Klar

Klar :) solat, vart hemma och lämnat lite grejer, städat undan här hemma, kollat på en halv film, haft ansiktsmask samt hårinpackning, duschat och fixat till naglarna! Nu är jag redo för morgondagen. Blir att hålla sig kvar i BT huset längre än vanligti morgon. Puss på er

Snäll hade jag vist vart idag med ; )

dsc09272 (MMS)

Snäll hade jag vist vart idag med ; )

31a mars 2011

♥ jobba
♥ jobba
♥ sola ¤
♥ fixa naglarna ...
♥ kolla på film !!

Långt och tråkigt

Tråkigt. Men det är livet ibland när man får jobba över varje dag, även om det inte är mycket så känns det ändå. Men förhoppningsvis blir det bättre nästa vecka! Ställde in BodyPumpen i sista minut :( har väldigt ont i foten, tänkte att det inte skulle påverka så mycket men sen blev det värre och kände inte för att stå på den i en timma !!

Ska ju naturligtvis köra nästa vecka. Afropowerdance på måndag och Bodypump på onsdag möjligtvis tisdag (troligtvis tisdag om det är rätt instruktör :)

Har även pratat med Ena och bestämmt att vi ska böka biljetter till P&L. Men vet inte vem av oss som ska boka? Det känns smidigast om en bokar för alla ... tror vi har en plats över i bilen till en fliKKa om det är någon som är sugen?? hehe ... tog även upp det med pappsen igår, så att han vet att jag har tänkt att låna husvagnen då ;) men det gick bra!

hm ...
har även gett mig in i en trerättersbjudning till mina päron på lördag, kanske till och med att mofa & momo kommer. Det märks i morgon. Bäst att börja tänka ut en meny och kanske slå en signal till kocken Magnus?

Vår vår vår !!!

dsc09271 (MMS)

Vår vår vår !!!

30e mars 2011

♥ jobba
♥ jobba
♥ Bodypump ... tror jag?

29e mars 2011

♥ jobba
♥ jobba mera ??
♥ fixa med min gaderob :)

v. 13

Tre timmar

Känns gött i armarna nu :) tog en extra låååång dusch efter att ha spenderat tre timmar på gymmet! Började med Afropowerdance och sen hängde jag med Pontus i två timmar :) nu vet jag hur allt fungerar på gymmet. Hoppas att det svider i morgon och sen är bra på onsdag, för då är det dags för BodyPump ...

Har nyss stått ute i 15min på grund av bra...

Har nyss stått ute i 15min på grund av brandövning. Kallt!

28e mars 2011

♥ jobba
♥ Afropowerdance :)
♥ gyma m. Pontus !!

27e mars 2011

Konstigt att jag inte mådde sämra idag? Bara anmält trött och undrar om jag verkligen måste göra något annat än att ligga här hela dagen och kolla på film? Måste bara ta mig till Lundbyhallen och sen till Sybylla :) YumYum

Glöm förresten inte bort att klockan nu är en timme framåt !!

Fan va bitig jag har blivit då! haha

dsc09267 (MMS)

Fan va bitig jag har blivit då! haha

26e mars 2011

Nä, mår inte som jag förtjänar idag. Tog det ju rätt lugnt igår med drickandet men ändå bulltar huvudet ?? Orätvist! Aja, nu ska jkag ialf åka in till Linköping med Madde och se om man hitta något fint :)

Öl ... jätte god öl som smakar jordgubs-sl...

dsc09260 (MMS)

Öl ... jätte god öl som smakar jordgubs-slumpa!

25e mars 2011

♥ jobba
♥ fika m. Hannah ??
♥ Grilla :)

Afro och solning

Shiiiiit, en liten del av mig dog idag på Afropowerdancen ... det var mer fart på det här passet. Men frågan är om det var roligare? Tror nog allt att jag kommer att fortsätta med att köra på måndagar. Kankse något torsdag när jag har tid :) fick ont i svanken och kommer troligtvis ha en blåsa på "fuckyou" tån (långtån ;) ... blev även en sväng till solariumet och efter det åkte jag bort till Pontus en stund. 

Nu ligger jag nyduschad i sängen och inväntar morgondagen. Fredag !!

Brumbrum :(

Åkte in till Motala för att besiktiga bilen. Hahaha ... så sitter Ante i bilen brevid och har samma tid som jag, det var lite oväntat med tanke på att det var i Motala. Det gick väl sisodär för oss båda ... jag fick iof bara tre 1or, men dock var det en 1a som var kvar från förra året (råkat glömas bort) så fick ombesiktning på´t. Mycket träligt, eftersom att det kunde ha undvikits.

Men ganska lätta saker att fixa, signalhornet (från förra året), byta vindrutetorkare och en bromslampa :)

24e mars 2011

♥ jobba   (check)
♥ besiktiga bilen   (check)
♥ fort. jobba   (check)
♥ Afropowerdance :) 
♥ sola ??

Somrigt, från H&M

Om du har storlek 38 eller större måste du gå in och beställa hem denna från H&M.
Själv har jag den under bevakning. Nästa 36 är MIN !!

Brumbrum

Känndes att jag inte hade vart på Yogan på ett tag. Känns i låren ... men det är gött :) efteråt blev det även en sväng till solariumet. Vilket verkligen behövdes! 

Har även bokat besiktnings. Betalade ju inte in för den redan förbokade tiden så fick ringa och boka idag, har ju bara 7dagar kvar. Fans inga tider kvar i Mjölby den här veckan så jag får åka till Motala i morgon. Mindre kul, men får säkert ta en sväng till Mjölby med eftersom att jag inte tror GUL går igenom :(

Tack tack.

dsc09259 (MMS)

Tack tack.

23e mars 2011

♥ jobba
♥ MOJO Yoga
♥ försöka komma ihåg att sola :)

Klädställning, kläder, galgar ...

Måste skaffa mig en ny klädställning, en vit så jag även kan köpa vita galgar. Vill ha en samma likadan som på bilden ... fast vit. Fundurerar på om man kanske ska måla om den ?? Någon som har tips på liknande?

Nu är det sovtime. Puss och Godnatt :)

The Tourist & Trolljägaren

I söndags kollade jag på The Tourist, som jag verkligen kan rekommendera och idag har jag kastat bort två timmar genom att se på Trolljägaren.

The Tourist
(2010)
Elise (Angelina Jolie) sitter bredvid en amerikansk turist, Frank (Johnny Depp), på ett tåg på väg till Venedig. Hon har valt honom som ett lockbete, och får dem att tro att han är hennes älskare som är efterlyst för polisen. Inte bara kommer de behöva fly från polisen, men även gangstern vars pengar hennes älskare stal. 

Trolljägaren
(2011)
Trolljägaren är Norges svar på Blair Witch project, en dokumentär om de tre ungdomarna Thomas, Kalle och Johanna som alla går på medialinjen i Volde. De får en dag i uppgift att göra en film om en lokal personlighet. De väljer att fokusera på en "man" som kommer till bygden med jämna mellanrum.

Den nya

jobba ♥
jobba lite till ♥
kolla på film ♥
sova ♥

Norge är allt riktigt snälla. Perfekt med ...

dsc09256 (MMS)

Norge är allt riktigt snälla. Perfekt med efterrätt idag när jag har en mindre god matlåda!

22e mars 2011

♥ jobba
♥ zumba ??
♥ sola ??

1 1/2 månad

Tack för att denna dagen snart är över !! Det enda possitiva idag har väl vart Afropowerdancen ... så himla skönt att bara kunna släppa loss och inte grubbla på massa skit som spökar i mitt huvud. Kul att träffa på Madde där med :)

Ska ta tag i kragen och börja leta nytt jobb med, om nya pogramet går igång när det ska är jag ju arbetslös om 1 1/2 månad. Känns sådär, men vad ska jag göra åt saken? Får väl hoppas att det går åt helvete den här gången med, även att det skulle var gött med sommarlov igen ;)

21e mars 2011

♥ jobba
♥ afropowerdance

Maaalin

Igår gick jag och Malin ner till Zebban och patade ut, i 2 1/2 timma :) jag tog en kaffe och en öl, Malin drack en big apple. På vägen hem tog vi en sväng genom stan och kollade lite, var rätt dött så vi var hemma vid ett och jag somnade som en sten!

Gött att vakna upp skapligt och må skit bra, fixade iordning lite här hemma innan jag drog bort till päronen. Vid sex hämtade jag upp Malin och vi åkte bort för att se BT finalen i hockeyn. Har inte en aning om jag kännde någon som spelade då det är omöjligt att se med de där hjälmarna ... blev en fika på Mcd innan vi drog till Magnus och spnderade kvällen. 

I morgon åker hon hem igen ... :( det är trevligt så länge det varar, nu får jag väl börja peppa till Signes hemgång?!!

Massa mys med malin !!

dsc09254 (MMS)

Massa mys med malin !!

20e mars 2011

Gomorgon söndag! Eller gomorron och gomorron? Jag ska iallfall bege mig bort till päronen och lägga ner allt jag tvättade i helgen. Sen är väl tanken att Malin och jag ska åka och kolla på BT hockeyn :)

19e mars 2011

Lördag! Har en tvätt i tvättmaskinen, disk i diskmaskinen och så har jag hunnit med fem extra övertidstimmar !! Dagen har bara börjat, vad ska jag göra nu? Ringa Malin snart och kolla vad hon har för sig :)

Mår skit bra idag. Dock var jag lite trött i morse eftersom att den där j*vla kattj*veln sprang omkring hela natten. Vid fyra fick jag gå upp och plocka bort en plastpåse, som han hade lyckats få runt kroppen ?? Katthår var det överallt när jag vaknade med, efter som att den andra katten var tvungen att sova PÅ mig. hm...

Dags att sova efter en lugn och skön Taco ...

dsc09249 (MMS)

Dags att sova efter en lugn och skön Taco kväll...

Taco kväll med killarna! Mums

dsc09248 (MMS)

Taco kväll med killarna! Mums

Fredag?

Blev ingen fredagsfika med Hannah idag. Känns jätte konstigt, men blev ett varv där nere endå för at handla lite gott att dricka! Fick även med mig en skön tröja hem :)

Nu ska jag snart ner och byta i maskinen och sen åka till Alexandra för lite kaffe. Påvägen hem därifrån blir det att handla med en pizza och sen blir det några öl här i huset ... ensam?

Började snöa igår kväll, men trodde inte a...

dsc09246 (MMS)

Började snöa igår kväll, men trodde inte att det skulle komma 20-30cm! Men har väntat på det, det här är den sjunde och sista 'vintern'. Haha.. o kul att BT bara hade skottat in till parkeringarna och inte själva parkeringsplatsen, så det var bara att ta fart!

18e mars 2011

♥ jobba
♥ fredagsfika m. Hannah :) som vanligt
♥ HUSVAKT (till lör ef)
♥ flötkväll !!
♥ tvättta
♥ någon oskyldig öl?

Inte ens reklam

Fan va gött det var att sätta sig i sängen :) jobbat, sen åkte jag till gymet direkt, efter det åkte jag till Madde. Men det blev tyvärr inte så långvarit, var ju tvungen att störa grannarna med min 22:00 dusch! Helt död var jag efter Afron, tog verkligen i. Kan bero på att jag fick så längst fram i mitten ... men lika kul som vanligt.


Vet ni vad jag kom på, på jobbet idag? Att jag aldrig ser på tv längre. Teven som var min fd bästa vän! Ser faan inte ens reklam längre :( hade totalt missat att Desperate housewives och Greys anatomy hade börjat. Hur hände det ??

Dem på jobbet tyckte att jag hade fått ett bättre liv för att jag trännar eller umgås med folk istället, själv vet jag inte om jag håller med. Fast min käre vän håller mig självklart sällskap om nätterna, fast då sover jag ju ...

aja ...

I morgon gör vi vad vi vill ;) fööööör dååå är det freeeeedag !!

Due date

Han med att kolla på Due date igår, även att jag var så himla trött. Filmen var helt okej, kanske lite jobbig? hehe ... jag skulle nog inte klarat av att göra den där resan.  Så filmen bjöd i alla fall på några skratt!

Due date (2010)
Peter måste komma till LA på fem dagar för att vara vid födseln av hans förstfödde. Han är på väg att flyga hem från Atlanta när hans bagage och plånbok skickas till LA utan honom, och han sätts på en "no fly" lista. Desperat på att få komma hem blir Peter tvungen att acceptera erbjudandet från Ethan att lifta med honom hem. Peter genomgår då den mest skrämmande och plågsam resa i hans liv.

17e mars 2011

♥ jobba
♥ jobba över ...
♥ Afropowerdance
♥ åka till Madde ?

Bara blää

Sjukt opepp dag! Dagen som var så härlig på morgonen och förmiddagen ... men sen kom irritationen. Kännt mig allmänt nere idag, kaaanske kan ha med att jag tryckte i mig fyra p i morse? (hört att folk kan få känslobergodalbana då). Men på eftermiddagen fick jag ur mig lite och det känndes så himla underbat :) haha

Nu ska jag ligga och tycka lite synd om mig själv innan det är dags för Yoga. Blir faan ingen tvätt idag och jag ska nog allt dricka på lördag trots allt (ialf lite) !!

Självklart har vi rullat ut röda mattan oc...

dsc09244 (MMS)

Självklart har vi rullat ut röda mattan och ställt truckar utanför entrén! Allt för mig ; )

Blev kavaj till jobbet idag såklart när de...

dsc09243 (MMS)

Blev kavaj till jobbet idag såklart när det är 'pressvecka' (ons-tors). Himla kul, hoppas bara att man träffar på någon, med tanke på att dem är från hela europa.

16e mars 2011

♥ jobba
♥ MOJO Yoga ...
♥ film ??

Mina muuukler

Kändes gött på Bodypumpen idag :) jobbigt som vanligt, men kändes ändå som att jag orkade mer. Och av de tre ledarna jag har kört det passet med tycker jag nog allt att Frida är bäst. Hon peppade en och gav bra tips !! Tex. att man inte ska lägga på massa vikter innan man har lärt sig tekniken, som faktiskt är viktigast för att man ska träna rätt och det finns mååååånga som gör fel (det gör säkert jag med fortfarande).

Sen blev det häng hos Hannah med lite skvaller ;) fick även hälsa på Lollo som är hemma från götet en vecka! Nu har jag stört mina grannarna med min obligatoriska 22.00 dusch så nu blir det snart sööv.

15e mars 2011

♥ jobba
♥ BodyPump
♥ Hannah? / tvätta?

v. 11

Träning på schemat

Nu är jag hemma och tar en paus i några minuter innan det är dags att "springa iväg" och dansa lite! Behöver verkligen röra på mig med tanke på allt jag åt och drack i helgen ... :)

Sen måste jag förbi päronen och även tvätta ... eller om jag gör det i morgon?

Min Malin kommer även hem i helgen !! :) yeeeeeeeeeeeey

14e mars 2011

♥ jobba :(
♥ afropowerdance

Saxophone guy remix

haha ... förde även in en ny låt/dans i Branäs. Så himla göddig den är :)

http://www.youtube.com/watch?v=PQNCF02sffk

13e mars 2011

Spenderat större delen av dagen i en bil. Lämnade Branäs vid 11-tiden och var i Mjölby vid fem ... har mest myst med Ena i baksätet :) mådde ju inte så bra större delen av resan. Blev ganska hårt igår för min del. tydligen ;)

Sen när jag kom hem drog pappa och jag för att fira bror i Vadstena :) jag lyckade även få med mig deras julklapp den här gången !! Fick även med mig en efterlängtad kyckligkebeb från Sibylla hem.

Haft en helt underbar mini-semsesten med Ena och Tina och alla andra uppe i Branäs. Tack :)

Lördag

Första ölen för dagen!

dsc09241 (MMS)

Första ölen för dagen!

12e mars 2011

Morron morron.
Ligger i sägen  och väntar på att Ena ska vakna, kommer väl dröja några timmar om jag känner henne :) sen vill jag verkligen ut och gå i det här fina vädret. Efter det ska vi hinna med att dricka, äta mat, gå på after ski, kolla på melo och få Mjölby fylla !!

Fredag!

Dags för Lunch

Nu har vi vart på en lång promenad, det var väldigt jobbigt att pulsa i all denna snö! Även hunnit med att ta en dusch och fixat i ordning mig lite för att åka till Ladan (samma ställe som igår) och äta lunch med Tina och Jannike. Sen börjar alla jobba och jag ska få skjuts hem av någon snubbe ...

11e mars 2011

God morgon solstråle ♥
Blev vist några öl igår och lite vin :) nu sitter jag i sängen, har nyss ätit frukost och kollar på en film. Solen lyser in genom fönstret ... så blir nog en härlig promenad sen med kameran!

Efter det en dusch och sen ska Tina och iväg för att äta pizza. Sen blir jag lämnad själv mellan 17-22, så får väl helt enkelt grunda med lite vin då !! Även bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll?

Lammkött!

dsc09238 (MMS)

Lammkött!

Mums med förrätt!! och öl..

dsc09237 (MMS)

Mums med förrätt!! och öl..

Karlstad.. snö och massa snöblask, vilket ...

dsc09234 (MMS)

Karlstad.. snö och massa snöblask, vilket inte är riktigt okej!

Nervös

Kommer dö av att bära runt på den här packningen en hel dag :) men har inget onödigt med mig. Har gått igenom det nu. Skulle ju haft min skinväska och en handväska, men eftersom att det är smidigare att packa ner alkoholen så fick det ju bli två stora väskor = den med alkoholen i väger bly !! Plus att kameran tar STOR plats i den andra väskan, skulle vilja ha med mig stativet, men det orkar jag inte bästa på ...

Måste fixa det sista nu för om två timmar lämnar jag Mjölby och klockan åtta i kväll är jag framme i Branäs :)

10e mars 2011

♥ jobba lite ...förmiddag typ
♥ hem och kolla igenom väskorna
♥ handla mat till resan :)
♥ ta mig till stationen
♥ åka tåg/buss från Mjölby till Branäs, helt själv :(
♥ gå ut och äta med Ena & Tina !!

Två jevla väskor

Det där med att packa väskor till en resa är ju inte min grej !! Alkoholen tog ju faan upp en väska? får ju inte plats med det jag ska ha med mig. Åhh ... ändå har jag faktiskt inte packat ner något onödigt. Men får väl tänka på att det blir mindre hem, fast det lär ju bli jobbigt att bära på allt i morgon alltså! Får väl kolla igenom väskan en gång i morgon när jag kommer hem, för nu ska jag sova.

Nytt pass helt plötsligt

Gick nyss in på Medleys sida och skulle kolla när passet började ... som tur var och ser att det inte längre är BodyPump utan nu har det bytts till Stationsstyrka med Bodypumpstång med någon Kent ?? Borde inte Medley skicka ut ett sms om att passet är ändrat? Många som hade avbokat såg jag ... vet inte om jag är så pepp på att gå heller. Skulle ju behöva tiden!

9e mars 2011

♥ jobba.
♥ tvätta !!
♥ BodyPump
♥ tvätta?
♥ börja packa och bli klar ...

Glad internationell kvinnodag, alla kvinno...

dsc09225 (MMS)

Glad internationell kvinnodag, alla kvinnor !! Och glad semmeldag allihopa : ) hehe

8e mars 2011

♥ jobba
♥ vattenträning ... why? (Lisa har skrämt upp mig)
♥ tvätta en maskin kanske ??
♥ börja packa ??

Alvesta vs Branäs

Jobbigt, saknar tydligen Alvesta !! När jag skulle boka min biljett upp till Branäs så var jag påväg att boka till Alvesta, jag reagerade när det gick direkttåg ... och igår hade jag tydligen skrivit Alvesta istället för Branäs på "v.10". Fast det är väl inte så konstigt? 19år gamal var jag och flyttade (långt) hemifrån för första gången med min vän. Fasiken vad gött vi hade det där nere :)

Dags att sluta flumma för idag, för nu är det dags att sova :) ny tränad och ny duschad, det är så man sover bäst!

7e mars 2011

♥ jobba
♥ afropowerdance !!
♥ tvätta det som ska med i helgen?

v. 10

6e mars 2011

Trodde inte att jag skulle må så dåligt idag, och det gör jag inte häller ... förutom att jag inte har rest på mig än. Sängen/soffan för det är ju så himla skönt, men måste faan ta tag i mat bitten.

Blev ju en sväng till Linköping igår, vi var väl 10pers som åkte in. As nice, förutom att jag måste få tag i mina skor ... lämnade ju dom i bilen påväg hem för att jag trodde att jag skulle åka i samma hem. Altid detta sko-problem !!

Fick även äta en göddig Subway Macka inatt. Sparade colan och chipsen till frukost i morse ... mums :)

5e mars 2011

Beanässås när man känner av gårdagen är faan bland det bästa (förutom coca cola)! Uppskatar verkligen när det finns hemlagat som står och väntar på en när man kommer hem till päronen. Är mätt och sitter och funderar på vad jag ska hitta på ikväll, det står ju trots allt en vinare hemma och väntar på mig. Får väl tänka på det, nu ska jag åka och sola och sen slänga på en maskin tvätt till :)

Hör av dig om du ska göra något skoj !!

Står och väntar på skjuts, köpa cigg sen b...

Står och väntar på skjuts, köpa cigg sen blir det bowling med grabbarna och hannah. Får väl hoppas på att man lyckas slå någon med lite poäng i alla fall!

Phu ... Fick idag mitt första samtal. Förv...

Phu ... Fick idag mitt första samtal. Förvirrade spanjorer är inte lätta att tas med! Haha.. Men det gick mycket lättare än väntat och det var kanske till och med lite kul.

4e mars 2011

♥ jobba
♥ fredags fika m. Hannah :)
♥ fira pappa !!

I morgon är det fredag

Har inte tvättat klart än och inte hade jag tid att sola häller, skit också! Får försöka klämma in det i morgon antar jag? Annars får jag väl ta det på lördag ... imorgon ska jag ju fira min älskade pappa på hans födelsedag :)

... ska väl passa på att Gratulera det nygifta paret på nummer 13, önskar er all lycka och välgång!

Gissa vart jag har varit!?

dsc09223 (MMS)

Gissa vart jag har varit!?

Så himla söt! Min egna lilla pall, fick de...

dsc09221 (MMS)

Så himla söt! Min egna lilla pall, fick den nyss av en kollega.

3e mars 2011

♥ jobba
♥ TVÄTTA ...
♥ sola :)

Sleepy

Himla härligt det var att träna idag då! Första passet i veckan, Yoga sen lite simning och sist bastu. Man är alldeles lugn i hela kroppen efter ett sånt här pass :) älskar värkligen att hänga där, förstår inte varför jag inte vart där oftare. As bra tidsfördriv och är ju mycket trevligare än att ligga och sova i soffan !!

Nu har jag även bokat in en resa till Branäs. Ska bli otroligt skönt att komma ifrån Mjölby en helg ;) ska pimpla vin från torsdag till söndag nästa vecka ... hehe

Vår i min garderob

2a mars 2011

♥ jobba
♥ MOJO Yoga
♥ simma (plaska runt lite ;)
♥ basta

En ismaskin

Ny duschad, trött occh smått hungrig, ungefär som vanligt alltså ;) blev en sväng in till Linköping idag med. Hannah skulle byta ett par byxor och jag letade efter födelsedagspresent till pappa. Även jag hittade ett par nya jobb-skor och en efterlängtad skjorta!

Haha ... sen påvägen hem fick vi svar på varför jag fort. farande är singel. Blir ju hel till mig när jag pratar om visa människor, men så gör jag ALLTID bort mig (vilket resulterar i att deras nummer försvinner ur min mobil) annars är jag för feg eller helt enkelt bara drar och slutar höra av mig pågrund av osäkerhet.

Nu blev ni allt nyfikna va? hehe ... ja, det är bara att läsa. Möjligtvis lite jobbigt men inte så intressant. Men jag måste skärpa mg ... ehh God Natt mina sötnosar ♥

Idag, idag, idag ... Idag fick jag en tele...

dsc09220 (MMS)

Idag, idag, idag ... Idag fick jag en telefon på arbetsplatsen! Usch, jag som trodde att jag skulle slipa!

1a mars 2011

♥ jobba
♥ zumba ??
♥ lkpg och handla födelsedagspresent till Pappa ??

Någon som har ett tips på bra födelsedagspresent till pappor??
RSS 2.0