31th may 2012

Shit! Redan sista maj ?? I morgon är det officiellt sommar , fast det har det nog vart här i en månad alla redan :)

Ligger/sitter ute och kollar på när den lille grejar, mkt ansträngande jobb! Älskar kortveckor och lite läxor :) den stora, hon har en kompis över så de pratar och grejar där inne.

Smile


Grejar med en grej ... sjukt trött. Fick i alla fall sova idag. Dock var det INTE planerat ... hade massa saker att göra. Men man blir trött av all ha fullt upp, och det är därför det är så tråkigt här ;) Nä, nu ska jag ner och laga till lite middag! Puss

30th may 2012

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det världens bästa mamma´s födelsedag !!

Hot

Klockan är snart sex på kvällen och det känns som att kliva in i en bastu när man går ut ... under dagen gick det i stort sätt inte att vara ute. Puuhh, jag behöver en pool!

29th may 2012

Jobbar hela dagen lång, då barnen är lediga från skolan! Nu blir det att åka till parken med den lille :)

28th may 2012

Shit vad dålig jag har varit på att skriva här !! Men har haft så himla mycket kul för mig att det inte har funnits tid till det.

Idag åkte jag och Marcus till Renas sommarhus. Huset låg precis på stranden och det var 100 grader varmt och behagligt i Atlanten.

Vi åt även världens godaste hamburgare till lunch/middag, friterade oreo's och sedan glass :) TACK!

We are the best 2012

Thank you so much for the 12p > Austria, Belgium, France, UK, Slovakia, The netherlands, Iceland, Norway, Estonia, Denmark, Latvia, Spain, Finland, Germany, Russia, Hungary, Israel and Irelan!! =372p (and yes, I know I am late)

... and fuck you Italy for 0p.

27th may 2012

Har nyss ätit frukost med Sabrina. Nu sitter vi och väntar på att klockan ska bli lunch :) så vi kan åka och äta sushi! All you can eat. Passar oss bra.

Puss på er

26th may 2012

Bästa dagen !!

Friday

Började dagen med att jobba i två timmar, sedan var det dags och åka och möta upp "farmor" och lämna barnen. Wohoo, ledig från klockan 11.00. Tog mig en tur inne på Target!

image description

 

Sedan var det dags att åka till Ikea, och påvägen i Newark såg jag denna lite udda parkeringsplats!

Sen hamnade jag i en underbar kö, stod runt 100 lastbilar.



Men sen kom jag äntligen fram, och då var det dags att äta lunch :) 
(nä, tuggade i stort sätt inte köttbullarna, äter igentligen inte köpta)


Hej då!


 

Ja, sen var det dags att åka hem.

image description

 

25th may 2012

God morgon! Ja, vad faan gör jag uppe? Min vänstra axel gör förbannat ont, så jag vaknade, o nu kan jag inte somna ... väntar på att värktableterna ska hjälpa!

Ser att ni kommer få en väldigt fin lönefredag där hemma :)

Before you came into my life
I missed you so bad
I missed you so bad
I missed you so, so bad
Before you came into my life
I missed you so bad
And you should know that
I missed you so, so bad
Before you came into my life
I missed you so bad
I missed you so bad
I missed you so, so bad

Before you came into my life
I missed you so bad
And you should know that
I missed you so, so bad

My hair

Mitt hår har växt så himla mycket sen jag kom hit. Dock måste jag klippa av mig några centimeter då jag upptäckte att topparna blivit lite slitna! Men det växer väl ut igen :)

Jag är bara så himla nöjd över att mitt hår mår bra igen. Jag tror att året var 2010 ... när det hände? Mitt hår gick av på grund av hår blekning. Usch, fast jag tror att jag tog det ganska bra trots att det såg ut som något hunden släpat in !!

24th may 2012

En otroligt dimmig dag här i NJ idag. Fortfarande varmt, men inte åskvarmt som igår.

Nyss hämtat den lille som håller på och grejar här på framsidan, så jag satte mig i trappen på framsidan så jag har koll på vad han har för sig ... Otroligt skönt med "fredag" !!

HM.se

Varför hittade inte jag något av dessa plagg i butiken? Alla fashion for aids kläder försvann så himla fort :(

23rd may 2012

Har vart så himla varmt och mörkt idag så att jag gick runt och väntade på ovädret. Sen kom första blixten och sen dess har det öst ner regn och det blixtrar så högt och kraftigt att huset skakar !!

Nu hör jag att åskan har flyttat sig lite längre bort ... trodde att jag skulle bli döv. Tror aldrig att jag har uppleft så krftiga blixtrar? Tur att jag inte är skraj för dem, har respekt såklart, men tycker att det kan vara ganska mysigt!

Mini cupcakes

Idag var det jag som bjöd på gott till kaffet på Starbucks !! Fick även världens bästa present av dem, de bjuder mig på en fotbollsmatch :D tack alla fina!

22nd may 2012

Äntligen är det över! Tack och gonatt :)
Det första jag tänkte när jag vaknade i morse var "åhh!! måste vara uppe i två timmar..." så nu ska jag ta igen all sömn jag har missat de senaste dagarna. Skönt med kort arbetsvecka och i helgen är jag ensam hemma !!

Night Night

Jag har nyss kommit hem och har krypit ner under täcket ... kollar runt på FB och gillar (=tackar) alla gratulationer. Sedan knackar min HD på dörren och säger att jag tydligen fått ett paket på posten. Awesome !! Fick öppna två paket idag ialf, päronen och Maddes :)
Fasiken, jobbigt det blev när jag öppnade Maddes paket, fint skrivet fina du! Usch ... säger det igen och igen, men jag saknar er där hemma, och det blir ju inte lättare när mina vänner här också åker (syftar på dig nu Emmy): . Nu vattnas det i ögonen, så det är bäst att släcka lyset och sova.
Jag har nyss kommit hem och har krypit ner under täcket ... kollar runt på FB och gillar (=tackar) alla gratulationer. Sedan knackar min HD på dörren och säger att jag tydligen fått ett paket på posten. Awesome !! Fick öppna två paket idag ialf, päronen och Maddes :) o så kort från momo & mofa.

Fasiken, jobbigt det blev när jag öppnade Maddes paket, fint skrivet fina du! Usch ... säger det igen och igen, men jag saknar er där hemma, och det blir ju inte lättare när mina vänner här också åker (syftar på dig nu Emmy): . Nu vattnas det i ögonen, så det är bäst att släcka lyset och sova.

Today

A very pretty dress from Hollister.

 

The day has come

Ny duschad, ny målade naglar och förväntansfull :) Yes! Tror att det kommer att bli en bra dag idag. Dock är ju inte vädret så fint, regnar ... men ser att solen lyser för mig i Sverige !!

Tack för alla gratulationer på FB, Skype och sms!

21st may 2012

Now the time is here !! I'm officially turning 25. As another friend told me ... I have now completed 1/4 of my life! But it feels so good being here and experienc all this, wish I did it sooner !! Love and miss you back home ♥

25 years !!

Good Night

Jag är så himla trött, mina ögon går i kors och jag har inte riktigt koll på vad jag skriver längre ... måste sova! Men jag har haft två helt underbara dagar i fantastiskt sällskap av fina vänner ♥ Jag får skriva mer om det i morgon eller på tisdag!

Något som är skönt är ialf att jag är ledig i morgon vilket betyder att jag får sova, men ska försöka komma upp skapligt, ta en dusch och sedan inta plats framför skype och se om någon vill sjunga för mig :D

Det känns så himla konstigt att folk redan har börjat skriva grattis till mig på FB, men i sverige har jag ju redan vart 25år i 5 timmar! Men här och nu är jag fortfarande underbara 24år, ung och vacker :P ... 47 minuter kvar.

Is it time yet ?

Auto-uppdatering: Nu fyller jag 25-år i sverige !! Grattis till mig på min födelsedag :D

20th may 2012

Jaha då sitter man på Yale och ska snart få en rundvandring !!

I´m done


Sådär, nu är jag klar och redo att åka. Dom kände inte igen mig när jag kom och hälsade på honom med lockigt hår och så :) haha ... så himla söt han är! Han tyckte att jag var finare än vanligt.

19th may 2012

Äntligen är det lördag, ska kliva upp ur sängen snart ... för andra gången då jag var nere och åt frukost för snart en timma sen :) men behövde vila min kropp lite till så blev sängen!

Det blir att åka bil idag :) as nice! Det tar bara en timma med bil, och minst tre med tågen.

Varmt är det med, blir nog shorts och linne idag! Festivallll.

I love the name Bamboozle


Jag har kollat igenom hur vi kommer till festivalen i morgon (vi åker med bil!!) och vad man får ha med sig in och allt. De brukar ju ha en massa regler om olika saker ... längtar så mycket så jag hoppas att jag somnar direkt när jag lägger mig ner :) festival, i morgon har jag vart på fyra olika festivaler ♥ (5st totalt?)

Friday !!

Var på Rockaway idag igen ... men idag hade jag sällskap av Rena & Nele :) haha. Lyckades bara spendera 1 dollar idag, på fransar som jag ska försöka få på mig i morgon!

Nu ska jag greja lite, ska försöka komma i säng tidigt idag!

18th may 2012

God morgon. Sitter på altanen med Iphonen i högsta hugg, kollar igenom så att jag inte missar något. Dock har inte solen kommit hit än, men det är 15+ så jag överlever!

Städarna är här så försöker vara där jag inte är i vägen ...

United States vs Sweden

Har lagt till en till kategori här på bloggen där jag tänkte ta upp lite roliga grejer om mitt nya hem. Skillnader, saker man/jag inte trodde osv. Pusss

Today

Enkelt men somrigt!
Långklänning, HM - Skor, Payless - Väska, American Eagle

17th may 2012

Morgon! Har ni det skönt där hemma? Långledigt och allt ... själv tvättar jag mina kläder, hann inte med så mycket sist. Synd bara att jag inte kan hänga ut det? I Amerika har de inga tork-grejer ute. De är nog rädda att grannarna ska se vad de har i garderoben ;)

See you on Saturday

http://2012.thebamboozle.com/

Well ...

Det ser ut som att jag har vart snäll i år! Har inte öppnat dem än, men ser ju på handstilen vem det är som har skickat ;) bara 5 kvar!


Btw, folk undrar, JA, jag har fortfarande mitt svenska nummer kvar, använder min Iphone varje dag. Dock svarar jag inte om det ringer. Men sms går bra :D

Puss på nosen

Sweethearts

Då har jag haft skype date med mina Päron och sen med Hannah & Signe ♥ dom är så söta mina fina! Saknar er satans mycket. Att det kan göra så mycket ... att bara prata lite med sina fina. Och nu har jag ju haft turen två dagar i rad, lycko mig!

Vegetables

Yes, nu ska jag tydligen ut och arbeta i landet!

16th may 2012

Hellu :) underbar morgon med frukostfigt mellan barnen !! Sedan tjafs med den lille som vanligt nu för tiden ...

Jag ska snart åka iväg med min HD och köpa frön ... ska se om dom har något gott!

Tuesday

Starbucks kväll med tjejerna!

Fick ju skypa med Madde idag <3 det var verkligen på tiden, kommer man inte ihåg när senaste gången var, har det gått för länge. Dock har det blivit så med alla förutom päronen, blev så mycket där ett tag med plugg och fint väder att det inte fans tid?!

Ooo i morgon ska jag troligtvis skypa med Signe & Hannah!

I Love Skype

Fick skypa med Madde idag <3 det var verkligen på tiden, kommer man inte ihåg när senaste gången var, har det gått för länge. Dock har det blivit så med alla förutom päronen, blev så mycket där ett tag med plugg och fint väder att det inte fans tid?!

Ooo i morgon ska jag troligtvis skypa med Signe & Hannah!

Guess what?

Det är verkligen på tiden att tvätta kan jag tycka! Blir nog ett gäng maskiner idag, skulle ha börjat tidigare, men var för lat!

15th may 2012

Är lite smått irreterad ... men det går väl över som allt annat.

Blir nog att jobba sent idag med, men i morgon är min HD hemma så då hoppas jag på att få lite hjälp. Han kan i alla fall laga mat? Om han inte ska ut och åka runt hela degen som vanligt. Nu måste jag villa, vill fasiken känna mig bra någon gång? Känner mig helt slut? Fattar inte?

Only one week left

JA !! Faaan ... även att jag inte är hemma när det händer och att det inte riktigt räknas då det händer i ett annat land , så känns det förjävligt! Usch :( som min HM säger The big two - five.

Jag hoppas att ångesten går över när det är passerat, just nu vill jag bara bromsa tiden och sitta uppe hela nätterna så jag tar vara på tiden som är kvar! Får tårar i ögonen när jag tänker på det!

Long day

Blir att jobba länge idag = lägga barnen! Träligt, men behövde inte gå på Alex softball idag, för det regnar.

Ehm ...

Shopping på Rockaway ... jag hatar att spara pengar :( har i alla fall kryssat av lite på måste listan! Skaffat mig mer jobb också, puh , fast det är ganska kul ändå ;)

Det blev i alla fall en jätte god lunch på mitt favorit sushi ställe, där är fisken så god/färsk att den smälter i munnen!

14th may 2012

God morgon solstrålar! Vist är det härligt med måndag? Ska åka iväg snart och fixa med lite grejer :) ska nog se till att jag får äta lite sushi med, har vart sugen efter det i flera dagar nu!

Green

Vi har faktiskt haft en väldigt fin och varm dag idag. Min familj var ute på båten på eftermiddagen och alla var röda när de kom hem :)

Nu har vi precis ätit grillade hamburgare (mums) haha, och jag åt min HM hamburgare med blåmögelost på! Så himla gott, dock lite jobbig situation ;)

Nu ska jag återgå till min säng!

13th may 2012

Jag vill inte att helgen ska vara slut alla redan !! Urch , idag har jag bara slöat hela dagen. Är helt slut efter gårdagen? Jag försökte skypa med päronen med, men det gick inte så bra idag. Så vi ska väl försöka i morgon igen ... inte ens Viber ville fungera idag! Yes, jag är så stolt över att säga att min kära pappa är numera en Iphone användare !!

Pössss

I'm done

Jag är helt slut! Aldrig mer ... jag är så glad över att Sabrina och jag tog ett syskonpar så vi kunde hänga hela dagen :) dock var de två tjejer på 12 och 15 år som inte pratade, de bara gick och vi fick springa efter! Det som var bra var att de trivdes i hoppborgen, så de två sista timmarna var väl inte så ansträngande ;) vi satt i gräset och mumsade på efterrätter!

Haha ... godnatt mina kära

Sunny

Chillar på Starbucks med Sabrina innan det är dags att åka iväg :) de har 50% off på alla Frappocino, så det blev en stor med jordgubbssmack idag!

12th may 2012

Shortsen och tubtoppen är på! Fasiken vad gött väder, det hade jag inte väntat mig :) 22+ i morse vid 10 tiden och nu ligger temperaturen på 24 grader. Synd dock att jag inte kan ligga ute och stecka, ska iväg och vara Volontär.Känns faktiskt riktigt bra !! Jobba gratis liksom, är inte det allas dröm :P

The American way

Sitter på ett Dinner här och har nyss ätit kvällsmat/frukost? Vi bowlare (jag kom delad etta och sedan delad tvåa, av fem) sen var vi tvungna att äta. Det bästa här är ju att alla "områden" har ett Dinner och de är i stort sätt öppna 24/7!

Med det säger jag Gonatt och godmorgon till Sverige :)

Friday

Så himla underbart med fredag. Ikväll ska jag iväg och kasta klot med några ... eller vi blir nog ett par stycken. Måste dock be om min lön då min HM verkar ha glömt bort den igen. Nä, nu måste jag försöka få lite ordning här!

11th may 2012

Det här inlägget går till mina två jätte fina vänner hemma i Mjölet. Martina som fyller 24 år (iår får jag inte höra de underhållande ljuden hon brukar göra när hon öppnar presenter) och Oscar, min gamle vapendragare som blir hela 28 år.

Hoppas att ni har haft en riktigt bra födelsedag, saknar er ♥

Say Bye

Hemma efter sämsta Starbucks hängett någonsin! Det var inte alls roligt att säga Hej då idag ... jag vill också börja min resemånad i morgon.

Nä, vet inte vad jag ska skriva :( förutom att jag åt en väldigt god pop(s) från Starbucks! Godnatt!

 

10th may 2012

Har nyss Skypat med mina päron, står och väntar på att min mat ska värmas klart så jag kan äta lite innan barnen kommer hem. Torsdag ... betyder att det är fredag i morgon! Att jag längtar efter helg :)

And then?

Haha ... evigheter sen jag såg den filmen. Den var lika bra som vanligt och jag lång och skrattade som vanligt till filmens alla dåliga skämt :)

9th may 2012

Har inte ätit några halstabletter idag :) än så länge ialf! Dock är jag fortfarande trött, så ska blunda en stund. Men nästa vecka får det vara nog, börjar bli raslös av det här ... får sätta igång med träningen igen, ska bara sova klart först!

Bye bye's at Starbucks

Idag var det sista gången jag träffade Emmy och Wiebke på tisdags Starbucks !! En mycket sorglig dag ... så nu är det jag och tyskarna (om inte Tove kommer såklart). Men jag fick lov att prata på svenska om jag kände för det ;)

Pussss

8th may 2012

Barnfri nästan en timma tidigare idag! Underbart, det ska firas med ett bad (i badkar), något avsnitt av House och sömn. Hoppas på en frisk Maria i morgon, känner mig hyfsat ok idag!

7th may 2012

Det är helt sinnes att jag redan har spenderat 6 månader i USA. Jag kan inte riktigt få in att jag redan är här, det är maj och nu börjar nerförsbaken. Jag menar ... ska ju bara vara här lika länge som jag redan har vart här och om det gick såhär fort kan man ju undra hur fort resten ska gå?

HALF-TIME

The last night before a new week

För att ni där hemma ska få en liten inblick i hur billigt det faktiskt är här (spec. på outleten) så ska jag skriva ner vad jag fick med mig hem för ungefär 1500kr.

Victoria´s Secret - 3st BHar, 1st "morgonrock", 3st finare sovlinnen
Hollister - 3st klänningar
Abacrombie & fitch - 1 par shorts, 1 bikini
F21 - 1st lång kofta, 1st linne

Pusss ♥

6th may 2012

Sitter i min säng och tittar ut över min säg som är täckt med gårdagens inköp :) det var lätt den bästa shoppingdagen här i Amerika och jag kommer att åka fler gånger.  

Efter shoppingen åke vi hem till Wiebke en stund för att frächa upp oss innan Sonjas födelsedagsmiddag. Det var jätte trevligt och allt, men maten var pinsamt dålig och jag kommer aldrig mer gå dit för att äta igen. Sen åkte 6st av och vidare till Morristown (jag var inte allt pepp och ville bara åka hem) vilket vi gjorde rätt tidigt. Somnade så fort jag la mig ner hemma hos Emmy!

Nu idag har vi hängt i en park i Chesten och bara umgåts och ätit massa gott :) 

5th april 2012

God morgon :) jag är redan uppe och redo för att åka och shoppa !!

Blir att åka till en outlet idag :) senare ikväll blir det middag och kanske utgång med tjejerna.

Night Night

Dags att sova, har skypat med Emmy i typ två timmar nu :) har bäddat ner mig och inser att det kommer bli en hård natt ... svettas typ alla redan (dö varmt här inne, kl 11 och 16+) och så kommer den underbara hostan så fort man läger sig ner!

Ha en bra dag!

Friday

Vad gör jag? Sitter i köket och kollar på när den lille leker ute ... den stora är i sitt rum och spelar the sims (mkt avundsjuk), min HD vilar innan han ska iväg och jobba natt, men frågan är vart min HM är ?? Jag vet att hon är hemma, men ser henne inte, så antar att hon också vilar? Älskar när man blir informerad om läget :)

Commercial :)

4th maj 2011

Kom hem för 30 minuter sen ... har vart ute och fart och kring med min HD. Han lämnade in sin Pick up truck för däck-byte i morse och i väntan på att det skulle bli klart bjöd han på en Frappuccino och bio. Blev att kolla på The Avengers, tror att den kom ut idag? Helt okej, Hulken var ju lätt bäst !! Jag vart nog inte så omtyckt där inne då jag hostade som en tok tills jag till slut behövde springa ut till bilen och hämta halstabletter ... sen behövde jag springa ut en gång till för att jag höll på att kissa på mig!

Nu är jag hemma och pratar med päronen. Tror att jag har jobbat klart alla redan så båda föräldrarna är hemma...

Viber

Kära iphone vänner (& möjligtvis ni andra konstiga mobil-användande vänner)! Gå in och ladda ner Viber?! Jag har dock inte internet på mobilen hela tiden, men väldigt ofta då det finns WiFi överallt här :) och hemma är jag ju ganska ofta och där är jag alltid online!

Ni som har Viber kan i alla fall texta och ringa mig när ni vill
(Woohoo?) eftersom att det är for free.

Märkt att ni tycker att jag inte är online på Skype tillräckligt ofta, och nä jag sitter inte vid datorn så jätte ofta när ni i Sverige är vakna :) Puss

 

From Saturday

Haha ... ser lite stel ut på första bilden :) men det kan man verkligen inte säga att jag var senare på kvällen!

3rd april 2012

Snart dags att börja jobba! Har fördrivet min förmiddag med att kolla på massa avsnitt av House. Han är ju för härlig :)

Good Night

Har som sagt väldigt ont i halsen, ingen hosta eller så, bara hes och har ont. Min HD skulle ha get mig något emot det i morse men han hann inte innan han gick och la sig.

Jag kikade lite i skåpen men de har så mycket och jag vet inte vad som är bäst!

Fick i alla fall denna hals-spray nu på kvällen. Man skulle ta ett spray och låta det värka i 15sek och sedan spotta ur ... ja, efter de där 15sek var halsen och halva tungan bortdomnad :D woohoo för USA och allt bra de säljer! Nu kan jag sova gott. Puss på er söta <3

In the middle of the week

Att det är jobbigt att klaga när man har det bra? Otacksamt! Jag måste nog ändå säga att jag är väldigt lyckligt lottad som fick en sådan bra familj :) jobbar sällan senare mer än 35 timmar i veckan (max är 45, och många familjer utnyttjar självklart varenda minut), är ofta ledig eller har sällskap av min HD under någon/några dagar i veckan, och barnen är OFTAST väldigt snälla när jag är ensam med dem.

Men självklart fins det en baksida. Familjen är inte perfekt, inte på långa vägar. Fast det tar inte på mig, jag kan bara tycka att det är sorgligt. Man kan inte ändra någon annan innan man tar hand om sig själv!

Jag vet, lummigt inlägg, men så är det ibland. Jag mår bra ialf, bara glad över att jag inte är född här ;)

Work work

Har fixat med mitt CV. Jupp, jag är nörd och tycker faktiskt att det är kul! Dock har det blivit väldigt långt nu, funderar på om man ska ta bort lite gammalt skräp eller om man ska behålla allt? Det får ligga kvar sålänge så får jag väl höra med någon senare hur jag ska göra.

Ska väl försöka knåpa ihop en personlig presentation någon gång med. Så att man kan börja söka jobb innan man kommer hem kanse? Kan ju inte sitta arbetslös och utan pengar :(

2nd may 2012

Träligt väder idag. Varmt, men så regnar det till och från. Jag ligger i sängen och värmer mig, min hals är inte alls bra idag ... har klunkkat i mig massa te för att lindra. Det ända bra just nu med vädret är väl att den stora troligtvis inte kommer ha någon softball match idag :)

Nähä.

1st may 2012

MAJ !! Attans vad gött det känns :) Just det, maj blommor, mamma, kan du köpa en sådan för mig i år? En liten? Annars har det vart en väldigt bra dag. Pratade med päronen på förmiddagen och nu på kvällen var det Starbucks! Dock hade jag väl ingen drömdag med barnen, aldrig behövt skrika så mycket som idag ... puuh

Sen är det ju bara 21 dagar kvar ... tills det är en helt vanlig födelsedag. Hoppas inte att jag glöms bort från släkt bara för att jag sitter här! Har ett konto som kan fyllas på :D HAHA !! Nä, men vill bara skriva att det inte behövs skickas något, för allt ni skickar "måste" jag också ta med hem. Och vikten på väskorna är redan ostabil.

Pusssss
RSS 2.0