...

Jag lovar att jag ska bli bättre på att ta bilder.
Fast inte lika bra som hon på Halv åtta hos mig som var ikväll ;)

Sista dagen i februari och min namnsdag!

dsc09219 (MMS)

Sista dagen i februari och min namnsdag!

28e februari 2011

♥ jobba
♥ afrodans ??

The messenger

Sitter och kollar på Wallander och får lite smått ångest över helgen. Urch! Aja, innan det så kollade jag på yttligare en film, kass var den med. Hände typ inte ett skit i filmen ...

The messenger
(2009)
Will Montgomery, en ung amerikansk soldat som skadas i Irak och skickas tillbaka hem, där han under sina sista månader i tjänst placeras att meddela anhöriga till soldater som inte hade samma tur som Will och överlevt. Utan varken utbildning eller tidigare erfarenhet, paras han ihop med den erfarne kaptenen Tony Stone, som ska lära honom allt, inklusive de strikta reglerna för hur ett dödsbud ska levereras. Men regler är inte alltid lätta att följa.

Är så himla hungrig

Mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat

27e februari 2011

Ligger i sägen och känner mig väldigt seg. Ska försöka krypa ner i min mjukisdress snart och vandra hem :)

Lyx lunch! Sallad, potatissallad, kyckling...

dsc09211 (MMS)

Lyx lunch! Sallad, potatissallad, kycklingfile, rostbiff och julmust! Muma

Smått sliten & hungrig

Liggen och myser i min nya otroligt sköna och snygga mjukisdress :) ska väl snart slänga mig in i duschen. Måste ju ner till stan och handla alkohol, hann ju inte med det igår. Även att vi var hemma halv nio !!

Sen ska jag försöka tjata mig till en linköpingsutgång ... känner att det är dags för det, och här händer det ju inte så mycket. Fast igår hamnade jag på en inflyningsfest och någon jag inte känner. Abbe på jobbet som bjöd med mig, skit trevligt var det i alla fall ;)

26e februari 2011

♥ slänga mig i duschen
♥ åka ner till stan ...
♥ sola ?
♥ hem och äta lite :)
♥ ff ?
♥ Linköping ??

Vi syns på NP gott folk!

dsc09210 (MMS)

Vi syns på NP gott folk!

25e februari 2011

♥ jobba
♥ Linköping m. Hannah :)
♥ "pizza"fredag
jag vet inte ...

Tar hand om mina sjuka vänner

Har hunnit med att sola, inhandla och leverera halstabletter till lilla Anna som är sjuk. Nu är det snart dags att hoppa in och ta en snabbdusch för att sen åka bort till Madde (som också är krasslig) med något gott :)

Jag och en arbetskollega gick ut i verksta...

dsc09208 (MMS)

Jag och en arbetskollega gick ut i verkstaden nyss. Vad mycket det var som var omgjort! Typiskt bara att det var idag (typ grått, tort hår). Men annars är jag jätte nöjd med att jag fick gå ner och hälsa på!!

24e februari 2011

♥ jobba
♥ åka till motala m. Hannah :)
♥ sola !!
♥ träffa Anna :)

Mer färg

Det var inte kul idag heller ... urch, men man får tänka på muklerna ;) han även med en lång varm dusch, haft ansiktsmask, färga ögonbryn och fransar. Jaaa och nu ska jag sova, så man är pigg och glad till jobbet i morgon !!

Tonat håret

Undrar vad det kan vara för fel på mitt hår ... för inte blev håret ljusare ialf !!
Aja, om en timma är det bodypump på schemat :) hoppas det sviiiirrr i morgon.

För er kom känner mig/kände mig då. Vad gj...

dsc09206 (MMS)

För er kom känner mig/kände mig då. Vad gjorde vi midsommar 2006 (19år gamla)? Var det då vi var där ute, i något hus utanför mjölby? Eller?

23e februari 2011

♥ jobba
♥ yoga / bodupump ?? det märks
♥ film ;)

127 hours

För er som undrar så cirkulerar det massa filmer på jobbet just nu, därför jag glor på film hela tiden. Men denna var inget för mig! Obehaglig redan från början till slut, inte hände det något häller ...

127 Hours (2010)

Är baserad på en sann berättelse. Filmens fokus är på hur äventyraren försöker hantera situationen timma för timma, dag för dag. Det är en riktigt intressant skildring av hur stark människans vilja är att överleva.

22e februari 2011

♥ jobba
♥ kolla på en lya :)

Nyckeln till frihet

Har även spenderat kvällen med att kolla på Nyckeln till frihet. Så himla bra den var ... haha, började dock känna igen mig på slutet? Kan det vara så att Family gay eller något liknande har gjort lite parodi på denna film??

Nyckels till frihet (1994)
Andy Dufresne är en ung och framgångsrik banktjänsteman, vars liv drastiskt förändras när han oskyldigt blivit dömd till livstid för mordet på sin hustru och hennes älskare. För att lindra sin fängelsevistelse använder Andy sin utbildning som revisor åt den hänsynslöse fängelsedirektören Norton. Dagar blir till veckor och veckor förvandlas till år, alltmedan Andy försöker bevara en civiliserad stämning även innanför de hårda murarna.
Baserad på en novell av Stephen King.

21e februari 2011

♥ jobba
♥ afropowerdance :)
♥ försöka kolla på Nyckeln till frihet

God Natt

Blev självklart att kolla på Wallander :) det var lika bra som vanligt. Nyckeln till frihet får vänta tills i morgon! Kikade lite på BB när det var nyhetspaus, tror det kommer att vara skit, men om jag ser på det någon mer gång så vet jag vem jag ska titta på ;) gick precis in en läckerbit som hette Martin när jag kolla! Sov gott alla söta ♥

Fetto

Tjockis maria har vart igång igen ;) blev vist en mumsig kyckligkebab idag, har ju tjockat hela helgen så varför sluta nu? hehe ... hamburgaretaldrik, kebab m. pommes, pizza, chips o dipp, tårta och jaa ... fan va mycket !!

Nu ska jag se Inception :) hoppas att den inte är läskig eller nått sånt.

20e februari 2011

Så himla skönt att vakna upp dag 2 och må super! Spenderat förmiddagen med tv mys och gosat med min friska dator som min bror ordnade åt mig igår :D
Nu ska jag städa lite och sen blir det kanske en sväng till Linköping ... eller om jag ska ta det någon annan dag? Får se vad klockan hinner bli, det är väl bara öppet till fem idag?

Fick en 'liten' bitt tårta! haha

dsc09204 (MMS)

Fick en 'liten' bitt tårta! haha

Just hanging around with my bud

Har hängt i Vadstena sen ett tiden :) nu kom bror hem efter några timmar på jobbet med tåååårta och Gussie har börjat bli lite slirig, själv ska jag nog åka hemåt om någon timma. Har fått Gussie att inse att Annoying Orange är bra skit !! Ey kääjwaaj

19e februari 2011

♥ lördags häng i Vadstena
♥ fixa min älskade dator (äntligen)
♥ melodifestivalen !!

Frrredag

hehe .. valde självklart ölen :) sitter hemma hos Pontus med Hannah, Erik och Johan. Men blir nog lugnt ikväll, måste ju sköta mig när Hannah är nykter och kör :P häääääligt

18e feruari 2011

♥ jobba
♥ fredags fika m. Hannah !!
♥ "pizza" fredag
♥ sola ← någon gång under dagen :)
♥ ta några öl eller se på film? (vi vet ju alla hur det slutar ;)

Mysigt

Sitter hemma hos Hannah och myser. Skulle kollat på film, men vi hade vist så mycket att prata om så det har hunnits med :) jag får helt enkelt kolla på den någon dag i helgen. Skönt att inte göra något annat än att ligga i en soffa hela eftermiddagen !!

17e feruari 2011

♥ jobba
♥ greja m. en grej
♥ kolla på film :)

Nacke nake naken

Fasiken vad stel jag är i rygg och nacke! Tur att det är Yoga som står på schemat idag, så man kan sträcka ut sig lite. Sen blir det nog fotbolls tittande någonstans skulle jag tro ...

Ja, jag kunde inte sagt det mycket bättre ...

dsc09203 (MMS)

Ja, jag kunde inte sagt det mycket bättre själv!

16e feruari 2011

♥ jobba
♥ MOJO Yoga ... ska bli så skönt
♥ titta på film möjligtvis

Svettigt !!

Svettigt var det iallafall. Men nu har jag skaffat mig mina favoriter när det gäller instruktörer ... som Afrodansen igår var mycket roligare än den andra jag var på, och idag på Zumban var det nog lite för mycket flum för min del. Så ja, fyra pass, fyra instruktörer :) Nu är det bara att kämpa på !!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen, ny duchad och trött. Ska läsa lite i tiningen som jag köpte i söndags ... hoppas på att john blund kommer tidigt!

Dags att röra på fläsket igen

Dags att börja peppa igen då :) ska snart ner och dansa lite Zumba och kolla hur många gånger jag har kvar på mitt 10kort. Blir möjligtvis ett årskort snart !! faaan vad pepp jag har blivigt, kanske blir en träningsnarkoman av mig trotsallt Hannah :P

15e feruari 2011

♥ jobba
♥ dansa Zumba :)
... fixa naglarna och sen sova

Godishuset var stängt, men som tur var had...

dsc09200 (MMS)

Godishuset var stängt, men som tur var hade min mamma bakat en hjärtformad kaka!

Dansa i ...

Ska snart åka och dansa lite Afrodans, skulle ju inte tränat idag ... men känner inte för att sitta hemma och glo själv på Alla ♥dag! Efter det ska jag åka till Time för att hämta ut ett paket (TACK HM, perfect idag) och kanske köpa mig något sött :)

Glad alla hjärtans dag alla underbara!

dsc09195 (MMS)

Glad alla hjärtans dag alla underbara!

14e feruari 2011

♥ jobba
♥ träna ??
tycka lite synd om mig själv ...

13e feruari 2011

Då var den här söndagen över ... JAG SKULLE JU VART NYKTER IGÅR !! Allt är Mickes fel :) fast det var faktiskt en rikgtigt trevlig kväll igår. Men nu är ångesten här, upp och jobba i morgon igen. Känns inte som att jag hinner med helgerna? Inte nog med det så är det Alla hjärtans dag i morgon. Femte (tror jag?) året själv ... fast förra året firade jag ju dagen lite, i morgon får jag väl sitta själv. Funderar på att gå till gymet.

Nykter?

Det där med nykter kväll gick åt skogen. Gick på spriten diiiirekt !! Nu syns vi i dimman gott folk :)

Fredagen

Söta som få :) haha (bilder från förra fredagen)

Blev en myskväll med Hannah igår :) började med våran fredagsfika! Sen åkte vi hem till henne, sen bestämde vi oss för att åka hem till mina päron med pizza till oss alla. Efter det spenerade vi dryt två timmar i bastun, rikgtit skönt när det var så himla kalt ute. 11- när vi åkte hem till hanna vid 23tiden :(

12e feruari 2011

♥ uppe tidigt för att åka till huset och öppna
♥ umgås m. Mormor och Morfar
♥ kanske klippa mig ?
♥ fixa datorn
♥ melodifestivalen !!

Ny anställning, nytt te, och haft besök av...

dsc09193 (MMS)

Ny anställning, nytt te, och haft besök av bebisar här på frukosten! Bra start på en fredag.

11e feruari 2011

♥ jobba
♥ fika m. Hannah :)
♥ pizzafredag
♥ filmmys??

La la la

Fick även en god nyhet idag. Blir ingen sömn nästa vecka, utan jag ska vist upp och hoppa på mornarna i drygt fyra månader till. Det tackar vi för :) ska väl försöka att spara lite av degen med. Puss på er ♥

BodyPump

Smått sliten efter ett bodypump pass. Det är rent plågeri och inte alls kul ;P men det är härligt att det svider (hoppas bara inte att jag får lida lika mycket som efter förra =första passet)

Men nu vet jag hur/vila pass jag ska träna i fortsättningen !!

10e feruari 2011

♥ jobba
♥ förbereda mig ... 
♥ Bodypump m. Madde (faaan va muskler jag kommer få ;)
♥ ta mig hem från gymmet !!

Stammis!

Hahaa ... va faaan ? Var på time och hämtade ut mitt paket förut, och då frågade han ju om leg så han kunde lösa ut paketet. Sen bad han om ursäkt, för han kände ju ingen mig (brukar hämta ut paket där) men påpekade att han var tvungen. Why ?? Varför måste jag bli stammis överallt? Och varför kommer dem ihåg mig?

Den otroligt pinsamma Stammislistan
Statoil (när det fans och jag bodde granne med dem) - Marlboro light, och ofta blev det paketuthämtning och köp av fransk hotdog
Lundbyhallen (förr, när jag tyckte att jag hade råd) - Frukost
Zebban - Smirnoff ice
Sibylla - Kycklingkebab och så mina feferoni
Valentino - Palermo
Time - Paket

Som ni kanske märker så handlar det mycket om mat ... kläder, cigg, sprit men nu lägger jag även pengar på gymmet, så det väger ju upp det hela lite ;)

Färdig

Nu har jag dansat, simmat, bastat, solat, hämtat ut paket :) och fixat matlådan !! Nu ska jag sätta mig i soffan och äta lite av maten till Halv åtta hos mig. Känns helt underbart i kroppen ... och i morgon ska jag döda den ...

9e feruari 2011

♥ jobba
♥ dansa Zumba :)
♥ simma ??
♥ sola !!

Star 61

Har vart i Linköping idag och spenderat lite pengar på ett bilbatteri och ett stativ till min älskade kamera :) bilbatteriet var naturligtvis mest behövligt, men bäst var stativet. Han leka lite med det ikväll och känner verkligen att jag måste börja plugga lite fotografering !! Det är ju så himla kul, men det är svårt att få till riktigt bra bilder ...

Blev föresten tre pass den här veckan, så "veckans schema" stämmer inte riktigt. Tränade MOJO yoga igår och i morgon ska Madde och jag dansa lite Zumba ;) sen blir det även ett pass på torsdag! puh ... hoppas att detta slit lönar sig!

8e feruari 2011

♥ jobba
♥ åka till Linköping
♥ byta bilbatteri
♥ tvätta klart ...

Renovering pågår! Äntligen om jag får säga...

dsc09189 (MMS)

Renovering pågår! Äntligen om jag får säga det själv, och det som ska upp efteråt har päronen valt själva, och lyckats!

7e feruari 2011

♥ jobba
♥ täna !!
♥ simma, eller beror på vad jag får träna :)

v.6

Wallander, skulden

Nu ska jag skrämma upp mig själv genom att titta på Wallander. Sen blir det att blunda :)

6e februari 2010

Vilken lång dag! Fick iallafall en lugn start med två filmer, först sågs Spy kids och sen Paranoia activity 2 (måste se första filmen!) ... sen däckade jag och sov bort eftermiddagen :) är så himla nöjd över att jag hade handlat hem lite gott tills idag. Men sen blev jag lite irriterad när jag skulle ner till Sibylla för att förgylla min dag, för då startade inte min bil, så jag gick hem och snodde päronens som jag tänker ha tills pappa och jag åker till Linköping och köper ett nytt batteri!

Nu är jag väldigt nöjd och mätt :) har även bokat in mig på ett pass på onsdag och i morgon står jag som reserv på två pass ... Det var helt klart en mycket lyckad kväll i går med föresten !! Tack grabbar

Kan det vara kvällens vinnar låt?

dsc09186 (MMS)

Kan det vara kvällens vinnar låt?

5e februari 2010

♥ maat
♥ göra mig fin
♥ ff
♥ utgång i Linköping !!

Hos Hannah

Sitter hemma hos min Hannah och tar mig ett glas vin ... eller vi tar oss en box vin :) det är ju trots allt fredag !!

Idag är det dags att boka in sig på ett Bo...

Idag är det dags att boka in sig på ett Bodypump pass till måndag. Får se hur jobbigt det blir den här gången : ) funderar på om jag ska köra tre eller två pass nästa vecka. Kan ju boka in mig så får vi se hur ont och hur mycket ork jag har kvar efter måndagen!

4e feruari 2011

♥ jobba
♥ fredags fika m. Hannah :)
♥ pizzafredag !!
♥ öl?

Natt

Blev att jobba några timmar extra idag. Men blev inte allt för många, tycker att jag har bokat tillräckligt med order den här veckan. Imorgon blir det nog 100st på två dagar, jag ligger nog lätt i toppen där alltså :)

Sen åkte jag till solariumet en snabbis och sedna upp till Madde. Där fick jag pommes, kött och bea, ljuvligt gott och ännu bättre smakar det naturligtvis när man blir bjuden, tack gumman !! Sen förflyttade vi oss till tvrummet och pratade oss igenom några timmar. Även Leia var med en stund, då hon absolut inte vill sova den lilla gullungen!

Nu ska jag krypa ner ... så man är pigg och glad i morgon, för då är det fredag!

3e februari 2010

♥ jobba
♥ jobba över
♥ sola ?
♥ umgås m. Madde

Han med mycket idag

Underbar dag :) har hunnit med mycket! jobbat, vart på massage, tränat Yoga, simmat några längder, bubblat, bastat, solat, handlat lite mat och nu har jag haft hårinpackning och toppat håret !! Nu ska jag däcka i sängen. Puss

Min onsdag

Ny masserad och har mat i magen. Nu är det dags att "springa" till gymet för ett pass Yoga! Sen blir det nog att simma eller sola lite :) lyx!!

2a februari 2011

♥ jobba
♥ MOJO yoga
♥ simma lite ?

Afropowerdans

Afropowerdansen var riktigt skojig !! Det var lite fart i och afromusik genom hela passet, man dansade även barfota, vilket är lite udda. Zumban var nog lite lugnare ... eller? mer steg och skaka rumpa/bröst.

Nu har jag lite att tänka på. Hur ska jag lägga upp det här? Vilket ska jag välja? Zumba eller Afrodans ?? Det sköna är att man faktiskt kan simma några längder efter dessa pass och sen värma sig i bastun, för det provade jag idag. nice :)

Hoppas att det känns i morgon!

Februari

Ny månad :) det gillas ... nu går vi ljusare tider och det är dags att ta tag i allt !!

1a februari 2011

♥ jobba
♥ afropowerdance, äntligen !!
♥ simma lite, om jag orkar :)
RSS 2.0