Långt och tråkigt

Tråkigt. Men det är livet ibland när man får jobba över varje dag, även om det inte är mycket så känns det ändå. Men förhoppningsvis blir det bättre nästa vecka! Ställde in BodyPumpen i sista minut :( har väldigt ont i foten, tänkte att det inte skulle påverka så mycket men sen blev det värre och kände inte för att stå på den i en timma !!

Ska ju naturligtvis köra nästa vecka. Afropowerdance på måndag och Bodypump på onsdag möjligtvis tisdag (troligtvis tisdag om det är rätt instruktör :)

Har även pratat med Ena och bestämmt att vi ska böka biljetter till P&L. Men vet inte vem av oss som ska boka? Det känns smidigast om en bokar för alla ... tror vi har en plats över i bilen till en fliKKa om det är någon som är sugen?? hehe ... tog även upp det med pappsen igår, så att han vet att jag har tänkt att låna husvagnen då ;) men det gick bra!

hm ...
har även gett mig in i en trerättersbjudning till mina päron på lördag, kanske till och med att mofa & momo kommer. Det märks i morgon. Bäst att börja tänka ut en meny och kanske slå en signal till kocken Magnus?
Kommentarer


Namn.
kom ihåg mig?

E-post. (publiceras ej)

Bloggadress.

Skriv något kul här !!

Trackback
RSS 2.0