Andra av tre

Äntligen hamnade jag i sängen efter en lång dag som bestod av solning, städning av bilen och en runda i spåret med Ena och Micke! Nu ska jag fundera på vad jag ska ha på mig i morgon då vi ska till Torpön med jobbet och mysa! Sen kommer även min Malin hem på besök under långledigheten. Känns som att man har fullt upp hela tiden :) gillart

31a maj 2011

♥ jobba
♥ tvätta av bilen ut&in
♥ sätta i ny sterio :)
♥ sola !!

Första av tre

Har firat mamma hela dagen och jag tror hon blev mycket nöjd med den :) sen blev det en öl på 15 och så satt jag och läskade mig med alla band som ska spela på P&L !! As pepp på tredje festivalen och även på att testa på en ny. Kommer bli skit bra! Sen ringde Micke med trevliga erbjudanden, så nu är hela helgen planerad! As peppt :) sova får jag väl ängna mig åt en annan dag ...

Fick lite inspiration av Signe igår! Så hi...

img_2026 (MMS)

Fick lite inspiration av Signe igår! Så himla finna !!

30e maj 2011

♥ jobba
♥ åka till Skänninge ??
Afropowerdance
♥ fira världens bästa mamma !!

Nu är jag ialf redo för en P&L festival !!...

img_3074 (MMS)

Nu är jag ialf redo för en P&L festival !! Så himla söta och rosa :)

29e maj 2011

Lång, lugn och skön helg. Idag började jag dagen med att åka hem och fira mamma på morsdag :) blommor och choklad fick det bli. Hon har ju även timat in det så bra att hon fyller i morgon med! Sen fick jag ett ryk och åkte in till Ikano och shoppade lite, helt underbart att kunna gå där inne själv! Fick med mig lite smått och gott hem. Nu sitter jag och väntar på att Ena ska komma och hämta upp mig, så vi kan komma till matchen snart ... alltid trevligt att kolla på folk ialf.

Nykter helg !! Äntligen :) laddar upp infö...

img_8123 (MMS)

Nykter helg !! Äntligen :) laddar upp inför långledigheten nästa vecka!

Inför samtalet

Nu har jag fått lite tips inför första samtalet med Aupair familjen som jag tänkte dela med mig av !!

Fråga frågor om familjen, vad föräldrarna jobbar med, vad barnet/barnen gillar, hur familjelivet ser ut.

Vad de förväntar sig av dig som aupair, vilka uppgifter du ska göra, veckoschemat, om de har haft aupair tidigare och vad som har fungerat bra/dåligt där.

Förbered dig även på bra svar på frågor de kan ställa, så som;

Varför du vill bli aupair, barnuppfostran, hur du hanterar hemlängtan, vad man gillar bäst med att arbeta med barn, hur du skulle göra om barnet/barnen inte lyssnar på dig.

Hoppas nu att det gå bra för mig ... och att det inte låser sig, så jag inte kan prata :(

27e maj 2011

♥ jobba
♥ fredagsfika ??
♥ lämna Mjölby ??

Samtal från USA i morgon ??

Wooohooo :) Idag har jag fått mitt första mejl från en Aupair familj. Kittlar dödsskönt i kistan ... de undrade om vi kunde höras någon dag, typ i morgon! Så det blir att svara till dem i morgon bitti på jobbet, sen ska jag ringa till min handledare och fråga vad jag ska säga och allt dedär !!

Det är för övrigt familjen från Atlanta som har hört av sig.

Faan vad jag är värd denna !! 5km på 40min...

img_0162 (MMS)

Faan vad jag är värd denna !! 5km på 40min är jag väldigt nöjd med, då jag i stort sätt aldrig sprungit/gått så långt på år! Men man kan ju undra vems j@vla ide det här var? Nästa gång ska jag vara mer förbered :)

Atlanta

Jaha ... När ska min drömfamilj från L.A ringa och säga att jag måste komma snabbast möjligast??

Jag har i alla fall fått en matchning från en ett barns familj i USA, Atlanta. Staden ligger ganska bra, inte så långt ifrån Florida och tror att det är ganska varmt där. Få se om man hör något från dem !!

26e maj 2011

♥ jobba
♥ springa (läs gå) blodomloppet !!

25e maj 2011

♥ jobba
♥ MOJO Yoga
♥ njuta av min lön :) = shoppa ??

Vi har hämtat ut våra tröjor som vi ska ha...

img_2706 (MMS)

Vi har hämtat ut våra tröjor som vi ska ha på oss när vi springer blodomloppet på torsdag !! Måste bara hitta en i M, för S var för litet ...

24e maj 2011

♥ jobba
♥ Bodypump !! (känner redan nu att det kommer bli jobbigt idag)

23e maj 2010

♥ jobba
♥ hälsa Lisa välkommen tillbka till BT (:
(hoppas på att inte behöva jobba över)
♥ sola, slappa, sova ??

Vilken perfekt söndag, kanske den bästa i ...

img_5601 (MMS)

Vilken perfekt söndag, kanske den bästa i år ??

22a maj 2011

Vaknade upp tidigt idag, och mådde prima skinka !! Hoppas bara inte att den kommer smygande, men det tror jag inte. Jag var nog en bland dom nyktraste här igår, hann bara men 6st cider och 3 1/2 shot ... bra det kanske. Nu har jag i alla fall satt igång diskmaskinen, tvättmaskinen, torkat alla bord och golv :) bra jobbat såhär på förmiddagen. OCH tack igen för alla gratulationer och presenter !!

Jag vill bara tacka alla vuxna människor s...

img_3673 (MMS)

Jag vill bara tacka alla vuxna människor som var här för att ni verkligen hjälpte till och städade och såg till att allt såg hyfsat ut innan ni gick!! Nädå, det tog mig bara 30min .. helt okej efter allt jag bjudit till med.

21a maj 2011

Grattis till mig på min dag ♥

Chicago

Faan vad jag var poppis i USA då :) fick min andra matchning idag !!

En matchning från en fyra barns familj i USA, Chicago. Ligger ju vid en sjö (eller vad man nu säger) och så verkar det som de har pool. Så det låter ju inte helt fel ;)

20e maj 2011

♥ jobba
♥ fredags fika på stan :)
♥ handla alkohol !!
♥ sola
♥ pizzafredag
♥ baka ... en kaka

Nähä, dags för God Natt

Blev massa shopping idag, jag orkade dock inte med att sola! Hittade massa fint på stan i Motala :) mycket nöjd över det jag fick med mig hem! Efter jobbet åkte jag även och handlade hem massa gott till lördag!! Hoppas det blir bra nu. Tror även att jag kommer att få vara husvakt, det gillar jag!

Jobbar man och sliter, så får man biobilje...

img_2454 (MMS)

Jobbar man och sliter, så får man biobiljetter :)

19e maj 2011

♥ jobba
♥ tandis i Motala
♥ shopping :)
♥ jobba igen
♥ åka och handla till lördag !!
♥ sola ¤

På lördag blir det grillchill

Sista dagen att säga nej till Lördagens happening. Några har även sagt ja, gulligt :) dock har även två sagt nej !!

Seattle

Ja, som jag skrev i mitt förra inlägg har jag gjort hela min ansökning klar (min sida, personlighetstestet och de har ringt och kollat mina meriter) för att bli Aupair i USA.

Känns skönt, går det skogen med jobbet så har jag ju det här att sysla med i stället !! Efter den här veckan har jag bara en vecka kvar på BT, ingen av oss extra anställda har fått höra något än, så det kanske blir sommarlov?

Det jag skulle skriva om nu var iallafall att jag har redan fått en matchning från en tre barns familj i USA, Seattle. Rätt sida men lite långt upp? Men familjen verkar jätte bra, får se om dom ringer mig någon dag :) peppt

Yes! I fredags blev jag helt klar med min ...

img_0448 (MMS)

Yes! I fredags blev jag helt klar med min ansökan till USA :) känns jätte bra ... resten tar jag upp ikväll.

18e maj 2011

Då var mer än halva veckan redan gjord !! Hääääärligt :)
Blir att slita ett tag till, sen tänker jag ge upp och slänga mig i soffan, möjligtvis ge mig ut i spåret sen ... beror på om jag orkar eller inte. Men just nu skulle det vara väldigt skönt!

GoooNatt

Nu ska jag däcka i sängen :) har ändå hunnit med en del, ialf att prata av mig med massa folk !! Blev även en runda i södraspåret med Ena, en av två jag ska försöka hinna med den här veckan (då det inte hinns med något gym).

Även plannerat in en snabb shopping på tosdag i Motala. As pepp och jag hoppas att jag finner det jag söker ;)

17e maj 2011

Sitter fort. farande på jobbet. Vi har nyss haft Mcd myss här på avdelningen, det förtjänar man när man jobbar 11-12 timmar om dagen. Blir att slita en liten stund till, sen ska jag åka till solariumet och vila en stund :)

Lång härlig dag

Äntligen var det min tur att få komma hem !! Blir långa dagar nu till onsdag, sen tors-fre slutar jag som vanligt. men då har jag redan fullt upp! Hääärligt ... not

16e maj 2011

♥ work work

15e maj 2011

En riktigt orginel söndag! Sovigt alldeles för länge, "råkade" komma hem lagon tills maten hos päronen var klar och sen har kvällen fortsatt med massa tv-tittande :) lika härligt så vanligt!

Bäst att vila upp sig inför veckans arbete. Lär väl inte bli mycket mindre timmaars övertid än de andra veckorna ... känns träligt att man inte har tid eller ork till något annat då på veckodagarna.

14e maj 2011

♥ lördags arbete till 12.00
♥ äta smörgåstårta, mcd eller sibylla ... :)
♥ VET INTE !!

Även ...

Åka hem på rasten och äta riktig sommarmat! Längtar lite till premiären :) ska också försöka hinna med att sola efter gymmet.

12e maj 2011

♥ jobba
♥ Bodypump !!
♥ sooova

Sitter och har nyss ätit grillat ... samti...

img_8636 (MMS)

Sitter och har nyss ätit grillat ... samtidigt firar vi Tinas 23årsdag !!

11e maj 2011

♥ jobba
♥ försöka orka med lite övertid ...
♥ fira Tina :)

Övertid, igen och igen och igen ...

Blev altanhäng med Pontus hela kvällen. Underbart gött i solen och en liten kall i handen ;) ska ju bli lite sämre väder nu i några dagar, gör dock inte mig så ledsen då jag har 6-8 timmars beodrad övertid framför mig den här veckan!

Bara 11 dagar kvar

Herreguuuud !! Fick lite smått panik när vände sida i kalendern för att se hur nästa vecka såg ut, och inser då att jag faktiskt fyller år då! Jag vill faktiskt inte fylla år, känner mig verkligen inte så gammal som det låter! Kommer aldrig bli en dag över 20 ;)

Jahopp, ska jag ordna något? eller bara fly och låsas som det aldrig hände ??

10e maj 2011

♥ work work
♥ sola, om den fortfarande syns

Vår? Sommar?

Sisodär :) nu är jag redo för att gå ner och sätta mig och ta en STOR kall öl med Signe! Blev sommrigt idag med linne och jeansshorts !! Plannen är ialf en middag på Zebban, får väl se hur kvällen slutar ??

Härlig dag med lilla Gisela, jäkligt tur m...

img_1596 (MMS)

Härlig dag med lilla Gisela, jäkligt tur med vädret med !! gillas

7e maj 2011

♥ kolla på kossor m. Gisela
♥ powernap !!
♥ dejt med Signe :)

Tjejmys

Hemkommen från en mys kväll med Hannah och Signe :) himla härligt att bara ta det lugnt och prata, äta massa frukt och kolla på Så ska det låta och Twilight !! Nu ska jag krypa ner under täcket för en relativ tidig morgon i morgon ... ska iväg med lilla Gisela och kolla på när kossorna springer ut. Undra vem som är mest pepp, jag eller hon ??

Jag är så ledsen Signe, men jag var tvunge...

img_6788 (MMS)

Jag är så ledsen Signe, men jag var tvungen !! Den liksom sprang och hoppade på mig i butiken :) detta är i alla fall en ny väldigt fin familjemedlem.

6e maj 2011

♥ work work
♥ sola :)
♥ flötfredag
♥ tjej-kväll !!

Gonatt

Min kropp är helt slut :) bodypump, solning och sen en varm dusch på det! Kommer somna så fort jag lägger ner huvudet idag känns det som! Tur det kanske, så man får så många timmars sömn som möjligt. I morgon är det ju fredag och då blir det tjej-häng hos Hannah med massa tjejgöra !! mysss

Mums för läpparna :)

img_3315 (MMS)

Mums för läpparna :)

5e maj 2011

♥ jobba
♥ BodyPump (reservplats än så länge)
♥ tvätta klart !!

4e maj 2011

♥ Work work
♥ stan ... igen
♥ tvätta
♥ Mojo Yoga

En helt vanlig tisdag

Efter jobbet blev det en sväng till stan, hittade inget direkt. Fick däremot något som måste fixas tills torsdag !! Får se om jag har tid i morgon ... eller jag måste ha tid i morgon.

Sen åkte jag hem och tvättade två maskiner tvätt. Hade en stor hög här hemma med kläder ... lala, rullar vi runt bland mjuka "kuddar" ... jaja, kunde hänt!

Blev även att vandradra bort till 13, gjorde Gisela glad :) hon fick något mycket snyggt att hänga i garderoben! Sen var det dags att åka hem till Hannah och mysa lite med henne och Signe. Fick även äran att skjutsa Signe sen ... hoppas det gick bra gumman ;) inte alls avundsjuk!

3e maj 2011

♥ jobba
♥ ner till stan
♥ tvätta lite
♥ köpa biljetter till P&L !!

Naee

hm ... glömde bort tiden till dansen, så blev ingen för mig denna kväll :( jag som hade peppen uppe !! Blev Hockey kväll med Micke och Magnus istället. Bäst att sova lite så att man orkar med morgondagsens tisdag !!

2a maj 2011

♥ work work
♥ Afropowerdance

1a maj 2011

Vilken helg :) och en alltid så underhållande och givande söndsg!
I fredags mötte jag upp Signe och tog ett glas vitt i solen. Underbart att den tjejen är hemma! Sen gick vi upp till Hannahs lya !! Där blev det fylla, iallafall för lilla mig som lyckades få i mig lite för mycket. haha ... himla trevlig kväll/natt/morgon. 

Sen blev det ju lördag och Valborg. Åkte hem till Magnus och sedan gick vi upp till Henrik. Blev en rätt lugn kväll ... eller lugnare än fredagen. Trots det mådde jag riktigt dåligt idag ... aja, nykter helg nästa! någon som är med ??
RSS 2.0