Two weeks

Bara två veckor kvar att jobba! Pirrar som attan i magen när jag tänker på't! Snart ska jag få resa och sen komma hem <3

Det känns lika underbart varje gång jag skriver det. Dock blir det två tuffa veckor med mkt jobb då barnen kommer vara hemma minst halva denna veckan och i slutet av nästa !!

29th october 2012

Sitter och kollar på när barnen spelar Wii. Är väl lika bra att njuta av att ha tillgång till el (och internet). Sandy ska tydligen gå in över kusten i natt och då är den väl här i morgon.

Vinden har redan kommit in , men det är ju som sagt värst vid kusten! Jag hoppas ju självklart att det inte blir så illa här trots att de säger att detta är den värsta stormen de någonsin har haft!

Klarat mig ett år utan några väder katastrofer , så kommer det nu ?! Men det kan ju vara spännande att uppleva det med ...

28th october 2012

Detta datum , fast om en måndad , 28 november ... då minsann befinner jag mig på svensk mark igen!

27th october 2012

Sitter hemma hos Jenny och får håret krullat (krullat??!) . Sminket är redan klart så sen är det bara att dra på sig kostymen!

Mjau ;) ...dock ej min kostym!

26th october 2012

Jobbar fort. men det är bara den lille och jag. Min HD ska komma hem om 30min typ , då blir det att ge sig iväg på AuPair möte!

Är taggad för helg !! På mötet idag ska jag tydligen bli skrämd. Haha, usch! Sen i morgon blir det party party party!

25th october 2012

Attans vad sent det blev ... idag igen. Sidan där jag ville göra fotoboken fungerade idag. Så nu har jag suttit i tre timmar och fixat med den , har väl lyckats komma halvvägs!

Stress stress , blir så när jag jobbar sena kvällar och dessutom börjar 1 1/2-2 timmar tidigare på grund av att den lille har halvdagar och slutar tidigare.

Mycket som ska göras i morgon !!

Kindle

Den är här !!

24th october 2012

Har legat i soffan nere i tv rummet och kollat igenom årets bilder. Har gjort en lista med de bilder som kommer att få vara med i en bok som jag ska göra till familjen som en "Hej då" gåva. Tycker att det var en väldigt bra idé , då de aldrig har sett mina bilder och så kan dom ju kolla där i när dom saknar mig !! Haha.

Men den j* sidan som jag vill göra fotoboken på fungerar ju inte !! Åh, måste ju typ göra den i morgon så att de hinner skicka den innan jag åker.

... om man ändå kunde börja med saker i tid!

No more weekends

Kom precis på att jag inte jobbar några mera helger !! Fasiken vilken underlig och konstig känsla , börjar nog förstå att det snart är slut på det roliga.

23th october 2012

Jag mådde så himla dåligt i morse! Yr , som jag hade åkt karuseller hela natten och fick svälja typ hundra gånger för att inte kräkas! Blev ingen promenad med vovven i morse ... tog bilen och faan vad lat jag känner mig (dock fins det dem som åker bil varje dag och bor mkt närmare).

Sedan blev det ett varm bad och att hänga framför brasan! Efter det mådde jag bra , blev en stor lunch! Bye Bye

22nd october 2012

Då var måndagen över , ser ut som att det blir en slitsam vecka , med långa kvällar och en liten som kommer hem tidigt!

Fick ialf ett roligt mejl från Amazon att min Kindle är skickad. Den är beräknad att vara här på onsdag , en dag tidigare än beräknat. Pepp Pepp Pepp !!

Nähä , nu är reklamen över så nu blir det lite tv!

Saturday baby

Äntligen har man vart på en bio där man får beställa in mat och dryck. På det viset älskar jag Amerika !! Haha. Älskar att landet består av så många tjockisar <3

Efter bion blev det självklart en sväng till Cheesecake Factory. Mitt favorit ställe här på jorden ... fick i mig mon fjärde och sista (?) Cheesecaken på länge. Men blir ju aldrig besviken där , men den första måste nog ha vart den absolut bästa!

Nu blir det sömn , God Natt

20th october 2012

Ligger och Youtubar lite ... hittar inte mina hörlurar som jag fick med telefonen , så fick slänga fram mina rosa fina!

Blir nog snart upphämtad för att åka till Bridegewater. Cheesecake , Shopping och Dine-In bio står på dagens schema. Värsta fetto helgen blev det vist , men är man i Amerika så är man!

Såååå snyggt!

It was friday baby

Avslutade kvällen på Randolph Diner! Delade chocolate cipp pancakes med Nadine !! Fasiken vad jag älskar amerikanska pannkakor och deras underbara Diner som är öppna 24/7.

Lasertag

Stavas det så?? Aja, ni förstår vad jag menar! Några av tjejerna ska åka och spela , jag är helt slut i kroppen och ska bara åka dit och sitta och vara söt! Haha , hoppas på att jag kan hitta någon svettig man (urch, Man? Kille? Vad ska jag skriva? , Man låter så hårigt;) som jag kan titta på!

19th october 2012

Vaknade för en timma sen , väckte sedan Alex. Efter en stund kom min HD och sa att han skulle ta hand om barnen den här morgonen ... men städarna kommer idag , så jag kan ändå inte lägga mig igen! Men skönt att kunna ligga här och bara ta det lugnt , ska gå ner och äta frukost när det har blivit lite lugnare där nere (=mindre med folk).

Vad ska jag hitta på idag då?

18th october 2012

Torsdagen är äntligen över! Eller jag jobbar fortfarande , men middagen och läxor , plus extra plugg för prov är nu avklarat. En har duschat och en är i duschen ... det enda som är kvar är att den lille ska göra sin lunch tills i morgon. Hoppas på att man får sluta snart.

Nu kom vist min värd mamma hem!

Halfway

Yes, då var mer än halva veckan gjord! Känns bra det här , så himla träligt att jag ska vara så trött bara. Orkar ju aldrig göra något efter jobbet.

Läsa lite? Nä , är inte sugen. Blir nog att plocka undan lite här i rummet ... behöver tvätta någon dag med.

PF

Hemkommen , nyduschad och har nyss fått ner lite lunch!

Det var dags att öka vikten lite idag på visa maskiner ... haha , tog i så att jag var på vägg att svimma , kände hur svetten rann och hur "svag" jag blev. Det hade vart något det! Fick även typ kramp i ryggen , när jag tränade den , tur att det var sista rycket innan hemgång. En spännande dag i mitt liv.

17th october 2012

Vilken höstdag! Solen lyser , löven täcker marken och luften är kylig.

Blev lite chockad när jag kollade temperaturen ute , bara 5 grader , känns varmare då jag bara hade på mig en hoodtröja!

Nu är det dags för gymmet! Jag har redan använt mina två lat dagar för det här veckan! Skönt är det i alla fall att jag får en promenad på ungefär 15 min varje morgon när jag går med den lille och hunden , bättre än inget !!

My last weekends

Äntligen en Starbucks kväll! Missat två nu och jag saknade tjejerna. Nu har jag även planerat in vad jag ska göra mina sista helger här ... helt sjukt! Snart är mitt år i Amerika över , jag får blandade känslor när jag tänker på det!

Mina kommande helger kommer ungefär se ut såhär:

19 /10 - AuPair möte (Halloween)
20 /10 - Bio
21 /10 - NYC

26 /10 - ??
27 /10 - Part i NYC
28 /10 - ??

2 /11 - Boston
3 /11 - Boston
4 /11 - Boston

9 /11 - ??
10 /11 - Nicys beachhouse
11 /11 - Nicys beachhouse

16th october 2012

Längtar tills jag får komma hem till alla mina älskade kläder! Jag har saknat er så mycket , ni kommer även få några amerikanska vänner nu <3

Blir att anordna en ordentlig utrensning när jag kommer hem. Har ju trots allt "klarat" mig utan er i ett år.

Ska även bli skoj att få gå igenom alla mina flyttlådor och göra mig av med massa skräp som jag har burit runt på.

15th october 2012

Jobbat idag , fast arbetsdagen var awesome! Smidig morgon , lätta läxor med lillen och lagade god middag. Slutade redan vid 6 , eller innan ... men var ju tvungen att äta , så vi räknar med den tiden med!

Btw , så är detta en mycket bra dag och jag är lycklig!

Har även bara 25 dagar kvar som AuPair , var av 19 arbetsdagar och fyra tisdagskvällar på Starbucks med mina <3

14th october 2012

Kom hem lite innan tre i går natt. Hade sån sjuk huvudvärk påvägen hem , trodde sömn skulle hjälpa , men den var där i morse med ... nu har jag bara lite efterkänningar!

Drack alldeles för lite vatten igår , idag har jag fyllt mig med vatten!

Nu myser jag med popcorn och tv.

Late

Sitter utanför Dunkin Donuts / spritaffären och väntar på att alla de andra ska komma. Men de är sena som vanligt , tyskar ;) , när ska jag lära mig?

Snyltar lite på DD's wifi när jag ändå sitter här. Blir utgång ikväll , Morristown , har inte vart där sen i Maj. Hoppas på att alla kommer in (tveksamt) , men men.

A one room Appartment

Fått "fantastiskt fina och upplysande" bilder från min käre far idag. Päronen hade tydligen vart och kollat på en lya åt mig! Haha. Ska man lita på att den är fin som de säger eller vill de bara bli av med mig , haha.

Ett litet renoveringsobjekt för en billig peng? Jag vill ju verkligen ha något eget när jag kommer hem , alltså köpa något , och att jag får renovera låter ju fantastiskt. Är bara lite orolig över att jag inte kommer få plats?

Jag har ju bott i en liten etta förut så det är inga problem , men då hade jag ju en "kattvind" (litet oisolerat rum) , nu måste jag ju ha sängen i samma rum ...

13th october 2012

Härligt att jobba morgon! Trodde bara att jag jobbade till 10 , men hade kollat lite fel så det var tydligen till 1 , men nu gick min HD upp efter att ha jobbat natt så lite tidigare fick jag sluta!

Är i alla fall ledig i kväll !! Utgång i Morristown?

12th october 2012

Ikväll blir det mys kväll med Jenny och två nya tjejer! Jag har ju inte träffat någon sen jag kom hem från Miami , har ju haft fult upp med att jobba hela veckan , så det ska bli trevligt! Ska bara läsa lite till sen blir det att åka till Mendhem.

Oreo's

Upps! Kolla dig i spegeln när du har ätit dem. Åt en halv förpackning (obs, vi har små förpackningar som innehåller 6st i varje) och fick därefter TYDLIGA choklad spår runt munnen ... mina värd barn tycker tydligen inte att detta var så viktigt att påpeka?! Dör av pinsamhet.

Flagfotball

Har vart och kollat på den lille när han har spelat flagfotball. Den stora hade med dig en vän och hängde i parken bredvid. Det är inte min favorit sysselsättning eftersom att det blir så kalt att sitta ute i 1 1/2 timma. Men det roliga är att föräldrarna här är så engagerade , skriker och ger tips! Idag fick även jag skrika efter Dom som var så himla duktig *stolt*!!

"Min" är nummer sju , i vitt.

You know you love me

Lånade en bok innan jag åkte till Miami. Läste inget i den där , men på flyget hem han jag läsa ett par sidor och nu är jag klar. Helt okej bok , jag gillar ju tv serien. Böckerna skiljer sig lite från serien , dock kan jag inte säga vilket jag gillar mest , böckerna eller serien? Same , Same.

10th october 2012

Em Miami resa senare är jag på väg till gymmet! Alltid lika intressant efter ett uppehåll. Puuh

9th october 2012

Idag hade jag en slöardag. Behövdes efter min semester , och igår gick det ju inte att vila med alla barnen hemma.

Så blev att hänga framför datorn , sen tog jag en powernap , efter det hade jag ett långt samtal med Malin och efter det ett med pappa. Redo att börja jobba!! haha , eller nje! Heldag igår , långt pass idag och i morgon , plus jobb på lördag!

Home , home in NJ

Ja , jag kom nyss hem här. Har slängt in lite kläder i tvättmaskinen och väskorna är uppackade. Väldigt kalt här ... bara 10 grader nu på kvällen. Känns ogött med 20 grader mindre.

Blir att jobba heldag i morgon då det är någon röd dag här. Det sköna med det är ju att jag får sovmorgon , men orka ta hand om dom hela dagen ... haha , jag vill sätta mig på nästa flyg tillbaka till Miami!

7th october 2012

Chockad. En tjej på FB som jag gick i skolan med hade uppdaterat sin status "11 månader i USA" , va faan tänkte jag då , det har ju jag med! Nu har jag bara 4 veckor kvar att jobba sen blir det väst kusten. Nu kan jag räkna ner veckorna på mina fingrar , vilket betyder att det inte är långt kvar alls innan jag åker hem till "Lilla landet lagon". Glad tjej!

5th october 2012

Attans , gick upp för tidigt. Trodde att frukosten var mellan 7-8 , men tydligen är den mellan 8-9 , känns som att jag borde veta det nu ... blir en powernap efter det här!

Seven to Nine

Jag gjorde det! SÅ STOLT !! Jag hade en klump i magen och tårar i ögonvrån innan jag klev i vattnet. Ni som känner mig vet hur rädd jag är för hajar. Men när jag väl var i och runt alla andra (vi var mellan 20-30pers) så var det helt okej. Riktigt avslappnande att ligga där och flyta samtidigt som man kollar på massa akvariefiskar. Haha , fick även fly från två stora maneter.

Nu är jag helt slut! Tog nyss en dusch , blir nog en nykter kväll idag , och i morgon ska jag sova ut.

4th october 2012

(Inlägget skulle ha publeserats klockan 10 i morse , men det kom aldrig upp , så nu kommer det , min ångest;)

Kom hem vid 1:30 i natt , somnade kanske vid 2 ... sen var jag uppe igen klockan 6:10! Yeah , lyckades sova lite i början på bussresan ner till Key West. Ni vet sådär snyggt med ett huvud som flyger fram och tillbaka , öppen mun och tung andning. Haha ... stackars tjejen som satt bredvid mig då jag troligtvis fortfarande luktar öl och askfat!

På bussen anmälde jag mig till att åka ut och snorkla i havet vid något korallrev ?!! Vi får väl se hur mycket snorkling det blir , måste ju försäkra mig om att det inte är några hajar där som vill tugga på mig! Ångest !! Va faaan ska jag i där och göra?

Haj , Haj , Haj ... Happy thoughts , Happy thoughts , Happy thoughts.

Aja , ni vet att jag älskar er! Fick i alla fall ett underbart sista mål - frukost på Burger King!

Topp city

Underbart! Lätt bästa staden i USA som jag har besökt hitils , men Manhattan och Washington ligger inte långt efter!

Men här får jag sol , mysiga små butiker under dagarna och på kvällen anordnar vandrarhemet utgångar. Igår stannade jag inne , idag är det Manssion som gäller. Alla tjejer måste ha klackar och killarna skjorta ... ska vara någon fransk dj som kör house musik där ikväll.

Nu blir de middag! ...bjuder på en bild av min bäste vän.

Yeah

Lite shopping såhär på förmiddagen !! Nu mår jag som en kung och har nya tofflor samt handduk ... redo för att inta stranden!

3rd october 2012

Kom fram till Miami igår , lagom till middagen kl 18 som tur var ... var ju dö hungrig!

Sen dracks det öl , vi undersökte om man kan dela ett äpple med händerna -Yes you can , spelade beerpong(?) och jag var i säng vid två , full och trött.

Har nyss fått i mig frukost och ska snart ner till stranden! Puss

Åhhh !!!

Alltså seriöst?! Nu har min HD lyckats göra mig irriterad igen!

I söndags frågade han om han skulle gå upp och ta hand om barnen på morgonen , men jag sa att det var okej att jag gjorde det (hade ändå saker som jag behövde göra) men då sa han -Ok men jag är nog uppe då endå , -Bra sa jag. Men neeej han sov till efter nio någon gång när jag var klar!

Igår pratade vi om att jag flyger vid ett idag , så jag tänkte att han är nog uppe idag (jag har ju egentligen semester nu på morgonen med!!) men nej! Jag fick be honom gå upp nu , så säger han att vi ska åka 10:30 ?!! När jag behöver checka in 11:00!! , och jag lyfter från JFK (som enligt mig ligger två timmar bort , enligt honom mindre än en timma?) Så nu åker vi 10:00 , och det är bäst för honom att jag är där innan 11:00! Faaaan att det ska vara så jävla svårt?! Jag sitter hellre där och väntar än stressar som han alltid gör.

2nd october 2012

Sista dagen den här veckan som jag går upp såhär tidigt! Seeemmmeeester

Can't wait

Har packat klar nu tror jag , ska bara få ner ett par byxor också. Men det är inte det jag väntar på , utan det är ett mejl jag vill ha! NU! Så jag kan åka på semester utan att tänka på't mera.

Kvar att göra,
• Checka in flyget
• Skriva ut flyg och hostel papper
• Begära upphämtning (seeent?!)

To do today

• åka till bibblan och låna en bok
• köpa solkräm & små flaskor
• tvätta klart
• packa

Nu känns det som att jag glömde något? Attans ... kommer väl på't, får vi hoppas!

1st october 2012

Äntligen är oktober månad här! Ny månad, vecka, dag. Det är bara 11 grader ute här, frös som bara den när jag gick med den lille till bussen. Blir nog jacka nästa vecka ... i morgon får jag ju värma upp mig igen!

30th september 2012

Sista september idag! Å vist är jag glad över det , haha. Nästa månad (oktober) är den sista som jag är här från början till slut.

Idag har jag haft tvätt-dag. Mycket roligt (not) , men väldigt skönt. Bläddrat bland filmer på tv och hamnade nu på Yes man.

Har även diskuterat när jag ska flyga härifrån, en helg i Boston och att jag kan hjälpa till att jobba efter min "sista" dag, jag stannar ju trots allt i en extra vecka och äter gratis och använder deras bilar.

RSS 2.0