29th february 2012

I år fick vi äran till en extra dag på året! Hur spenderar ni eran?
Själv har jag myst ner mig i soffan med gott framför GG ;) nu har jag även värmt lite mat som jag ska mumsa i mig. Sen har jag tagit upp kött så jag har något att laga till middag.

Såg nu att det SNÖAR här :( åhhh... kan det inte bara bli vår?!

A house on a trailer

Har spenderat ytligare en kväll i Chester på Starbucks :) idag var vi hur många som helst kändes det som. Fick dock veta att Emma (en ny svensk tjej) ska åka hem :( mycket tråkigt, men tyvärr blir det inte alltid bra.

Pratade massa med Emmy med. Hehe ... skrattade så det gjorde ont i kinderna! :D Vi har redan planerat nästa sommar.

Älskar mina tisdagar ...

It's my name

28 februari = Maria, så grattis på namnsdagen alla där ute som fick ett lika vakert namn som mig !!

28th february 2012

Ursäka mig, men jag är så himla trött idag. Kommer nog från i söndags :)
Jobbade i morse, sen gick jag och la mig och sov i två timmar ... nu har jag suttit här för längre, måste gå ner och äta lunch känner jag. Skulle skypa med Signe, men verkar som att vi gick om varandra lite.

Meringue

Hur svårt kan det vara? Jag lyckas inte så bra i köket i det här landet ... förutom mina lax-rätter och blåbärspaj.

Jag fick ju massa äggvita över från i fredags när jag gjorde vaniljsås, så sparade den och tänkte göra maränger. Så jag kom på det efter middagen idag och tängte att det är ju smidigt! Hälde ihop äggvitor och socker, sen ska det vispas tills det blir som hårt skum ... vilket aldrig hände? Efter 30 min vispande gav jag upp och körde in det i ugnen. 60-90 minuter skulle de vara där inne, och man ska ta ut dem när de är torra igenom hela marängen ... vilket aldrig hände? Efter två timmar gav jag upp.

De smakar jätte bra och det var faktiskt lite gott med mjukt/segt i mitten. Men vaaaa? Seriöst! Man skäms ju. Fick fördriva tiden genom att kolla på filmen Bad Teacher med min HD. Kul film, tror att jag har sett den förr ...

Förresten, Dom "tappade" sina första två tänder idag :)

My fav. shops

image description

Jag har hunnit att skaffa sig en hel del nya favorit affärer här i USA, några av dem är följande ;

American egale
Forever 21
Express
Abercrombie and Fitch
Hollister
Aeropostale - bästa mjukiskläderna
Victorias secret - snyggaste underkläderna
Aldo - skooor, väskor, brillor
Bath and Body - lotion, tvål som luktar underbart

Deltävling 4

Har nyss kollat på Deltävling 4 :) den var faktiskt lite bättre än de andra +att de som jag trodde/ville gick vidare. Sen såg att man nu kan kolla på alla deltävlingar innan har de bara legat uppe i två/tre dagar, vilket gjorde att jag missade Deltävling 1. Men nu får jag ju se den med! Hahaha ... o vilken hög standard det blev med Sean Banan som första låt ut för Sveriges Melodifestival 2012 !!

... det kommer aldrig bli som 2008. Det var nog lätt bästa året, inte pågrund av artisterna utan för att min kära Björn Gustafsson var med och underhöll oss. Puss på dig :*

27th february 2012

Uppe med tuppen! Men har lagt mig i sängen igen, skulle verkligen behöva sova lite idag men måste kolla på Melo och skypa med signe. Efter det ska jag även ta mig till Rockaway och hämta en grej!

Home!

Kom hem för några minuter sen ... lite senare än plannerat. Ja, jag har väl inte haft den bästaste turen när det gäller tåg idag! Det började i morse med att jag cyklade till stationen som ligger nära här, men inte f*n kom det något tåg? Så min HM fick komma och hämta mig och köra mig till Dover station ändå, fick ta ett senare tåg (men som tur var missade Emmy sitt med, så vi hamnade på samma).

Sen gick vi på matchen och det var verkligen kul! Så himla härligt att komma iväg och göra sånahär saker, klart att man måste gå på en NHL match när man är i USA !! Allt var enligt mig coolare än hemma, musiken, presentationerna av spelarna, arenan .... ja det mesta!

Dock så förlorade ju Devils (som vi hejade på för dagen), men de bjöd på en bra match, speciellt sista perioden.

Efter det åkte vi vidare in till Manhattan och kollade lite, sen skulle jag följa Emmy till stationen för att jag skulle ta (vad jag trodde) ett senare tåg till min HD´s jobbstad så jag kunde åka med honom hem. Men då visade sig att jag hade kollat helt fel på tiden och tåget gick i samma sekund som jag upptäkte det :P Men som tur var hängde även några andra från Starbucks"gänget" till på Manhattan, så fick åka tåget till Morristown med dem och så körde Nicy hem mig. Väldigt snällt gjort :)

Blev dock ingen shopping idag, hann inte med det ... har ändå inga pengar kvar.

NHL


När ni läser det här sitter jag och Emmy klistrade framför en (förhoppningsvis) bra hockey match mellan Devils vs Tampa Bay Lightning. Efter det blir det nog att åka in och hänga lite i stan när vi ändå är där :)

26th february 2012

God Morgon på er :)
Äntligen är det söndag (inte ofta man säger det?)! Jag håller på att göra mig iordning och tänker på om jag behöver något? Bäst att paka med lite snacks och något att göra påvägen, tar ju lååång tid att åka med tåget. Boooring

Is it Saturday?

Efter att jag och päronen sagt Go Natt och lagt på (vi slog rekord idag) tog jag mig en dusch, sen fick jag värma mig en låda för min HM och barnen hade ätit på träffen de var på. Inte mej emot då jag gjorde supergod mat igår ;)

Nu sitter jag och är allmänt snygg i mina tre profitionelt inbakade flätor samt pratar med Emmy om morgondagen. Känns jätte kul att få gå på en NHL match, känns även skönt att gå med en hockyfantast (så jag förstår vad som händer). Längtar till att få kliva av tåget i New York City ...

Blir att försöka somna skapligt ikväll, då jag ska upp och åka ganska tidigt i morgon! Så Puss och God Natt

Urbanoutfitters.com

I morgon ska jag försöka att hitta dessa godbitar inne i NYC efter Hockeyn ;)

25th february 2012

Sitter/ Ligger fortfarande i sägnen ... men jag skyller på päronen. Mamma ringde mig på skype så fort jag loggade in i morse och vi pratar än! Vi har bland annat sett på travet (pappa vann iget) och listat ut hur boxern där nere fungerar.

Själv ska jag snart gå ner och värma mig en bit paj :D

Blueberrypie

Blev lite körigt idag. Började med att laga middag och när den stod i ugnen kavlade jag ut och klädde pajformarna. Sen var det dags för middag med barnen ... efter det skulle jag plocka undan, diska en del, fixa pajerna och göra vaniljsås. Fick även "hjälp" av Dom, han tyckte att det var jätte kul och tyckte att allt smackade jätte gott ;)

Hade vist räckt med att göra tre pajer. Jag hade nog med mig mest mat av alla ;) det gick åt två stycken, vilket var ganska mycket om man gämför med annat. Det var många som tyckte att det var det godaste på deserbordet :D Jag tyckte även att det var gott att få äta svenska delikatesser som raggmunk m. lingonsylt, chockladbollar och kanelbullar !! Åt även saker som jga fortfarande undrar vad det var.

My day

Ska försöka komma ihåg vad jag har gjort hittills idag!

Började med att jobba en stund på morgonen. Efter det åkte jag till gymmet, blev höga knän-maskinen idag
(känns gött i låren)! Påvägen hem därifrån stannade jag och handlade lite till middagen och ikväll.

Väl hemma ringde päronen på Skype efter ett nöd-sms från mig ;) jag behövde veta hur mycket ett gram smör blev i deciliter, har ju inga gram här liksom, så ibland blir det lite problem med recept. De fick vara med mig när jag bakade paj botten
(som blev jätte god), sen pratade vi tills jag skulle hämta barnen.

Sen har jag även tvättat några maskiner under tiden ... nu ska jag snart börja med middagen och när den står i ugnen ska det göras blåbärspaj!

Haha ... o ja, städarna har vart här idag, inte jag som viker toa papper ;)

 

24th february 2012

Hotell lyx hemma :)

Zara.com

Ge mig?

Victoria och Daniel

Yes, jag är uppdaterad med att vi har fått en liten kronprinsessa i kungahuset. 
Härligt att de fick en dotter ^^

Thursday

Nu är jag hemkommen från gymmet, tagit en dusch och ätit lunch :)
Normalt sett trännar jag inte på torsdagar, men jag orkade aldrig åka och träna igår. Så då får jag köra idag istället ... blir två dagar på raden den här veckan alltså. Blev att springa/gå idag, himla skönt att vara klar med det.

23rd february 2012

Samma morgon som igår, gick upp med barnen, men behöver inte köra på dem.

Dock behövde jag ha en frukost övertalning med den lille. Och min HD hade ett med den stora. Den lille ville inte äta för att den stora kommer undran med bara en frukostbar och den stora säger att hon inte är hungrig och äter oftast en frukostbar ... idag blev det yoghurt.

Aja ... på schemat idag är träning. Och kanske Skype?

Perfect ending

Jag är precis hemkommen från Denville. Åkte dit och träffade tjejerna på Yogurtland nu på kvällen :) perfekt avslutning på min onsdag!

Haha ... yes, det är yogurt där under ;)

Travel

Har nördat framför datorn hela dagen, kollat resor och platser jag vill besöka :) känner mig mycket lugnare nu när jag känner att jag har koll på vad jag ska försöka göra när jag är här, samt att jag har fått lite koll på min 13onde månad med :D yeeeey

19st Quarter´s


Idag är jag väldigt trött, ögonen vill ramla ihop på mig! Syselsatte mig nyss med att töma ur mynten ur min plånbok och kolla igenom dem. Nu har jag 19st Quarter´s :) det går ju riktigt bra det här. Blir nog svårare nu dock, men man får väl samla på sig när man är ute och reser !!

(Man leter efter mynten som har en annan bild än den på bilden^^)

22th february 2012

Gick upp med barnen ... nu kör min HD den yngste till bussen och jag kryper ner under täcket en stund! ;)

Starbucks

Allt är som vanligt :) mmm ... älskar mina tisdagar. Mötte tjejerna & Rene som vanligt ikväll. Vi pratade om allt möjligt och de tyskarna längtade hem, för de kar tydligen någon karneval där nu (ska tydligen vara bättre/roligare än oktoberfest! Får väl kolla in det nästa år ;)

För övrigt så överkokade jag riset idag ... gjorde vitt ris idag för att vara snäll, så blev det fel! Urch

(bilder från i julas)

Me



Jag vet, skit snygg såhär på tisdagseftermiddagen ;) men man får väl bjuda på sig själv ibland. Snart dags att böja jobba lite. Idag blev det bara att ta det lugnt, kollat lite på resor. Känner mig lite pepp på att ta en liten tripp till Chicago kanske? Har inte tänkt på att åka dit innan ... men kanske kunde vara något!

Forever21.com

21st february 2012

Goood morgon! Första arbetspasser avklarat för dagen, skönt att få lite fririd idag :) blir att hänga med datorn framför Gossip Girl idag. Andra måsten är att fixa till naglarna ... ufft, att de aldrig kan sluta dela på sig och gå av? Men får väl ha lite tålamod och måste sluta klippa dem och fila istället!

Representing Sweden

Yes, på fredag är det dags för mitt tredje Aupair möte! På det här mötet ska vi ha en internationel middag. Alla ska alltså ta med sig något som man äter i det ländet men kommer ifrån. Har gått runt och funderat i två dagarn nu ... men för en stund sen kom jag på det, har vart sugen på´t hur länge som helst, Blueberrypie !!

Nu måste jag bara hitta det perfecta receptet. Letar på recept.nu och väljer självklart mellan världens bästa Per eller Leila :) blir nog att slänga ihop en vaniljkräm med, vet ju inte hur de amerikanska smackar ...

Andra saker som snurrade i huvudet var, köttbullar, bakpotatis m. skagenröra,
pannkakor,  semlor eller chokladbollar.

Riding his bike

Glad blev han i alla fall när han fick vara ute och cykla, vi var ute i ungefär två timmar :) sen kröp vi upp i soffan och kollade på en film! O Alex sitter nöjd inne i lekrummet och kollar på serier.

 

20th february 2012

Då har jag fått i mig lite frukost! Nu ska det lekas :) jobbar hela dagen lång då det är Presidents Day today (& barnen är lediga från skolan). Hoppas att ni har det bra där hemma!

Melody

Jag borde sova nu, men jag var tvungen att kolla på Mello först. Tycker att det är riktigt kul :D jag tänker inte klaga eftersom att jag tänker försöka att kolla på de tävlingar som är kvar (ialf de jag kan/hinner se)! Men ibland kan man ju undra om det verkligen är svenska folket som röstar? O vem faaan det är som röstar? 

I morgon väntar en heldag med barnen :)

Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

Proud mary


Tredje försöket gick förundransvärt bra :) så nu tänker jag inte öva något mer idag. Får se hur mycket det var som fastnade tills näste gång jag provar (imorgon eller tisdag). Nu vill mina ögon vila, tänkte unna mig lite tv tittande och kanse lite godis! Glass vore ju inte fel ...

Practice test

Gjorde nyss ett körkortstest online, klarade mig, surt att det inte var det riktiga dock. Här ska det tränas ... har ju läst ut boken för ett tag sen, men de tar vist upp en massa som inte jag har lagt på minnet endå :P

Hängde med min HM och handlade mat förut. Skönt att komma ut lite sådär ... sen gillar ju jag att gå om kring inne på BJ´s, även om de mest säljer mat. Jag vill nog dock inte påstå att det är billigare att handla mat här, ligger nog på samma som hemma tror jag.

Nu längtar jag tills jag klarar mitt körkort, för då ska jag unnan mig med att börja läsa igen!

Fooood

Sitter och kollar runt lite på Recept.nu
Trevligt tidsfördriv. Börjar dock bli lite hungrig av att sitta och kolla på allt gott det finns här. Har nog hittat två recept som jag har tänkt att prova på, blir dock lite skjusteringar. Får se om det duger till familjen ...

19th february 2012

Då var det bara tio dagar kvar av februari? Fast det är skönt, skynda på till vår/sommar :)
idag har jag inga planner alls. Jag känner mig ganska tröttt så det kan vara skönt att bara hänga här hemma idag. I morgon ska jag vara hemma med barnen hela dagen. Har inte en aning om vad vi ska hitta på än, men vi kommer säkert på något. Om det var fint väder kunde vi kanske åka till någon park?

House hunting

Blev lunch/middag med Elena och Kerstin :) efter att ha hängt på Chester Diner ett tag åkte vi på hus-jakt! Då hängde även Sonja och Wiebke med. Vi var bland annat utanför huset där Whitney Houston bode (?) och massa andra otroligt stora hus, kände mig som värsta paparazzin! Påvägen hem körde jag förbi Rockaway och fick med mig nårga söta därifrån! Så nu sitter jag framför teven med datorn i knät och tar det lugnt :) Hade tänkt att gå ut idag, men orkade inte. Får bli en annan gång!

18th february 2012

Hallå Hallå :) lördag kväll. Ska nog snart åka iväg på lunch/middag i chester (om jag har någon bil, vilket jag inte har kollat än). Sitter i alla fall och Skypar med finaste Signe som ligger hemma och är sjuk.

Journey 2, The mysterious island

Jag kom hem för en stund sen. Blev att fönstershoppa lite, sedan blev det middag på Red Robin ^^i know och efter det begav vi oss till AMC för att kolla på Journey 2, The mysterious island, vi valde att se den i IMAX 3D! Måste ge den godkännt :) inte den bästa filmen jag har sett men det var rolig. När vi gick in i biosalongen var vi först ... sen kom det 5st till, det var allt? Undra om det brukar vara så tomt vid filmerna som börjar 10:50? 

Om man kanske skulle ta och sova lite? Det är ju en dag i morgon också ;) God Natt

My beloved pears

Idag fick jag hänga med mamma och pappa i tv-rummet hela deras kväll ♥
Jag hade faktiskt tänkt att säga till mamma att hon kunde ta med datorn ut dit, eftersom att det kanske inte är så kul att sitta inne i "dator-rummet" en fredagskväll och glo :) så jag "såg" Vem vet mest, Vem vill bli miljonär och America's funniest home videos. Yupp, han med en hel del! 

Längtar tills jag själv kan gosa ner mig i en soffa hemma i sverige ... kanske även ta en tupplur där. För det är för himla härligt! Ska nog bosätta mig i en av dem när jag kommer hem, kommer ju lida av Jet-lag en månad minst! (sorry Signe)

Just nu sitter jag här i min säng och tar det lungt. Ska ta mig till Rockaway ikväll. Blir middag och bio med Rene. Vet inte om det är någon mer som följer med än. Men jag har tänkt att åka till gallerian lite innan och kolla med ;) sen får jag sova i ett tyst hus och vakna upp i ett tyst hus! haha ...

HM.se

Äntligen har HM fått in lite mer vårnyheter :)

17th february 2012

Härligt att vara ledig och få sova ut! Det är helt tomt i huset, ialf en liten stund till innan min HD kommer hem från att ha lämnat barnen hos hans föräldrar. Sitter och kickar runt lite och ser om det har kommit in några vårnyheter ... hittat lite ialf :) 

Weekend

På ett sätt är det skönt att veta att barnen ska vara borta, på ett annat sätt känns det konstigt. Även Mam&Dad ska vara iväg fre-lör. Jag vill också vara iväg :( får se vad jag hittar på i morgon, har inte tagit tag i det än. Dad varnar även för snö lördag kväll = instängd (med mina värd föräldrar, kul) !! Skaffa dubbdäck i det här landet och vänj er med tanken att det kommer att snöa varje år så länge ni bor här ... lika bra att vänja sig?

... ursäkta, men det är lite störande! BLI VARMT

Working late

Lät barnen vara uppe lite senare idag eftersom att det är "fredag". Det skulle jag nog inte gjort, Mam såg inte allt för nöjd ut när hon kom hem och så fick jag reda på att de tydligen skulle åka ganska tidigt i morgon bitti. Men men ... ge mig den informationen då!

Annars har det vart en väldigt tråkig jobbkväll. Barnen satt inne i lekrumet och kollade på teven och jag satt själv ute i tv-rummet med min Iphone i högsta hugg ... redo på att något ska hända, men det gör det ju inte för att alla sover :(

Micke var för övrigt online för första gången idag (ialf samtidigt som mig), så fick prata lite med han :) vilket självklart var mycket uppskatat!

Meeting at the gym

Var på gymmet idag och satte ihop träningsprogram som jag ska försöka följa när jag är där. För att få börja använda vikter måste man ha ett sånt möte, vet igentligen inte varför. Men det är ju bra att få sitta ner och prata med en tränare! Ska bli kul o se hur det här går ;)

Nu sitter jag och kollar på Gossip Girl! Love it.

16th february 2012

Yabba Dabba Thursday (=fredag, eftersom att barnen är lediga imorgon och måndag +att jag är officielt ledig hela helgen då de ska vara hos farmor & farfar) !! Nu måste jag komma på något att sysselsätta mig med när jag vet att jag kan. Men ska väl jobba klart idag och i morgon först ...

Smooch Smooch

Real Steel

Sitter och kollar på filmen Real Steel som kom ut förra året! Dad hyrde den igår, så jag passar på att kolla på den idag :) än så länge är den bra!

Valentine

Igår fick jag ett armband från barnen och chokladdoppade jordgubbar från föräldrarna :) så himla snällt!

15th february 2012

Tränat, duchsat och nu sitter jag o skypar med bror :) ska snart gå ner och äta lite lunch (åt sjukt god middag igår) så jag ska äta rester! Sen ska jag vänta på att barnen kommer hem, och även vakta kalkonen som står i ugnen !!

Starbucks

Idag var det jag (&Nicy) som bjöd på gott till "kaffet" på Starbucks! Uppskattat vad det ialf :)

Happy Valentine's Day

Har pratat med mina päron :) dock försöker vi säga hej då, men det bryts hela tiden! Snöar vist hemma nu?!

Tänkte i alla fall passa på att önska alla där hemma (och även om det fins någon här som läser) en riktigt härlig, underbar Alla Hjärtans Dag! För det är vi alla värda. Nu ska jag mumsa vidare i min Marabou kartong med Kärlek ♥

Hugs and Kisses

Dunkin Awesome

Latte & en hjärtformad donut :)

 

14th february 2012

God morgon, god morgon :) nu har jag jobbat klart för morgonen. Så nu ska jag åka till Dunkin Donuts :D finally !! Sen ska jag åka och handla något gott till familjen som vi kan njuta av efter middagen!

Cards with hearts on

Mys! Verkar som att mina Alla hjärtans dag kort börjar trilla ner i sveriges finaste postlådor ♥

Imorgon är det dags! Känner dock på mig att jag kommer få jobba på kvällen :( men men ... har ju ingen kärlek här att dela den med ändå, men jag är inte bitter för det. Skål för alla kära människor !!

(Det kommer nog ta ett tag tills alla är utdelade, postade inte alla på samma dag.) Och om du inte får något så betyder det inte att jag inte tycker om dig, bara att korten var slut eller att jag inte hade/hittade din adress ;) Puss

 

Planet fittness

13th february 2012

God morgon! Ny vecka, nya möjligheter :) statar dagen med att slänga in lite tvätt i maskinen och nu blir det att åka vidare till gymmet! Puss på er!

Awards

Sitter och kollar på The Grammy Awards 2012 som sänds på CBS just nu. Dock kan jag knappt ha något ljud på eftersom att barnen sover, eller de borde göra det. Men jag ser i alla fall vad som händer :) det dåliga med Amerikansk tv är ju att man faktiskt måste ha ljud då de inte finns någon text!

Så samtidigt sitter jag och lyssnar på en live sänding från Blogloving Awards 2012. Vi har ju faktiskt två svenska bloggare med där i år :) Kenza vann nyss Best International Blog !! Blogger Business of the year gick dock inte till Elin Kling. The blogger of the year gick inte till varken Elin eller Kenza.

Stuff

Jag har nyss ätit middag, hängt upp kläder och vikt en massa och stoppat ner i lådor (sorry mina älsklingar, men här kan ni inte hänga fritt som hemma = har inga galgar kvar), klippt av mig naglarna och nu sitter jag här, kanske ska måla dem när jag endå är igång, Alla hjärtans dag röda vore väl fint? Längtar tills i morgon och gymmet, det är en bra plats när man inte orkar tänka så mycket.

Swedish pause

Nä, jag sitter här borta i Amerikat och har det lite mysigt såhär på eftermiddagen!

Att det ska räcka med att flytta "lite" för att man verkligen ska uppskatta och sakna det man har hemma så mycket mer <3 saknar er där hemma! Det stämmer, det blir jobbigare efter tre månader.

Jag får tacka melodifestivalen (del 2) och karamellkungen för en svensk paus i det amerikanska livet ...

 

12th february 2012

Jag fick en bra början på min dag :) vaknade öppnade datorn och då ringer min Signe! Vi pratade en bra stund om att möjligt, visar sig vist att jag har ganska bra koll på er där hemma ... det tackar jag FB för! Sen höll vi båda två på att kissa på oss, så vi var tvugna att lägga på :D

Nu är planen att läsa ut de sista j**la sidorna i körkortsboken (inte en dag för sent) för att sedan, om jag fortfarande är ensam hemma, gå ner och glo på några avsnitt av Gossip Girl!

Home, home?

Nähäpp, fick inte kolla på bio idag ... men blev typ 6 timmars häng i gallerian. Började snöa väldigt mycket här så min värd-mam ringde och bad mig komma hem, tur att vi inte hade åkt till bion än. Jag kan tycka att det är jobbigt att bli tillsagd saker, hemma hade jag inte tyckt att det hade vart något problem, men då är det min bil och mina bekymmer. Här är det bara att göra som man blir tillsagd, fast lika bra det kanske, kom knappt upp för uppfarten när jag skulle parkera. Får gå och se den med Emmy eller någon vid ett senare tillfälle ...

Så jag antar att jag får stanna inne i morgon med om det ska snöa så här mycket hela natten? Min värd-familj ska ialf åka iväg och åka snowtubing, men jag ville inte följa med. Skönare att få vara hemma :)

Ska ju Skypa med Signe i morgon och kanske päronen om de är inne. Efter det har jag massor av Gossip Girl avsnitt att titta på och lite filmer !! Dock har de jag fick av min bror på datorn försvunnit? Aja ...

It is not easy when it is difficult

Om jag hade haft möjliget så är idag en sånn dag som jag hade velat dricka lite för mycket alkohol, gått ut och klubbat med mina finaste mjölby tjejor och sedan skickat pinsama sms, vinglat hem och sedan mått som jag förtjänat dagen efter.

Men nu är det inte så, bara att inse att jag inte kommer dricka för mycket alkohol, klubba med mina finaste mjölby tjejor, skicka pinsama sms eller vingla hem och må som jag förtjänar dagen efter.

Istället får jag dricka allt för mycket Starbucks-te, åka till gallerian, gå runt och shoppa med minsa finaste New Jersey tjejer, blida konstiga meningar på engelska och sedan köra till biosalongen ♥

11th february 2012

Lördag morgon (typ). Ensam hemma, då min familj åkte iväg redan vid 7 i morse för att hjälpa till att packa Moms föreldrars grejer (de ska flytta). Alltid lika skönt och uppskattat att vakna upp i ett tyst hus! Dock möttes jag av snö när jag drog upp rullgardinen ... men det var väldigt lite, så hoppas inte på mer.

Muppit väder det är här i år alltså? Det kommer snö (som är borta efter en dag), alla andra dagar det inte snöar på har vi minst 6-7 plusgrader och varmast i år var 15 plus.

Friday

Då är man ledig! Har haft ett samtal med Mam nu på kvällen om hur saker och ting är, vi kom överens om lite nya grejer och så. Visade sig tydligen att hennes päron ska bo här från i morgon till onsdag ?? Kommer bli trångt här hemma med 7 personer under samma tak!

Har även pratat med henne om när mina föreldrar kommer, när jag ska vara ledig osv. Jag har även registrerat mig för en kurs på Silver Bay 16-18 mars :) kommer bli så himla kul! Vi är sju stycken från Starbucks-gänget som åker upp.

Brush

Fick prata med päronen :) var ju tvungen att tacka för allt gott och dä.

Haha ... skrattade så tårarna började rinna (är dock ganska vanligt för o vara mig i vanliga fall), idag var det pappa som lyckades :D

Har även en mamma som tänker på att jag måste borsta tänderna ordentligt nu när jag har fått så mycket godis, så hon skickade med tre stycken tandborstar! Mina favoriter, de bästa man kan ha, små, enkla och i fina färger. Så nu har jag för hela året, bytte igår ... för ni byter väl tandborste var 3-4 månad ??!

10th february 2012

Blev sovmorgon idag! Börjar jobba om två timmar ungefär, blir nog en lugn fredag. Vet inte hur länge jag får jobba i kväll, beror på när Mam har tänkt att komma hem :)

Åkte till gymmet och gick i backe i en timma ... hoppas på att det kommer kännas lite i morgon? Älskar mitt gym och har verkligen kommit till rätta. Nu ska jag bara börja styrketräna lite med, men får se när jag orkar ta tag i det. Jag måste vist boka möte för ett samtal innan jag får ge mig in i den världen.

Kom hem till ett nystädat hus :) så himla härligt och uppskattat det är med städare. Något jag verkligen kommer att sakna hemma.

Nu sitter jag och väntar på att mina kära päron ska höra att jag ringer till dem på Skype !! Svvvvara

I'm the candy man

Nu har jag nog godis så att det räcker veckan ut i alla fall ;) hehe ... nä detta bör räcka länge! Gott att få hem massa svenskt godis! Någon som blir lite avundsjuk? Även mina värd-barn fick varsin påse med godis (ja mamma, jag lovar att jag inte har ätit upp deras med).

 

Mail

Fick hem detta idag och så fick jag en lapp så det verkar som att jag ska hämta ut ett paket?? Är det också ni mamma&pappa? Hm ... Jag har väl inte beställt något?

9th february 2012

Idag har jag haft en riktigt skön dag. Kollat på tv, läst massa i körkortsboken och bara haft det gött. Ska snart killa ner och fixa något gott att äta till lunch :)

Yummy

Det var ett himla trevligt ställe :) kommer garanterat bli fler besök där. Smart att man fick betala beroende på hur mycket det man stoppade i sin mugg vägde.

Det första man fick göra var att välja mugg, sedan skulle man välja yogurt smak (jag provade typ alla innan jag kunde bestämma mig) det fans ungefär 10 oilka att välja på, efter det har de typ 30-40 olika sorters topping att välja på, sen massa olika såser :S

Jag tog New York Cheescake och Red Velvet som yogurt smaker, sen toppade jag med jordgubbar, blåbär, chokladbitar och lite kokos. Blev himla gott!

Haha ... sen hamnade vi på Starbucks :D vi var ju tvungna att värma upp oss efter yogurten.

Yogurtland

Äntligen :) idag blir det inte något besök på Starbucks utan vi ska äta yogurt på Yogurtland !!

 

Monnet or Da Vinci ??

Tänkte dela med mig av mina kreativa talanger :D haha ... fyy vad jag har tråkigt.
Jag kanske skulle läsa lite i körkortsboken? Självplågeri.

Tan

Idag har jag mer eller mindre vart ledig. Spenderade min förmiddag på gymmat och vid lunch hängde jag på posten :) provade även på att sola när jag vat på gymmet idag. Det var sånna som man fick stå upp i, max 10min. Jag tycker faktiskt att det gav mig lite färg, härligt att det ingår i priset. Så nu ska jag försöka att "få tid för det" en gång i veckan.

Det har börjat snöa här :( men det är bara en halv grad minus ... än så länge. Enligt vädre ska det snöa i morgon med, hoppas hoppas att det försvinner snart. För det här med snö har jag inte lust med alls.

8th februari 2012

Nu har jag vart uppe i 1 1/2 timma, är så himla trött, Dad skjutsade båda barnen till bussen och nu är han och "klipper" håret. Så jag får vänta tills han är tillbaka innan jag kan åka till gymmet och träna lite. Blir nog även att utnyttja solariumet idag :)

Burr ... 2- här just nu och i morgon står det att vi ska få snö ??

Chocolate smoothie

Blev att fira min tre-månadersdag på Starbucks med mina finaste vänner! Vi var ett stort gäng idag :) det gillas. Nästa gång vi ses är det Alla Hjärtans Dag ♥ Vi får väl se hur många av oss som jobbar den kvällen!

Nu är det sovdags. Puss & Heej Leverpastej Sov Sött

Shop Shop

Lyckad shopping :) & lunch hos mitt favo Shusi ställe.

 

3 månader

Idag är det jag som har vart här i USA i hela tre månader !! Alltså är redan 1/4 av min tid som Au pair gjord :) wooohoooo. Tänk att tiden går så himla fort? Snart kommer jag sitta hemma i Sverige igen.

7th february 2012

Har en timma att inte göra något på innan jag har tänkt åka till The mall. Öppnar ju inte förens klockan 10!

Kalt ute idag, 2+ bara än så länge ... men det har legat runt 6+ på dagarna och det är ju okej. 6+ här känns mycket varmare än hemma? Tur är det ialf att de åker så mycket bil så jag slipper stå ute när det är kalt på morgonen ;)

I got a secret and I know it

Jaha ... Nähä. Jag ska väl sova snart. Skönt att måndagen redan är över, vart en ganska tråkig och ohändelserik dag. Var på Walmart nyss och köpte hemliga grejer. Men ha det bra! Puss och kram skumbanan Sov Gott

65 minutes


Klarade vist av 65 minuter på löpbandet i dag med :) tredje gången på gymmet och det känns super bra! Får se om jag får lida i morgon? Plannen är ialf att komma till gymmet mån, ons och fredag ... så kan jag shoppa tis och ons :P

6th february 2012

Ligger i sängen och funderar på om jag ska ta mig till gymmet idag eller inte? Har ingen pepp känsla idag för sånt. Men efter allt gott jag åt igår borde jag tränna :) fick ju sovmorgon idag, så börjar inte jobba fölrens barnen kommer hem. Ta tag i dagen då kanske ??

Super bowl 2012


Blev att hänga lite på Rockaway idag ... köpte inget, men tittade lite. Får se om det blir något köp i veckan :) sen åkte vi bort till DSW (en stor sko affär) och alla hittade skor utom jag! Har 6 1/2-7, som alla andra, så fans inget fint kvar i min storlek. Måste åka dit oftare så jag kan hålla koll!

Efteråt åkte vi hem till Sonja och hängde lite innan det var dags att åka till Frederike och kola på Super bowl !! De hade en egen privat uppfart till huset och även två servitörer som jobbade där för kvällen. Bjöds på massa gott till fotbollen :)

Sunday

Dags att ge sig iväg. Ska möta upp Emmy, Sonja och Nele på Rockaway. Efter det blir det Yoghurt land !!

5th february 2012

Jag tar tillbaka att Red Robin var godkännd! Matförgiftad !! Jag fick ont i magen efter att vi hade ätit där, men jag trodde att det var för att jag åt för mycket mat. Jag var hemma kl 3 i natt, somnade och vaknade med värdens värk någon gång vid fem ... sen kom hela burgaren upp.

Turligt nog mådde jag bättre direkt och mår prima nu. För idag är det ju Super Bowl :)

Big Miracle

USA är väldigt duktiga på att göra hamburgare! Mmm ... och då menar jag riktiga hamburgare! Red Robin får godkännt av mig. Sedan var det dags att gå på bio :) yeeey, Big Miracle var helt okej. Ingen film som man kollar på om och om igen, men den är sevärd. Så fina valarna var ... o stackars liten!

Efter bion åkte jag med Emmy hem och vi fräschade upp oss lite för att sedan joina Nicy och Rene på Zona Thirteen! Det är ju trots allt lördag, börjar vänja mig och tycker att det är roligt att dansa nykter :P och det är kul att kolla på alla andra.

Jag upptäckt att killarna här är ganska korta? Eller? Jag går ju i stort sätt alltid ut i klackar, och här jag har inte haft så höga på mig men jag är ändå lika lång eller längre än de flesta killarna?<

GodNatt

Dinner and a movie

Att det kan vara så himla skönt att vara ensam hemma en lördag? Är ju det vanligtvis under dagarna när barnen är i skolan, men på något sätt känns det mycket bättre idag !! Har ialf städat av lite här i huset, på nedervåningen. Städarna kommer ju inte förens på fredag och det såg inte allt för roligt ut här ...

Ska snart åka iväg och möta Emmy på Red robin, där vi ska äta lite mat innan det är dags att gå på bio. Ikväll ser vi Big Miracle, tror och hoppas på att den är jätte bra :) men har dock lite på känn att det kan vara en tjut-film ?? Sen får vi se vad kvällen bjuder på, några ska ut i Morristown, vet inte om jag orkar hänga på, märks efter filmen!

4th february 2012

Välkommen lördag och ledighet ?? Snart åker barnen iväg och om jag inte har missförstått något så verkar det som att de ska sova över där! Det betyder att jag både är ledig och har huset för mig själv :)

Movie night

Jobbat hela fredagen! Men nu är barnen i säng ... phuu
Men det har gått bra :) de kom hem och då syselsattde de sig med lite grejer, sen var det ju dags för middag och efter det fick Alex låna den andra Twilightfilmen av mig. Medans hon kollade på den gosade Dom och jag i soffan framför Finding nemo. Så himla mysigt och tacksamt när han blir sådär mysig och vill sitta i knät!

Men nu är det lugnt och skönt. I Morgon ska de iväg båda två så jag kommer att vara ledig under dagen !! Wooohoo :) Funderar på vad jag ska hitta på? Bio kanske? Bio och Yogurtland får det nog bli :) får se om jag får med mig någon. Puss och Gonatt på er där hemma ♥

Guess

Bara 6 grader varmt idag, men jag tror nog att nya vår jackan vill följa med ut i alla fall !! Får införskaffa mig i en stor varm halsduk :)

Har gått och spanat in jackan hur länge dom helst och snart måste jag ha en tunnare jacka, så igår fick den äntligen följa med hem.

3rd february 2012

Hej hej!
Blev en sväng till gymmet idag :) försökte träna bort tränings värken! Gick bra, för just nu känner jag inget, men det kommer väl. Avslutade med en solning. Så himla skönt med fredag, även att jag ska jobba.

Pratade även med päronen en stund :) sen skulle min kära far åka till Valentino och hämta upp pizza. hm... ska jag vara helt ärlig har jag i stort sätt inte något sug efter flöt-mat alls. Jag har ju typ bara ätit på Mcd en gång och så White Castle en gång, det är nog det enda? Är ju aldrig bakis så jag behöver inte :P fast en kycklingkebab i bröd från Sibylla (i Mjölby) skulle jag inte tacka nej till!


Älskar texten på ryggen (tshirten jag fick från gymmet) !!

Bad bad computer

Blir nog att köpa en ny dator innom kort :( jag var förberedd på att jag skulle behöva det. Annars får jag köpa ett Windows program, dock vet jag inte hur jag ska få in det i min dator då jag inte har någon cd/dvd ingång ?! Iof böhöver jag ju bara en kod. Ingen vänlig själ där ute som har en kod till Winodws 7 ??

Jag har ju kört med *host*minbrors*hos*nerladdadewindows*hos*utankod* ... men idag ska jag bara vara glad att jag fick igång den eftersom att det stod att jag var tvungen att skriva in min nyckelkod nu. Annars har man bara kunnat trycka bort det. Ursh! Blir att dra VISA kortet!

Som tur är har jag min älskade Iphone och en extern hårddisk. Föresten så har äntligen mina kära päron bokat flygresan hit !! Längtar ♥ men det kommer gå fort, snart är ni här!

Branäs

Fick höra Enas vackra stämma idag :) det var inte igår! Äntligen fick hon fingrarna ur och skaffade Skype. Vi får väl se om det funkar i stugan, annars får du hänga på jobbet och prata med mig!

Skickar med en bild jag tog på Ikea här i USA på senaste besöket ;)

Super Bowl

Redo för söndag :)
Blev en tshirt med båda lagen! Funderar på att klippa av armarna. Får se vad mamma säger ;) tänker ju inte sy.

2nd february 2012

God Morgon tränisvärk!
Känns i höfterna och låren att man tränade igår. Men det är gött ... dock känner jag inget i smalbenen? Borde jag inte det? Eller är de redan så vältränade ?? Blir inget gym idag, utan tar det i morgon istället. Vill ju inte bli liggandes i helgen :D

Fifteenplus

Har vart underbart väder här idag, blev 15+ grader och soligt! Hoppas verkligen att vädret fortsätter såhär :) tycker synd om er där hemma som har det kalt och minusgrader (haha) vad skiljer det? 30 grader mellan oss?

Nä nu måste jag jobba!

Planet fitness

Yes, nu är jag medlem på ett gym! Verkar vara ett bra ställe och jag kommer nog att utnyttja min månadskostnad på 19:99 dollar (139kr) då det ingår solarium och massagestolar i priset!

Blev att springa/gå i intervaller idag, i 65 minuter höll jag på !! Trodde att jag skulle ramla ihop när jag gick av bandet ... haha, skum känsla, för helt plötsligt stod ju golvet still? :P 

Jag är absolut inte van vid att tränna med maskiner på jag alltid gick på pass hemma i Sverige. Men det ska väl gå det här med ... eller gå kommer jag troligtvis inte kunna gör i morgon ;)

Nu måste jag hoppa in i duschen.

 

1st february 2012

Februari !! Hallå där hemma i stugorna. Hört att det är väldigt kalt hos er, vill bara meddela att vi fortfarande har plusgrader. Klockan är nio på morgonen och det är 9 grader varmt, så det blir nog en fin dag i dag med :)

Nu måste jag powernapa innan mitt träningspass :) ... haha, jag vet, att jag bara vart vaken i två timmar :P

No Starbucks for me

Haft en bra arbetsdag. Men det är ju bara tisdag ... onsdag och torsdag kan bli tuffare! Dock blev det inget Starbucks för min del. Mycket tråkigt då det är bästa dagen i veckan typ :) men jag får nog se de flesta av dem på söndag tror jag, om jag har tur och slutar jobba skapligt.

Idag har vi haft jätte fint väder här, 12+ och jag gick utan jacka :) 
Men det blir nog kalt här igen, på söndag pratar de om att vi ska få snö igen! Kan det inte bara få vara varmt och skönt i stället? Snälllllla
RSS 2.0