slut som vanligt


Som vanligt när jag är inne på Ikea är plastbackarna slut!! Tredje gången nu, köpte ialf lock så jag har dem. Måste köpa dem snart ... kan ju inte ha ikea kassar med smutsiga skor i hallen hur länge som helst! Blir en ordentlig utrensning då med!

Nu blir det film och choklad mys :) gillas!

Love.

In här en snabbis och handla plastbackar d...

dsc00962 (MMS)

In här en snabbis och handla plastbackar då! Kanske även en korv innan hemgång?

HeejDå lägenheten!!

dsc00959 (MMS)

HeejDå lägenheten!!

31e augusti 2010


♥ sista ryket i lägenheten
♥ lämna nycklarna !!
♥ hem och laga mat
♥ titta på film, bara ta det lugnt :)

Love.

fröken duktig


Medens ni anda ligger och sover så har jag tömt fyra ikea kassar och rensat massa bland mina kläder. Förstår inte hur mina kläder kan krympa ? hm... Blev ialf av med 25st tröjor, 3st kjolar, 2st kläningar och 2st byxor!! Så nu har jag mosat in alla mina kläder i garderoben :)

Love.

näst sista dagen


Nu är jag trött på den här flytten !! Tar aldrig slut och jag har alldeles för mycket grejer. Det blev 13kartonger, 3plastbakar (kommer två till), ×× antal ikea kassar och en del vanliga kassar.

Har fyllt ett helt förråd! Sofforna är hemma hos päronen (schäslongen ska säljas), den stora byrån är också hos päronen och en massa annat skit som 2st tv apparater, 2st tv bord, tv bänk är i pappas garage (ska säljas).

I lägenheten är det bara några grejer kvar på bänken i köket som ska bäras ut, sen ska mina nycklar lämnas in! Fiifaan vad gött det kommer bli :)

Måste ta tag i allt som är i den här lägenheten med. Får inte plast med mina kläder i garderoberna fick 2st och så har jag ju min ställning. Och vart ska jag göra av allt annat ???? Herreguud, ett problem försvinner och så får man helt plötsligt andra!

Love.

30e augusti 2010


× åkte och sålde en bok
× plockade "klart" i lägenheten
× hem och lagade mat
× körde det sista från lägenheten
× städat och skurat i lägenheten
♥ ta en dusch (?)
♥ slappa framför teven

Love.

29e augusti 2010


Igår hamnade jag inte i dimman ... rättare sagt i en snöstorm! Fattar inte hur det gick till? Drack bara sex öl och sen var det kört. Mins inte ett skit efter den där jävla pyramiden tills alla ska gå och jag ska hem. Blev en dyr taxi resa, orkade inte gå och det regnade. 

Vet inte vad jag ska skylla på, att jag bara åt en liten sallad tidigt på dagen, (eller på päronen inte var hemma så att jag fick äta hemlagat), pyramiden eller kanske Magnus sniff snus?

Verkar ialf inte som att jag inte missade något då alla som har skrivit något om kvällen har skrivit att det var tråkigt och dåligt med folk. Bara att börja tagga till nästa lördag :)

Love.

Jaha? Mumsigt!

dsc00949 (MMS)

Jaha? Mumsigt!

Men då kör vi då. Jag kan erkänna att pepp...

dsc00948 (MMS)

Men då kör vi då. Jag kan erkänna att peppet är här ikväll!

lördagsparty


Sådär !! När är jag redo för kvällen :) bli att åka bort till Magnus, vill inte gå i detta regn. Börjar att dricka där, får se vilka vi blir. Tanken är väl sen att vandra bort till parken! Det var längesen ...

Syns i dimman kära läsare! 

Love.

28e augusti 2010


♥ hämta resterande av garderoben
♥ sola (?) om jag orkar
♥ hem och laga till något
♥ alkoholintag

Love.

den andra för dagen


Trött, ändå är klockan bara tolv och det är fredag kväll. Men man blir väl det när man håller igång ... ska väl greja ganska mycket i morgon med! Försöka komma upp skapligt. Får väl se hur det går :)


Men det blir inget kalas för mig idag! Orkar inte och är inte sugen på att dricka idag. Bättre att ladda upp inför imorgon istället ;) Blev en kväll hos Madde med Leia. Trodde inte att jag skulle se henne för jag kom nog inte upp förens vid sju. Men sötnosen ville inte sova så hon gjorde oss sällskap till nio/tio

Sen slingade jag Maddes hår. Alltid kul att frächa upp håret. Skulle jag med behöva, men vet inte om jag vågar... Nu ligger jag ialf i sägen (bäddsoffan) och glor på teven. Är dock lite sur över att inte 3an, 5an eller Comedy Central fungerar !! Ingår inte det hos Bostadsbolagets kunder ??

Love.

27e augusti 2010


× hämta lite av mina kläder
× hem och tvätta
× ner till stan
× sola
× handla mat
× åka till Madde

Love.

rätt eller fel sida


Nu har jag ätit en välförtjänt pizza hemma hos Magnus. Sen blev det att åka till "rätt sida av stan" (som kanske har blivit fel sida ?) för att sova i min övernattningslägenhet. Jag har alltså ingen egen lägenhet längre utan man kan säga att jag är hemlös, men har fått låna en lya tills jag kommer iväg till USA!

Har även skickat in min ansökan!!!! Ahh... nu får man bara hoppas på att det finns någon familj i USA som vill ha mig hos dem i ett år :) Har även fått tre referenser och de är verkligen guld värda och fina att läsa ♥ med dessa borde väl vilken familj som helst vilja ha mig?

Just de ... efter föra inlägget ringde det i telefonen, tror dock inte att de hade läst det eftersom att det var Mamma och Dennis som kom upp och hjälpte mig flytta. Sen kom även Pappa och körde! Bara kläder och "smått" kvar nu :)

Love.

trött på det här nu


Trött på det här nu !! Trött på att packa, packa allt i den här jävla lägenheten själv ... Helt fel i armar och rygg, men det är bara att bita ihop efter som att det är ju min skit och det är ju jag som ska flytta.

Får väl se om det blir att köra på grejer idag. Folk var vist inte så pigga på´t och så är de ju så himla snälla och åker iväg hela helgen med. Så då ska jag städa skiten själv och köra över mina kläder och så ... själv! För på tisdag ska jag lämna in nycklarna.

Inte nog med detta så har jag även pysslat med min sida till Aupair. Skulle skickat in den igår men hade vist läst lite fel så får hoppas att jag blir klar idag! Och mina naglar ser ut som skit, trasiga och knappt någon färg kvar. Men får väl ta det på lördag, för på lördag ska jag ut.

Love.

26e augusti 2010


♥ packa lite till
♥ hem och laga till något att äta
♥ köra grejer .... pust!!
♥ flytta min röv och grejer till "rätt sida av stan"

Love.

go´morgon


Kom upp ur soffan i morse, var inte så svårt ... men nu är det nog dags för en powernap!
Stannade till på lundbyhallen på vägen hem och inhandlade lite frukost. Blev en räkmacka och en vitamin well. Han dock äta upp frukosten, så blev ingen läskande bild ;)

Love.

25e augusti 2010


× tandläkaren
× ätit frukost
♥ packa
♥ hem och laga mat
♥ börja flytta?

Love.

suck, pust & stön


Ska till tandläkaren i morgon ... folktandvården, de ska kolla på mina tänder sen jag hade tandställning! Gick nyss och kollade på lappen för att se om jag skulle behöva ställa klockan. Och det behöver jag kan jag ju lova, ska vara där 07:40 !! Hur ska jag lyckas med det (?) hade behövt några dagars förberedelse ... har ju knappt hunnit sova nått då.

Love.

packar ner mitt liv



Förlåt för det tråkiga uppdateringarna. Men det blir inte mycket roligare den här veckan! Måste försöka flytta ut innan fredag (?) !! Vilket betyder att jag endast packar och umgås med min familj. Vi ska väl tömma mina förråd i morgon och så ska jag se om mamma vill hjälpa mig packa. Såååå tråkigt att göra allt själv.

Love.

24e augusit 2010


♥ bära ner allt till bilen
♥ hämta mina skor och lämna de jag fick med mig
♥ laga mat
♥ lasta ur allt ur bilen
♥ åka hem och packa mera ...

Love.

trött tröttare tröttast


Ingen bra dag idag! Vart trött hela dagen, vilket resulterade i att jag inte alls gjort allt det jag skulle ha gjort. Plus att jag däckade i soffan här hemma efter lite packning och diskning. Åhhh!!! Måste slita i morgon förmiddag eftersom att jag sa att jag skulle ha med mig allt det jag ska göra mig av med/sälja hem.

Jag som hade tänkt ta ett bad och relaxa lite nu på kvällen. Men det får man väl ta en annan dag, en dag då man inte somnar! Fort. trött så ska sova vidare och försöka komma upp innan ... innan vanliga tiden i morgon.

Love.

23e augusit 2010


♥ laga mat
♥ göra klart och skicka in min ansökan !!
♥ packa ner min lägenhet (måste ju flytta i veckan)

Love.

fredagen & lördagen





I fredags så skulle jag och Malin ha filmkväll !! Eller vi hade det, kollade på två filmer, åt chips m. dipp, godis och cupcaces. Även Magnus kom förbi och tittade på film med oss.

Sen tio i tolv kom vi på att det skulle sitta fint med lite vin. Så Malin och jag drack nästan upp en box och sjöng Singstar (sjöng och spelade upp) ... och skrattade ihjäl oss :)




Lördagen började med ett dop. Hugos dop, sötaste killen :) Han fick hur mycket paket som helst fast så var vi ganska många med. 

Efter det åkte jag hem med päronen och inväntade mina små söta kusiner med fam. När de kom blev det att baka paj och när de var klara återstod det bara att svulla som aldrig förr !!

Gick vidare till Jossan och sen hamnade vi NewPort för en öl. Sen blev det efterfest, massa prat och en varm öl :) muma (?)

Love.

22a augusti 2010


♥ hem och grilla :)
♥ leta efter MINA skor ... och ägarens 
♥ filmkväll á la Maria

Love.

kräftskiva



Bakat två pajer, vitlöksbröd och så har vi massa kräftor!! SVENSKA kräftor, tror inte jag åt det ens föra året :) Så nu blir det att ha trevligt med familjen och mina kusiner m. fam.

Love.

21a augusti 2010


♥ åka på Hugos dop
♥ kräftskiva med fam, och kusinerna!!
♥ ta någon öl någon stans

Love.

Tittar på film med malin och magnus! Haha..

dsc00938 (MMS)

Tittar på film med malin och magnus! Haha..

cupcakes

För en vecka sen så bakade jag och Mamma Cupcakes.Tänkte lägga upp receptet så ni oxå kan baka :)
Ingredienser cupcakes
100 g smör
2 st ägg
1.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl mjölk 3%
1 st citron, skalet
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft +20 grader i vanlig ugn
2. Vispa ägg, ströskocker och vaniljsocker -poröst
3. Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal
4. Blanda vetemjöl, bakpulvet och salt -rör ner i smeten
5.  Placera ut muffinformar (i muffinplåt) och fyll på med smet
6. Grädda  i ugn cirka 15min (Provstick med en sticka, den ska vara helt torr när när du dragit ut den)
Ingredienser frosting
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk färskpressad citron, saften
100 g Philadelphiaost
Några droppar valfri karamellfärg
Gör så här
1. Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft
2. Rör ner Philadelphiaosten
3. Färga glayren eller behåll den vit
4. Bred frostingen på cupcakesen och garnera med tex. strösel
Love.

För en vecka sen så bakade jag och Mamma Cupcakes.Tänkte lägga upp receptet så ni oxå kan baka :)


Ingredienser cupcakes
100 g smör
2 st ägg
1.5 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
2 dl mjölk 3%
1 st citron, skalet
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt

Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft +20 grader i vanlig ugn
2. Vispa ägg, ströskocker och vaniljsocker -poröst
3. Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal
4. Blanda vetemjöl, bakpulvet och salt -rör ner i smeten
5. Placera ut muffinformar (i muffinplåt) och fyll på med smet
6. Grädda  i ugn cirka 15min (Provstick med en sticka, den ska vara helt torr när när du dragit ut den)


Ingredienser frosting
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk färskpressad citron, saften
100 g Philadelphiaost
Några droppar valfri karamellfärg

Gör så här
1. Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft
2. Rör ner Philadelphiaosten
3. Färga glayren eller behåll den vit
4. Bred frostingen på cupcakesen och garnera med tex. strösel

Love.

20e augusti 2010


♥ fixa ordning här hemma
♥ pizzafredag
♥ leka med Malin
♥ = filmtajm & flöt

Love.

american pie



Jag har nu kollat igenom alla American Pie filmerna! Inte ikväll men sen föra månaden, sju filmer tror jag det är (?) och den sista var nog den sämsta? Aja, trevligt tidsfördriv!

Hehe ... innan det kollade jag igenom Shrek filmerna. Undra vad jag ska kolla igenom nu? TIPS?

Love.

shhh


Trött och världens huvudvärk. Blir att släcka ner och kolla på en film. Torsdagsmys ?

Love.

19e augusti 2010


♥ åka och sälja en bok ?
♥ hem och laga mat
♥ leka med Oscar

Love.

födelsedagsfirande


Kom hem för halvtimma sen. Har vart hos Madde och Rikard och firat Leia på hennes första födelsedag! Mycket grejer hade hon fått ;) men så ska det vara på 1årsdagen! Av mig fick hon en väska, taldrikar, filt (i barbapapa tema) samt en bok!

I utbyte fick man kaffe, bulle och tårta, mumsigt!!




Love.

trött är jag


Orka att folk ringer och vill köpa mina böcker mellan 8-10 på morgonen ... vet inte hur många gånger jag tryckte på ljudlöst innan jag svarade! Ska sälja en bok i morgon med, till en som tyckte att jag skulle komma till skolan vid 10 idag och hon ringde 09:50 ?!? Jag sover vid den tiden, eftersom att jag somnar mellan 4-5 på nätterna! 

Aja, dags att börja ta tag i dagen ...

Love.

18e augusti 2010


♥ sälja en bok
♥ sova ?!
glömde det viktigaste ... TVÄTTA
♥ hem och laga mat
♥ fira Leia på hennes 1årsdag!

Love.

forts. kväller


Kom på att jag var värd flötmat :) dock var jag nog inte det igår, men då var jag fuuull(?) nej, men mina vänner var det och jag behövde tröstäta!

Måste även komma ihåg att försöka lämna in min bil på 17 i morgon. Shit vad min bil låter !! Höll på att dö i Mcd driven ... hörde ju knappt vad de sa! Kanske även kan på mitt signalhorn lagat ?!

Love.

kväller


× frostat och stängt av frysen 
× packat ner filmer, böcker och spel
× diskat igenom allt som stod i vitrinskåpet
× plockat ihop allt "krims krams"

Sitter och funderar på om jag ska åka till Mcd ... eller inte ? Är hungrig och har nada här hemma !! Men å andra sidan beeeehöver jag inte äta mer flötmat, dubbelhakan är snart ett faktum ändå ;)

Love.

10 bra saker med hösten



♥ På hösten får man sitta inne och mysa med en filt och varm choklad. Me like!
♥ Man får ha massa filmkvällar !!
♥ Höstmodet. Varma sköna koftor, stickat och snygga höstskor.
♥ Man ser fram emot helgerna. På sommaren är man ledighet vardag (dock är jag fortfarande hemma varje dag).
♥ Det är dags att plocka utav skogens läckerheter så som svamp, lingon och blåbär. Mums
♥ Det blir fina färger på träden.
♥ Man kan åka utomlands och njuta av värmen, medens alla andra är hemma och fryser.
♥ Det (regnar och) åskar mycket !! wohoo!
♥ Man kan ha en nystart, typ ta tag i allt man inte orkat med under sommaren!
♥ Man får bara längta till Julen ;)

Love.

måndagen





Jag var ju nykter igår, och roligast var det på förfesten! "Vi" spelade spel, jag var dock inte med eftersom att jag drack cola. MEN jag skrattade och hade as kul åt mina vänner som gjorde bort sig om och om igen :P Efter det så åkte vi in till Motala och gick på MK.

Jobbigaste var dock att det tog sån tid innan vi kom iväg hem. Gick ut från MK vid 01:45 och åkte hem vid 03 ... visa skulle ju prompt äta på alla matställen som fanns typ!! Bäst att leta efter ketchup fläckar i bilen med ;) hahaha ... roliga minnen har jag från kvällen kan jag ju lugnt säga!

Love.

17e augusti 2010


♥ fixa ordning här hemma
♥ åka och sälja två av mina fd skolböcker
♥ hem och laga mat
♥ ta tag och fylla i min personliga sida !!

Love.

Nu är vi framme!

dsc00936 (MMS)

Nu är vi framme!

lördagen


Jag ska vara nykter ikväll. Men får väl hoppas att mina vänner inte blir lika berusade som jag och min kära vän Malin blev i Lördags! Tycker att den här bilden beskriver kvällen väldigt bra ;)


Love.

ikväll blir det MK


Ska ju in till Motala och gå på MK ikväll. Därför tänker jag köra på svara HÖGA heels med en av dessa klänningar. Antingen den svara eller den vita med ett skärp i midjan!


Love.

16e augusti 2010


♥ städa i mitt kök
♥ hem och laga lite mat
♥ göra mig fin för kvällen
♥ måndagsklubben (nykter, jag kööör =underbart)

Love.

15e augusti 2010

Tisdag 2010 07 27
Anmälde mig på sidan.
Onsdag 2010 07 28
Fick en tid för ett möte i Lkpg
Satt även och fylde i massa på en sida där man berättar om sig själv
Fredag 2010 07 30
Sa upp min lägenhet.
Det jobbigaste av allt. Hade bara diskuterat det med mina päron, det var något som jag var tvungen att göra. På ett sätt känndes det skönt, då jag inte ville bo där längre!

Blev av med lyan!
Det har hänt lite saker i mitt mjölbyliv på den senaste tiden och det är nog på tiden att jag berättar lite om vad som -komma skall. Har inte orkat prata om det förens jag var säker på saker och ting !

Tisdag 2010 07 27
Anmälde mig som Aupair sökande.


Onsdag 2010 07 28
Fick en tid för ett möte i Linköping. Nervöst!
Jag började även med att fylla i min personliga sida.


Fredag 2010 07 30
Sa upp min lägenhet ... det svåraste av allt ?!! Men ändå skönt.


Onsdag
2010 08 04
Blev av med lyan! Blir hemlös i slutet av denna månad!
Rensar även ut bland mina tillhörigheter och ska även sälja av lite av mina möbler och annat trams!


Onsdag
2010 08 11
Var på Aupair möte i Linköping. Det gick jätte bra och nu är jag ett steg närmare ett år i USA.


Love.
RSS 2.0