16th july 2012

Borde väl sova nu ... men har slurpat öl och kollat runt här på nätet. Man får ju inte missa något! Idag blev det Lower Manhattan (dock inte Frihetsgidinan, henne kollar vi på i morgon "bitti") och så visade jag även Time Square under kvällstid. Vi hade 28 grader ute klockan 10 på kvällen på vägen hem! Underbart !! Till middag blev det en smarrig pizza i Battery Park. Sådär, uppdaterat och klart, dags att sova.

15th july 2012

Idag började vi med att göra Morningside Heights och Harlem sen vandrade vi ner och gjorde halva "vårat" område Upper West Side. Nu svider det rätt gött i benen, fötterna och ryggen. Till middag fick jag en lamhamburgare med någon krämig ost och pesto! 

14th july 2012

Blir nog inte att skriva så jätte mycket här nu. Försöker njuta av min semester och ta vara på tiden med mina päron! Idag blev det i alla fall att börja med Chinatown och Little Italy, blev pappas favorit, haha. Sen tog vi ett av mina favorit områden Soho och Tribeca (loooove this shopping). Blev även ett glas rött till min blodiga köttbit (som serverades med sötpotatispure!!).

F**K

Vad tungt det var, himla tur att jag inte behövde gå så långt! Tur att det blir lättare på vägen hem ... om det inte shoppas för mycket!

Food

Nu har jag vart på banken, handlat frukost för kommande vecka och duschat. Kom dock på att jag skulle ha köpt bra skor att gå i ... aja, värktabletter hjälper nog!

13th july 2012

Då har jag påbörjat sista arbetsdagen innan semestern! Gud så skönt, ska bara hinna med att göra allt jag har planerat idag.

They made it

Äntligen ringde mina kära päron! Nu är det bara ett dygn kvar tills jag får träffa dem.

Call me

Sitter och är mobilvakt ... päronen skulle ringa när de kommit fram till hotellet och allt, har räknat med att de ska ringa runt sju! Håller även på att packar mina väskor, var klar, men sen kom jag på skor?! och var tvungen att börja om! Blir nog taxi från Penn Station för mig i morgon med.

Battery problems

Min HD var hemma idag när jag skulle hämta upp barnen, så tog hans bil. Skulle jag inte ha gjort, batterilampan var på när jag körde och när jag väntade på den stora stängde jag av bilen, sen startade den inte, men sen startade den ... Men vi åkte till en bildelsaffär och fick ett nytt, då detta bara är ett halvår gammalt! Men varför ska det hända när jag kör? Skulle tagit Pock up trucken!

12th july 2012

Sitter och funderar på vad vi ska göra idag. Undrar om jag orkar åka till stranden? Eller vad ska jag hitta på?

Vacation

Tror att jag känner mig hyfsat klar nu. Ska bara tvätta lite i morgon, och handla frukost på BJ's. Sen är jag redo för att bo på hotell och göra gatorna på Manhattan!

11th july 2013

Gött med onsdag, nu är halva veckan och den tunga delen avklarad! Jag har skrivit ut papper och fixat med lite kartor inför semestern. I morgon flyget päronen och på fredag syns vi. Men först måste jag jobba lite, dags att åka och hämta upp barnen.

Say, thank you

Det här med att ta komplimanger, det är svårt. Ofta tänker man "det är bara något de säger, bara för att" och så tror jag att vi är så dåliga med komplimanger i Sverige! Mina tysktalande vänner är väldigt snälla med komplimanger. Jag är ju en av de få som lyckats gå ner i kilo här i USA, men jag lever mkt nyttigare här så det är väl inte så konstigt? Nyttigare middagar, i stort sätt ingen alkohol, dricker BARA vatten (med citron i!), mycket frukt och så vidare ... fast det är ju så jag tycker om att leva! (om man lägger till alkohol då;) Träffade i alla fall en vän idag när jag och barnen var vid sjön och badade. Så jag stod vid henne och pratade en stund och hälsade även på en annan tjej som också var en Aupair från Tyskland. När jag hade gått därifrån hade den andra tjejen sagt till Hanna att jag hade "the best figure she ever seen". Tack! Hon trodde att jag var inne på min första månad här, och vart förvånad av att jag bara hade fyra kvar!

Yophoric

Älska yoghurt glass !!

Blogg.se

Äntligen fungerar deras app igen !!

10th july 2012

Har precis haft ett mycket ansträngande samtal med mina päron som innefattade hur man hanterade Viber och hur de skulle få över en text från fb till ett dokument ... men vi lyckades! till slut. Nu är det inte långt kvar och tillochmed jag börjar bli nervös, mina förädrar ska springa omkring själva på Manhattan under fredagen och de ska även ta sig från JFK till hotellet utan mig, men det kommer nog gå lysande!
 
Nu ska jag ficka lunch till barnen, för när jag hämtar upp dem blir det att åka till parken och stranden.

Viber

 
Pratade nyss bort lite av min måndag med både Ena och Malin som låg hemma i soffan och åt sig tjocka av chips. Det bästa med att prata med vänner är förutom att höra att deras röster och att allt är bra, så är det kul att få höra om saker som aldrig kommer fram på fb. Haha ... men det är spännade att det hände något där hemma i Sverige ialf. 
 
Det har vart mycket prat om katter och chips i mina två senaste samtal ♥ 

9th july 2012

Då var det äntlien en ny vecka och måndag. Hoppas på att den här veckan försvnner fort!

8th july 2012

 
Sunday, Vaknade alldeles för sent ... tog han om hunden och sedan Skypade jag och Signe. Vi hade många missade dejter att ta igen. "Tvingade" henne även att sjunga för mig då vi inte har haft tid att prata sen lördagen innan min födelsedag. haha ... skrattade så jag fick ont i magen! Saknar dig min lilla Guldlock ♥
 
Efter det åkte jag och hämtade upp Sabrina och sen åkte vi till Nicy´s hus där vi hängde vid poolen hela dagen tills vi avslutade med Yoghurtland, sen åt även Sabrina och jag på ett Diner, lite omvänt med efterrätten först! 
 
Väl hemma satt jag som värsta nöden här hemma med mina nytvättade mynt (yes, tvättade och dödade alla äkliga bakterier som bor på den där mynten) och så satte jag in dem i min mynt bok! Fy så illa det låter !! Men nu saknar jag bara 6st Quarters, sen har jag alla stater.

7th july 2012

Saturday, Vaknade upp första gången vid åtta och gick ut med Hunden. Sen var planen att jag skulle ha åkt till Hanna för att bada i hennes pool redan vid två, men så råkade jag göra andra saker, sen åkte dom till Yoghurtland, sen kollade jag på film ... men vid åtta åkte jag äntligen till henne och badade i deras hot tub och pool, själklart blev det en svalkande öl till det hela, tror vi gick in vid elva på kvällen Attans vad härligt det har vart, nu ska det sovas.

6th july 2012

Friday; Mina värd-föräldrar och barn åkte bort för helegn och lämnade mig nu vid fem tiden. Helt underbart, om jag får säga det själv. Åkte och hämtade upp Sabrina som kom tillbaka efter en vecka hemma i Österrike, sen hängde jag hemma och kollade på film/tvättade/drack öl. 

5th july 2012

Om en vecka kommer mina päron att vara här! Dock får jag vänta tills fredagen med att se dem, men det ska jag väl klara av. Jag har börjat sortera mina grejer och välja ut det som ska få stanna kvar här och det päronen ska få ta med hem igen. Måste ju passa på att skicka så mycket som möjligt så att jag inte behöver posta något innan det är dags för min hemgång.

4th july 2012

USA´s nationaldag !! Det firar jag och några anna tjejer med att åka in till NYC och kolla på de årliga fyrverkerierna. Blir väl att hänga runt lite innan det blir dags att inta en bra plats. Puss

Yophoric

 
Nu är allt på topp igen! Allt blir så mycket bättre när jag möter mina tjejer. Starbucks ... fast idag samlades vi bara och sedan gick vi över till Yophoric (Frozen Yogurt) som vi trodde hade öppnat. Så vi gick in genom dörren och när vi alla är inne påväg till glassen så säger ägaren att det inte öppnar förens i morgon (men det var massa människor där inne), men idag fick vi självklart GRATIS yogurt. Love it. haha, efter en stund märkte vi att det var vi och sedan ägarnas släkt!

Tomorrow

I morgon är jag ledig ialf !! Fast ska jag erkänna så har jag väl inte jobbat så mycket varken igår eller idag.

3rd july 2012

Usch, har haft en mindre bra morgon, eller jobbmäsigt var den bra, men nsåg något som gjorde att jag känner mig lite nere. Ska bli skönt att åka till Starbucks ikväll, hoppas bara att det är några där ... det är ju lite dött med Au pairer här just nu över sommaren.

Finally

Satt och tänkte lite i bilen påvägen hem, sen bara ur ingenstans kom "Näste vecka kommer päronen" upp i huvudet, så började jag tänka, och räkna, till slut tog jag upp iphonen  för att dubbelkolla. Det är sant, näste vecka är dom här ... ganska cool känsla, att efter mina (snart) 8 månader här, borta från min familj ska jag äntligen få krama om mina päron!
 
Jag fick en konstigt, jag vill dansa "Macarena dansen" känsla, samtigt som jag nästan fick tårar i ögonen ... I know, I am weird. Men prova på att vara ifrån alla du känner, innan du säger något! 
 

2nd july 2012

Jag är så himla trött. Ligger i sängen och väntar på att duschen ska bli ledig, barnen fick företräde. Vi har vart ute på sjön hela familjen och grillat och badat, himla mysigt. Även Broc (hunden) tog sig ett dopp och han tyckte nog om det!

Nä, nu måste jag gå och banka på dörren och be den stora att skynda på lite...

1st july 2012

Go´kväll. Jag har haft en väldigt lugn och skön söndag. Började med att min HM knackade på min dörr vid elva tiden och undrade om jag ville följa med till parken/starden och sola lite med henne och den lille. Det tackar man ju inte nej till ... fast nu ångrar jag mig lite ... rådade bli röd ... igen! Hahaha.

Har ialf läst ut min bok. Så ska väl åka och låna den andra boken i serien i morgon. 
RSS 2.0