Parken

Feberfri sen lunch. Så då tycker jag att det är helt okej att gå ut lite. Har ju inte så lång tid kvar här i Sverige. Men blir nog rätt lugnt ikväll trots allt, har ju fortfarande väldigt ont i halsen!

Breakfast

Första målet på 24timmar ... Blåa bär :)

30e september 2011

Ligger i soffan och kollar på Efter tio! Är det något program jag saknar sen arbetslösheten så är det detta.

Så skönt att ligga i soffan och mysa såhär på morgonen. Det hade ju vart bättre om jag fick vara frisk. Mår bättre idag än igår, men ligger fortfarande med feber. Får se hur jag mår i eftermiddag ...

Då var det dags igen !!

Kom hem från jobbet och hade 38 1/2 graders feber. Har legat i sängen hela långa dagen ... skit irriterande eftersom att jag har massor att ta tag i :( Förhoppningsvis kan jag gå till jobbet i morgon, planen är i alla fall att ta mig ut på kvällen vad som än händer.

Bajs Bajs

29e september 2011

Vaknade upp med en trasig hals !! Inte okej, jag mår fortfarande skit. Så idag ska jag bara sitta i soffan och försöka bli klar med massa Aupair grejer :) hoppas att jag orkar bara. Det är ju inte bara saker man bara gör, utan hjärnan måste ju anstränga sig lite.

Måste ju till jobbet i morgon, för jag ska faaaen till Parken i morgon !!

Linköping med mamma

Blev att fika med Signe, Jossan och Pontus idag :) efter det åkte mamma och jag in till ikanohuset. Jag skulle reklamera ett par skor och som tur var hade de lika dana kvar i min storlek!

Sen försökte jag få tre att frysa mitt konto i ett år. Men ikke !! Måste hitta någon som kan låsta upp mobiler?!!
Fick även mamma att äntligen hämta ut en ny mobil :) så stolt att hon gick med på att skaffa en touch mobil.

Sen fick även tre böcker följa med mig hem, en med världens bästa Per och två stycket som ska följa med till USA.

28e september 2011

Onsdag !! Om några timmar är halva veckan gjord, det känns självklart lika skönt som vanligt.

Planen idag är i alla fall att jobba klart, sedan blir det en fika på stan med Signe och efter det kanske jag ska träna?! Har en massa som jag måste ta tag i, får se hur jag får ihop dagen :)

Blogg.se appen

Äntligen fungerar deras app! Det är verkligen på tiden kan jag tycka. Så nu ska jag försöka sluta med sms-bloggning, tycker att det är väldigt smidigt annars.

Måste även få skriva att det känns jätte skönt att jag har gått ut med flytten. Jag tyckte att det var viktigt för alla på jobbet att få reda på det först, innan det kommer ut på FB. Sen kunde jag tagit det privat med folk, men det känns jobbigt, därför valde jag att göra såhär :) och tack för alla fina kommentarer !!

God natt

Det blir New Jersey

Ja, jag ska bara vara arbetslös i tre veckor.

Sen har jag mitt på det torra i ett år. För den 7 November kommer jag nämligen att åka till USA !! Sen vidare till en stad som ligger 30-60 minuter utanför för att jobba som Aupair i ett år hos en familj där. Familjen känns verkligen jätte bra och det känns som att dom redan nu lägger ner mycket tid på att jag ska trivas hos dem :) Jag känner mig sjukt pepp och tror att det kommer bli ett fantastisk år :) åååhhhhhhhhhhhhhhhh...

Nu ska man bara bli klar med allt jobbiga och stressande innan man kommer iväg. Målet är att få det gjort den här veckan, men det är svårt att få sånt gjort när man även jobbar 100%.

Såhär ser ett dokument ut när man blir erb...

img_4300 (MMS)

Såhär ser ett dokument ut när man blir erbjuden ett fast jobb på BT. Bara så ni vet det alla som aldrig upplevt det ;) haha .. jag ska dock lämna tillbaka mitt dokument utan påskrift. Jag ska bli arbetslös !!

27e september 2011

Idag är det ingen vanlig dag utan det är ... nä, så speciellt är det inte. Men för mig och troligvis för en del av er är det/kommer bli en ganska stor dag. Jag är nervös inför detta, just för att det känns jobbigt. Vi får helt enkelt se hur det går ... ni lär veta resultatet i slutet av denna dag. 

Älskar pirret i magen, haha ... känns som att jag vore nykär :P

God Natt

& Sov Gott ♥

Komplimanger

Vist är det alltid kul att höra något possitivt om sig själv?
Idag var det en arbetskollega som frågade hur jag hade fått vågor i håret ... sen sa hon att jag passade jätte bra i det (älskar vågit hår, skulle vilja permanenta in det, men då lär jag bli flint om jag skulle göra det nu) men sen avslutade hon med att -Fast det är ju mest din hårfärg med som är så himla snygg. Tack så mycket :)

26e september 2011

Måndagen har redan gått. Herreguuuud! Känner mig lite stressad. Men det löser sig, får vi hoppas. Nu sitter jag och läskas framför Halv åtta hos mig, jag är hungrig ... inte speciellt ovanligt. Får gå och leta lite i kylen. Oboy ?!!

Blir jobb i morgon då pappa fick återbud på sin tid. 
Hade vart behövligt med en ledig dag annars. Men det är bara att köra på ;)

25e september 2011

Idag mådde jag mycket bättre än vad jg förtjänade. Har bara vart seg, men det är ju inget :) Seg och trött får man vara på söndagar. Får se hur kommade vecka blir ... skulle vart ledig i morgon eftermiddag/tisdag, men nu kanske det inte behövs. Beror på hur pappa mår i morgon.

Snart ska i alla fall mamma och jag kolla på Gustavsson 3 tr.

24e september 2011

Har vart på stan med Ena en sväng och kollat runt lite bland affärerna. Hittade ett fint halsband som det blir att användra ikväll. Lutar åt en utekväll i Linköping :) Harrrrry !!

Igår blev det en ganska lungn kväll. Började med att jag och mina päronen åkte ner till Zebban och åt lite, blev en oxfile med massa gott och en Sol till det. Senare på kvällen drack jag några öl hemma hos Pontus och vi spelade När & Fjärran. Även att jag förlorade så var det ett riktigt roligt spel. Sen gick dom ut, men jag var inte riktigt pepp på Vattenhålet ... så jag gick hem.

Nu är det bäst att jag tar en tur till köket och grejar lite, idag blir det grillat! Sommar ute idag ;)

23e september 2011

img_8346 (MMS)

Mums, bara för att vi jobbar så bra!

Har nyss kört ett HÅRT träningspass, svett...

img_9036 (MMS)

Har nyss kört ett HÅRT träningspass, svettigt värre! Har även solat lite, så det är bara att åka hem, duscha och sova :) kan vara så att jag kommer ha svårt att ta mig fram i morgon. Go natt alla söta :^) (22a september 2011 - 22:00)

22a september 2011

Har vart nere på stan och fikat med Hannah och Pontus. Nu är jag hemma och laddar om inför kvällens träning, Afropowerdance !! Känns i låren från igår, men det gillar vi. Då vet man att det gjorde nytta ;) Ska nog även satsa på att ta mig bort till solariet efteråt? Kan ju kännas bra ...

Sitter och funderar över helgen. Skulle behöva vara hemma och läsa igenom lite grejer och så skulle jag ju självklart vilja gå ut på lördag, det är ju löning. Pepp på Linköping någon ??!

21 september 2011

Jag har fortfarande ont i magen, har inte sagt något än. Puuh ... hoppas jag gör rätt! Men det är ju något man aldrig får reda på! Ikväll ska jag i alla fall träna Zumba är det tänkt. Får se om jag fortfarande är pepp i eftermiddag.

Mellan två

Vilken hemsk dag det blev. Tårarna rullade ner för kinderna när jag kom hem ... sen tryckte jag i mig massa mat och efter det åkte jag bort till Micke för att rensa tankarna lite. Jag vet fortfarande inte 100 vad jag ska säga i morgon. Tar det som det kommer? Kommer nog bli en tuff vecka med mycket tankar och funderingar. Livet är inte alltid lätt, hur ska man veta om man väljer rätt väg?

20e september 2011

Känns som att dagen idag går mycket snabbare än vad den gjorde igår! Men urch vad hemskt det var när klockan ringde i morse!! Tyckte att den var ovanligt högljudd och mina snoozningar var alldeles för korta. Buhu ... blir faen ingen träning ikväll heller, kör på i morgon och torsdag i stället :) idag ska jag bara ligga i soffan och ta det lugnt.

Skype

Vi pratade i en timma, pappan berätade massor om deras liv och jag fick hälsa på barnen och fråga dem lite och så :) faaen vad bra det känns! New Jersey?

Det är ju typiskt

Jaha jaha ... då var tydligen min dator för slö för att kunna ringa med ?? Bajs. Får väl se om vi får det att fungera, ljudet fungerar här, men tydligen inte min cam. Alltid ska det vara något, får väl åka och köpa en mic till mammas dator i morgon annars. Blev så himla mycket mindre nervös nu alltså.

19e september 2011



Har nyss pratat med pappan i familjen som kontaktade mig förra veckan. Han var verkligen jätte trevlig och vi bestämde att jag ska Skypa med barnen ... NU!! haha ... va faaaen, jag är inte redo för det nu, jag vill sova. Märkte även att micen på mammas dator inte fungerar så jag måste starta upp min. Nu är jag verkligen skitnervös, nu kommer de ju se när jag sitter och gör mina korkade nickningar ;)

Då var helgen förbi! Den har vart bra :) t...

img_9567 (MMS)

Då var helgen förbi! Den har vart bra :) trots att den blev nykter i lördags. Det positiva är att jag både fick hänga hos Tina & Hannah den kvällen!! I fredags blev det alldeles för mycket vin o shot. Så idag har jag myst i soffan framför en massa film, sen blev jag rastlös och slängde ihop en trerätters. Gott var det! Puss och Gonatt

Snyggaste ringen ever fick följa med och f...

img_7607 (MMS)

Snyggaste ringen ever fick följa med och fika med Signe idag efter jobbet. Vi hade en del att prata om ... haha, sen kanske vi svävade iväg ibland? Efter det roliga blev det att sola och tvättat massa kläder här hemma!

Mina kära vänner

Kom nyss ut ur duschen ... fick ett trevligt samtal från Madde innan :) vi hann prata igenom en del. Måste ju ses snart, får se om vi hittar en tid som passar nästa vecka!

Känns som om mina vänner tänkte på mig idag, för mobilen har plingplongat mycket idag ... 14e september, septembers alla hjärtans dag :) haha ... O sen jag, jag som aldrig hör av mig, jag veeeeet. Men jag blir alltid jätte glad när ni gör det <3 hoppas att ni vet att ni betyder massor för mig, även att jag är sämts på att höra av mig!

Samtal från USA

Nu ringde en familj från USA till mig :D haha ... jag var inte riktigt förberedd och satt mest och nickade (korkat eftersom att det ser hon ändå inte?). Men den familjen bodde 1 TIMMA ifrån New York !! 1 timma !! haha ... hon frågade om jag hade hört talas om den staden :P yeeeeeeeees

Bra slut på denna dagen. Nu ska jag bara ta en dusch, för jag svettades ihjäl på Zumban, helt klart jobbigare än Afrodansen var igår. Så nu kör vi !!

14e september 2011

Idag kör vi Zumba !! Lika bra att köra på när man har börjat :) kännde faktiskt inte av träningen idag, lite synd! Men det lär jag väl göra när jag ger mig på bodypumpen om ett tag. Men har tänkt köra kondition nu och nästa vecka i alla fall. Får se hur man kommer må i kroppen efter första styrkepasset ... kommer ihåg att jag knappt kunde ta mig fram efter mitt första pass!

13e september 2011

Idag körde jag mitt första träningspass på typ tre månader (?), det blev att köra afropowerdance! Vi var inte så många idag på passet häller, dum tid 16:30? Men jag tyckte det var skönt, då får man plats :) Känns så himla bra att jag har kommit igång igen ialf. Så nu kör vi allt från 1 > 4 pass i veckan! 

12e september 2011

Jag har redan legat i sängen i tjugo minuter. Jag ger upp den här kvällen ... mår illa, har ont i huvet och är sjukt trött. Gonatt

11e september 2011

Kröp ner i min Zipperall, är lite kall efter att jag och Signe hängde i ishallen. Ska äta lite varma päron med glass nu, sen kanske jag får i mig lite sorbe :) det är ju ändå söndag! I morgon börjar vi på en ny vecka igen. Puss på er <3

Lördagskvällen

Hemma efter en lugn och skön filmkväll med mina killar Micke & Magnus! Blev glass (bjöd på marängsviss), popcorn och cola kväll, istället för fylla. Skönt det kanske, händer ju dock ändå inte allt för mycket här ialf ;) I morgon blir det nog en sväng till Linköping, efter det hockey med bästa Signe!

Var och hämtade den här killen innan tio i...

img_3339 (MMS)

Var och hämtade den här killen innan tio i förmiddags. Vi tog en liten promenad, jag i min ursnygga rosa zipperall och Spike ... som kissar som en tjej!

9e september 2011

Idag hurrar vi för min gammelmormor som fyller 100år !!

Booooowling

Efter en sväng på stan bestämde vi oss för att det skulle sitta fint med lite bowling! (vi skrev in varandras spel-namn) Notera även alla Signes 7or :))

7e september 2011

Nu är halva veckan gjord !! Känns som att denna dag går väldigt långsamt. Det blir att träffa Signe efter jobbet idag :) ska bli himlans trevligt. Behöver få prata av mig lite ... kolla lite på stan är också nödvänligt. Måste hitta något till min gammelmormor som fyller 100år på fredag! Har lite idéer om vad jag ska hitta på till henne. Det är ju inte varje dag man firar en 100a åring ... Bäst att fortsätta jobba, lång lunch = lång arbetsdag.

Ikväll har jag varit hemma hos en arbetska...

img_2260 (MMS)

Ikväll har jag varit hemma hos en arbetskamrat på fotspa party! Himla härligt och massa fina produkter, inte så farligt dyrt häller eller det beror väl på vad man brukar lägga ut på sig själv ;) Jag kom hem med en lotion för fötterna (som jag mest köpte till mammas ömma fötter) och en mask & balsam grej till läpparna!

5e september 2011

Märkte igår att mina sms inlägg inte hade kommit in, så skickade in dem idag. Har ialf haft en helt underbar semester. Sol, bad, öl, lagom med fylla, shopping och mycket trevligt sällskap.

När jag kom till Sverige i lördags så hade jag bara sovit 1 ½ timma på ett dyng, så däckade i bilen påvägen hem. Sen blev det även fem timmars sömn hemma, vaknade upp av en doft av hemlagad mat <3 sen var det bara att göra sig fin och vandra bort till Alexandras nya lägenhet för lite alkohol intag innan Oktoberfesten.

Jag vet inte om det var speciellt kul? Eller jooo, det var helt okej. Kanske var lite för nykter helt enkelt?! Det var trevligt att träffa massa folk ialf, dansade även lite med min gamle vapendragare Oscar :)

Igår var det lite synd om mig, söndagsångesten hängde över mig. Vill väldigt gärna åka tillbaka till Barcelona igen, slipa livet en liten stund till …

1a september 2011

img_3695 (MMS)

Idag är det Malins första dag som arbetslös. Så hon ville sova ut och jag gick till stranden :) sen blev det lax till lunch efter det blev det en sväng förbi Barcelonas "Central park" samt shopping!! Nu på kvällen åkte Emma och jag metron till den Sjungande fontänen <3 blev käääär när jag satt där och lyssnade, så himla fint det var! Efter det möte vi upp Malin och åt typ tacos.

31a augusti 2011

img_8715 (MMS)

Blev att åka med turist bussen idag. Perfekt planerat eftersom att det varit molnigt idag! Herregud vad mycket fint det finns att titta på i den här staden <3 blev subway till käk idag och nu är Malin och jag ute och dricker drinkar med lite folk. Sen blir det utgång och lyssna på Ingrosso !!

30e augusti 2011

Blev att hänga på stranden idag med :) helt underbart väder. Blev en chipspåse till lunch för ikväll blir det nämligen att gå på buffé och trycka i sig massa gott (tex. Sushi), nu ska jag fortsätta med att torka golvet här i lyan !!

29e augusti 2011

img_7425 (MMS)

Idag fick jag umgås med mig själv! Blev att hänga på stranden och sen åt jag en väldigt god sallad på en av strandbarerna blev även en sväng förbi gallerian för lite shopping! Senare på kvällen drog vi till en bar och kollade på fotbollen, jag åt hamburgare och drack öl :)

28e augusti 2011

img_8107 (MMS)

Blev en blöt kväll ute igår. Emma och jag har jobbat för att minas kvällen, men det går sådär ... Blev att återhämta sig på stranden och sen avslutade vi dagen på en restaurang, blev tapas (jag åt små bläckfiskar)!

Framme i Barcelona

img_7703 (MMS)

Varrrrmt :) jag överlevde i alla fall redan ner, gick jätte smidigt faktiskt! Nu är jag hemma hos Malin och Emma. Malin och jag skålar in kvällen efter min powernap efter för många timmar i vaket tillstånd.

RSS 2.0