba
♥ BodyPump ... ??

Mobilprat

Ringde och pratade med Harrys nyss. Det är tydligen många som har ringt och frågat efter sina mobiltelefoner. Men de hade inte städat klart än så i morgon lunch/eftermiddag skulle jag återkomma. Hur lång tid ska det ta att städa??

Jag har även pratat med folket på tre. Jag hade lyckats spärra sim-kortet i lördags och om inte de hittar mobilen tills i morgon ska jag spärra den med (skulle vilja gör det nu, men träligt OM jag får tillbaka den) !! Himla bra att de kan göra sånt.

Längtar som faaan tills på lördag. För då ska jag stå utanför butiken när de öppnar och hämta ut en ny älskling. Ska nog allt unna mig något fint!

Ska även in och ta ut mina telefonlistor från året. Så jag kan kolla igenom lite nummer …

4e april 2011

♥ jobba
♥ Afropowerdance ??

Ensamt utan mobil

Fanns massa gott att äta hemma hos päronen :) tur det! Fick även låna deras hemtelefon ... så ni som vill prata med mig får ringa till den (bara söka på min far ... 0142-).

Bokade även in mig på tre pass nu, får se om jag går ... känner inget pepp direkt, men avgör det i morgon. 

GodNatt ♥

3e april 2011

Vilken skit !! Mobillös ... känns konstigt, måste ha min mobil. Hoppas på att den är på Harrys, ska ringa i morgon och kolla om de har hittat den eller om nåon snäll har lämnat in den. hoppas

Nu ska jag åka hem och försöka hitta något att äta och dricka. Bakfyllan har vart hård idag ... speciellt på morgonen/förrmiddagen. Även kolla om jag kan låna päronens hemtelefon. 

Är jävligt glad över att spärrade kortet igår (hoppas jag), man fick ju inte prata med någon och även att jag har pinkod på mobilen. Man lär sig ju, har ju i stort sätt inte en ända mobil kvar.

2a april 2011

Sorry att jag alldrig skrev något igår. Men hade inte tid, va ju på jobbet till nio/tio igår kväll :) hade det jätte trevligt med en avslutningsfest efter allt slit på jobbet!

Snart ska jag och pappa åka och handla lite inför en tre-rätters som jag ska bjuda på i eftermiddag :D får väl se om det kommer gå att äta ... men det ska väl inte vara så svårt, har ju fått två recept av Magnus med!
RSS 2.0