Happy New Year

Gott nytt år !! In med det nya och ut med det gammla :) 

(ps, mitt nyår är om 6 timmar, troligtvis när ni där hemma har däckat för länge sen)

2011 december 31

Har nyss ätit frukost i central park <3 nu är vi inne på appelstore och kollar runt.
Allt är jätte bra. Hotellet vi bor på kunde inte ha vart mycket bättre :) vi har till och med en butler!
Ikväll ska vi ut på club, blir inget Time Square ikväll eftersom det kommer vara för mycket folk!
Nu ska det shoppas ;) Pusss

 

2011 december 30

Nu åker jag till New York city för att bo på Lola hotell med Mimmi, Maria och Sofia !!

I am done

Fick kolla på mer Spongebob och efter det såg vi Cars 2. Skönt att ha barnen hemma igen :)

Blev att åka en snabbis till Rockaway nu på kvällen. Blev ett par skor och lite smycken !! Ett skit snyggt halsband från F21 fick bland annat följa med hem. Så nu behöver jag bara köpa sprit i morgon ...

Får nog ta tåget vid 14:55 i morgon, då är jag i NYC 16:24 (jag vet, tar helt sjukt lång tid, många stopp är det!!).

2011 december 29

Smått stressad. Råkade sova lite längre än plannerat i morse, skönt när man är själv. Men ssen fick jag stressa till solariumet (måste missuppfattat när jag köpte, för jag köpte vist 5 och inte 3gånger :), uppgraderade till ett bättre. Det var lika underbart att sola idag som de andra gångerna :)

Sen åkte och och fixade manikyr och pedikyr. Blev fransk på händerna den här gången. Barnen var redan hemma när jag kom hem ... jobbar till 19:30 ikväll, ska se om jag ska åka och köpa skor och spppprit då.

Ikväll måste jag packa inför helgen med. Längtar så himla mycket och hoppas på att det kommer bli ett helt fantastiskt nyår!

Aspca

Ogillar deras reklam ... den handlar om alla hemlösa djur som väntar på en ny familj typ. Man får se massa djur som man ärligt talat ser på hur ledsna dom är :( vill bara börja böla när jag ser reklamen!

Sale

Har spenderat hela dagen på Rockaway mall med Rena :) vi gick ändå bara på övervåningen, men så var vi på DSW "en sväng" med. Men köpte inga skor ... men hade allt med mig ett par påsar hem! Det är mycket rea här nu och det gillas.

Skulle köpa frans & ögonbrynsfärg med, men det var tydligen olagligt i NJ ??! Så får tydligen klara mig utan det ...

Fick även köra fasters lilla söta pick up truck idag! (tog bild på den så jag skulle hitta bilen på parkeringen)

2011 december 28

Hade en bra dag igår :) Innan det var dags för Dom att gå och lägga sig så kollade vi på Merry Madagascar och några avsnitt av Spongebob. Sen kom mam hem och jag åkte till Starbucks för att fika!

Nu har jag nyss duschat och väntar på att faster ska komma och hämta upp Dom. Efter det ska jag ta en sväng till Rockawaymall och se om jag hittar ögonbrynsfärg, dove och något till Nyår :)

My friend

Äntligen har min kära Hannah fått ordning på sin dator! Så nu har jag fått prata med gumman min ♥

2011 december 27

Barnen är lediga den här veckan! Här hemma är det bara Dom och jag :) Alex stannade kvar hos farmor igår.

Det blir en ganska lugn vecka trots att barnen är lediga. Får se vad Dom och jag hittar på idag !! Fick väcka honom vid nio när jag gick upp, tror inte att han har sovit så länge sen jag kom :D

Last

Idag delades de sista julklapparna ut (äntligen?)! Jag fick något så gulligt som en hemma-stickad halsduk och mössa med ett par vantar plus ett presentkort! Tror ärligt talat att jag har öppnat mer paket i år, än vad jag har gjort på länge ;) hemma är det mer pengar och något paket som delas ut i min ålder!

2011 december 26

Idag var jag trött! Det har vart långa dagar nu :) blir nog även en lång dag idag med!

Vi är hos dads familj idag, väldigt mysigt. Vi vuxna har nyss spelat om julklappar, barnen har öppnat sina och snart är det dags för mat.

Efter det ska vi gissa personer, alla har fått skriva ner två sanningar och en falsk grej om sig själv ... sist ska vi ge ut våra julklappar i secret santa!

Third

Efterrätter och kaffe!

(ps, fick en julklapp nu med)

Second

Lasagne, anka med tillhörande apelsin sås, broccoli och sallad!

First

Musslor lindade i bacon, musselpaj och sushi :D sen en liten öl på det!

Guess I've been good

Anonymous;

Fy f*n för dig som lämnat ett sånn j*vla falsk och anklagande, dum, idiotiskt kommentar! Ta reda på fakta innan du skriver och kom tillbaka när du vågar vara dig själv istället för Anonym !!
Tack för att du gjorde mig mig förbannand!

2011 december 25

Bästa dagen i Amerika :) hehe ... barnen väntade med att väcka mig tills deras föreldrar nästan var redo, så fick gå upp vid åtta idag. Vi började att öppna presenter vid lite efter åtta. Barnen fick många fina paket, de öppnade ett varannan gång, sen fick jag öppna mina (och ja, jag fick paket från dem ... lite för många), jag hade även mitt paket från min familj att öppna ♥

När vi var klara med det Skypade jag med min familj, och båda familjerna hälsade på varandra. Vi pratade länge om mycket. Nu har jag äntligen en svensk bok att läsa igen :) hehe

Nu ska jag mysa vidare i min pjamas innan det är dags att göra i ordning sig för kvällen. Vi ska ha en liten middag här ikväll. Så skönt att inte behöva åka någonstans.

Christmas Eve

Hemkommen från en heldag med mam's familj! Har haft jätte trevligt :) familjen är från början från Italien ... så det blev en italiensk julafton. Vi började med kex, korv och oliver m.m, sen vidare in på pastan med bläckfisk (den godaste jag ätit hittills) och sist avslutade vi med massa friterade godheter som små bläckfiskar, två olika sorters stora räkor (MUMS) och lite olika sorters fisk.

Efterrätterna åkte ner de med ;)

Sen delades alla julklappar ut och jag fick två ?! Var lite chockad eftersom att jag aldrig mött dessa människor innan :)

Den gulligaste måste ändå ha varit gammelmorfar på 91 år. När han kom in genom dörren visste han vem jag var direkt (han sa att han kände igen mig från julkortet min familj skickade ut) och att han tyckte att jag var vacker och hade velat ha mitt telefonnummer :D sen när vi skulle äta så satte han sig i slutet av bordet och hans dotter försökte sätta sig bredvid honom, men då sa han att skulle minsann sitta bredvid mig :) haha ... så sött!

Efter efterrätten hade vi även "fråga Maria om allt i Sverige" stund i minst 30-40min! Vi hade diskussioner och de blev ganska så avundsjuka på våran sjukvård/tandvård och studiemöjligheterna!

Kvällen avslutades med "hemmagjord" pizza !!

2011 december 24

Merry Christmas to you all ♥
Nu är jag julfin och redo att åka och fira första julen. Självklart hade jag hälst av allt vart hemma med min kära familj, men det får jag vänta med tills nästa år! Hoppas att allas jul blir underbar :) pusssss

Christmas Eve Eve

Nu är allt klart inör julen här :) de sista julklapparna är inslagna och jag har skrivit namn på mina julklappar. Det har även "bakats" massor här hemma idag. Mumsigt, längtar efter att få prova allt. Åt massa smet förut (en delikatess enligt mig).

Innan barnen gick och la sig fick jag både en kram och en puss på kinden av Dom och en kram av Alex ♥ så himla gulliga dom är! Har även sett att det fins paket i min julstrumpa, haha, eller jag råkade gå ner när Dad stod och försökte få ner det i strumpan :D yeeeey jag får öppna julklappar!

Nu är det bäst att krypa ner i sängen och sova för i morgon åker vi iväg vid elva mot New York. Blir att fira lite jul med Mam´s släkt i morgon. Blir första gången jag träffar dem!

Swedish house

Jag är typ bäst på att bygga lego ;) haha ... kolla bara på hur snyggt mitt svenska legohus blev !! Jag kanske skulle satsa på en karriär inom arkitekt området?

Get Black

Lika underbart skönt, som vanligt :)

2011 december 23

Åhh ... dan före doppare dan!! I morgon är det julafton. Äntligen är det dags!

Är nyss hemkommen från lite fredags shopping med mam! Köpte massa "jag behöver" grejer. Sen handlade vi mat med 1000 andra människor! Har även kollat ut lite gott i spritbutiken (snart dags för nyårs shopping)! Fick en vinare, som ska drickas i helgen? Blev Relax den gamla godingen ;)

Nu ... åka till solarieöarna!

By mail

Fick detta på posten idag !! Från mina kära päron <3 vet inte om jag ska öppna det nu eller om jag väntar till den 25e :)

Road 60

Då tar man Road 80 East och rullar åt New York ... fast den här gången till Ikea som låg i Paramus.

Jag vet inte vad det är, men jag tycker verkligen om att köra bil, själv, med min musik, hur högt jag vill :) jag körde inte fel en enda gång :D

Nu har jag även blivit van med tre vägbanor på motorvägen ;) älskart! Fast man känner sig lite liten när det helt plötsligt blir åtta stycken ... Ikea butiken var väldigt stor och hade ett stort utbud. De hade mer grejer än vad jag har sett hemma i Sverige. Dock var det väldigt utplockat på mat-avdelningen, men min SISTA julklapp är nu klar!

På vägen hem körde jag, och jag tror fortfarande att det var 55mph, men alla låg i 70 ... sen helt plötsligt kör vi förbi en polisbil som står vid vägen och spanar ... men ingen brydde sig och vi fortsatte att köra lite för fort ?? Aja

2011 december 22

God morgon världen!
Såg mamma deer och "bäbis" deer när jag var påväg hem från barnens busshållsplats. Mamma deer och hade ett litet moment där ... hon glodde på mig och undrade säkert varför jag stod parkerad mitt i vägen :)

Nu blir det att ta en dusch och sen kanske jag ska åka en snabbis till Ikea!

 

Crashed

Föresten, har ni hört/läst om något plan som har krasat? Ett privatplan som krasade och så på en väg. Det stället ligger runt en timma här ifrån ...

Usch vilken opepp avslutning det blev på den här dagen ... med mina två senaste inlägg!

Fudje

Jag lägger ner !! Blir så trött när jag inte får det som jag vill. Trött och är väldigt seg i huvudet.

Föresten blev det världens storm här nyss ... det var tyst ena sekunden och i andra trodde mam och jag att huset skulle rasa! Men minuten efter vart det tyst igen. Kände hur pulsen höjdes, man vill ju inte vara med om någon naturkatastrof.

It is so messy

Ursäkta röran ... men jag ska försöka bli klar så fort jag kan! Jag måste skaffa mig något slags kodningsprogram? Finns det såna gratis? Aja, nu ska jag snart åka aoch hämta upp barnen. Jag som skulle grejat och duschat, fasnade vist här i stället ;)

2011 december 21

Grått och regnigt ute idag ... Usch! Ska nog hålla mig inne även att det lockar att åka iväg och leta efter några snygga, lila, glittriga, skor till Nyår. Har lite andra saker som jag också måste köpa innan helgen, så som ett rött nagelack och ansiktstvätt.

Just nu sitter jag och försöker hitta några roliga amerikanska bloggar att läsa. Följde en jätte bra blogg förut, men kommer inte ihåg vad den hette. Någon som kan komma med ett tips på någon?

Kan det inte bara bli julafton någon gån ??! Känns som att det tar en evighet ;)

Secret Santa

Hemkommen från ytligare en mysig kväll på Starbuckas med tjejorna :) idag var vi tio stycken. Vi har inte varit så många sen jag började, tror bara att vi saknade en ??

Jag fick en jättefin "julkulla" och tysk choklad! Nöjd :D måste även säga att visa julklappar var mer uttänkta och bättre än vissa andra. Men det är ändå tanken som räknas!

Nu ska det sovas, godnatt och puss

I am on my way

Fina virkade linnet och rosringen fick följa med ut idag, plus mina nya skor <3

Stamps

Har vart på besök hos min bank och pratat lite med dem. Sen åkte jag till posten och skulle posta hem lite grejer ... 41,22 dollar. Haha ... Jag som trodde att jag skulle komma billigt undan i år, man har nog nästan spenderat mer på julen än vad jag gjorde förra året (och föra året var dyrast hitintills) !!

2011 december 20

Idag rorar jag mig med något så roligt som att tvätta :) det behöv verkligen eftersom att jag tydligen bara tvättade en svart tvätt föra veckan. Sen ska jag fixa till min julklapp tills ikväll! You know, it is time for some coffie at Starbucks with my dear friends.

Diary

Har spenderat hela kvällen skrivandes. Har kommit på att min blogg inte alltid kommer att finnas här ... så jag har skrivit ner november måndad i en skrivbok som jag hade med mig. Där i har jag berättat om min första vecka och tiden efter är med i punkt form, saker som jag gör som jag vill komma ihåg :) eller ja. Som kan vara bra att komma i håg, sånt jag syselsätter mig med helt enkelt. I morgon ska jag skriva ner december måndad hitils.

Shoes

Dessa var det som fick följa med mig hem igår. Det blir nog premiär för dem i morgon :)

2011 december 19

Nu är vi inne på julveckan! Här har vi fortfarande ingen snö och för min del får det gärna förbli så! Kan kanske gå med på att det kommer lite under helgen ;)

Jag har precis skrivit klart alla adresser på mina nio julkort som ska skickas iväg i morgon! Det blev perfekt med släktingar, för det vart ett kvar till mig som jag kan ha kvar som ett minne. Önskar dock att jag hade kunnat skicka till mina älskade vänner med, men tyvärr blir det inte så ...

Nu ska jag snart åka iväg och hämta hem barnen!

Bridgewater

Emmy och jag tog en tripp till en väldigt, väldigt stor galleria idag på eftermiddagen. Tre våningar fyllda med massa underbara affärer :) haha ... skulle kunna spendera hur många timmar som helst där! Jag fick med mig ett par skor, dock inga jag kan ha på nyår ... kan knappt ha dem nu överhuvudtaget, för det är öppen tå på dem ;) sen lyxade jag även till det med sushi till middag! Så gott !!

Hot

Haha ... Föresten så tror jag att någon hade höjt temperaturen på övervåningen inatt. I vanliga fall hade jag älskat det, men tydligen inte inatt eftersom att jag tydligen sparkat/kastat ner allt från sägen och så mins jag att jag vaknade någon gång i natt liggandes åt fel håll och svettades.

2011 december 18

Idag tänder vi sista adventljuset! Nästa helg är det jul :) längtar faktiskt. Jag kommer att få fira den tre gånger. Vi ska åka runt till släktingar och så. Så det är väl tur att jag har vilat ... och sovit länge på morgnarna den här helgen! Undra om man kanske skulle ta och lägga fram julklapparna snart? Ska väl vänta tills den sista har kommit på posten :)

Boring

Det här blev helt plötsligt en väldigt sugig lördag ... bilen kommer inte komma hem (för ironiskt nog är de på bio) och jag får sitta här hela kvällen! Är faktiskt lite smått sur just nu, men men. Får väl gå på bion själv någon annan kväll!

Movie time?

Åhh ... jag hoppas på att mam kommer hem innan åtta. Vill gå på bio ikväll. Typiskt! Dad åkte och jobbade och mam tog barnen och bilen till något shoppingställe ... den tredje bilen får jag inte köra för att det är reklam på bilen. New Years Eve är det som lockar, en film som blir sanning?

Firetruck

Hahaha ... en ambulans och en brandbil kom förbi utanför våran gata för en stund sen. De tutade och brandbilen hade även en tomte på "taket"! De åker tydligen omkring på alla gator och hälsar på alla. Så himla gulligt av dom att göra en sån grej!

Todays

Dagens lunch, gårdagens sallad, plus lite extra gott! Yepp den äts i sägen :) det får man göra när man är ensam hemma en lördag!

2011 december 17

Sitter i sängen och väntar på att mitt hår ska torka. Är ensam nu på förmiddagen :) min familj åkte på Brunch med Jultomten med dads jobb, men jag valde att stanna hemma. Skönt att inte ha några måsten på en lördag. Antar att de kommer hem någon gång i eftermiddag.

Mina julkort kom idag med! Så ska verkligen försöka att skicka iväg dem idag. Antar att posten är öppen som vanligt även att det är lördag? Aja, det lär väl märkas.

Nu ska jag bara sitta i min säng och låta min öron få njuta av lite musik innan jag gör något !!

Starbucks

Haft en mysig fredag med tjejorna :) skönt att prata av sig lite, planera resor och studier. Samt att veta att man inte är den enda ... hehe "att vara Au pair är väldigt bra för min lever" !!

Friday evening

Inte alls avundsjuk på mina kära vänner som bor på Globen Hotell hela helgen och får gå på Tiesto imorgon! Hade jag fortfarande bott i Sverige hade jag vart där nu :) men får väl trösta mig med att jag faktiskt bor i USA och ska snart åka till Starbucks och umgås med mina vänner !

2011 december 16

Äntligen fredag! Är nyss hemkommen från solariumet :) lika skönt som vanligt! Nu försöker jag att inte vara i vägen för städarna, känns istället som att jag "kollar på att de städar ordentligt".

Får se vad kvällen har att erbjuda, den här helgen är i allafall inte lika uppbokad som förra ...

Amazon

Beställt den sista julklappen :) hoppas bara att den hinner komma innan julafton! Det är ju bara 6st arbestsdagar kvar tills "julledigheten" börjar. Julledigt för barnen ... knappast för min del :P hehe ... men jag kommer att ha en mindre att ta hand om under halva julveckan, så lite lättare blir det nog!

Santa Claus 2

Yes, äntligen är vi klara med maten, duschandet, alla läxor och övningar inför prov! Det är mycket som ska hinnas med innan kvällen är här. Nu belönar vi oss med en julfilm, mysigt när vi är ensamma hemma ... vi kollade på Santa Claus 1 i början av veckan :)

2011 december 15

Ny badad ... och mätt! Har nyss ätit tre makor med tre olika sorters kött! Rostbiff, Skinka och Kalkon :) gött att det alltid fins så mycket gott här hemma i kylen!

Sitter och kollar på Friends och väntar på att posten ska komma och plinga på dörren, hoppas verkligen att mina kort kommer idag! Måste posta i morgon :)

2011 december 14

Har vist glömt bort bloggen idag! Skulle ha åkt och tagit mitt körkortstest idag, men dad var väldigt trött efter natt-jobbandet så han var tvungen att sova. Lika bra det kanske, för jag sov på soffan :) har en förkylning i kroppen ... känner mig inte alls pepp på att bli sjuk. Hoppas det går över, annars man kanske skulle prova på någon amerikansk dunderkurr ?? hehe

Nu ska jag sova gött, i min nya pyjamas från VS, som kom på posten till mig. (ja, jag har redan hunnit börja nätshoppa)

Lucia

Har kollat på denna nu ikväll med barnen. Det uppskattades mycket :) dock var tydligen inte glögg någon hit, men det är helt okej. Dom provade ju ändå allt! Bäst hitils är nog Advent och Julbocken jag köpte på Ikea :D

Och ni som ville veta mer om själva Lucia, kolla på klippet ...

Saffron buns

De kanske inte är de vackraste du sett, eller de godaste du ätit ... men jag är riktigt nöjd med dem ändå!

2011 december 13

Lucia! Tänk att det redan är den 13 december? Tiden går så himla fort och det får denn gärna göra med, i alla fall tills det blir lite varmare. Just nu håller jag på att baka lussebullar, eller de ligger och jäser nu :) det är inte det lätaste att få ihop saker här. Eftersom att mina resept är gjorda för bakning i sverige ... som tur var tog jag med mig decilitermått och det, men det blir ändå jobbigt så fort det handlar om gram och sånt ;)

Föresten, min mamma var snäll och bjöd mig på tre månaders Spotify !! Så nu sitter och jag matar mina listor med massa musik. Woho :) har vart utan spotify länge nu, så det är skönt att kunna få lite musik i lurarna.

Raisins and Saffron


Blev att jobba hela kvällen idag. Men det gör inte så mycket, jag är väldigt trött och det känns som att en förkylning är påväg att hälsa på. Så det är lika bra att stanna inne :) Imorgon blir det också en lång dag, får se om jag åker till Starbucks eller inte. Det är ju så himla trevligt, men jag vill verkligen ha lite Lucia mys här hemma.

Ska ge mig på att baka lussekatter i morgon. Måste bara köpa russin och saffran först. Men dad skulle kolla i två affärer till i morgon bitti när han är påväg hem från sitt jobb. Jag har tänkt att bjuda på pepparkakor, lussebullar och glögg på kvällen. Hoppas att det blir bra!

Dock måste jag lösa mitt Spotify problem ... man kan tydligen inte använda Spotify i ett annat land med är 12 dagar. Jag kan ju inte leva på Youtube och deras musik i ett år ??! Får dela med mig av mitt svenska banknummer verkar det som. För vi måste ju ha jul-musik i morgon :D

Circle

Kanske är det därför dom inte har några rondeller (i stort sätt). För att låta amerikanare använda sitt förnuft låter inte speciellt uttänkt ?? Haha ...

 

2011 december 12

Nu är morgonpasset avklarat. Så nu kryper jag ner under täcket igen och blundar en timma innan jag tar tag i den här dagen. Det är jag värd, gick upp tidigt hela helgenn för att åka omkring :) burrr ... tur man har massa filtar, för nu är det kalt!

Third time

Ont i kroppen och fryser efter en heldag i NewYork med Emmy, Wiebke, Jane och Laura. Men det är helt klat värt de :) tredje besöket på en månad, de är rätt bra! Vart gick vi ?? Time square, Rockefeller center christmas tree, McGee´s pub, sen åkte vi tunnelbana till SoHo, Ny Ink (där priserna börjar på 200 dollar!!), sen åkte vi lite tunnelbana igen och sedan åkte vi hem. Nu har vi ju inte bara sett det jag har skrivit, för man går förbi 1000 grejer/buyggnader/affärer vart man än går :)

Nu har jag bäddat ner mig i min säng och ligger och äter M&M, hej chokladfinne! Men det är det värt ...

2011 december 11

Just det, "min" bil startade inte igår när jag skulle hem från isen. Men som tur var hade en av de andra tjejerna kablar i sin bil, och fasen vad bra vi grejade det där :D

Nu är det snart dags för mig att åka hem till en tjej, för att sedan åka till tågstationen och ta tåget till New York City !! Löv it!

2011 december 10

Hemma! Blev en lång, men lyckad dag! Åkte och hämtade upp Emmy för att sedan göra en trip till Ikea! Det mest svenska här :)

Det såg nästan exakt ut som i Sverige, samt att alla möbler hade samma namn. Vi fick med oss lite därifrån, mest från matavdelningen skulle jag tro. Det blev Glögg, pepparkakor, gräddsås, lingonsylt, apelsinmarmelad och te. Lite besviken att det inte fans julmust eller skumtomtar, men kanske måste göra ett till besök och då provar jag det andra :)

Sen åkte vi hem till Emmys "slott" och efter det till Aupair mötet, som den här gången var i ishallen !! Så fick åka skridskor :)

Dinner

Blev att äta ute idag igen :) i söndags åt vi på Fridays, yummie och idag blev det ladan (svenskt översatt). De hade jätte god mat, dock kan jag tycka att det var lite för bullrigt. Och så hade de en jag-gör-ballong-grejer-gubbe där? Kändes lite onödigt? Barnen ska ju äta, inte leka.

Sen åkte jag och mam iväg själva och shoppade lite julklappar. Börjar känna att jag har lite koll på läget nu :)

Tanning

Åkte ut och letade efter ett solarium. Finns en hel del här omkring, men det finns också många vägar runt omkring här :)

Hittade iallafall ett ställe som jag har hört ska vara bra. Köpte tre omgångar, och fy vad jag blev rånad !!

Hoppas att det finns billigare solarium på gymet sen när jag börjar nästa år. Men gud så skönt det var :)

2011 december 09

Gött och vakna upp och inse att barnen redan är uppe och att dad & Dom ska åka iväg för att handla frukost mackor på något ställe!

Nu myser jag i soffan med Dom framför Svampbobfyrkant, innan de ska åka!

NJ driver

Haha ... vafeen, dad frågade nyss om jag ville åka och ta mitt körkort i morgon ?!! Nä !! Men vi kom tydligen överens om onsdag, så nu har jag tydligen något att göra när barnen är i skolan. Hoppas att det inte är mer komplicerat än hemma i Sverige, hoppas även att jag förstår allt ...

Boooring

Vilken opepp dag jag har haft. Legat i soffan och tittat ut på snön ... man längtar faktiskt efter att hämta barnen! Så man får några att tjata på och "grälla" lite med :) hehe ...

Jag måste verkligt hitta på något att sysselsätta mig med om dagarna, nästa år blir det definitivt gymet. Längtar !! Man blir bara seg och tjock av att gå hemma.

... i morgon skulle det ha vart fint med en fredagsfika <3 med mina fina mjölbyflickor!

2011 december 08

Det var storm har inatt, blåste som bara den! Tur att huset sitter fast ordentligt :)

I morse när jag tittade ut fick jag även se min första snö. Fast nu är det mer isigt än snöigt ... måste komma ihåg att ta reda på vad det är för däck på bilen jag kör!

Social Security Number

Äntligen ... bäst att läsa ut körkortsboken !!

Rockaway mall

Rockaway mall är typ den bästa gallerian som fins! Alla bra butiker finns där och de är riktigt stora med alldeles för mycket kläder i dem. Man skulle kunna spendera flera eviga timmar där ... jag längtar som bara den tills jul-rean :) kommer bli galet tror jag ♥

Shopped

Äntligen har jag börjat handla julklappar! Haha :) En är klar, en är påbörjad, en vet jag vad jag vill ha (ska bara hitta det) och sen är det bara tre kvar!

Åt även sushi till lunch idag! Fy så gott det smackade, hade redan hunnit börja äta av de små bitarna när bilden togs.

2011 december 07

Måste det regna idag? Det regnar ju bara på tisdagar här! Funderar på att åka till gallerian och shoppa lite, måste bara vänta på att mitt hår ska torka ...

Tuesday

Ännu en tisdag avklarad! Himla bra att veta vad man gör varje tisdagskväll ... veckorna går så himla mycket fortare då :) och så har man alltid något trevligt att se fram emot.

Idag har vi typ planerat hela helgen, får se om jag kan hänga med på allt! Himla nice att få besöka New York igen. Älskart !!

Sen blev jag utfrågad angående rökning :P haha ... dom hade tydligen sett mig med en cigg på FB :P inget att dölja, jag har ju ändå slutat med feströkandet (festandet med för tillfälligt tydligen). Kommer bli tufft på Nyår ...

2011 december 06

Sitter och letar efter böcker. Men det går inte så bra :( Behöver hjälp !!
Vilken bok tycker du att man behöver vara älst för att läsa, Mio min Mio eller Bröderna Lejohjärta ?!
Och så behöver jag få tag i en bok som lär en svenska, för barn.

Jag ska verkligen försöka komma iväg och börja julhandla lite i veckan. Men idag känner jag mig inte så bra ... tror jag är påväg att bli förkyld? Men ska iallafall försöka åka och fika ikväll :)

Christmas Card

Då har jag pysslat lite, resulterade i att jag har beställt hem en hög med julkort !!

Photos of my first week

Äntligen har jag laddat upp några (eller helt ärligt, alla som blev bra) biler från min första vecka i USA. Det var väl på tiden eftersom att den tydligen började för en månadssen. Så nu kan ni gå in på min sida och kolla igenom dem :) länma gärna en kommentar, om du kommer på något roligt!

2011 december 05

Vecka 49! Nu har jag vart här sedan den 7 november och idag är det den 5 december ... så jag har klarat av en helt månad i USA. Bara elva stycken kvar att jobba av :) 

Haft min längsta nyktra tid ... tror jag? Har inte varit berusad på en månad. Guuud, vad jag längtar till Nyår! Då ska jag tillsammans med de andra tjejerna dricka mig berusad. Tror inte det finns mycket tid till att det skulle hända innan nyår, bara tre helger kvar och en av dem är julhelgen.

Snoring

Pappa, du är inte den enda som snarkar i soffan när du "bara" vilar ögonen framför något på teven :D

Twilight - Breaking Dawn

Yeeey :) nu är jag ifatt alla Twilight nördar !! Jag kanske kan bli en av er, lite i alla fall. Jag längtar väldigt mycket till nästa film, för den här slutade förj"vla dåligt! Och den är ju inte speciellt läskig heller ?! Jag sa till mam att jag tyckte att Alex kunde se den :)

Haha ... den bästa kommentaren i filmen måste ju ändå ha varit "hoppas att du har fått tillräckligt med skönhetssömn nu, för nu lär du inte sova mera". Bellas familj tänker på något helt annat än vad Edwards familj menar ;)

2011 december 04

Jag är så trööööt! Men jag ska försöka att äta lite frukost och sen är det bara att börja underhålla :D måste även komma på något att äta till lunch. Middagen kommer familjen att ordna med.

Foten är okej, öm men jag överlever!

Twilight - Eclipse

Den tredje filmen var lika bra den med :) hehe! Dock lite sur över att Bella kysste min Jake !!

Imorgon ska jag och Emmy gå och kolla på den fjärde filmen. Vet inte om det är någon mer som hänger på kanske, men det ska i alla fall bli sjukt trevligt :)

Aowii

Såhär fin var min fot förut ... nu ligger barnen i sina sängar och jag ska trösta mig med Eclipse och glass :)

 

Upholstery nail

Ryser fortfarande när jag tänker på det. Så j"vla äckligt ... har tänkt på vad jag skulle göra om det någon gång hände mig. Dock hade jag ju inte tänkt att jag skulle sitta i Amerika helt själv med två barn!

Efter att chocken att jag hade en spik i foten hade lagt sig var det bara att försöka få ut möbelspiken, det gjorde mycket ondare än att ha den i foten. Tur att Alex tillslut vågade hjälpa mig, och stackars Dom var helt förstörd.

Nu ligger jag i soffan och tycker synd om mig själv (tur man bor hos en mam som jobbar på sjukhus så allt fins hemma)!

Jessica Andersson

Har äntligen läst klart boken Jessica Andersson som är skriven av Jessica Anderson.

Boken handlar bara om henne! Hon pratar lite om hennes familj och dem ... men nej, läs den inte. Man blir bara irriterad och så stör man sig på alla onödiga uttalanden.

 

2011 december 03

Dags att börja ta tag i den här dagen då! Planerat än så länge är att ta en dusch, fixa lunch, leka, fixa middag, leka, gå på bio och sedan få dem i säng :)

Christmas tree part 3

På bara några timmar har hela huset förvandlats till ett varmt, härligt jul krypin! Jag gillart :)

 

Pizza

Nyss ätit mig mätt på amrekansk pizza. Saknar Valentinos !! Dessa är helt ok, men de är inga som man längtar efter ... nu ska det spelas Wii med Dom, sen när de små sover blir det nog några avsnitt med Friends.

Twilight - New Moon

Då har jag äntligen sett uppföljaren till Twiligt filmen :P den som spar, den har! Jag åkte till Walmart och köpte New Moon och Eclipse idag, fick även med mig Friends serie ett & två! Så nu har jag något att göra.

Imorgon kväll blir det att titta på Eclipse. Jag måste ju hinna se alla tre filmerna innan jag ser den senaste på bio! Dom två jag sett är ju för j"vla bra :))

 

2011 december 02

Det är väldigt skönt att komma hem till ett nystädat hus :) luktar så himla gott! Nu blir det en skål ... flingor och en film! Härligt med fredag igen även om jag ska jobba i morgon och söndag.

Miss me?

Here is my face :)

Social Security Number

Yes! Fick hem mitt nya J1 igår, så nu är det rätt. Så idag åkte dad och jag iväg så att jag kunde ansöka om ett SSN igen. Den här gången accepterades alla mina papper och det kommer att komma hem till mig om ungefär två veckor. När jag har fått mitt SSN ska jag åka så att jag får göra ett skriftligt test och förhoppningsvis få mitt körkort ... bäst att jag börjar plugga lite!

2011 december 01

Det är redan första december! Så nu är det bara 24 dagar kvar till julafton och jag har inte köpt en enda julklapp än. Jag har inte en aning om vad jag ska hitta på till folk :/ måste hitta något till familjen, både ett "stort" att ha under granen och något mindre att lägga i julstrumporna.

Sen är jag med i "Secret santa" med min värdfamiljs släkt ... då ska jag köpa ett paket till Dads, systers sambo. Jag är även med i en "Secret santa" lek med Starbucks gänget. Jisses, jag som trodde att jag skulle få ett lätt år :))

Headache

Har vart och handlat vitaminer samt en skvallertidning. Huvudvärken är på besök och turligt nog har jag varit "ledigt" i stort sätt hela dagen idag. Likaså är jag i morgon ... hoppas att den går över snart så jag slipper ta en tablett!

Värktabletter är överskattat, lite smärta kan man leva med ;)

RSS 2.0