31a juli 2011

Äntligen har även jag fått lite sol! Bränner faktiskt lite i ansiktet just nu ... hoppas att man är brun och fin i morgon. Dagen började med lite solning här på gräsmattan, sen grillade familjen och sen åkte jag hem till Signe och åt glass! Vi pratade igenom lite saker och bokade in ett besök på måndagsklubben i morgon! Väl hemma blev det ansiktsmask och hårinpackning = försöker få in detta som en söndagsrutin, går väldigt bra! Härligt att ta hand om sig själv :)

Något mer deprimerande är att i morgon är det inte bara ny vecka, ny dag ... utan även ny månad :(

KÄR i min Zipperall !!

img_1430 (MMS)

KÄR i min Zipperall !!

30e juli 2011

img_5089 (MMS)

Som vanligt hann jag inte ta kort innan det var slut :p gött var det med biffplanka ialf! Nu ska vi ta tag i den sista shoppingen innan hemfärd!

29e juli 2011

img_1529 (MMS)

Första dagen på Ge-kås avklarad. Nu sitter mamma & jag och dricker folköl, äter chips m. dipp och spelar kort!

28e juli 2011

Blev en lång dag på jobbet idag. Lisa och jag fick gå ner till kajen och leta efter truckar! Vi hittade alla 25st, jag tyckte att det var kul att springa omkring där nere, Lisa tyckte att det var läskigt (det var ganska mörkt, men vi fixade app-lampor). Sen kollade jag på en film, lite tv och nu på kvällen har mamma och jag ätit lite gott. Längtar tills i morgon :) ska bli så kul !!

27e juli 2011

img_3150 (MMS)

Jag, pappa och mamma tog en sväng till Vadstena, på kvällen. Himla mysigt att sitta där inne :)

Doktorn och Optikern

Då har man kollat ögonen hos både doktorn och optikern.
Min syn är den samma som sist jag var där ... 09, sen ser jag taskigt på långthål, så därför fick jag inte häller några terminalglasögon då jag varken ska ha det eller vanliga glasögon vid datorn.

Därimot hade jag vist övertryck i ett eller om det var båda? ögonen. Så jag skulle ner till optikern på fredag igen, är det inte borta då skulle han skicka mig till en ögonspecialist. Träligt bara när ingen vet varför jag har ont, om det nu inte beror på detta.

Måste ialf säga att alla jag har hamnat hos idag har vart jätte trevliga människor!

Ont i ögat

Sådär, då har man vart på VC för fösta gången på evigheter. Försökte få reda på vad det är för fel på mitt onda öga … men de hittade inget fel. Hade föresten en jätte bra/trevlig läkare! Måste nog vara första gången jag går därifrån utan att vara förbannad/sur/irriterad.

Ska ner till Synsam och prata med dem och få se om jag kan få en tid. Kan vara så att mitt överansträngda öga kan behöva terminalglasögon när jag arbetar en halvmeter från en dator 8-9 timmar om dagen !! Får se vad de säger, för nu börjar bli trött på det här.

26e juli 2011

Blev en härlig sovmorgon idag. vaknade och insåg att jag verkligen inte behöver stressa! Så jag låg och myste i sängen sen åt jag lite "lyx" frukost innan jag gick till jobbet.

Gjorde i ordning frukosten och gick ut på altanen och satt där. Så skulle man ha det varje morgon istället för en banan vid fikabordet här på jobbet ;)

Igår var det i alla fall måndagsklubben som gällde, därför jag tog sovmorgon. 1200 personer skulle det tydligen ha varit !! Så nu har man klarat av det.

25e juli 2011

Ikväll blir det Måndagsklubben :)

Mat, massa mat

Sitter och letar efter goda recept på hummer, pilgrimsmusslor, fiskgryta (med fisk, safran och blåmusslor) på recept.nu . Blir väl att slänga ihop någon god tre rätters till familjen någon dag, nästa vecka. Alltid lika spännande eftersom att jag oftast ger mig på saker som jag aldrig har lagat förut. Men det blir nog bra :)

Nu blir det dusch och sen sömn, så man är pigg och glad i morgon !!

24e juli 2011

Hej Hej :)
Idag på förmiddagen mådde jag som jag ... inte förtjänade!
Har haft en jätte härlig helg med utgångar och lagom mycket alkohol. Allt började i fredags hemma hos Ena med ett gäng goa människor. Sen blev det taxi i till Linköping och utgång på harrys. Det var värkligen dåligt med folk ute, men ändå hade jag skit kul!

Lördagen spenderades först hemma, tog det lugnt och skönt. Sen blev det så att jag åke in till Linköping och hängde på en uteservering och drack vin o skumpa med Alex. Sen vandrade vi vidare till Harrys, men jag var inte alls pepp på dans egentligen. Ville helst sätta mig på en uteservering igen eller åka hem.

Tillslut åke vi hem. Dock slutade det inte så kul, blev avslängda utanför bibloteket??! Ska aldrig mer åka ärlig taxi!

23e juli 2011

img_0701 (MMS)

Hallå där :) vad ska det bli av den här lördagen? Funderar på att gå och hämta mig en cider. Nu när gårdagen inte känns längre.

Oh happy day

Vill ni veta varför min mamma är så awesome?
Jo, hon ringde mig igår på jobbet och undrade om jag kunde vara hus/kattvakt från och med idag till söndag? Självklart! Gött med eget hus, jag älskart!

Sen började hon prata om massa annat och sen helt plötsligt frågade hon om vi skulle åka till Ge-kås!! Jaaaaa, så mamma och fick (jävligt turligt nog) en stuga som ligger på Ge-kås camping nästa vecka. Så vi ska nörda i två dagar :)

21a juli 2011

Himla härligt med Fredag :)

Härligt att ha något att läsa! HMs höst mo...

img_6746 (MMS)

Härligt att ha något att läsa! HMs höst mode har kommit, får se om man hittar något snyggt.

Mamma <3

Fan vad den här dagen blev bra, eller bäst! Jag kanske har världens bästa mamma :)

Här jobbar man mitt i ett renoveringsproje...

img_0277 (MMS)

Här jobbar man mitt i ett renoveringsprojekt! Tur att det finns dörrar man kan stänga :)

20e juli 2011

Lika mycket att göra på jobbet idag med. Ser inget slut? Varför är det bara vi som jobbar på det här företaget?

19e juli 2011

Jag börjar bli riktigt trött på att vara så trött !! Kommer hem från jobbet och sen sitter jag och längtar efter att klockan ska bli tillräckligt mycket så jag kan krypa ner ... varför är det så? Ska nog försöka att inte jobba över i morgon, har ju även saker som måste göras utanför jobbet. Puss och Gonatt

Hemdags

Nu ramlar snart mina ögon ihop, bäst att gå hem och lägga sig framför teven. Kunde det inte fortsatt att regna ?? Mysigt när man ändå ska vara inne ju :)

18e juli 2011

Känner mig utvilad ... och det var inte så farligt att gå till jobbet idag. Men kommer väl vara lika trött efter jobbet som jag var föra veckan, det är dock lite tråkigt för att jag inte orkar åka till någon :( måste även komma igång med träningen. Det som är skönt är ju att jag är ledig några fredagar nu, och med det kanske jag kan orka göra något på torsdagen !? Det får väl bli mitt mål!

17e juli 2011

img_8714 (MMS)

Min nya favorit!! Äter upp det lilla som blev kvar från igår :)

16e juli 2011

img_2566 (MMS)

Blev en lugn, underbar, efterlängtad lördag !! Åkte ner till Hemmakväll och hyrde 3st filmer och lite gott ... något som jag kommer göra oftare!

Trött

Nä, orkade inte med stan idag. Åkte för att handla kvällsmat direkt efter jobbet ... sen gjorde jag inget mer. Är så himla trött när jag kommer hem att jag längtar efter att klockan ska bli mer, som nu, så jag kan krypa ner och sova!

I morgon är det fredag ;) ialf för mig!

13e juli 2011

Sitter fort. på jobbet ... tiden bara springer iväg och jag hinner inte alls det jag ska på ord.arbetstid. Men nu får det nog snart vara dags att åka hemåt. Blir nog en sväng förbi stan först, om jag hinner vill säga!

NeuLash

Yes, klickade hem en NeuLash i söndags med. Kom redan idag, väldigt bra leverstid! Ska applicera serumet varje dag i en månad. Efter det eller då ska man kunna se skillnad. Ska ta lite "före"bilder på mina små, korta fransar, och så lovar jag att berätta om det händer något!

Nu är det sovdags, Gonatt :)

Vad kan detta vara ??

img_3438 (MMS)

Vad kan detta vara ??

12e juli 2011

Kommit hem från jobbet. Dagarna går så fort? Snart är det dags för middag, sen ska jag hämta ut ett packet! Älskar att hämta ut grejer ... även att man vet vad det är så är det kul att öppna :)

11e juli 2011

Hemkommen från jobbet för en timma sen. Gick otroligt lätt att komma upp i morse, även dagen på jobbet har gått lätt. Om man inte räknar med att jag känner mig lite bortkommen ... men det är väl inte så konstigt när man nästan vart borta i tre veckor! Nu ser jag mest ideal emot att våran avdelning ska flytta och även att hösten ska komma då man förhoppningsvis är mer inne i arbetet mer :)

Jobbdags

I morgon är det jobb som gäller! Vist att det är träligt att behöva jobba på sommaren, något som jag i stort sätt aldrig gjort och det är emot mina principer ;) men nu när "alla" går på sin 4 veckorssemester så får väl jag nästan säga att jag går av mina 3 veckorssemester ?? Sjuk / V-vik / P&L / sjuk ...

Det possitiva i det hela är ändå att jag har 5st kortveckor att se fram emot.

Zipperall

Äntligen !! Jag har gått länge och längtat efter att äga en Jumpsuit som jag kan mysa i. NU beställde jag hem en rosa från http://www.zipperall.se/ låt oss hoppas på att den är mjuk och gosig :)

10e juli 2011

img_3390 (MMS)

Sitter i solen och ser när de sista delarna på 13ons altan blir monterade. Blir riktigt bra det här!

FF hemma hos Signe idag. Så blev att ha ba...

img_4811 (MMS)

FF hemma hos Signe idag. Så vi bestämde oss för att det fick bli en bag in a box kväll :)

9e juli 2011

img_0379 (MMS)

Idag blev att träffa Signe på Gusto såhär på lördagseftermiddagen för att luncha lite :)

7e juli 2011

img_1965 (MMS)

Yum Yum :) vilken snäll mamma man har som kommer hem med Max till hela familjen!

Snart är det dags

... MAX öppnar för övrigt här i Mjölby i morgon !!



faaen vad vi ska bli feta :) innan vi blir smala och snygga ;) mohahaha

6e juli 2011

Börjar bli trött på der här ... har inte vart utanför huset sen i måndags. Sover bort hela dagarna, känns skönast så. Då kan jag vakna upp senare i veckan när jag mår bättre.

Bara ligger i sägen och känner hur jag faktiskt vill till jobbet och ta tag i allt som ligger och väntar på mig, gå och tränna och sola !! Vi är mitt i sommaren och här ligger jag, för andra gången ... sjuk! buuuuuuuuuuuuuuuuu

4e juli 2011

Inte en bra start på veckan! Började med att det faktiskt var ganska lätt att komma upp på morgonen, trots en jobbig natt med hosta och en väldigt gossugen katt. Väl på jobbet började jag känna mig knäsvag och kunde knappt äta något. Sen fick jag åter igen höra att jag skulle gå hem och stanna där, får aldrig jobba ... gick hem vid fyra och däckade direkt, ligger fort. i sägen och tycker lite synd om mig själv, med feber och ledont o allt :(

3e juli 2011

img_4934 (MMS)

Med den här bilden tackar jag mina brudar och P&L för fem härliga dagar! Musiken, umgänget det underbara vädret och all god mat :)

1a juli 2011

img_9817 (MMS)

Sitter på golvet inne i en galleria och äter pizza :)

RSS 2.0