Tomorrow it's wednesday

Signade inte upp idag för engångssumman skulle vist bli billigare i morgon :) så då ska jag försöka köra mitt första pass med. Kommer döööööö .... hehe! Fick en rundtur idag och lite mer papper om öppetider och så!

Nu sitter jag och skypar med Madde :) sen är det sags att åka och hämta Dom.

On my own

Oh herre ... vi får väl se hur det här går :P jag är inte övertygad! Men men ... kanske borde investera i ett par öronproppar ?? Tycker att man borde få det på Au pair skolan, det behövs nämligen ibland.

Nu > åka till gymet!

Converse

Jag skulle vilja investera i ett par lite mer somriga Converse än mina svarta ...

Dessa skulle jag verkligen vilja ha, om man hittar dem ;)

Dessa var fina med, tror nog att det blir en låg-model den här gången?


31st january 2012

Hej, idag är det sista Januari! Redan en månad av det nya året avklarat. Undra hur det har gått med folks nyårslöften? De brukar väl vara nu de flesta redan ger upp ;) Själv skaffade jag mig faktiskt nyårslöften några mål för året. Får väl se hur det går med dem ...

Yepp, det blev sovmorgon idag med. Lyx :) dock är det slut med det nu. 5 st arbestsdagar väntar + den här kvällen. Kommer nog bli tufft och jag längtar redan till måndag då jag är ledig igen!

Idag ska jag åka tillbaka till gymet och be dem visa mig runt. Tror nog att det blir att gå med där :) hinner inte med att tränna idag, men i morgon ska jag nog kunna ta mig dit!

Work out

Har nog bestämt mig för att det blir att börja på ett gym som inte har några klasser (som Yoga, Zumba m.m), blir billigare så. Hittade ett ställe idag som har bra priser, tills i morgon. Så kanske blir en sväng till gymet i morgon ?!! Jag kommer vara helt slut efter det, har ju inte tränat något på de tre månader jag har vart här :) men jag ser fram emot det. Dags att börja träna inför Beach 2012!

30th january 2012

Heej! Måndag och ny vecka, en tuff arbetsvecka!
Har precis haft ett långt samtal med mina päron :) hittade ett biligare flyg åt dem +att de får stanna här en dag längre! Så i morgon ska de nog boka flygresan, de skulle kolla något först. Sen är det bara hotell och nöjen kvar.

Längtar alla redan! Ska för det första bli skönt att få bo på hotell (komma härifrån) och umgås med mina föreldrar samtidigt som vi ska se massa awesome saker i New York City !!

Nu ska jag åka och göra något ... måste ialf åka till Staples.

Keep track

Har suttit med nyllet i min New York bok hela dagen. Skriver och skriver ... sen tog jag en liten paus och letade efter lite hotell tills mina päron kommer på besök. Hittade ett jätte trevligt hotell, får se vad de tycker nästa gång vi pratas vid :)

Ska försöka göra klart New York listan i morgon ... hinner nog inte med allt ikväll. Sen ska jag ta och börja kolla i USA boken igen, hittar inte pappret med alla anteckningar jag gjorde sist jag satt klistrad i den boken :( Det jobbiga att öppna den är ju att man hittar så himla mycket man vill se/göra och så måste man välja. haha ... faaan vad nördig jag är, men jag vill ha koll på saker och veta vad jag vill göra så att jag inte missar massa saker. O det bästa sättet är att skriva ner allt och sedan bocka av :P

Quarter dollar

Tömde ut mynten ur plontan nyss, andra gången. De har så himla mycket mynt och jag har ingen koll på dem, så jag lägger dem i en mugg ;) men nu passade jag på att kolla igenom alla 25 cents jag hade.

Många av har ett standard motiv, men så fins det även motiv från alla delstater :) det är ganska många som samlar på dessa och nu är jag en av dem. Lyckades få ihop en hel hög idag!

Arizona
Mississippi
South Dakota (3st)
Utah
Arkansas
Massachusetts
Virginia
Rhode Island

Får väl se om jag lyckas få ihop en av varje innan mitt år är över?

29th january 2012

Snart är Januari slut?! och Fedruari gör entre. Tiden går väldigt fort och snart hoppas jag på att våren hittar hit. Antar och hoppas att vi inte får någon mer snö (den som kom förra helgen var helt borta på tisdagen). Tråkigt för barnen kanske, inga snowdays off från skolan eller nått.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, Mam och barnen åkte iväg för att lämna Dom på ett barnkalas och så skulle de handla mat. Vet inte om Dad är hemma eller var han är, har inte kollat. Blev i alla fall en skön sovmorgon idag med :) det är man värd när det är helg.

Zona Thirteen

Nyss hemkommen. Vi åkte hem från krogen vid klockan ett ... då var både våra huvuden och fötter trötta. Sen satt vi och pratade i bilen utanför Emmys hus -Oo Emmy, polisen kom (om du inte såg det ;).

Det här stället var mycket trevligare än Dark horse som vi hängde på sist. Dock var vi påväg att gå i början, men så märkte vi att klockan bara var elva, tur var väl det :) för alla kom verkligen igång sen!

Nä, nu är det bäst att sova! God Natt (eller God Morgon Sverige)

On our way out

Ikväll blir det utgång (nykter utgång) med Emmy !! Just nu sitter jag i hennes säng och hon gör sig fin :) vi behöver verkligen komma ut ur våra hus när det är helg.

Express.com

Slänger upp några fina, nu ska jag hoppa in i duschen så att jag piggnar till lite!

28th january 2012

God Morgon! Slog upp ögonen tidigt idag ... för Signes skull, men så glömmer hon bort mig :) så nu ska jag checka länget och sen blunda lite till! Har inga direkta planner för dagen, tror att det kan bli en utgång ikväll, dock blir det nog nyktert för min del!

LCC möte

Hemma från mötet. Huset var mörkt när jag klev in och alla sover, skönt! Själv ska jag titta på lite tv, för det hade jag vist inte haft tid med idag ... har även ställt klockan på nio, för då ska det skypas med Signe!

Våran/Min LCC pratar mycket, väldigt mycket. Men så är hon också väldigt duktig och ger väldigt bra information och små tips. Jag är nöjd med henne, plus att det är kul att vara i en stor grupp :)

Oh ja, jag är en av dem som har ett "tufft" Au pair liv (trots att mina värd föräldrar kanske inte ser det). Jag har aldrig någon här när jag jobbar, allt ansvar är på mig. Läxor måste göras, middagen ska vara klar runt sex, barnen bör duscha och vara i säng klockan åtta. Vissa dagar glider förbi (bäst är det när de är lediga), medan andra dagar är mer frustrerande.

Aja, God Natt

My to do list 2012 USA

Fick Skypa med päronen idag och min bror! Sen fick jag även chansen att prata med Hannah ♥
Ni ska veta att det betyder verkligen jätte mycket för mig, att ni har tid att prata med mig!

Nu på eftermiddagen har jag även påbörjat en Jag vill se/göra lista som jag ska försöka checka av innan jag åker hem. Det är bara saker i New York City än så länge, men det kommer mera !!

Har ni några tips på saker som jag måste se/göra, så är jag väldigt tacksam för tips.
Både vanliga och ovanliga sevärdigheter sökes :)

HM.se

Swedish candy

Tänkte bara meddela att det snart är Valentines day ♥
Jag skulle inte ha något emot att få en påse godis från karamellkungen och några kexchoklad på posten ;)

27th january 2012

Gick upp för 1h och 40m sen ... kändes lite onödigt då Dad är ledig idag, skönt att han tog dem till bussen i alla fall, så jag behövde inte gå ut. Jag vill sova, men så kom ju städarna!

Ikväll har vi Au pair möte (på starbucks) och efter det kanske det blir att gå på bio. Beror på vilken film och hur pepp jag känner mig, annars kanske blir fredagshäng på Starbucks?

 

Off

Okej, jag har typ vart off idag. Skönt :) för då "behöver" jag bara leka med dem och inte allt annat som att tvinga dem göra sina läxor, äta osv.

Nu drar jag till Walmart! Pöööss

 

26th january 2012

Hallå! Sorry att jag uppdaterar så sent, men har inte vart hemma ... och nu är jag så himla mätt :) skulle lätt kunna somna!

Jag och Emmy åkte till Bridgewater och shoppade idag. Sen avslutade vi med att äta på Cheesecake factory
!! Äntligen, som jag har längtat efter att få sätta tänderna i en cheesecake därifrån :D och efter min burgare smakade en Brownie sundae cheesecake riktigt bra, har halva kvar i kylen.

Nail polish

Alex och jag fick typ 1 1/2 timma själva nu på kvällen! Så vi målade våra naglar och hade tjej-snack :) första gången jag ser att hon använder nagellack! Och jag fick minsann måla mina rosa med glitter toppar !! Gööör läckert jhue ;)

International trade center

Ja, så heter tydligen mitt "Walmart-område" :) har hängt på Mcd i över tre timmar med Kasia! Blir lite avundsjuk när man hör hur mycket tid hon har spenderat i New York City och förorterna ... kan det bli varmare snart så jag också kan åka in och se allt? Skönare att gå omkring när man inte behöver vinter jackan längre :)

25th january 2012

Heej! Skönt att det är onsdag alla redan! Skönt att tiden går fort ... hoppas att nästa vecka går ännu fortare!

Planen är att jag ska åka och möta upp en tjej någonstans, men jag vet inte var än. Får se hur vi gör :)

Tuesday night

Behöver jag skriva vart jag har vart? hehe ... Ikväll var en väldigt bra kväll på Starbucks :) vi fick även påfyllning av en svensk tjej, så nu är vi tre stycken! Inte för att det spelar någon större roll då vi ändå pratar engelska med varandra, för att alla ska förstå!

Vi hade även Pj-pants night :D yeeey, vi gjorde lite "narr" av amerikanare, då de faktiskt går ut i det. På morgonen när de lämnar barnen, i mataffärer och även på kvällen på Starbucks, de är överallt!

Dinner

Sitter och försöker komma ihåg vad jag har ätit/lagat det här året? Anledningen till att jag gör det är för att jag försöker komma på vad jag ska laga resen av den här veckan och nästa ... inte det lätaste ska jag säga! Är ju inte speciallist på Amerikansk/Italiensk mat om man säger så ;)

"Mina" barn är inte överförtjusta i kött, men de älskar fisk och grönsaker. Toppen tycker jag då jag inte gillar att steka kött, tror faktiskt inte att jag har använt en stekpanna mer än en gång då jag stekte vego-burgare! Dad är den enda som har tillagat nötkött och då har han grillat ... jag har gjort fläskfile, men då har den tillagats i ugnen.

Längtar tills jag kommer hem och får äta svensk husmanskost igen !!

24th january 2012

Blev aldrig någon powernap igår ... så tänkte ta mig en nu. Är verkligen i bohov av en, hoppas på att det hjälper mot huvudvärken! Efter det behöver jag åka bort till affären, det är det enda jag tänker göra idag!

Good Night

Dags att sova, kommer nog tyvärr vara svårt att somna inatt igen.

Urbanoutfitters.com

Hittade även några klänningar som gärna får flytta hem till mig, dessa tre blev mina favorier!

My december

Stickat från Hollister


Kofta från Hollister


Jeans från Hollister


Kjol från Urban Outfitters


Mjukis från Aeropostale


Kavaj från HM

23rd january 2012

Hallå :) måndag morgon, och jag är ovanligt pigg, trots svårigheter att somna igår. Men tror ändå att jag ska ta mig en powernap på en timma! Sen hoppas jag att isen är borta så jag lugnt och tryggt kan ta bilen.

Såg inte att det var is på marken i morse när jag skulle köra Alex och så var hela framrutan full med is (glömde starta bilen i förväg), så jag skulle ta fram skrapan från bagaget ... när jag skulle ta mig dit "upp" så gled jag istället 8-9meter ner. Haha ... Alex stod och as garvade samtidigt som jag stod som om jag skulle surfa och försökte hålla balansen (funderade på att slänga mig på makern för att stanna). Behövde bara lossa lite på bromsen för att komma ner idag, lite läskigt då det står en bil parkerad nedanför vår uppfart, och jag vill inte parkera bilen i den!

Gone all day

Shoppade vidare ... hann dock inte med allt, så om det inte snöar allt för mycket inatt blir det ett besök i morgon med.

Sen åt vi middag på P..... något? (glömsk) Jag åt en kycklingsoppa samt en kyckligsallad, I know you love to see photos of my food :) & så satt vi där och pratade innan vi åkte vidare till Starbucks i Chester :D Idag satt vi där emot på ett helt nytt ställe inne på Starbucks, för er som undrar!

 

Coffie break

Måste ladda batterierna lite, sen ska vi leta mera fynd! Jag tror att jag kanske även har hittat en vårjacka som jag vill ha :) men först ska jag köpa mig en varm och mysig tröja! (muggen innehöll Iced vanilla latte, men hann dricka upp det innan jag kom på att ta en bild)

 

22st january 2012

Söndag och jag ska få åka och shoppa :)
Men först ska jag skypa klart med mina päron och sen ska jag ner och äta lite frukost/lunch.

Applebees

Yummie :) jag, Dad, Alex och Dom avslutade den här kvällen med ett besök på Applebees.

Började med att dela en förrätt med Dad, några mini kyckling taco, sen beställde jag in en biff med gott till, avslutade det hela med en helt amazing äppelpaj!

Nu blir det Wii :D

 

Urbanoutfitters.com

Kollade vad jag hittade för skönheter här :)

Avicii

Förresten, igår när jag körde till Chester så lyssnade jag som vanligt på min favortit radio station och så ska de pressentera en låt, då de säger: And next song: Avicii, a Swedish dj, and he rule !! Så glad jag blev :)

Need somthing to do

Det här var ju roligt !! Jag behöver shoppa :/ eller något i alla fall, verkar som att det blir en lördag hemma. Det snöar ju här som sagt och de som bor här är verkligen rädda för snön. De tycker att det är roligt för barnen, att de kan vara ute och leka, men man ger sig inte ut på vägarna.

21st january 2012

Vaknade klockan sju i morse av massa oljud utifrån, min första tanke var att de plogade. Så jag var tvungen att kolla ut, detta var vad jag mötes av :(

Night b

Så avslutade vi våran kväll med 2 timmars bowling :) jag kom tvåa en gång och vann den andra omgången!

Föresten så ser det ut som att snön är på väg hit! No :( we almost made it through whole january without any snow. USA är i alla fall redo, idag har gator saltats, och jag såg runt 4 plogbilar på vägen hem (och det började snöa när jag var på väg hem), en satlbil och en stor traktor med plog på. Vi har parkerat bilarna så Dad kommer ut med sin 4-hjuling till plog ... ja, vi är redo !!

Starbucks <3

Blev ingen bio idag ... utan jag möte upp dessa söta på vårt Starbucks istället!

New Years Eve

Jaha ... verkar som att den gick på bio sista gången i onsdags! Buhuu

Friday

Planner för ikväll? Jo, jag funderar på att gå och se New Years Eve, innan den försvinner från bion! Måste i alla fall se den i helgen :) hoppas på snäll barn med. Fast det är nog inget att oroa sig för, Dom har ju sin wrestling och Alex får titta på tv !! Nähä ... gå och kolla och kycklingklubborna är upptinade för middagen.

20th january 2012

Tja! Härligt med fredag :) lönefredag dessutom.
Sitter i sägen och kollar på tv, ska snart hoppa in i duschen, men väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan lassa in en ny omgång. Det var verkligen på tiden att jag tog tag i tvätten.

Haha ... och så vill jag tacka från stödet från mina kära, som går och köper mina kläder ;)

Läste även en väldigt rolig grej på FB igår, och det är att Ida ska plugga här i USA i höst! Ska bli himla trevligt med lite besök från Sverige :) du kommer att älska det!

Ginatricot.com

Satt och plågade mig lite genom att kolla på kläder från GT.
Man vill alltid ha det man inte kan få ...

19th january 2012

Torsdag ... Tror att det blir en kort arbetsdag idag. Har inte gjort så mycket mer än kollat på några avsnitt av House ;) gött det med ibland, kom dock på att jag hade behövt tvätta!

Window shopping

Ibland tycker jag bara att det är så orättvist! Jag åkte till "Walmart"-området (som jag kallar det) och kolla runt i de affärer som ligger där. Lyckades bara komma hem med en tidning och en kalender, men mest för att jag "inte kan" köpa så mycket av det som fins där. Som butiken på bilden, en hel butik med pyssel grejer. Smycken, photo album och bakning m.m. Helt sinnes ... jag vill ha en sånn hemma!

Butikerna har även bytt ut julsakerna till massa Alla hjärtans dag grejer <3

18th january 2012

God morgon! Har vart ute en sväng och lämnat Alex. Nu sitter Dom och jag i soffan och kollar på teven :)

När jag har lämnat Dom blir det att kolla på några avsnitt av House (köpte första boxen för någon dollar på rean), sen måste jag läsa i min körkortsbok !!!

Best New Year

Längtar tillbaka ... åhh ... varför kunde vi inte hamna på samma ställe för ??

Nyår, inne på restaurangen! Vi firar det svenska Nyåret :D
Mimmi, Maria, Sofia och Jag :)


Vid Time Square, precis utanför vår restaurang!
Dock ser jag inte så jätte glad ut, säkerligen för att jag var så mätt att jag mådde illa ;)

All i want for the beach

Snygga bikinis från VS !!

17th january 2012

Lämnat barnen vid bussen, fixat allt till middagen och har sett So little time. Funderar på vad jag ska hitta på nu ... behöver verkligen hitta ett gym. Vet inte om jag ska nöja mig med ett gym eller om det måste ha olika klasser. Kanske blir en tur till något shoppingställe? Kolla runt lite och se vad de har fått in för fint, annars man kanske bortde ta det lugnt? När man ändå är hemma ensam :)

More beautiful things from F21

Mer från F21 ... tur att jag får lön på fredag ;)

16th january 2012

Hallå! Blev ett sent första inlägg idag, de flesta där hemma ligger nog och sover nu. Själv är jag ny duschad och sitter och väntar på att att Dad ska ta tag i och börja med middagen :)

Barnen var hemma från skolan idag, då det är Martin "i have a dream" Luther King dagen idag, vi firar alltså hans födelsedag. Så vid lunch idag drog Jag, Dad och barnen iväg till Aspen Ice för att åka skridskor! Det var jätte kul, då jag var bäst på att åka av alla !! Jag ramlade bara en gång, men det var Alex fel då jag skulle hjälpa henne upp. Lilla Dom fick ha en gå grej (ser ut som en rulator, fast utan hjul), Alex ramlade mest och Dad föll två gånger :D haha

Sen skulle vi åka och kolla på Bio, men när vi kom fram var det slut-sålt, så det blev lunch och sedan hemgång. Har alltså haft en helt okej måndag!

Sunday

Efter att ha spenderat en dag i mitt rum kom barnen upp och underhöll mig ... de tyckte att jag var tråkig som satt här och kollade på film helt själv :P men förklarade att jag  har vart iväg hela helgen och behövde lite lugn & ro!

Men nu är faster och hennes blivande man här och vi ska grilla hamburgare och göra kycklingvingar som vi ska mumsa i oss. Gud så gött det ska bli :)

F21

Hittade lite fint från F21 !!

Movies

Fimler som går på Bio just nu som jag vill/behöver se: New Year's EveYoung Adult och Mission Impossible (men jag tror inte att jag har sett de andra filmerna, vilket jag vill göra först).

Sen kommer det även att komma en massa bra filmer, men som vanligt kommer jag inte ihåg vad de hete! Förutom att jag kommer bli tvungen att se Titanic på bio, kommer sitta och tjuta hela filmen bara för att jag vet hur den slutar ... urch vad den filmen är bra samtidigt som jag hatar den för att jag får rysningar i hela kroppen av musiken och för att det är så mycket sorgligt i den.

15th january 2012

Hej Hej! Idag fick jag sova ut :) väldigt skönt och behövligt för att man ska orka med kommande vecka. Barnen är lediga i morgon med ... måste lista ut något att underhålla dem med i morgon. Skulle vara kul för dem om vi fick lite snö. Det hade snöat ganska mycket igår när vi var på bion ... men som vanligt (de tre gånger det har snöat) så försvinner snön lika fort.

Filmen igår var jätte bra, The war horse är verkligen en film jag kan rekomendera! Den hade sorgliga stunder och stunder då alla i biosalongen skrattade :) Gåsen var lätt en av favoriterna i filmen. Efter filmen åke vi och åt lyx middag på Oliv graden. En jätte mysig Italienskt restaurang med massa gott på menyn :) 

Jag åt - Parmesan Crusted Tilapia. 
Oven-baked delicate white fish crusted with parmesan cheese.
Served with Italian vegetables over angel hair tossed in a light garlic-butter sauce.
Parmesan Crusted Tilapia
Oven-baked delicate white fish crusted with parmesan cheese. Served with Italian vegetables over angel hair tossed in a light garlic-butter sauce.

The war horse

Tror att jag glömde nämna det, men för en vecka sen var jag på bio och såg The girl with the dragon tattoo med Rena, Jane och Wiebke. Jag har redan sett alla tre filmerna på svenska ... men jag ju tvungen att se så att den Amerikanska vertionen var lika bra ;) och det var den!

Ikväll ska jag och Emmy (vet inte om det är någon mer?) gå på bio och se The war horse, hoppas att den är bra. Det är också en lång film, så det är bäst att handla på sig godis och dricka :) Efter filmen blir det middag !!

Ha det bäst där hemma ♥

14th january 2012

Tja! Ligger på sägen och glor på lite tv. Kom hem från Emmy för en timma sen ungefär. Nu ligger jag och funderar på vad jag ska hitta på idag, blir nog troligtvis bio ikväll, om jag har tillgång till någon bil vill säga. Men tror jag får ta pick up trucken i värsta fall ;)

Igår blev det utgång med Emmy, Nicy, Laura och Rene! Vi började med middag på Urbantable, blev en riktigt kladdig hamburgare ... lite väl mycket dressing och stuff on den. Efter det vandrade (ja vi gick) till en klubb, den vi skulle till var det kö till, så vi tog Dark horse. Jaaaag vet, Dark horse?!! Men det var ett bra uteställe, ölen kostade 4 dollar (28kr) och stället hade ett dansgolv. (det var ett trevligare ställe än vattenhålet, om man säger så ;), och det fans boy´s som såg hyggliga ut med)

Dock var DJ´n inget att rekomendera, han körde bara massa halva låtar! Det tog mig massa halva låtar att komma på hur man dansar ... blir så när man inte är ute på samma sätt längre!

Output on input ;)

Sitter vid datorn och har nyss pratat med Madde på Skype :) vi lyckades tajma och vara inne på Skype samtidigt idag för en gångs skull! Kul och höra vad som händer där hemma och att höra att allt är bra med henne och familjen.

Nu ska jag snart ge mig iväg för att plocka upp barnen, om inte Dad har tänk att göra det. Blir även att sjutsa Dom till hans kampsport-grej och sitta där och glo i en timma (kul)! Men jag får nog ha med mig Alex, eftersom att jaaa...

Ikväll är ialf plannen att jag och mina kära vänner ska ut och göra Morristown osäkert! Vi ska börja med att gå ut och äta och efter det blir det någon klubb :) blir nog att sova hos Emmy med eftersom att det tar 40min till Morristown från mig ... och jag är sugen på ett glas vin och någon öl såklart.

13th january 2012

Hade tänkt att åka och träna idag. Men blir så jävla omotiverad för jag tycker att det är dyrt! Det finns ett gym som bara kostar 100 dollar för ett helt år, men det ligger för långt bort. Sen var det något gym som gjorde reklam för 99 dollar, men kommer inte ihåg vad det hette, så vet inte vart det ligger ...

Så nu ligger jag i min säng och kollar på hur det snöar! Samtidigt som städarna springer runt ... som sagt, inte vara i vägen!

18 hole

Så avslutades kvällen med tv-tittande, tills Dad fick en infarkt och vi började spela golf på Wii. Det blev oavgjort, han hade ett bättre första nio och jag spelade bättre på de sista nio :)

Gonatt

In Sweden we speak swedich

Haft en awesome dag. Fick prata med Signe en massa på förmiddagen :) sen tog jag det bara lugnt. Nu på kvällen har jag haft det jätte bra med barnen och jag har visat dem en "bok" som jag har gjort ... i Sverige talar vi svenska! Tänkte lära dem lite svenska när jag ändå är här ;)

Haha ... Har även skrivit ut en världskarta och bad alla peka ut vart de trodde Sverige låg. Så himla kul :) Alex var bäst, sen kom Dom och sämst var Dad. Mam är inte hemma, så hon har inte sett det än.

Yesterday

Mina nya fina vårskor!
Nytt fint från VS ;)

12th january 2012

Sitter och försöker klura ut hur man ser poängen man får per kurs, såg även att de hade fotboll på skolan. Blir att skicka iväg ett mejl och se vad de säger :)

Nu sitter jag och väntar på att min kära Signe ska logga in på Skype! Måste ju få reda på vad det är som försegår hemma i Mjölby när inte jag är där och har koll på läget. Hoppas att ni sköter er där hemma ... fatta att jag har vart här i över två månader ?? Bara tio kvar att jobba.

How I met your mother

Lovar, det här tricket lär inte fungera ;)

image description

...

Something i need to keep in mind when im back in Sweden

11th january 2012

Vilket fint väder vi hade idag! Till och med jag tyckte att det var riktigt skönt att gå utan jacka (man behöver det mellan bilen och ingången till gallerian). Yes, blev lite shopping idag :) lika nöjd som vanligt. Älskar att butikerna har börjat få in ljusare och nya vårkläder !!

Idag har jag även bott hos min familj i två månader.

 

Starbucks !! I need it

Hon kom hem i samma stund som förra inlägget publicerades! Så då gasade jag iväg till Starbucks :) men jag var inte sist, det var Rena ... som jag för övrigt satt och lärde svenska! Haha ... Det var väldigt roligt :D så kul att höra på.

Sen planerades det även en liten utgång på fredag av oss som är över 21. Låter spännande, men måste låna bilen och om jag ska dricka måste jag kolla om jag får sova hos någon (så den som kör inte behöver köra ända till mig). Tur vi har en grupp på FB ;)

Waiting

Börjar bli lite sur. Mam lovade att komma hem spapligt (vilket betyder innan åtta) så att jag kan åka till Starbucks ... nu är klockan kvart över åtta och jag vill åka nu!

Skype

Då har jag pratat med päronen :) alltid lika härligt! Vi måste ju börja plannera vad vi ska hitta på när de kommer på besök! Jag får väl börja kolla hur lång tid det tar att åka till en del ställen ... finns ju ganska mycket man vill se här. Men samtidigt vill man ju inte fara runt hela tiden så tror att vi kommer att hålla oss i närheten/inte längre än vad man kan ta sig med bil under en dag.

10th january 2012

Dom är hemma från skolan, han och Dad var hos doktorn förut. Förstår inte riktigt varför ... för sjuk är han inte längre. Allt han behöver göra är att villa så att inte febern kommer tillbaka. Men men ...

Själv tog jag en dusch när de var borta. Nu sitter jag och äter lunch med dem. Jag trycker i mig samma som vi åt igår till middag. Gott kött med gott bröd :)

Nu ska jag försöka få tag i päronen så vi kan Skypa !!

Finally

Hittade en hårddisk till ett lämpligt pris ... eller fick en för 20 dollar mindre plus dads polis rabbat. Dad tjatade om hur mycket utrymme jag behövde och jag fick förklara att jag inte brydde mig, att jag bara ville ha den billigaste de kunde ge mig :P ska ju bara spara foton på den!

Sen har vi nog löst problemet med banken, jag måste tydligen logga in och göra något.

Haft en bra dag i alla fall! Snälla barn :)

9th january 2012

Jag ska snart åka iväg och köpa en extern hårddisk. Det betyder att jag kommer våga ha igång min dator igen !!

Boring

Seg dag, seg Maria. Hängde på rummet halva dagen, skönt att göra det ibland när man har möjlighet. Sen åt vi en jätte god middag ... nu ligger jag i soffan och "glor" på amerikansk fotboll, andra matchen idag! Har i alla fall fått lära mig lite regler, eller snarare vad det går ut på. 3 sekunder kvar !!

8th januay 2012

God morgon! Ligger i sägen och funderar på hur länge jag ska ligga kvar ... börjar bli pepp på frukost!

Mcd

Mitt första besök sedan jag kom till Amerika. Här behöver man inte vänta på maten ... de "kastade" den nästan på mig tillsammans med växeln :D

Gott var det vill jag lova !!

Salary

Alltid lika gött att få lön. Tycker faktiskt om att det inte fungerar att överföra pengar till mitt konto (vi vet ej varför) för jag har bättre koll på pengarna såhär. Ialf tills vidare ;) det är ju inte så svårt att sätta in dem på banken ... bara att åka till en drive thru bankomat!

7th januay 2012

Ligger i sägen och tar det lugnt, kollar på tv samt letar efter lite vettiga kurser. Mam kom nyss in med en katalog från ett college, hittade faktiskt två kurser som jag vill ta där!

Jag är väldigt sugen på Spanska, foto och så någon bas engelska kurs. Får se vad det blir för något kul :)

6th january 2012

Tvättat mina sängkläder, badat och krypit ner i en ny pyjamas :) hoppas på att alla baciller och förkylningar är borta nu!

Fick dock åka och hämta Dom från skolan idag med. Huvudvärk idag igen, men idag hade han även feber ... har nog smittat stackarn! Får se hur han mår i morgon.

Nu ska jag stänga mina blå, gonatt!

5th january 2012

Nä, det har inte hänt så mycket här. Min förkylning har vandrat vidare till näsan och hostan har dämpat sig lite, den har dock efterlämnat smärta i bröstet (och magen?). Längtar tills lördag, då får jag sova hur länge jag vill!

4th january 2011

Ursäkta mitt dåliga uppdaterande, men jag sov mest igår. Hade feber natten tills idag och låg vaken från kl 1 och tills klockan ringde i morse 6:30. Frös blev varm, hade så ont i kroppen att jag inte kunde ligga stilla mer än i någon minut! ... jobbade mina två timmar sen däckade jag igen!

Nu har jag ingen feber, men jag har fortfarade ont i kroppen och hostar :(

Mam kom hem tidigare från jobbet idag för att jag inte mådde bra. Skönt det! Fick skicka Dom till sitt rum två gånger idag (första gången jag behövt göra det sen jag kom). Så hon fick ta över och jag la mig i soffan.

A little accident

Jag är ensam hemma, vilket är väldigt skönt. Just nu håller på att tvätta lite kläder från helgen. Har även tvättat igenom alla saker som var i en av väskorna, så som min dator och massa annat smått. Råkade ut för en liten olycka när vi checkade ut igår, min väska föll och den innehöll 2st Smirnoff ice ... det var glasbitar överallt och det droppade från väskan. Men min dator klarade sig som tur var!

Jag ska ta och köpa en bärbar hårddisk idag eller i morgon, så att man är på den säkra sidan med alla bilder och så :D har tänkt göra det men ville vänta tills rean. Men så glömdes det bort, men det är ju fortfarande lite rea här.

Har fått sova ut nu ialf. Gick och la mig när jag kom hem igår vid halv fem, sov till sex, var vaken till åtta :) sen sov jag tills i morse. Det var riktigt skönt kan jag lova! Behövdes efter helgens bravader ;)

2nd january 2012

Tänkte att jag skulle sammanfatta min helg lite :)
Känns så himla underligt att jag alltid kommer att kunna säga att jag firade Nyåret mellan 2011-2012 i New York City! Älskart.
På fredagen tog jag tåget in till NYC vid 14:11, köpte biljett och åkte helt själv (stolt). Resan tog 1 1/2 timma, sen gick jag till vårt hotell och lämnade in väskorna. Hotellet var MYCKET finare än vad jag trodde at det skulle vara, vi hade till och med en Butler! Sen möte jag upp tjejerna som jag skulle bo med på stan, vi kollade runt lite innan det var dags att gå tillbaka till hotellet för att checka in ... även vårat rum var riktigt nice. Vi tog några glas vin, sen blev det middag på Planet Hollywood där vi även möte upp några andra Au pairer.
Lördagen började med att vi köpte med oss frukost och åkte in till Central Park, där gick vi även runt lite innan vi fortsatte in och shoppade lite. Sen blev det att åka tillbaka till hotellet och göra oss fina för att sen åka till restaurang Virgil´s och äta middag, även då möte vi upp tre andra Au pairer som vi skulle spendera hela kvällen med. Efter maten åkte vi alla tillbaka till vårat hotell för att förfesta lite innan klubben. Vi hängde på Jádore Nightclud tills 5-tiden, där vi hade det as najs med gratis bar och fullt med folk. Sen drog jag och Maria vidare på efterfest ... en lägenhet på översta våningen med sjukt fin utsikt!
Gårdagen var hård. Eftersom att vi inte hade fått så mycket sömn under helgen och gått väldigt mycket var vi alla slitna när vi ckeckade ut från Lola hotell.
Tack tjejor for a fantastic New Year EvTänkte att jag skulle sammanfatta min helg lite :) Känns så himla underligt att jag alltid kommer att kunna säga att jag firade Nyåret mellan 2011-2012 i New York City! Tänkte att jag skulle sammanfatta min helg lite :)
Känns så himla underligt att jag alltid kommer att kunna säga att jag firade Nyåret mellan 2011-2012 i New York City! Älskart. Älskart.
Tänkte att jag skulle sammanfatta min helg lite :)
Känns så himla underligt att jag alltid kommer att kunna säga att jag firade Nyåret mellan 2011-2012 i New York City! Älskart.
Tänkte att jag skulle sammanfatta min helg lite :) Känns så himla underligt att jag alltid kommer att kunna säga att jag firade Nyåret mellan 2011-2012 i New York City! Älskart.

På fredagen tog jag tåget in till NYC vid 14:11, köpte biljett och åkte helt själv (stolt). Resan tog 1 1/2 timma, sen gick jag till vårt hotell och lämnade in väskorna. Hotellet var MYCKET finare än vad jag trodde at det skulle vara, vi hade till och med en Butler! Sen möte jag upp tjejerna som jag skulle bo med på stan, vi kollade runt lite innan det var dags att gå tillbaka till hotellet för att checka in ... även vårat rum var riktigt nice. Vi tog några glas vin, sen blev det middag på Planet Hollywood där vi även möte upp några andra Au pairer.

Planet Hollywood och min fina hamburgare

image description


Lördagen började med att vi köpte med oss frukost och åkte in till Central Park, där gick vi även runt lite innan vi fortsatte in och shoppade lite. Sen blev det att åka tillbaka till hotellet och göra oss fina för att sen åka till restaurang Virgil´s och äta middag, även då möte vi upp tre andra Au pairer som vi skulle spendera hela kvällen med. Efter maten åkte vi alla tillbaka till vårat hotell för att förfesta lite innan klubben. Vi hängde på Jádore Nightclud tills 5-tiden, där vi hade det as najs med gratis bar och fullt med folk. Sen drog jag och Maria vidare på efterfest ... en lägenhet på översta våningen med sjukt fin utsikt!

Frukost i Central park
image description

Central park
image description

Turister ;)
image description

Jävligt fina tjejer i taxin påväg till restaurangen
image description

Kött är gott, på Virgil´s
image description

Vi kollade även in Time Square
image description

Justin Bieber´s buss stod parkerad utanför vår restaurang
image description

Utsikten och ett dåligt kort
image description

Gårdagen var hård. Eftersom att vi inte hade fått så mycket sömn under helgen och gått väldigt mycket var vi alla slitna när vi ckeckade ut från Lola hotell. Tack tjejor for a fantastic New Year Eve

1st january 2012

Välkommen 2012.

Just nu sitter jag på tåget hem. Det är ungefär en timma kvar av resan och mina ögon vill verkligen inte vara öppna något mer, de har sett tillräkligt nu. Det enda jag behöver nu är sömn och fotmassage !! Helgen har varit helt awesome :) vi har haft jätte kul och jag tror att alla fick ut det de ville av resan. Längtar efter att få träffa dessa tjejer igen. Får absolut bli en resa upp till Boston under våren.
Just nu sitter jag på tåget hem. Det är ungefär en timma kvar av resan och mina ögon vill verkligen inte vara öppna något mer, de har sett tillräkligt nu. Det enda jag behöver nu är sömn och fotmassage !! Helgen har varit helt awesome :) vi har haft jätte kul och jag tror att alla fick ut det de ville av resan. Längtar efter att få träffa dessa tjejer igen. Får absolut bli en resa upp till Boston under våren.
RSS 2.0