Octoberfest

Då var lördagen över , kom nyss hem efter att ha spenderat kvällen med Jenny. Började med att åka till Oktoberfesten (som egentligen var bajs) men vi hade riktigt kul. Köpte tyska efterrätter och jag stod för ölen (då Jenny är för ung för att dricka i detta land = smuggel). Sen åkte vi vidare till en bar där vi hört att de ej kollar ID i Chester. Blev lite ... ehm ... kommer ej på ordet , men vin med bubblor i! Skulle haft en halv flaska med det fans inte ??? så vi fick ta en hel?! Haha. Aja , nu ska det sovas! GodNatt

Flopsy "The Not-So-Shabby" Wombat

29th september 2012

Har myst , skypat och kollat på film idag. Ska snart åka över hem till Jenny , blir nog Octoberfest i eftermiddag och kanske bio ikväll. Får se hur det blir! Ska även hämta upp en ny svensk tjej idag , är på tiden att det kom en till svensk tjej hit kan jag tycka !!

Friday

Jobbade sent idag , mkt senare än vad jag hade tänkt mig! Men fick bli en kaffe med Nadine efter mitt pass , behövdes idag kan man säga.

Ser ut som att det blir oktoberfest i helgen, vet dock ej om jag ska gå på lördag eller söndag än?

Måste ju packa väskan någon dag med. Hihi!

Why ?!!

Det är fan inte långt till bilen , men jag lär bli blött ändå !! Älskar regn ^^

28th september 2012

Redo för att åka till gymmet igen! Dock glömde jag strumpor igår vilket resulterade i att jag fick springa utan = blåsa på hälen! Får se hur det känns ... sist det hände fick jag ett stort sår och ajaj!

Bara eftermiddagen kvar, sen hela måndagen och tisdag morgon kvar att jobba innan det blir semester !!

How many miles

Hemkommen igen! Kommer att sakna möjligheten att träna på morgonen/förmiddagen. Det är så himla skönt och så har man resten av dagen till annat.

Räknade nyss ut hur långt jag springer som "uppvärmning" (innan gymmet) varje gång jag är där. Brukar bli minst 2 miles = 3,2 km. Det var mer än vad jag trodde faktiskt, brände även 185 kalorier. Haha!

Nä, kalorier och kroppsvikt kan jag faktiskt inte bry mig minde om än vad jag gör! Jag tränar för att må bra och framförallt för att jag kan sova så himla mycket bättre när jag håller igång! Och en god nattsömn är väldigt viktigt för mig!

27th september 2012

Då var barnen äntligen i skolan igen och jag är ombytt och redo för att ta mig till gymmet! Hoppas att allt är bra där hemma, puss.

iPhone5

För ett par dagar sen fick jjag u "leka" med den nya mobilen som iPhone har get ut! Vilken känsla , blev lite kär. Den är större (längre , men smalare) men väger betydligt mindre. Jaaa ... vill ha , jag har ju lovat mig själv att ta 4s när jag får byta mobil , för att jag inte vill ha så höra räkningar ... men det kommer bli svårt att hålla.

Better and better

Ja, den här dagen blir bara bättre och bättre! Nu har jag även fått prata med pappa , Ena och så har jag fått ett långt mejl från Emmy. Nu längtar jag bara tills jag får sluta jobba , så jag kan sätta mig ner och kolla upp allt!

26th september 2012

Jag är så lycklig att jag vill gråta just nu! Bästa dagen i mitt liv? Haha, nä men bästa dagen på länge. Jag kan dock inte gråta då mina barn är hemma idag på grund av någon röddag , så istället hoppar jag runt som en tönt här hemma!

Anledningen till min lycka är att jag kanske = förhoppningsvis har jobb direkt när jag kommer hem OCH att jag tror att jag har fått mitt flyg hem! Dock fattar jag nada, måste nog kolla på min dator! Återkommer när jag har mer info!

Tuesday

Det är snart dags att börja jobba igen. Haft en väldigt bra/trevlig/underhållande tisdag , då jag har pratat med två av mina fina vänner , Signe och Madde ♥.

Nu sitter jag och leter jobb , och har hittat några som jag ska försöka söka ikväll. Sen kollade jag efter lägenheter också när jag ändå var i farten och det finns ju självklart inga att hyra! Fans en liten etta med kokvrå (!!) för 2000 och så en tvåa för 5000. Jag väljer helst inget av dem.

Dock var jag ju självklart tvungen att kolla köplägenheter med. Fans två ute och en av dem skulle passa mig perfekt !! Blir så ledsen att det alltid ska finnas bra saker ute när jag inte kan köpa något. Någon som vill låna mig 115 000kr tills jag har fått jobb?

25th september 2012

Pratat med Signe <3 , vart på gymmet , duschat , ätit lunch och nu ska jag plocka i ordning på mitt rum.

Ska även kika om jag hittar Kindle "papperwhite" på nätet , blev väldigt irriterad när jag var på Stapels förut! Om det är fraktfritt på Amazon blir det nog ett köp!

So sad

Var tvungen att åka och byta storlek på en BH som jag köpte förra veckan , råkade tydligen få med mig fel hem.

När jag var klar inne på VS så gick jag förbi F21 på vägen ut till bilen. Attans , var ju tvungen att gå in och kolla , hittade 5st klänningar som jag bara måste ha !! Typiskt att de ska ha så mycket fint när jag inte får shoppa.

Men nu kan jag inte sluta tänka på dem <3

24th september 2012

Nyss hemkommen från gymmet! Har bara en rinning näsa och lite töntig hosta kvar , så idag var det dags. Skönt var det ialf , nu kokas det ägg till lunchen och sen blir det dusch!

Shit

Ser ni? Jag har i stort sätt bara fem veckor kvar att jobba! Är inte det stört? Haha. Vafaaan, nu blev jag stressad över det med.

Hollywood baby

Yeah !! Mitt boende i L.A är äntligen bokat. Jag kommer att bo i Hollywood på ett hostel i 7 dagar innan jag åker på min bussresa. Nu är det bra flyget till L.A som saknas. Känns awesome!

Hollywood baby

Yeah !!! Mitt boende i L.A är bokat. Jag kommer att bo i Hollywood på ett hostel i sju dagar innan jag åker på min bussresa! Nu är det bara flyget till L.A som saknas. Känns awesome!

23rd september 2012

Jag är verkligen på bättringsvägen !! Gud så skönt att det inte blev värre och att det gick snabbt. Mycket villa, grönt te, mörk choklad och filtar gör susen!

Doing my hair

Jag känner mig faktiskt bättre nu , ätit massa god mat och sånt! Så har försökt mig på att locka håret med min miniatyr plattång. Haha. Nu har jag affro hår <3 men det var lättare än vad jag trodde att det skulle vara!

Dreams

Åhh , vill så gärna ha ett jobb när jag kommer hem! Jobba ihop lite deg så att jag kan flytta hemifrån igen.

Jag har så många olika önskningar om vart jag vill bo. Skulle mkt väl kunna tänka mig att flytta till Stockholm (dock är det lite för dyrt, då jag vill ha eget;) , Linköping skulle också vara kul , men då vill jag ju ha jobb där också såklart! Annars får jag väl helt enkelt "nöja" mig med Mjölby.

Men ska jag bo kvar i hålan så skulle jag definitivt vilja ha ett LITET hus. Ett litet rött hus, nära stan, eller "i" stan. Får jag inget centrum kan jag väl få lite gräsmatta ialf? Haha

22nd september 2012

Tagit på mig min mysdress (som om det vore ovanligt??!) och krypet ner under en mysig, varm filt i min säng!

Idag ska jag bra kurera mig, min värd-familj är och campar. Så är ensam igen <3

21st september 2012

Äntligen fredag! Ska snart åka och möta upp min HD som ska lämna in bilen för att byta bromsarna. Är på tiden kan jag tycka, knarrade som bara den i helgen.

Skulle ha inhandlat en Kindle idag, men fick då reda på att uppdateringen "papperwhite" kom ut för tre dagar sen, så väntar tills på tisdag då de troligtvis har fått in den!

Blev dock ett cover från Walmart som jag har kikat på läääääänge.

Heey

Shit , vaknade upp och kände mig förkyld. När båda barnen var i skolan däckade jag här hemma. Fick tvinga i mig något att äta. Det här har jag varken tid eller lust med ... bäst att ta det lugnt och lägga sig tidigt ikväll.

20th september 2012

Trodde jag hade en bra morgon ... den stora var redan uppe och klar när jag gick upp? Fruktansvärt ovanligt , så jag frågade henne först om hon hade get Broc mat -Yes ... efter en stund frågade jag om hon hade vart ute med honom -Yes ... sen kom Broc fram till mig och lämnade mig inte ifred så jag frågade sammanlagt tre gånger om hon hade vart ute med honom , och det hade hon ju.

Sen så skjutsade hennes mamma henne till bussen och jag var på väg upp för att väcka den lille men kände då att det är lika bra att gå ut med Broc så att han inte kissar inne. Samtidigt kollade jag hans skålar ... båda var torra och ingen Broc hade ätit där i alla fall. Så jag fick ringa min HM och be henne fråga den stora en gång till och då hade hon ju inte gjort något av detta !!!!!!! ARG! Hon satt på sig röv i soffan i 15min och valde att ljuga för mig istället för att ta hand om SIN hund.

Hade jag inte kollat hade han inte fått mat innan fem på eftermiddagen.

Dinner time

Nu ska jag iväg på middag med ett gäng glada tjejor! Ha det gött där hemma. Puss och God Natt

Btw

Så kan jag tidigast få reda på mitt datum för flyget hem tidigast om en vecka!

Är inte det spännande ??!

Finelly

Ahhh ... Äntligen gick det att uppdatera min älskade mobil! Har ju försökt från och till hela året , och nu på det senaste har den ju vart så himla slö.

Men idag tog jag mig tid att greja! Så jag tömde den på bilder (bara över 2500) och sedan fick jag börja med att återställa mobilen och sedan gick det äntligen!

Nu känns den som helt ny <3 och jag är kär på nytt!

19th september 2012

Gooood morgon , god morgon! Sovit gott? Jag sov som en prinsessa och vaknade pigg och glad. Har även haft en bra morgon med barnen samt hittat nya gooooda flingor.

Nu ligger jag i sängen , redo för en sväng till gymmet. Blir ben och rygg idag igen, woohoo. Fick ju köra överkroppen igår och det är inte lika kul!

Employment

Tänka sig! När jag kom hem från gymmet idag såg jag att jag hade fått ett roligt mejl. En förfrågan om jobb !! Dock kommer jag hem till Sverige för sent , men det finns hopp om framtiden.
 
Alla er som läser detta , om du vet om något jobb som jag kan söka , vad som , tipsa mig.

18th september 2012

Jag ska snart åka till gymet. Är inte alls pepp idag , regnar och blåser ute , så promenad blir det inte = gym! Man får ju helt enkelt tänka på att allt blir så mkt bättre när man väl är där.

Pussss på alla fina , om 50 dagar är jag klar <3

Time

Önskar att jag tog mig tid att lägga upp nya album med bilder på FB. Har så himla många fina bilder och det är ju synd att de bara "ligger och skräpar" , men det blir väl ett (läs några) gamla hedliga album när jag kommer hem. Verkar ju se ut som att jag kommer att vara arbetslös så tid lär ju finans!

17th september 2012

Idag har jag gjort nada. Bara legat och glot runt på internet. Väntar på att min familj ska komma hem!

Sen i fredags har jag låtit Broc sova i mitt rum! Normalt får han inte ens komma in här. Men han har sköt sig hyfsat bra , han har väckt mig med till tvättande av sig själv några gånger ??! Ja, han är väldigt högljudd då , tydligen. Men lite mysigt har det vart.

16th september 2012

Blev en resa till Philadelphia idag med fyra (relativt nya) tjejer, Saskia, Freda & Alina. Det var en väldigt mysig stad, rent och fint. Vi (jag lämnade hemmet innan tio) för att plocka upp den första vid 10, sen kom jag hem igen klockan 8 på kvällen. Trötter kan jag lova!

15th september 2012

Har bara myst idag. Vovven och jag har hängt <3 dock inga långa promenader då mina lår är döda! Nu har jag gjort mig fin och ska åka över till Kristin sedan blir det NYC med några tjejer.

Ikväll ska vi på en Brodway show !!

Week 37

Sista rycket innan hemgång! Har ju haft två väldigt lata månader när barnen hade sommarlov.

Började lite smått den här veckan med långa morgonpromenader. Men idag tog jag tag i det och åkte till gymmet. 40 min på bandet , sedan körde jag ben , rygg och mage (mina personliga favoriter).

Nu ska pannkaksmagen bort! Haha. Avslutade det hela med 10 härliga minuter i solariet.

14th september 2012

Vaknade upp i ett tomt hus. Älskart lika mycket varje gång!

Så jag började med en härlig sovmorgon. Sedan blev det frulle innan jag åkte iväg till gymmet för ett ordentligt pass!

Efter det åkte jag till bibloteket för att låna några filmer , sedan blev det en sväng till CVS för lite nödvändigheter!

Nu blir det dusch och sedan en film , sen är jag redo för kvällen!

Old people

Idag kom mormor och morfar hit , inte mina men barnens. Jag älskar gamla människor (så länge de tar hand om sig själva ;) . Det har i alla fall vart jätte kul då mormor och jag lagade mat och umgicks hela dagen ... saknar min mormor även att denna gjorde ett utmärkt jobb.

Haha. Fick några plus med , hon berömde mig väldigt mycket under middagen och serverade mig mat (den enda) och sa att jag skulle få hennes köttbulle recept! Woohoo. Alla vet ju hur hemliga dom är.

Today ... or two days ago

Jag kollar ju i stort sätt inte på tv här borta , fins inte tid och när jag har tid lägger jag den hellre på att läsa <3

För två dagar sen började de tydligen med att man måste ha en boxer till varje tv som man vill använda , I know dom är lite sena. Jag hade inte en aning om detta då jag inte har haft på den! Haha

Först fungerade inte boxen , nu fungerar den och jag har tillochmed "info" om program och vilken kanal jag är på nu! Lycka ?!

13th september 2012

Jag gillar fort. inte att ta hand om barnen (läs den stora) på morgonen. Attityd! Puuh ... bara en liten kvar som ska bli redo för en dag i skolan.

12th september 2012

Jobbar kväll/natt idag igen. Värd föräldrarna är ute på middag med sina vänner! Känns helt okej då jag bara har i morgon kvar för den här veckan , sen är jag hundvakt!

Älskar att dagarna går så fort nu när barnen är i skolan , och idag gjordes första läxan för terminen. Matte och det gick super , då jag under min tid här har fått honom att älska matte ^^

11th september 2012

De pratar om det överallt på teven idag ...

Happy

Min HM kom nyss hem från sitt stora slutliga test. Det hon har pluggat vid sidan av jobbet sedan jag kom hit.

Hon klarade det! Det är verkligen jätte skoj och ikväll får vi fira :)

Healthy

Vill man sälja något här i USA så ska man se till att ha den texten på förpackningen. För chokladpudding är ju himlans nyttigt!

10th september 2012

Jag håller på att frysa ihjäl! Det är bara 13 grader ute , turligt nog ska det bli upp mot 22 under dagen. Inga mera shorts på morgon promenaden. Det börjar glida mot höst här med , och det uppskattas inte.

9th september 2012

Härlig dag! Speciellt i morse klockan 11 när det var dags att försöka gå upp. Kvällen igår (lördag) var helt awesome och jag är väldigt glad över att jag bestämmde mig för att följa med till sommarhuset.

Vi började med häng på en väldigt blåsig strand, sen åkte vi över till andra sidan av ön, när det började regna åkte vi hem och lagade middag och sedan gick vi på spriten! Woohoo. Tror att vi gav upp någon gång vid fyra inatt.

Idag gick vi ut och åt frukost sedan hängde vi på stranden innan hemgång ♥

Good night

Dags att sova , det är ju trots allt en dag i morgon också ^^

Beer

Ikväll ska även jag få bli onykter! Med tre tyskar (OBS, två är från Österrike) så det är ju nästan som att vara hemma på Oktoberfesten! Haha :)

Todays trip

We made it! Vi fick till och med några stunder i solen på stranden , dock blåste det storm :P och jag har aldrig haft så mycket sand på kroppen som jag hade när jag kom tillbaka till deras beach house.

8th september 2012

Härligt med lördag och ledighet! Ligger i sängen och väntar på att tjejerna ska komma om hämta upp mig. Dock är det väldigt oppept väder här idag , hoppas att solen lyser där nere.

Big , no , it's Huge

Mina värd-föräldrar kom nyss hem och så gick min HD ut med hunden en sista gång för natten. Då fick han syn på denna , det är lätt den största vilda spindeln jag har sätt. Den har en kropp som är större än en geting och maffiga ben till det ... sova? Får se hur det går nu!

Working night

Idag ville mina värd-föräldrar gå ut och fira deras årsdag (sedan de gifte sig, kommer ej på vad det heter på svenska!). Så då ställer man snällt upp och jobbar.

Fick även ett roligt samtal nyss , blir nog att åka iväg med tjejerna i morgon till söndag! Woohoo :) Jag behöver verkligen det! Tänka på annat.

Morning walk

Som jag har längtat <3 vart så glad när den lille ville gå med hunden till hans buss i morse. Broc har nog längtat lika mycket som mig! Fins inget skönare än en morgon promenad. Dock kändes det alldeles för mycket i kroppen , kommer bli jobbigt nästa vecka på gymet.

Nu blir det film , sen när städarna är klara blir det en powernap.

Vomit

Jag är så trött att jag mår illa. Vet inte ens om jag sov mer än två timmar i natt! Men det får jag skylla mig själv då sommaren bestod av sena kvällar och långa morgnar i sängen ...och det blir ju alltid värre när man "måste sova".

7th september 2012

2 månader , 8 veckor +5 , 61 dagar kvar som en AuPair !!

Fish

Inte trodde jag att filéa en fisk skulle vara något jag skulle få lära mig under mitt år här borta. Men nu är det tredje gången som jag gör det och det går snabbare och bättre för varje gång!

Finelly

Idag var det äntligen dags gör barnen att börja skolan igen! Vilket gav mig mina SEX timmars ledighet tillbaka. Idag och i morgon spenderas de i en mjuk skön säng/soffa. Nästa vecka kör vi gymet igen!

Jag kan inte annat än älskat.

6th september 2012

Idag hände det!

Hot

Det här är något som min kära bror skulle tycka väldigt mycket om. Haha. Jag slickade på den , det räckte för mig!

5th september 2012

Lagar middag , tidig middag då den lille ska iväg på flagball! Sen blir det nog Starbucks för mig ikväll igen.

Starbucks

Äntligen är alla tillbaka (av dem som är kvar). Vi har varit så få under sommaren , men i dag var vi runt 15st tror jag! Många nya , många trevliga nya :) riktigt skoj idag. Dock är vi alldeles för få som är över 21 ... tror att vi bara är 3 st faktiskt!

Provade på Pumpkin Spice Latte idag och jag älskade den! Muma.

The Library

Kom nyss hem från ett besök på biblioteket. De har så himla många filmer och det är gratis att låna ^^ (har vi det hemma?) Så barnen hittade 5st var och jag hittade fyra stycken.

Nu blir det film-mys och regnet smattrar mot rutorna!

4th september 2012

Lider av hemlängtan (kan också vara "jagvillåkatillvästkusten" längtan) ... men jag har fruktansvärt svårt att slappna av och somna om kvällarna/nätterna nu.

Var uppe efter tolv i natt och sorterade väskor (blir nog att skicka hem ett paket). Jag vill packa min resväska och bli klar , men inser att det skulle ge helt fel signaler till min värd familj!

Miami

Efter MYCKET om och men är det bokat. Visste ju sedan länge vart jag ville bo , men jag har letat bra/billiga/smidiga flyg hela dagen. Sen när jag ville boka dög inte tiderna åt min HD som är hemma hela veckan?! Då vart jag irriterad och gav honom datorn så han fick leta fram tider som passade.

Aja, nu är det bokat ialf. Tog längre tid än väntat men men. Får väl boka L.A i morgon eller så ... eller där vet jag ju också vart jag ska bo och jag måste vara på flygplatsen i L.A senast 15.00 så det finns inte så mycket att välja på. Måste bara informera dem om det , innan jag bokar ;)
 
Den 2ra - 7de Oktober kommer jag ligga på stranden och njuta !! < för det är jag värd!

3rd september 2012

Sitter och kollar flyg. Idag ska jag boka allt hade jag tänkt , så att jag slipper oroa mig mera. Boende har jag i stort sätt redan bestämt , både i Miami och L.A (ska kolla lite till i L.A) men annars så är det bara billiga flyg som ska bokas!

Ska bokas ,
Flyg till och hem från Miami
Boende i Miami

Flyg till L.A
Boende i L.A

Sunday

Förutom att boka flyg till L.A och boende där , ska det även bokas en resa till Miami !! Jag bad min värd-familj om ett datum för min andra semester vecka. Spelar ingen roll för mig när jag åker så jag tänkte att jag skulle åka när det är som smidigast för dem. Så första veckan i okt flyger jag.
 
Jobba en månad - SEMESTER - Jobba en månad - RESEMÅNAD - Sverige ... låter det inte underbart? 
 
Asså det är ju inte konsitigt att jag inte kan sova om nätterna när det är så mycket som händer, ska även klämma in en vecka i Boston mitt i allt. haha. Men jag gillar när det händer mycket , gör att tiden går fortare.

New in

Äntligen har man införskaffat sig ett par låga , vita Converse. Känns himla bra , måste dock gå in dem lite då vänsterfoten känns lite udda.

2ra september 2012

Seg! Hade svårt att somna igår (mycket att tänka på) och vaknade alldeles för tidigt idag , kunde inte heller somna om! Ska väl försöka ta tag i den här dagen med...

00.00 & 20+

Jag var dööö trött vid nio tiden på kvällen , men så började jag hänga runt och kolla på lite kläder <3 nu är jag pigg och svettas ihjäl. Varför har vi inte på AC'n längre? Tur att man har fläkt i taket ... 20 grader varmt ute nu klockan tolv på natten.

To much

Jaha. Ska man ta tag i det sista shoppandet?

Blir nog att köpa en Kindle för 75 dollar. Känns inte som att det är värt att betala det dubbla när jag ändå bara ska läsa på den?

Sen fick jag ett rabatt kort som jag ska använda till att köpa ett par Converse. Här kostar de 40 dollar (=280kr). Sug på den ni ;)

Sen måste jag även använda rabatt kortet från VS och köpa en nude färgad bh.

Puuh ... Stackars mig som MÅSTE köpa alla dessa saker. Jag som försöker spara.

1st september 2012

Då var vi inne i september månad! Solen lyser fortfarande på 31 grader. Klagade inte när vi åkte över till familjens vänner som har pool! Det bästa är att barnen fortfarande är kvar där och jag vet att jag inte behöver jobba.

Den här veckan har det vart varmt, men det börjar bli behagligt/jag kan vara ute varmt och det gillas!

Kunde aldrig föreställt mig att det skulle vara så underbart väder i New Jersey! (det kunde ju tydligen inte mina päron häller , innan de kom hit! haha)

Kommer sakna detta väder något enormt!

Dollar store

Mitt första besök i en "Dollar Store" gick bra, en ordbok samt en choklad rikare och bara två dollar fattigare!

Var även och kollade på en Kindle. Kan inte bestämma mig om jag ska ha den för 75 dollar eller en med touch för 149 dollar?? Ska ju bara läsa på den så jag vet inte om det är värt att lägga de där 75 dollarna extra? Svårt ...

RSS 2.0